ben çıkıyorumm kızlarrr:a015:
görüşmek üzere bugünkii muhabbett süperrrdiii:lepi:
Yabangülüm üzülme diyicem olmayacak :teselli: ama Nevromun dediği gibi rabbim alacaksa vermesin :1no2:
Bende bu hayal kırıklığını yaşadım 3 yumrtlama takibi 1 de aşılama olmadı hayallerim yıkıldı :1no2:
Ne mi oldu tüp bebek yaptırdık daha 7.gününde lekelenmelerim başladı nasıl ağladım anlatamam dünyam yıkıldı sandım meğer yıkılmamışım
ve sonucu öğrendim bebeklerim vardı benimleydi........
Herşey güzeldi 5.5 ay ve tutmadı sanıpta dünyamın yıkıldığı an aslında belki iyi bir andı
Nasıl mı anladım yavrularımı kaybedince senağlama
Asıl yıkım onları kaybetmekti
Asıl yıkım sevinçle hazırladığım odalarını toprlamaktı
Asıl yıkım onları hissedip onları ellerinle toprağa vermekti senağlama
Bu yüzden bundan sonra ki denemelerim tutmassa da üzülmeyceğim bundan büyük yıkım yok hayatta...
Daha çok yolun başındasın daha çok yolun başındayım
Umarım birgün Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza verecek
Yeter ki sabır
Biraz daha sabır kızlar.......
neslihancım problemin ne onu tam olarak bilmiyorum canım ama inş hakkında hayırlısı neyse o olsun
kızlar size güzel haber vermek isterdim ama yine olmadı sonuç 0.1 çıkmış ağlamaktan gözlerim şişti .eşim çok ümitliydi oda çok üzüldü belli etmiyor.ben hamile kalamayacam heralde hiç senağlamasenağlama aşılama yaptırınca hemen olacakmış gibi sevinmiştim ama allah nasip etmedimi olmuyor.çok üzgünüm artık bi daha test yaptırmayacam test sonucunu alana kadar heyecandan ölüyordum..ama o heyecan yerini üzüntüye bıraktı..işallah sizlerin haberlerinizi alırım sevinirim.ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum artık..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
neslihancım inş en kısa zamanda sende bizde bebişlerimize kavuşuruz canım eminim insanın bebişlerini kazanıpta kaybetmesi daha kötüdür,
inş canım casperim ama insan bunları duydukça sinir olmaması elde değil yaa bide bişeye benzemezler dicem ayıp olcak utangaç inş canım inş o gün çok uzak değildir umarım.ya bide heralde kırmızılarda geliyolar çıktılar yola
hani gelicektin bebegimmmmm
hani soz vermistin ya bana hani demistin ya anne benim icin dayan diye
ben dayandim sen dayanamadinmi
hani ruyama gelmistin yuzmustuk birlikte yinemi kandirdin beni
biliyordum zaten cok yaramaz oldugunu
ne yapicam ben simdi ne diycem aksam babana yine uzdun bizi hemde cok uzdun
neden boyle yapiyorsun yaaaaaaaaaaaaaaa
ne yapicagimi bilemiyorum belki bi umut dedim gelmistir dedim ne kadar kotumserim dedim
allahim yuzume bakmistir dedim
allahim bana acimistir dedim
ama ben cok kotu biriyim demekki allahim beni affet ama cok yorgunummmmmmm
cilem bitmemis kefem dolmamis
bilmem anladinizmi kizlar bunlar benim simdiki duygularim biliyorum bana uzme kendini belki kanda cikacak falan diyeceksiniz ama bugun11.gunum dayanamadim yaptim ve yok
gelmemis bebegim tutamamis beni sevmemis
ne yapiyim gelmezse gelmesin
ben yalniz yasarimmmmmmmmmmmmmm
ama kocisime ne diycem aksam cok uzulcek cok
hersey icin tsk ederim kizlar bana burdan cok yardimci oldunuz dua ettiniz
haklariniz helal edin sizide yanilttim esim gibi
hani gelicektin bebegimmmmm
hani soz vermistin ya bana hani demistin ya anne benim icin dayan diye
ben dayandim sen dayanamadinmi
hani ruyama gelmistin yuzmustuk birlikte yinemi kandirdin beni
biliyordum zaten cok yaramaz oldugunu
ne yapicam ben simdi ne diycem aksam babana yine uzdun bizi hemde cok uzdun
neden boyle yapiyorsun yaaaaaaaaaaaaaaa
ne yapicagimi bilemiyorum belki bi umut dedim gelmistir dedim ne kadar kotumserim dedim
allahim yuzume bakmistir dedim
allahim bana acimistir dedim
ama ben cok kotu biriyim demekki allahim beni affet ama cok yorgunummmmmmm
cilem bitmemis kefem dolmamis
bilmem anladinizmi kizlar bunlar benim simdiki duygularim biliyorum bana uzme kendini belki kanda cikacak falan diyeceksiniz ama bugun11.gunum dayanamadim yaptim ve yok
gelmemis bebegim tutamamis beni sevmemis
ne yapiyim gelmezse gelmesin
ben yalniz yasarimmmmmmmmmmmmmm
ama kocisime ne diycem aksam cok uzulcek cok
hersey icin tsk ederim kizlar bana burdan cok yardimci oldunuz dua ettiniz
haklariniz helal edin sizide yanilttim esim gibi
asiiiiii üzülme lütfen.. elinde kesin sonuç yok daha.. idrar günün çok geçmiş olsa da göstermiyor .. günün gelsin kanda baktırırsın.. yapmıycam diyordun yine dayanamamışsın.. şimdi kendini strese soktun olmadı diye ama yanlış düşünüyorsun canım.. kesin sonucu almadan olmadı tutmadı bunun sebebi benim diye düşünme.. Allah istemedikten sonra hiçbir şey olmaz güzelim.. sıkma canını .. daha gününe var Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?