Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canim simdi yaptim bugun 11.gunum
eger varsa cikardi ben buna eminim
olsun ben dayanikliyim
bunada amenna bunada sukur
YIKILMIYCAM

ASİCİM GEBELİK TESTİ SABAH HİÇ İDRARINI YAPMADAN YAPILIYOR,ŞİMDİ ÇIKMAZKİ HADİ ÜZME KENDİNİ BAK BEBEK VARSA BİLE STRESTEN DÜŞÜRÜCEN,YAPMA BÖYLE KAN TAHLİLİ SONUCUNA BAK SEN,İNŞALLAH TUTMUŞTUR:1hug:a.s.

ben yine de gününde kanda baktır derim.. olmadıysa da olmadı Allah sana ve eşine sağlık versin .. zamanı gelince olur canım benim.. keşke buralarda olsan seninle tanışmayı çok isterdim .. hayatın bize getirdiklerini kabul etmeliyiz napalım .. Şeniz

ASİCİM
canım benim belki idrarda çıkmamıştırr :teselli:
hemen karamsar olma gerçektenn..
allah nasip ettiyse normal yolla bile olur bunu sende biliyorsun canımmm:teselli:

canım allah herbirimizi başka türlü dert verip sınavdan geçiriyoorr
negüzel yılma canımmm devam ett ikinciyeee
ben inanıyorumkii elbet verecek allahh bizlerede

ASİCİM
canım benim belki idrarda çıkmamıştırr :teselli:
hemen karamsar olma gerçektenn..
allah nasip ettiyse normal yolla bile olur bunu sende biliyorsun canımmm:teselli:

canım allah herbirimizi başka türlü dert verip sınavdan geçiriyoorr
negüzel yılma canımmm devam ett ikinciyeee
ben inanıyorumkii elbet verecek allahh bizlerede

amin kizlar tsk ederim iyiki varsiniz
evet yarin kan testini yaptiriym bari dr persembe demisti aman
nasilsa yok ogreniyim tr de herkes 12.gun yaptiriyor varsa cikar yarin
canim tulinim bende sizinle cok tanismayi istiyorum cunku derimizi ancak bizler anlariz
evet allahim bir gun bizlerede nasip edecek
ben inaniyorum buna
ama artik bi bebise esimle ihtiyacimiz vardi olsun allahim vermemsi zamani gelmemis demekki
kizlar kendinize iyi bakin yarinki kan testine kadar gelemem galiba
gozlerim yerinden firliycak aglamaktan
:a015:
insallah bir mucize olur yarin:lepi:

canımm Allah gönlüne göre versin.. tez zamanda seni bebeğine kavuştursun inş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Şeniz

evet canim simdi yaptim bugun 11.gunum
eger varsa cikardi ben buna eminim
olsun ben dayanikliyim
bunada amenna bunada sukur
YIKILMIYCAM

asıcım canım msnde konusmustuk bıraz once...demı gebelık testlerınde hemn cıkmıyor dıye...
benım bebek gec dolllendıgı ıcın adetım gecmesıne ragmen cıkmamıstı...
fadıkde hep soyler adetımden 10 gun gecınce gecer ıdrar testınde dıye..hadı am en guzel sonuc kan tahlılı...topla kendını..bebısn senledır belkıde

