tesk ederım yagmurum...fotomontaj onlar o kadr guzel degılım:roflol:Rapunzell resmini gördüm canımmmhihoyyyt
sende güzel hatunsun hee :jeyyar: bu kk da yokmu çirkin yawww
benim albümde 1tane var resmimde biraz eski dün ekleyemedim ama buakşam mutlaka eklicem saat 9 da delikafadulden
burda en minik ben miyim kızlarr
bana öyle geldi de
yaşım 22.4 yaşındayım yani 23 ten gün alıyorum gamyoncuiremsu
a.s.
bel bılıyorum soyleyımmıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Günaydın canlarımmmmmmm. kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Ben yine hemen geçmişe gidiyorum. Dün yazılanları kaçırdım belli bir saatten sonra. Öpüyorum hepinizi. Herkese işlerinde kolay gelsin. Ev , iş farketmiyor ne de olsa. Bayanların işi bitmiyor. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bugün veya yarın buradan bir misafirim gelebilir yanıma. :içelim: :teytey: Kimliği şimdilik gizli. sengözlerimebaksanab Gelirse burdan beraber sesleniriz size. kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
aymescım canım dualarımız senle..ınsallah hersey yolunda gıdıp bebıklerıne kavusacaksın..hayırlısıyla...hihoyyytGünaydın canlarım,
ben geldim herşey yolundadır inşallah
herkese çok güzel bi gün diliyorum
cuma yada cumartesi günü yumurtalıklarım toplanıcakmış
kısmetse pazartesi günüde tarnasferim yapılacak
dualarınızı esirgemeyin olurmu?a.s.
evt cnm evde tets yapmış çıkmamış ama idrarda çıkmayabilir bugün kan testi yaptırcakmış sanırım inşallah güzel haberle gelir :Saruboceq:
tesk ederım yagmurum...fotomontaj onlar o kadr guzel degılım:roflol:
hadı bakalım dun smhsmh soz vermıstın beklıyoruz sendende...22.4 luk hatun gorelım demı....hihoyyyt
bende kucuk sayılırım 27 :1ninca:naniknanik
bel bılıyorum soyleyımmıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dedıgın arkadsla kkonusmustuk nevronun yanına gıdecem demsıtı..bugunlerde
msn ve sıtede hıc onlıne gormedım..demkkı..ızmıre gıtmıs...
aymescım canım dualarımız senle..ınsallah hersey yolunda gıdıp bebıklerıne kavusacaksın..hayırlısıyla...hihoyyyt:ecrin_bebek:
cok sagol canim...yok bahsetmicem artik..hayirlisi bakalim ne olucak
canım ya çok üzüldüm:çok üzgünüm:ama elden birşey gelmiyor...allah yardımcın olsun...inşallah kısa zaman da doğal yolla gelir bebişin...
azcık daha sabret canım...inşallah idrar testi yanılıyordur....
canım benim:teselli: ne diyeyim bilmiyorum:çok üzgünüm: canım tedavine devam et bence...ama bu sıralar eşine bebekten bahsetme istersen....kafası karışık galiba....
canım hamile olduğunda ateş düşmüyor...genelde yüksek çıkıyor...
