evet canim simdi yaptim bugun 11.gunum
eger varsa cikardi ben buna eminim
olsun ben dayanikliyim
bunada amenna bunada sukur
YIKILMIYCAM
evet canim dayanamdim hissetmistim zaten elim bir turlu o teste gitmedi
sonrada daha fazla heveslenmenin bir anlami yok dedim ve yaptim
evet sebebi ben degilim ben yapabilecegimi yaptim
gerisini rabbime biraktim demekki nasipte yokmus yuzumun gulmesi ne diyimki
ne desem ne yapsam bilmiyorum
ben bu hayatta o kadar aci cektimki bu acilar beni cok guclu yaptigina inaniyorum artik duygularimi kaybettim bensenağlama
olsun durmak yok adetim gelsin
iki haftaya kadarda obur tedavinin kalintilarini temizliycem ignelerim bitecek
allah izin verise ikinciye basliycam
evet canim dayanamdim hissetmistim zaten elim bir turlu o teste gitmedi
sonrada daha fazla heveslenmenin bir anlami yok dedim ve yaptim
evet sebebi ben degilim ben yapabilecegimi yaptim
gerisini rabbime biraktim demekki nasipte yokmus yuzumun gulmesi ne diyimki
ne desem ne yapsam bilmiyorum
ben bu hayatta o kadar aci cektimki bu acilar beni cok guclu yaptigina inaniyorum artik duygularimi kaybettim bensenağlama
olsun durmak yok adetim gelsin
iki haftaya kadarda obur tedavinin kalintilarini temizliycem ignelerim bitecek
allah izin verise ikinciye basliycam
ASİCİM GEBELİK TESTİ SABAH HİÇ İDRARINI YAPMADAN YAPILIYOR,ŞİMDİ ÇIKMAZKİ HADİ ÜZME KENDİNİ BAK BEBEK VARSA BİLE STRESTEN DÜŞÜRÜCEN,YAPMA BÖYLE KAN TAHLİLİ SONUCUNA BAK SEN,İNŞALLAH TUTMUŞTUR:1hug:a.s.
ben yine de gününde kanda baktır derim.. olmadıysa da olmadı Allah sana ve eşine sağlık versin .. zamanı gelince olur canım benim.. keşke buralarda olsan seninle tanışmayı çok isterdim .. hayatın bize getirdiklerini kabul etmeliyiz napalım .. Şeniz
ASİCİM
canım benim belki idrarda çıkmamıştırr :teselli:
hemen karamsar olma gerçektenn..
allah nasip ettiyse normal yolla bile olur bunu sende biliyorsun canımmm:teselli:
canım allah herbirimizi başka türlü dert verip sınavdan geçiriyoorr
negüzel yılma canımmm devam ett ikinciyeee
ben inanıyorumkii elbet verecek allahh bizlerede
amin kizlar tsk ederim iyiki varsiniz
evet yarin kan testini yaptiriym bari dr persembe demisti aman
nasilsa yok ogreniyim tr de herkes 12.gun yaptiriyor varsa cikar yarin
canim tulinim bende sizinle cok tanismayi istiyorum cunku derimizi ancak bizler anlariz
evet allahim bir gun bizlerede nasip edecek
ben inaniyorum buna
ama artik bi bebise esimle ihtiyacimiz vardi olsun allahim vermemsi zamani gelmemis demekki
kizlar kendinize iyi bakin yarinki kan testine kadar gelemem galiba
gozlerim yerinden firliycak aglamaktan:a015:
insallah bir mucize olur yarin:lepi:
evet canim simdi yaptim bugun 11.gunum
eger varsa cikardi ben buna eminim
olsun ben dayanikliyim
bunada amenna bunada sukur
YIKILMIYCAM
merhaba kizlar ben geldim..
doktorum degisti,kendi doktorum meleketinde klinik acicakmis oraya gitmis,buda fena degildi ama zor konusuyordu..neyse..
yumurtaliklarin tam istedigim gibi degil,sadece ignenin dozunu yükseltip bir daha bakicam dedi..haftaya yine gidiyorum yani...ama bu defa son olucak:çok üzgünüm:
moralim cok bozuk...esim iki saat isten erken cikti diye bana orda cok kötü davrandi,tersledi,suratini asti keyfimden gidiyormusum gibi:çok üzgünüm:
ilk defa bugün o kapidan girerken esimin bu bebegi aslinda istemedigini anladim:çok üzgünüm:
gözlerinde o isilti yoktu...islerinin basindaki sevinc heyecan yoktu iste...
tamam biliyordum benim kadar cok istemedigini ama oturup konusmustuk ve beraber baslamistik..bebegimiz icin deger herseye demistik...hergün bana bebekle ilgili güzel seyler anlatiyordu,simdiden onu nasil kiskandigindan bahsediyordu...daha gecen gün tatli bi biberon alip gelmis ve bana güc vermisti...
ama bu defa bikac gün önceden hissetmistim oyun oynadigini...dedim olmaz,oda istiyor..
ama bugün konusmalariyla,ilgisizligiyle belli oldu hersey..
