Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar bugün bildiğiniz üzere kromozom testim vardııı daha doğrusu muayenemm ,,gittim ve bana 29 mayısa gün verdilerr:çok üzgünüm:,,,ölmez sağ kalırsam inş. o gün gidecem,gelmişken gel bir muayene edelim smir yapalım dediler bende istemedim,,ömrüm hep beklemekle geçiyor neyse hayırlısı olsun,,şimdi bu süre zarfında ya hamile kalırsam nolcak koskoca 4 ay var,korunmak ta istemiyorumm napacağımı şaşırdım:uhm:

senağlamasenağlamasenağlama

sidelya sende takma kafana ben işyerinde neler yaşıyorum belki eskilerden okudunmu bilmiyorum ama okuyan arkadaşlar vardı. elbet bir bizde anne olucaz canımıniçi

inş canım casperim ama insan bunları duydukça sinir olmaması elde değil yaa bide bişeye benzemezler dicem ayıp olcak utangaç inş canım inş o gün çok uzak değildir umarım.ya bide heralde kırmızılarda geliyolar çıktılar yola

neslihancım problemin ne onu tam olarak bilmiyorum canım ama inş hakkında hayırlısı neyse o olsun

sağol canımm ,,hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun,, benim sorunum düşüklerim ve erken doğumum var şu an onun sebeplerini araştırıyoruza.s

neslihancım inş en kısa zamanda sende bizde bebişlerimize kavuşuruz canım eminim insanın bebişlerini kazanıpta kaybetmesi daha kötüdür,

canım benim uzulme dicem ama arkadasların dediği gibi bi anlamı yok ben de aldım o sonucu ama hemen 2. ye basladım uzuntunun uzerine umut yeserttim bakalım bu kez de solacak mı diye bekliyorum hersey insan için Allah daha buyuk dertlerle karsılastırmasın ya daha kotu ölümcül bi hastalıktan dolayı dertlesiyor olsydık inşallah olacak canım ben hamiş listelerini okudukca moral buluyorum ustelik dogal yoldan kalanlar daha cok uzme kendini

Son düzenleme:
[/COLOR]
neslihancım inş en kısa zamanda sende bizde bebişlerimize kavuşuruz canım eminim insanın bebişlerini kazanıpta kaybetmesi daha kötüdür,

inş. canım aminn ,,elbette zor,içinde kalbinde ciğerinde bilmiyorum işte içinde bir yer hep sızlıyorsenağlama Rabim kimseye evlat acısı vermesin

hani gelicektin bebegimmmmm
hani soz vermistin ya bana hani demistin ya anne benim icin dayan diye
ben dayandim sen dayanamadinmi
hani ruyama gelmistin yuzmustuk birlikte yinemi kandirdin beni
biliyordum zaten cok yaramaz oldugunu
ne yapicam ben simdi ne diycem aksam babana yine uzdun bizi hemde cok uzdun
neden boyle yapiyorsun yaaaaaaaaaaaaaaa
ne yapicagimi bilemiyorum belki bi umut dedim gelmistir dedim ne kadar kotumserim dedim
allahim yuzume bakmistir dedim
allahim bana acimistir dedim
ama ben cok kotu biriyim demekki allahim beni affet ama cok yorgunummmmmmm
cilem bitmemis kefem dolmamis

bilmem anladinizmi kizlar bunlar benim simdiki duygularim biliyorum bana uzme kendini belki kanda cikacak falan diyeceksiniz ama bugun11.gunum dayanamadim yaptim ve yok
gelmemis bebegim tutamamis beni sevmemis
ne yapiyim gelmezse gelmesin
ben yalniz yasarimmmmmmmmmmmmmm
ama kocisime ne diycem aksam cok uzulcek cok

hersey icin tsk ederim kizlar bana burdan cok yardimci oldunuz dua ettiniz
haklariniz helal edin sizide yanilttim esim gibi

Sidelya01, canım aramıza hoşgeldin, ben kaç gündür fırsat bulup gelemiyorum bak ne güzel arkadaşlarla kaynaşmışsın sevindim.a.s.

AHHHHHH!!!!!Yabangülüm üzülme, hakkına böylesi hayırlıymış,inşallah hepimiz Allahımızın mucizesiyle tedaviye gerek kalmadan doğal yolla hamiş kalırız hep dua ediyorum:Saruboceq:a.s.

Bademciğim geçmiş doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara a.s.

Kızım dur noluyonn niye kendini strese soktun senin kan tahlilin cuma günü değilmi ne bu acele idrar tahlili tabiki çıkmaz kanda hamilelik çıksa bile değeri artıcakmı diye iki günde bir bakılıyo İnşallah tutmuştur testi şimdimi yaptın?Hem bizi niye yanıltasın ki? Allahın işi bu bunda kimsenin suçu yok Allah hakkımıza hayırlısını versin biz sadece dua edebiliyoruz yapacak başka birşeyimiz yok,Moralini bozma ,strese girmek iyi olmaz...

Son düzenleme:
evet canim simdi yaptim bugun 11.gunum
eger varsa cikardi ben buna eminim
olsun ben dayanikliyim
bunada amenna bunada sukur
YIKILMIYCAM

asiiiiii üzülme lütfen.. elinde kesin sonuç yok daha.. idrar günün çok geçmiş olsa da göstermiyor .. günün gelsin kanda baktırırsın.. yapmıycam diyordun yine dayanamamışsın.. şimdi kendini strese soktun olmadı diye ama yanlış düşünüyorsun canım.. kesin sonucu almadan olmadı tutmadı bunun sebebi benim diye düşünme.. Allah istemedikten sonra hiçbir şey olmaz güzelim.. sıkma canını .. daha gününe var Şeniz

evet canim dayanamdim hissetmistim zaten elim bir turlu o teste gitmedi
sonrada daha fazla heveslenmenin bir anlami yok dedim ve yaptim
evet sebebi ben degilim ben yapabilecegimi yaptim
gerisini rabbime biraktim demekki nasipte yokmus yuzumun gulmesi ne diyimki
ne desem ne yapsam bilmiyorum
ben bu hayatta o kadar aci cektimki bu acilar beni cok guclu yaptigina inaniyorum artik duygularimi kaybettim bensenağlama
olsun durmak yok adetim gelsin
iki haftaya kadarda obur tedavinin kalintilarini temizliycem ignelerim bitecek
allah izin verise ikinciye basliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…