kızlar ben yeni geldim...ama yine çıkmam lazım:çok üzgünüm: eşim pc de okey oynayacakmış:dilcikar:
cok sagol canim..baslanmis bisey ama canim her defasinda böyle yaparsa nasil hevesle ümitle devam edebilirim bilemiyorum.haftaya gelin yine dediginde bile daha ne kadar sürecek diye homurdanip duruyordu maalesef...bakalim bu hafta bi gecsin..sonra karar vericemcücü-pete canım eşinin tavrına inan bende çok üzüldüm.. keşke bu şekilde davranmasaydı.. istememesi için ne gibi bir sebep olabilir ki.. inş ters günündedir ve yaptıklarından pişmandır.. ufak sürprizleriyle istediğini göstermiş ama sen daha biliyorsun tabi.. dediğim gibi umarım kötü bir gününe denk gelmiştir.. sen üzme kendini canım.. sınavından da geçmişsin gözün aydın.. tedaviyi sonlandırma ikiniz için ortak bir konu olsa da başlanmış birşeyi yarıda bırakma derim ben.. eşinin düşünceleri kadar seninkiler de önemli canıım.. kendin ve bebeğin için tedavini bırakma.. sonuna kadar devam et.. eşin gelmek istediğini söyleyene kadar sende gel demezsin.. belki o şekilde anlar .. Şeniz
cok sagol canim..yok be bitanem,senlede cok konusuruz ya esim kanatsiz melek aslinda.ucurumun kenarinda olsa bile sirf beni gülümsetmek icin kirk takla atar..inanilmaz güclü bir ic dünyasi vardir,hicbiseye kolay kolay üzülmez aslinda..kafasina takilan bisey olsada hemen bana anlatir..gece cok gec geldi,konusmak icin beklemistim ama uyumusum,tikirtilarini duydum sadece,sabahta hazirladim gönderdim,pek konusmuyor benimle..bakalim hayirlisi ya...er gec anlicaz sebebini..sanırım eşinde duygusal bi süreç yaşıyo bitanem
ve birbirinizi yanlış anlıyosunuz
ama yaptığı şeyler gerçekten kırıcı olmuş
eşin normaldede böylemidir
bişey olduğunda üzüldüğünde veyahut böyle kaprislimi davranır
ben hatasını anlayacağına inanıyorum
daha kaç gün önce biberon alan bi insan bide eşin yaa sana rol yapmış olamaz
biraz sabır ve dua ile
oda anlayacak hatasını
kıyamam ne olur üzülme bitanem
ama unutma en iyi çözüm iletişim ama sakinken iletişim
hay Allah yaa tekrar tekrar okudum ve çok üzüldüm
sabret olurmu bitanem:1hug:
öfkeyle kalkıp yanlış kararlar vermeyin ama lütfenyasakkelime
tesekkür ederim bitanem..insallah dedigin gibidir...doktor cok ümit verdi bu defa..bu ay sonuna belkide güzel heber verirsin dedi ama iste durum ortada...parca parca aklima geliyor dünkü yasananlar...hepimizin hakkinda haiyrlisi olsun canimarkadaşlar dünden beri yazılan yazıları okudum da asicim arkadaşlara katılıyorum bende mutlaka kan testi lazım canım inş testten sonrada sende sevineceksin bizide sevindireceksin,cucu-petecim sende ltf bırakma kendini sen ne kadar duygusallaştınsa eşlerde bişey kullanmasalar bile onlarda ister istemez etkileniyo canım hem üstelik ne kadar da çabuk vazgeçiyosun yok öyle bak canım, benim eşimde 1 ci tüp bebek denemesinde sonuç negatif olunca bitkisel kürleri kullanmam dedi ben ne yaptım o zaman inş bebeşim olursa sadece benim olur sevmiceksin o zaman dedim birazda inat edince tamam dedi ltf sende inancını kaybetme
bence de canim.onlar cok basit saniyorlar herseyi bence.1 ay denedik olmadi o kadar,sebep sonuc falan önemsiz...banada sen cok takintilisin,bir tek sen bu kadar sorun yapiyorsun olmucak mi acaba diye cok söylenmisti baslarda...bu ay bu tedavide hamis kalirsam eger dogana kadar götürmücem doktora esimi,ultrason resimlerinide göstermicem,oh olsun..cucupetem eşin seni hakketten çok kırmış ayıp etmiş. seninde psikolojini düşünmeli yardımcı olmalıydı. ama her zamanki gibi karşımızdaki bir erkek nedense erkekler bizim gibi ince düşünemiyolar canım bunlar kocalarımızda olsa. bende eşimle bir kaç kez bu sorunu yaşadım canım. sabah erkenden hastaneye gitmeler kendisi gidip büroyu açacak benim yüzümden geç kalıyo. çoğu kişide durumumuzu bilmiyo vede işyeri hemen hemen kendinin olmasına rağmen ya izin alma derdi yok kendi kendinin patronu olmasına rağmen. işim kaldı büro kaldı. bende bir gün patladım. dedim artık gelme beni götürüp getirme kendi başıma yapacam dimi bu çocuğu dedim. ben kendimde yaparım çocuğumu dedim sen sadece bir ara uğrarsın sperm verir gidersin dedim içerde ölürmüyüm kalırmıyım haberinde olmasın işinin başına gidersin dedim. yok dedi ben öyle demek istememiştim dedi. baktım ben bişi demeden ne zaman gidecez kaçta gidecez diye sormaya başladı. hatasını anladı yani. seninkide muhtemelen bir şeye sinirliydi anlatarak seni üzmek istemedi ama bunu anlatmayarak belki daha çok yansıtmış oldu canım. eminim her zaman böyle değildir eşin. tedavini sonlandırmayıda düşünme eşinle sakin kafa ile oturup bu konuyu tekrar konuşmalısınız canım. erkekler ne kadarda güçlü görünselerde bence kadınlar daha dayanıklı ve güçlüler canım.
