Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tesk ederım yagmurum...fotomontaj onlar o kadr guzel degılım:roflol:
hadı bakalım dun smhsmh soz vermıstın beklıyoruz sendende...22.4 luk hatun gorelım demı....hihoyyyt
bende kucuk sayılırım 27 :1ninca:naniknanik

bel bılıyorum soyleyımmıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dedıgın arkadsla kkonusmustuk nevronun yanına gıdecem demsıtı..bugunlerde
msn ve sıtede hıc onlıne gormedım..demkkı..ızmıre gıtmıs...

aymescım canım dualarımız senle..ınsallah hersey yolunda gıdıp bebıklerıne kavusacaksın..hayırlısıyla...hihoyyyt:ecrin_bebek:

evt cnm evde tets yapmış çıkmamış ama idrarda çıkmayabilir bugün kan testi yaptırcakmış sanırım inşallah güzel haberle gelir :Saruboceq:

Sağol canım

Asicim canım kan testinde herşey belli olur biliyosun
idrar testiyle hiç moralini bozma inşallah güzel haberlerle dönersin
ben cuma günü yaptırıcan sanıyodum bugün olduğunu bilmiyodum
dualarım seninle. Allah yardımcın olsun.:Saruboceq:

Allah razı olsun canım çok sağol.:1hug:

aymes canım yumurta toplama işi anestezili oluyor ve hiç bişey hissetmiyosun hoş benim yumurta az dediler az yaptılar anesteziyi ama sonradan görmedikleri 2 yumurtayı anestesiz aldılar aglayarak uyanmıştım ben

canlarim hepinize günaydin...yeni bir gün,yeni binbir ümit...hepinize harika bir gün diliyorum,destek olan ve suan ayakta durmami saglayan hepinize ayri ayri teseekür ediyorum..iyiki varsiniz...
asicimmm dün yazmistim sana ama baska bi topikten yazmisim farkinda olmadan...
bencilligim icin özür dilerim canim,kendi derdimden seni görmedim:çok üzgünüm:
bitanem idrar testine güvenme sen yinede,benim bi cok arkadasim üstüste testte negatifi gördüler,kan testinde pozitif cikti,insallah sendede ayni durumdur canimm

cok sagol canim...yok bahsetmicem artik..hayirlisi bakalim ne olucak
cok sagol canim..baslanmis bisey ama canim her defasinda böyle yaparsa nasil hevesle ümitle devam edebilirim bilemiyorum.haftaya gelin yine dediginde bile daha ne kadar sürecek diye homurdanip duruyordu maalesef...bakalim bu hafta bi gecsin..sonra karar vericem
cok sagol canim..yok be bitanem,senlede cok konusuruz ya esim kanatsiz melek aslinda.ucurumun kenarinda olsa bile sirf beni gülümsetmek icin kirk takla atar..inanilmaz güclü bir ic dünyasi vardir,hicbiseye kolay kolay üzülmez aslinda..kafasina takilan bisey olsada hemen bana anlatir..gece cok gec geldi,konusmak icin beklemistim ama uyumusum,tikirtilarini duydum sadece,sabahta hazirladim gönderdim,pek konusmuyor benimle..bakalim hayirlisi ya...er gec anlicaz sebebini..
tesekkür ederim bitanem..insallah dedigin gibidir...doktor cok ümit verdi bu defa..bu ay sonuna belkide güzel heber verirsin dedi ama iste durum ortada...parca parca aklima geliyor dünkü yasananlar...hepimizin hakkinda haiyrlisi olsun canim
bence de canim.onlar cok basit saniyorlar herseyi bence.1 ay denedik olmadi o kadar,sebep sonuc falan önemsiz...banada sen cok takintilisin,bir tek sen bu kadar sorun yapiyorsun olmucak mi acaba diye cok söylenmisti baslarda...bu ay bu tedavide hamis kalirsam eger dogana kadar götürmücem doktora esimi,ultrason resimlerinide göstermicem,oh olsun..
ay nesrinim,haklisin bitanem.sanki tek basima yapicam bu bebegi,birde esimdede sorun ciksaydi sanirim hepten tepeme binerdi..ben seni yakalarim bi ara canimcimm

her şey yolunda gidicek Allahın izniyle bitanem:1hug:

aymes canım yumurta toplama işi anestezili oluyor ve hiç bişey hissetmiyosun hoş benim yumurta az dediler az yaptılar anesteziyi ama sonradan görmedikleri 2 yumurtayı anestesiz aldılar aglayarak uyanmıştım ben