merhaba kizlar ben geldim..
doktorum degisti,kendi doktorum meleketinde klinik acicakmis oraya gitmis,buda fena degildi ama zor konusuyordu..neyse..
yumurtaliklarin tam istedigim gibi degil,sadece ignenin dozunu yükseltip bir daha bakicam dedi..haftaya yine gidiyorum yani...ama bu defa son olucak:çok üzgünüm:
moralim cok bozuk...esim iki saat isten erken cikti diye bana orda cok kötü davrandi,tersledi,suratini asti keyfimden gidiyormusum gibi:çok üzgünüm:
ilk defa bugün o kapidan girerken esimin bu bebegi aslinda istemedigini anladim:çok üzgünüm:
gözlerinde o isilti yoktu...islerinin basindaki sevinc heyecan yoktu iste...
tamam biliyordum benim kadar cok istemedigini ama oturup konusmustuk ve beraber baslamistik..bebegimiz icin deger herseye demistik...hergün bana bebekle ilgili güzel seyler anlatiyordu,simdiden onu nasil kiskandigindan bahsediyordu...daha gecen gün tatli bi biberon alip gelmis ve bana güc vermisti...
ama bu defa bikac gün önceden hissetmistim oyun oynadigini...dedim olmaz,oda istiyor..
ama bugün konusmalariyla,ilgisizligiyle belli oldu hersey..
ben bi karar verdim kizlar,haftaya doktorumla konusacagim,tedavi sonlandirilsin ve sadece artik adetlerimi düzene soksunlar..böylelikle herkes mutlu olur ve esimde rahatca kariyerine yogunlasabilir ondan caldigim bikac saatle:çok üzgünüm:

Canım benim tam anlamıyla neler yaşadığını bilmiyorum ama biraz abartıyorsun gibi geldi yumurta iğneleri insanı çok hassaslaştırıyor bak eşin biberon bile almış demekki istiyor eminim işyerinde izin almasıyla ilgili problem çıkmıştır onu da sana yansıtmıştır.Ufak bir kızgınlıkla tedavini sonlandırma eminim yarına daha sakin olacaksın ve fikrin değişecek.Allah hakkımıza hayırlısını versin,dr.konuşmadan önce eşinle konuşup bunu kendi içinde halletmelisin oyun oynuyorsa bunu açıkça öğrenmelisin sen bir can istiyorsun kolay değil tek taraflı istemekle olmaz,üzülme canım herşey yoluna girer inşallah.a.s.

Strese girenin imanından şüphe ederim!

'Az' konuşan fakat 'öz' konuşan büyükler vardır. Babam da bunlardan biridir. Çok sık bir arada olamadığımız için benim için bu 'öz' konuşmalar daha kısa olur. Birkaç yıl önce öyle bir laf söyledi ki sustum kaldım. Uzun süre kafamın içinde dolandı söylediği cümle.

'Strese girenin imanından şüphe ederim!' demişti babam.
Stresle ilgili kitaplar okuyan, zaman zaman 'stresle mücadele' konusunda seminerler veren biri olarak, cümleyi çok ağır bulmuş olsam bile, kafamın içinde cümle dönüp durdu uzun zaman. Yaşadığımız yüzyılın en önemli problemlerinden biri olan stres hakkında bu kadar kesin ve keskin bir ifade duymamıştım.
Geçen yıl memlekette bir arkadaşla otururken hayatın sıkıntıları ve zorlukları konuşulmaya başlanınca bende kendisine stres ve stresle mücadele hakkında bildiklerimi anlatmaya başladım. Arkadaşım da benimle birikimlerini paylaşıyordu. Bir ara babamın söylediği 'Strese girenin imanından şüphe ederim!' lafını attım ortaya. Arkadaşım 'doğru bir cümle' dedi. 'Hatta bir insan stres yüzünden hasta olursa Allah o insana bunun hesabını bile sorar' dedi.

* * * * * * * * *

Stres, halkın bildiği ve kullandığı anlamıyla, sıkıntıları kafaya takmak demektir. Sıkıntılar insanı mutsuz ediyor. Mutsuzluk insanı hasta ediyor.