ay nesrinim,haklisin bitanem.sanki tek basima yapicam bu bebegi,birde esimdede sorun ciksaydi sanirim hepten tepeme binerdi..ben seni yakalarim bi ara canimcimmCUCUMMMMM canımmmm üzme kendini bitanem.eşin afedersin ama eşşeklik etmiş.bence canı bir şeye sıkkındı ve ondan bunlar oldu... erkekler isteklerini çok fazla gösteremeyebilirler.benim eşimde varikosel ameliyatı olmak istemiyor bu çocuğu istemiyorsun o zaman diyorum hyr dio beni anlayamazsın dio.ama keçiboynuzu kürünü kendisi uyguluyor... bence işyerinde canı birşeye sıkıldı ve senden çıkardı.senin güçlü olman lazım.anne demek güçlü olmasını bilmek demektir.senin sınavın şimdiden başlamış işte.bebişin için biraz sabret.ben hep yanındayım bitanem.konuşmak istersen buradayım...hadi o güzel kalbini üzme böyle şeylerle...:1hug:
her şey yolunda gidicek Allahın izniyle bitanem:1hug:Günaydın canlarım,
ben geldim herşey yolundadır inşallah
herkese çok güzel bi gün diliyorum
cuma yada cumartesi günü yumurtalıklarım toplanıcakmış
kısmetse pazartesi günüde tarnasferim yapılacak
dualarınızı esirgemeyin olurmu?a.s.
aymes canım yumurta toplama işi anestezili oluyor ve hiç bişey hissetmiyosun hoş benim yumurta az dediler az yaptılar anesteziyi ama sonradan görmedikleri 2 yumurtayı anestesiz aldılar aglayarak uyanmıştım ben
her şey yolunda gidicek Allahın izniyle bitanem:1hug:
endişeni anlıyorum canım.. ama elden bişey gelmiyor .. bol bol dua etmekten başka :ecrin_bebek:Amin canım inşallah öyle olur okadar endişeliyimki:uhm:
allah yardimcimiz olsun canim, çok zor seyler yasiyoruz, herkesin kolaylikla hatta bazen istemeden kavustugu bebeklere sahip olabilmek için neler nler yapiyoruz, ama ben hep ayni seyi diyorum, yeterki olsun ben hepsine raziyim...
en onemliside moral, senin yasadiklarin dahada zor, hastane filan girdin, ve su an moralinin bozuk olmasida normal ama toparlan canim, senin ilk deneyimin korku ve endiselerin daha çok ama inan bana rahat olmak gerek, seni rahatlacak seyler yap, ben psikologa gidiyorum tam bir senedir ve bastan bunu kimseye soylemiyordum utaniyordum biraz ama artik rahatlikla soyluyorum çunki faydasini goruyorum..
hem dur bakalim belki kanda çikar, belirtiler hep ayni olabiliyo, adet gormedikten sonra hala umut vardir...