ben bi karar verdim kizlar,haftaya doktorumla konusacagim,tedavi sonlandirilsin ve sadece artik adetlerimi düzene soksunlar..böylelikle herkes mutlu olur ve esimde rahatca kariyerine yogunlasabilir ondan caldigim bikac saatle:çok üzgünüm:
merhaba kizlar ben geldim..
doktorum degisti,kendi doktorum meleketinde klinik acicakmis oraya gitmis,buda fena degildi ama zor konusuyordu..neyse..
yumurtaliklarin tam istedigim gibi degil,sadece ignenin dozunu yükseltip bir daha bakicam dedi..haftaya yine gidiyorum yani...ama bu defa son olucak:çok üzgünüm:
moralim cok bozuk...esim iki saat isten erken cikti diye bana orda cok kötü davrandi,tersledi,suratini asti keyfimden gidiyormusum gibi:çok üzgünüm:
ilk defa bugün o kapidan girerken esimin bu bebegi aslinda istemedigini anladim:çok üzgünüm:
gözlerinde o isilti yoktu...islerinin basindaki sevinc heyecan yoktu iste...
tamam biliyordum benim kadar cok istemedigini ama oturup konusmustuk ve beraber baslamistik..bebegimiz icin deger herseye demistik...hergün bana bebekle ilgili güzel seyler anlatiyordu,simdiden onu nasil kiskandigindan bahsediyordu...daha gecen gün tatli bi biberon alip gelmis ve bana güc vermisti...
ama bu defa bikac gün önceden hissetmistim oyun oynadigini...dedim olmaz,oda istiyor..
ama bugün konusmalariyla,ilgisizligiyle belli oldu hersey..
ben bi karar verdim kizlar,haftaya doktorumla konusacagim,tedavi sonlandirilsin ve sadece artik adetlerimi düzene soksunlar..böylelikle herkes mutlu olur ve esimde rahatca kariyerine yogunlasabilir ondan caldigim bikac saatle:çok üzgünüm:
Canım benim tam anlamıyla neler yaşadığını bilmiyorum ama biraz abartıyorsun gibi geldi yumurta iğneleri insanı çok hassaslaştırıyor bak eşin biberon bile almış demekki istiyor eminim işyerinde izin almasıyla ilgili problem çıkmıştır onu da sana yansıtmıştır.Ufak bir kızgınlıkla tedavini sonlandırma eminim yarına daha sakin olacaksın ve fikrin değişecek.Allah hakkımıza hayırlısını versin,dr.konuşmadan önce eşinle konuşup bunu kendi içinde halletmelisin oyun oynuyorsa bunu açıkça öğrenmelisin sen bir can istiyorsun kolay değil tek taraflı istemekle olmaz,üzülme canım herşey yoluna girer inşallah.a.s.
aminn,var bundada bir hayir ne diyelim canimmmallahim yardimcin olsun canim benim
ayakta kalmak ve bugunumuzu yasamak zorundayiz
ne olursa olsun mevlam bizimle bizi izliyor sabir ve sukretmemizi bekliyor
allahim sen buyuksun bugunune sukur yarabbim
sen beterinden koruuuuuuuuuu:Saruboceq:
aynen öyle...Rabbim yardim etsin hepimize..[COLOR="Red"]benim buyuk bir rabbim var
BENIM BUYUK BIR RABBIM VAR
benim buyuk bir rabbim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/COLOR]
öyle bitanem,bu slogani bagira bagira söylerdim ben..yine kötü düsünmüyorum,herseyde bi hayir var..ama sadece cok kirildim..cok yalniz hissettim kendimi...o kadarstresee hayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrr..
asiiiii cucupete yabangülüm sözüm hepinizeee...
hassaslasmis olabilirim,ben duygularimi icimde yasayan bi insanim belli etmem.karsi tarafin duygularinida cok iyi anlarim ki bi esin olunca inan daha basit..
izin alma gibi bir derdi yok,isleri gayet iyi.sükür bi sorunumuzda yok..daha dün ideallerini anlatti,beraber planlar yaptik..ya bebek konusunda hep bi cekimserligi vardi,bastan beri..bazi arkadaslar biliyorlar..ama konusup halletmistik..arada güzel seyler yapincada tamam kesin istiyor diyordum..
klinigin kalabalik oldugunu görünce of ya bu ne,herkes bebek istiyo ne varsa dedi,bende gülümsedim ve evet senden haric dedim..gülmesini bekledim,gayet ciddi benden haric dedi..
kan alirlarken biraz acidi dedim,insan kendine is cikarinca olur böyle seyler dedi,üstelemedim..
doktor esime sorular soruyor,adi gibi bildigi seyleri cevaplandirmiyor,elindeki cantayla ugrasiyor..yine ses cikarmadim..
cikarken esime,böyle böyle haftayada geldikten sonra son artik,sadece adetlerimi düzenlesinler erteleyelim dedim,senin bilecegin sey dedi..sok oldum...
arabada sordum neyin var diye,yoo biseyim yok dedi ama kapiyi carpmasi,bir kelime konusmamasi..o an sanki baska biri vardi yanimda...
insallah dedigin gibi ben abartiyorumdur:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?