Kimisi hastalıklarla mücadele etmekten yoruluyor. Mutsuz ve hasta oluyor.
Kimisi ailesiyle problemler yaşamaktan bunalıyor.
Kimisi çocuklarıyla baş edememenin sıkıntısını yaşıyor.
Kimisi maddi sıkıntılarla boğuşuyor.
Kimisi çevresindekilerin kendisini anlamadığından dert yanıyor.
Kimisi bir sevdiğini toprağa verince hayata küsüyor.
Hayatta insanı strese sokan o kadar çok şey var ki. Herkes kendisine dert edecek bir sıkıntı bulabilir.
Stresle iman arasında bir bağlantı var mı dersiniz?
Sıkıntılarla dolu bir hayat denilince benim aklıma hep Peygamberler geliyor. Allah Peygamberlerin kıssalarını ayrıntılarıyla bize niçin aktarıyor dersiniz? Okuyup, ibret almamız için değil mi?
Peygamberlerin hayatlarından yola çıkarak bazı sorular sormak istiyorum.
Hz. Eyyüb'ü hastalıkla imtihan eden Allah, bizi de aynı imtihana tabi tutma hakkına sahip değil mi?
Hastalığı kafaya takıp bunalıma giren insan 'Allah'ım beni niçin hastalıkla imtihan ediyorsunuz ki?' demiş olmuyor mu?
Hz. Nuh'u oğluyla imtihan eden Allah, sizi evlatlarınızla imtihan edemez mi?
Hz.İbrahim'i babasıyla imtihan eden Allah, sizi öz babanızla imtihan edemez mi?
Hz. Lut'u eşiyle imtihan eden Allah'a, 'Beni niçin eşimle imtihan ediyorsun ki?' deme hakkına sahip olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?
Hz. Yusuf'u kardeşiyle imtihan eden Allah, belki sizi de kardeşlerinizle imtihan ediyordur!
Tüm peygamberlerin hayatları sıkıntı (imtihan) dolu olduğuna göre, bizim hayatımızda da bazı sıkıntıların olması hayatın bir parçası değil mi?
Anne veya babasını kaybedince bunalıma giren bir insan Allah'a 'Benim annemi / babamı niye alıyorsun ki?' deme hakkına sahip olduğunu mu sanıyor?
'En büyük acı evlat acısıdır!' denir. Bu acıyı yaşayan anne babalar 'Allah kimseye yaşatmasın!' derler.
Alemlere rahmet olarak yaratılan Hz. Muhammed Mustafa'ya bile torpil yapmayan Yaratıcının, bize torpil yapmasını beklemeye hakkımızın olmadığını hiç düşündünüz mü? Beş defa evlat acısıyla imtihan edilmiş bir Peygamberin ümmeti olduğumuzu bilmek zorundayız.
'Kardeşim onlar Peygamber, biz insanız' diye kimse itiraz etmesin. Peygamberler de bizler gibi üzülen, ağlayan, Allah'a sığınan insanlardı. Allah tarafından özel seçilmiş oldukları gerçeği 'insanı' acılara tepkisiz kalacakları anlamına gelmez. Bize düşen hayatı doğru anlamaktır. Unutmamalıyız ki, Peygamberlerine torpil yapmayan Allah, bize de torpil yapmaz.

* * * * * * * *

Stres ile iman arasında ki ilişki kafamın içinde uzun zamandır dolanıyordu. Bir okuyucum bana öyle bir söz gönderdi ki, o sözü okuyunca kafamın içinde dolanan cümleler köşe yazısına dönüştü. Bu yazıyı da o güzel sözle bitirmek istiyorum.

Çok sıkıldığınız zaman bu cümleyi hatırlayın. Hatta bana kalsa pano haline getirilip ev veya işyerinin duvarlarına asılması gereken bir söz.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, 'Benim büyük bir derdim var!' deme, derdine dönüp 'benim büyük bir Rabbim var!' de.

Sait ÇAMLICA
Eğitimci - Yazar

stresee hayıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrr..
asiiiii cucupete yabangülüm sözüm hepinizeee...