asicim bende bugün dr a gittim testlerim koyulaşmıyo diye korkuyordum bana dediki kandaki değer 1500 olmadan test koyulaşmaz hatta çıkmayabilirmiş bile...o yüzden kafana takma canım bir kaç gün sonra yap...inşalllah çok güzel haberler alırsın bitanem...
canım ya çok üzüldüm:çok üzgünüm:ama elden birşey gelmiyor...allah yardımcın olsun...inşallah kısa zaman da doğal yolla gelir bebişin...
azcık daha sabret canım...inşallah idrar testi yanılıyordur....
canım benim:teselli: ne diyeyim bilmiyorum:çok üzgünüm: canım tedavine devam et bence...ama bu sıralar eşine bebekten bahsetme istersen....kafası karışık galiba....
canım hamile olduğunda ateş düşmüyor...genelde yüksek çıkıyor...
kızlar ben yeni geldim...ama yine çıkmam lazım:çok üzgünüm: eşim pc de okey oynayacakmış:dilcikar:
canım ya daha çok erken benim betahcg den 1 hafta sonra idrar testinde çıkmıştıı acele etmişsin canım benimm yersiz yere kendini üzmee,,4 aşılama yaptırmış biri olarak söylüyorum ki bende çok pozitif olamıyodum hep olmıcak gözüyle bakıyodumm ama içimde aıcıkta umut oluyoduu ,,o içimdeki umudu asla bitirmedimm o umut hala varrrsenağlama,,,sen üzülsende ağlasan da herşey olacağına varıyo canımmm,,rahat ol ve herşeyi zamana bırakka.s.
ALLAH'IN DEDİĞİ OLUR
kimse kalmadı mı kızlar uyudunuzmu bende şöle bi bakıyım dedi mutsuz haberler aldım asicim canım benim belki yanılıyorsundur tatlım belki daha erkendir hemen umutsuzluğa kapılma üzme kendini bukdar herşey oalacağına varır bitanem allahımıza sığınmaktan başka çaremiz yokki derdim büyük dediğinde ondan büyük allah var de içine ferah tut canım benim hem olmassa bile bu dünyanın sonu değilki sabır güzelim
yabangülüm canım benim çok üzüldüm ama lütfen sende ümidini yitirme hayırdaşerde allahtan evlat en büyük imtihanmış yeryüzünde o yüsden bu imtihanıda sabırla aşıcaz güllerim eşinin sana davranışları nasıldı birs ters yaklamıştı yanılmıyorsam üzlüme bitanem kısmetdeğilmiş hyırlısı başka zaman inşallah
canım idrar testinden çıkmazki boşboşuna üzüyorsun kendini kan testi yaptır bak o zaman nasıl çıkıyor.biz inanıyoruz sen müjde verecksin bize.allah yardımcın olsun canım..stres yapam bebişlerin sana tutunmuştur işallah..
hani yapmayacaktın asi yaa :çok üzgünüm: tabi çıkmaz daha çok erkensenağlama biraz daha sabır inşallah ayrın kan testinde olanlar olucakkk :lepi:
seni çok iyi anlıyorum cucupetem herkes geçiyor o dönemlerden kötü düşünme üzerine gitme düzelicektir:1hug:
iyiakşamlar tatlımm kaydirigubbakcemile5
:1hug:
canım benimm olurmu öle şey tzabiki merak ediyoruz yerimseniben fazla giremiyorum koca bebeğim ilgi istiyor :asigim:
asicim canım benim test yapmışsın ama idrar testi için bence erken canım. kan yapmış olsaydın tamam kesin derdim. sen yarın kan testi yaptır kesin öğren inşallah idrar testi seni yanıltmıştır canım. yarın kanda çıkar. yarın her iki sonuçta olabilir canım. pozitifse halayları çekeriz ama negatifse seninde dediğin gibi 2. ye başlarsın vede yola devam edersin canım.