Yapma ya geçmiş olsun canım kötü olm uş
anesteziyi nasıl veriyolar hiç yemedimde merak ediyorum:uhm:

aymescim koldan yada el üstünden damar yolu açılınca ordan enjekte ediyolar sen duymuyosun bile ne kadar yumişin olmuş canım bu arada

günaydın kızlar nasılsınız bugün asicim canım üzme hemen kendini cumaya kadar sabret bitanem kan testi yaptır idrara çok güvenme aymes hayırlı olsun cnm şimdiden

Çok sağol canıma.s.
asi testmi yapmış ben geçmişi henüz okuyamadım
şimdi senden gördüm ne olmuş çıkmamışmı:uhm:

gunaydin kizlar
destekleriniz icin cok tsk ederim
normalde test yapmayacaktim ama kafam karisti olsa cikar falan diye bi kac yerde okudum ve evde idrar testi yaptim silik bile yok cizgi
mahvoldum kizlar biliyordum sarsilacagimi ama dun esim geldikten sonra daha kotu oldum
cok farkli bi duygu anlatamam
6aydir kendimi bugune hazirlamisim oysa ben o gelecek diye mutluymusum
hic uyumadim desem ne dersiniz 2 dk uyuyom geri uyaniyorum cok bosluktayim
allah sabir versin olsun ne diyelim demi vardir bundada bir hayir
evet dr bana normalde persembe kanda baktir dedi
bende bunun uzerine gittim bugun kan verdim geldim ogleden sonra 5 te haber alicam pek umudum yok ama iyice umudumu kesmem gerek yani 12.gun bugun kesin sonuc belli olacak
yinede hic yok degil 100 de 1 umudum var dogrusu
umutsuz yasanmiyor belkide teste cikmadi degilmi
dun uzuntuyle galiba yada psikolojik biraz kan geldi
adetim gelsin tekrara rdv alip gidcem durmak yok hihoyyyt
bana verdiginiz destekten dolayi tsk ediyorum

cucupete canim onemli degil tsk ederim dilkelerin icin
bu aradada sanada gercekten sabir diliyorum dedigim gibi herkesin bi sinavi var insallah basari ile geceriz bu sinavi

cucupete canım inan şaşırdım eşinin konuşmaları biraz talihsiz olmuş umarım düzelir
erkekler bizim gibi değil içlerine çok atıyorlar ve sonunda böyle patlıyorlar eminimki pişman olcak hevesi olmasa zaten alma di mi biberon bence hayyalleri gereçkleşmediği için iyi değil sende üzerine gitme
Herşey gönlünce olsun dilerimmm

:1hug: seni böyle güçlü gördüğüme çok sevindim canım:asigim:

selam kızlar ben geldim nasılsınız valla ben iyi sayılarım aşılamamı oldum bu gün üçüncü günü inşallah sonuç hayırlı olur bilmiyorum ama ben hep olucak gözüyle bakıyorum yani kötü düşünmek istemiyorum çünkü okuduğum kitapta diyor ki bir şeyi nasıl düşünürsen öyle olurmuş bizde iyi düşünelim iyi olsun inşallah :CüvCüv::Saruboceq:

aymescim koldan yada el üstünden damar yolu açılınca ordan enjekte ediyolar sen duymuyosun bile ne kadar yumişin olmuş canım bu arada

mrb canim hosgeldin bu arada aramiza
seninle bir turlu yazisamadik ben zor gunler gecirdigim icin oldu
insallah guzel seyler paylasiriz seninle buradaa.s.

canim benim insallah dedigin gibi olur insallah nazli bebisin seninledir
evet poztitif dusunelim pozitif olsun
ben her ne kadar yapamasamdaÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…