[COLOR="Red"]benim buyuk bir rabbim var
BENIM BUYUK BIR RABBIM VAR
benim buyuk bir rabbim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
[/COLOR]

allahim yardimcin olsun canim benim
ayakta kalmak ve bugunumuzu yasamak zorundayiz
ne olursa olsun mevlam bizimle bizi izliyor sabir ve sukretmemizi bekliyor
allahim sen buyuksun bugunune sukur yarabbim
sen beterinden koruuuuuuuuuu:Saruboceq:

hassaslasmis olabilirim,ben duygularimi icimde yasayan bi insanim belli etmem.karsi tarafin duygularinida cok iyi anlarim ki bi esin olunca inan daha basit..
izin alma gibi bir derdi yok,isleri gayet iyi.sükür bi sorunumuzda yok..daha dün ideallerini anlatti,beraber planlar yaptik..ya bebek konusunda hep bi cekimserligi vardi,bastan beri..bazi arkadaslar biliyorlar..ama konusup halletmistik..arada güzel seyler yapincada tamam kesin istiyor diyordum..
klinigin kalabalik oldugunu görünce of ya bu ne,herkes bebek istiyo ne varsa dedi,bende gülümsedim ve evet senden haric dedim..gülmesini bekledim,gayet ciddi benden haric dedi..
kan alirlarken biraz acidi dedim,insan kendine is cikarinca olur böyle seyler dedi,üstelemedim..
doktor esime sorular soruyor,adi gibi bildigi seyleri cevaplandirmiyor,elindeki cantayla ugrasiyor..yine ses cikarmadim..
cikarken esime,böyle böyle haftayada geldikten sonra son artik,sadece adetlerimi düzenlesinler erteleyelim dedim,senin bilecegin sey dedi..sok oldum...
arabada sordum neyin var diye,yoo biseyim yok dedi ama kapiyi carpmasi,bir kelime konusmamasi..o an sanki baska biri vardi yanimda...
insallah dedigin gibi ben abartiyorumdur:çok üzgünüm:

allahim yardimcin olsun canim benim
ayakta kalmak ve bugunumuzu yasamak zorundayiz
ne olursa olsun mevlam bizimle bizi izliyor sabir ve sukretmemizi bekliyor
allahim sen buyuksun bugunune sukur yarabbim
sen beterinden koruuuuuuuuuu:Saruboceq:
aminn,var bundada bir hayir ne diyelim canimmm
[COLOR="Red"]benim buyuk bir rabbim var
BENIM BUYUK BIR RABBIM VAR
benim buyuk bir rabbim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
[/COLOR]
aynen öyle...Rabbim yardim etsin hepimize..
öyle bitanem,bu slogani bagira bagira söylerdim ben..yine kötü düsünmüyorum,herseyde bi hayir var..ama sadece cok kirildim..cok yalniz hissettim kendimi...o kadar

iyi akşamlar kızlar epeydir giremiyorum fırsatım olmadı nasılsınız biraz okumaya çalıştım yine topiğimizin gücüne rağmen moralini bozan arkadaşlar olmuş bukadar gönül bir olup rabbime el açtığımız zamanlarımızı unutupta umutsuzluğa kapılmayın noolur, allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah...

Gerçekten hoş olmayan şeyler yaşamışsın canım,Allah yardımcın olsun,şimdi sen bunları anlatınca ne diyeceğimi bilemedim neden bebek istemiyorki?Madem istemiyor neden istiyormuş gibi dvranıyor bir anlam veremedim,İnşallah feraha çıkarsın canım benim üzme kendini!!!

cucupete insallah hersey yoluna girer, acaba is yerinde filanmi sorunlari var?allah yardimcin olsun

asicim simdi nasilsin?benim test'te ayin 10'da tam 15.gun!! ama normalde 11-12.gunden itibaren çikiyo, insallah pozitif çikar, hiç belli olmaz

su atesle ilgili biseyler soracaktim, ben olçum yapmiyorum ama sanki dunden beri atesim var gibi, birde normalde ben çok usurum oysa simdi sicaktan patliyorum...

insallah senin yuzun guler canim benim
sagligim iyi allaha sukur
ama beynimden suphe edebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…