asicim
canım arkadaşım
bu duygusal süreç geçecek
sen de dedin güçlüsün
biraz daha zamanı var demekki
üzme ne olur kendini
Allah yar ve yardımcımız olsun
ve asla pes etmek yok tamammı
kıyamam sana :1hug::teselli:
Asiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii BEN BİRSÜRÜ ŞEY YAZDIM ama inanamadan şimdi sildim sen idrar testi mi yaptın yoksa
saçmalama ya hemn çıkarmı hiççç oooo
bende çıktı dedim ama hemşire bile inanma ona dedi
Bak Rapunzelim de 10 gün geçtikten sonra anca öğrenebildi daha dur Bismillahhh
arkadaşlar dünden beri yazılan yazıları okudum da asicim arkadaşlara katılıyorum bende mutlaka kan testi lazım canım inş testten sonrada sende sevineceksin bizide sevindireceksin,cucu-petecim sende ltf bırakma kendini sen ne kadar duygusallaştınsa eşlerde bişey kullanmasalar bile onlarda ister istemez etkileniyo canım hem üstelik ne kadar da çabuk vazgeçiyosun yok öyle bak canım, benim eşimde 1 ci tüp bebek denemesinde sonuç negatif olunca bitkisel kürleri kullanmam dedi ben ne yaptım o zaman inş bebeşim olursa sadece benim olur sevmiceksin o zaman dedim birazda inat edince tamam dedi ltf sende inancını kaybetme
günaydın kızlar,
asicim hemen umutsuzluğa kapılma henüz kan testi yaptırmadın ,yaptırdıktan sonra eğer sonuç olumsuz olsa bile bozma moralini,herşeyde bir hayır vardır hem belki testin sonucu pozitifte olabilir,bilemeyiz ki :uhm:
ben kahvaltı yapayım uğrarırım tekrar...
yagmurcum gunaydım..asıyle msn dede gorustum ve demıstım ona..ıdrara testlerı cok saglıklı degıl dıye..herkesın bunyesı gercekten cok farklı..benım adet 3 gun gecmıstı yaptım cıkmadı...bebek gec dollendıgı ıcın ıdrara gecmemıs..ayrıca ıdrara testlerınde bıle yazıyor...adet tarıhı 1 hafta gecmesı gerekır dıye...
herseyın hayırlsı tabıkıde..olmayabılırde belkıde zamanı gelmemıstır...
ama ıdrar testlerıne guvenıpte olmadı demek yanlıslık..en guzelı kan tahlılı..
:1hug:
günaydın kızlar nasılsınız bugün asicim canım üzme hemen kendini cumaya kadar sabret bitanem kan testi yaptır idrara çok güvenme aymes hayırlı olsun cnm şimdiden
Çok sağol canıma.s.
asi testmi yapmış ben geçmişi henüz okuyamadım
şimdi senden gördüm ne olmuş çıkmamışmı:uhm:
Sağol canım
Asicim canım kan testinde herşey belli olur biliyosun
idrar testiyle hiç moralini bozma inşallah güzel haberlerle dönersin
ben cuma günü yaptırıcan sanıyodum bugün olduğunu bilmiyodum
dualarım seninle. Allah yardımcın olsun.:Saruboceq:
canlarim hepinize günaydin...yeni bir gün,yeni binbir ümit...hepinize harika bir gün diliyorum,destek olan ve suan ayakta durmami saglayan hepinize ayri ayri teseekür ediyorum..iyiki varsiniz...
asicimmm dün yazmistim sana ama baska bi topikten yazmisim farkinda olmadan...
bencilligim icin özür dilerim canim,kendi derdimden seni görmedim:çok üzgünüm:
bitanem idrar testine güvenme sen yinede,benim bi cok arkadasim üstüste testte negatifi gördüler,kan testinde pozitif cikti,insallah sendede ayni durumdur canimm
cok sagol canim...yok bahsetmicem artik..hayirlisi bakalim ne olucak
cok sagol canim..baslanmis bisey ama canim her defasinda böyle yaparsa nasil hevesle ümitle devam edebilirim bilemiyorum.haftaya gelin yine dediginde bile daha ne kadar sürecek diye homurdanip duruyordu maalesef...bakalim bu hafta bi gecsin..sonra karar vericem
cok sagol canim..yok be bitanem,senlede cok konusuruz ya esim kanatsiz melek aslinda.ucurumun kenarinda olsa bile sirf beni gülümsetmek icin kirk takla atar..inanilmaz güclü bir ic dünyasi vardir,hicbiseye kolay kolay üzülmez aslinda..kafasina takilan bisey olsada hemen bana anlatir..gece cok gec geldi,konusmak icin beklemistim ama uyumusum,tikirtilarini duydum sadece,sabahta hazirladim gönderdim,pek konusmuyor benimle..bakalim hayirlisi ya...er gec anlicaz sebebini..
tesekkür ederim bitanem..insallah dedigin gibidir...doktor cok ümit verdi bu defa..bu ay sonuna belkide güzel heber verirsin dedi ama iste durum ortada...parca parca aklima geliyor dünkü yasananlar...hepimizin hakkinda haiyrlisi olsun canim
bence de canim.onlar cok basit saniyorlar herseyi bence.1 ay denedik olmadi o kadar,sebep sonuc falan önemsiz...banada sen cok takintilisin,bir tek sen bu kadar sorun yapiyorsun olmucak mi acaba diye cok söylenmisti baslarda...bu ay bu tedavide hamis kalirsam eger dogana kadar götürmücem doktora esimi,ultrason resimlerinide göstermicem,oh olsun..
ay nesrinim,haklisin bitanem.sanki tek basima yapicam bu bebegi,birde esimdede sorun ciksaydi sanirim hepten tepeme binerdi..ben seni yakalarim bi ara canimcimm
nevrocum az önce de bu mesajı yazmamışmıydın...
:1hug: seni böyle güçlü gördüğüme çok sevindim canım:asigim:gunaydin kizlar
destekleriniz icin cok tsk ederim
normalde test yapmayacaktim ama kafam karisti olsa cikar falan diye bi kac yerde okudum ve evde idrar testi yaptim silik bile yok cizgi
mahvoldum kizlar biliyordum sarsilacagimi ama dun esim geldikten sonra daha kotu oldum
cok farkli bi duygu anlatamam
6aydir kendimi bugune hazirlamisim oysa ben o gelecek diye mutluymusum
hic uyumadim desem ne dersiniz 2 dk uyuyom geri uyaniyorum cok bosluktayim
allah sabir versin olsun ne diyelim demi vardir bundada bir hayir
evet dr bana normalde persembe kanda baktir dedi
bende bunun uzerine gittim bugun kan verdim geldim ogleden sonra 5 te haber alicam pek umudum yok ama iyice umudumu kesmem gerek yani 12.gun bugun kesin sonuc belli olacak
yinede hic yok degil 100 de 1 umudum var dogrusu
umutsuz yasanmiyor belkide teste cikmadi degilmi
dun uzuntuyle galiba yada psikolojik biraz kan geldi
adetim gelsin tekrara rdv alip gidcem durmak yok hihoyyyt
bana verdiginiz destekten dolayi tsk ediyorum
cucupete canim onemli degil tsk ederim dilkelerin icin
bu aradada sanada gercekten sabir diliyorum dedigim gibi herkesin bi sinavi var insallah basari ile geceriz bu sinavi
:1hug: seni böyle güçlü gördüğüme çok sevindim canım:asigim:
aymescim koldan yada el üstünden damar yolu açılınca ordan enjekte ediyolar sen duymuyosun bile ne kadar yumişin olmuş canım bu arada
selam kızlar ben geldim nasılsınız valla ben iyi sayılarım aşılamamı oldum bu gün üçüncü günü inşallah sonuç hayırlı olur bilmiyorum ama ben hep olucak gözüyle bakıyorum yani kötü düşünmek istemiyorum çünkü okuduğum kitapta diyor ki bir şeyi nasıl düşünürsen öyle olurmuş bizde iyi düşünelim iyi olsun inşallah :CüvCüv::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?