Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın canlarımmmmmmm. kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Ben yine hemen geçmişe gidiyorum. Dün yazılanları kaçırdım belli bir saatten sonra. Öpüyorum hepinizi. Herkese işlerinde kolay gelsin. Ev , iş farketmiyor ne de olsa. Bayanların işi bitmiyor. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bugün veya yarın buradan bir misafirim gelebilir yanıma. :içelim: :teytey: Kimliği şimdilik gizli. sengözlerimebaksanab Gelirse burdan beraber sesleniriz size. kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

Günaydın canlarım,
ben geldim herşey yolundadır inşallah
herkese çok güzel bi gün diliyorum
cuma yada cumartesi günü yumurtalıklarım toplanıcakmış
kısmetse pazartesi günüde tarnasferim yapılacak
dualarınızı esirgemeyin olurmu?a.s.

Günaydın Nevro.
Ben tahmin ediyorum kimin geleceğini.

aymescim dualarımız seninle inşallah mutlu sonla bu serüveni de bitiririz.herşey gönlünce olsun,Rabbim yardımcın olsun...a.s.

Canım dünkü muayen nasıl geçti?
İnşallah canın yanmamıştır bu sefer.
Dualarımız seninle her zaman.
İnşallah bebeğin gelir bu ay.
Yumurta toplama işlemi anestezili oluyo dimi?

cucupetem eşin seni hakketten çok kırmış ayıp etmiş. seninde psikolojini düşünmeli yardımcı olmalıydı. ama her zamanki gibi karşımızdaki bir erkek nedense erkekler bizim gibi ince düşünemiyolar canım bunlar kocalarımızda olsa. bende eşimle bir kaç kez bu sorunu yaşadım canım. sabah erkenden hastaneye gitmeler kendisi gidip büroyu açacak benim yüzümden geç kalıyo. çoğu kişide durumumuzu bilmiyo vede işyeri hemen hemen kendinin olmasına rağmen ya izin alma derdi yok kendi kendinin patronu olmasına rağmen. işim kaldı büro kaldı. bende bir gün patladım. dedim artık gelme beni götürüp getirme kendi başıma yapacam dimi bu çocuğu dedim. ben kendimde yaparım çocuğumu dedim sen sadece bir ara uğrarsın sperm verir gidersin dedim içerde ölürmüyüm kalırmıyım haberinde olmasın işinin başına gidersin dedim. yok dedi ben öyle demek istememiştim dedi. baktım ben bişi demeden ne zaman gidecez kaçta gidecez diye sormaya başladı. hatasını anladı yani. seninkide muhtemelen bir şeye sinirliydi anlatarak seni üzmek istemedi ama bunu anlatmayarak belki daha çok yansıtmış oldu canım. eminim her zaman böyle değildir eşin. tedavini sonlandırmayıda düşünme eşinle sakin kafa ile oturup bu konuyu tekrar konuşmalısınız canım. erkekler ne kadarda güçlü görünselerde bence kadınlar daha dayanıklı ve güçlüler canım.

günaydın kızlar nasılsınız bugün asicim canım üzme hemen kendini cumaya kadar sabret bitanem kan testi yaptır idrara çok güvenme aymes hayırlı olsun cnm şimdiden

Günaydın canlarımmmmmmm. kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Ben yine hemen geçmişe gidiyorum. Dün yazılanları kaçırdım belli bir saatten sonra. Öpüyorum hepinizi. Herkese işlerinde kolay gelsin. Ev , iş farketmiyor ne de olsa. Bayanların işi bitmiyor. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bugün veya yarın buradan bir misafirim gelebilir yanıma. :içelim: :teytey: Kimliği şimdilik gizli. sengözlerimebaksanab Gelirse burdan beraber sesleniriz size. kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

aymesim hoşgeldin canım nasılsın. dün gene korkuyomuşsun heralde. korka korka tedaviyide yarıladın sayılır kız az kaldı inşallah sonuçlarıda güxel olacak canım

sevcancım normal tarihi 5 ama benimki hep 3 gün erken olur yani dün olması gerekiyodu olmadı bu günü beklicez bakalım ama bu sefer biraz tuhaf hiç belirtisi yok ateş ölçümü hiç yapmadım canım ben onun nasıl yapıldıgınıda tam olarak bilmiyorum,
aymes. bütün dualar seninle ve senin gibi olan arkadaşlarla beraber inş güzel haberlerle bizide umutlandırırsınız

Canım dünkü muayen nasıl geçti?
İnşallah canın yanmamıştır bu sefer.
Dualarımız seninle her zaman.
İnşallah bebeğin gelir bu ay.
Yumurta toplama işlemi anestezili oluyo dimi?

Canım benim muaynelerim hep bağıra çağıra geçiyo ne yazıkki:çok üzgünüm: ama dünkü ondan öncekine göre daha az ağrılıydı yarın yine çağırdı muayneye artık dr bidaha muayne deyince bütün tüylerim ayağa kalkıyor.
Evet canım anestezili oluyomuş ben hiç anestezili bi işlemde yaptırmadım hiçbiley hissedilmiyor dimi:uhm:

sidelya günaydın.
Canım ne zaman olman gerekiyodu adet?
Kaç gün geçti?
Ve ateş ölçümü yapıyo musun?
Belki de hamilesindir.İnşallah.

sevcanım ben bu sabah yaptım ateş ölçümü dilaltından 36,2 di buna göre tahminen kırmızılar gelecek dimi.daha önce ölçmedim hiç. düştümü yükseldimi bilmiyorum. ama ateş topiğine baktığıma göre hep 36,7 - 36,8 gibi olmalı

Amin canım inşallah
herzamanki gibi çok heyecanlı ve çok korkuyorum:çok üzgünüm:

korkma canım ve akışına bırak.Rabbim herşeyin en iyisini nasip etsin bizlere inş.bebişini inş kucağına aldığında bütün bunları tebessümle hatırlayacaksın...:1hug:

günaydın kızlar nasılsınız bugün asicim canım üzme hemen kendini cumaya kadar sabret bitanem kan testi yaptır idrara çok güvenme aymes hayırlı olsun cnm şimdiden

Çok sağol canıma.s.
asi testmi yapmış ben geçmişi henüz okuyamadım
şimdi senden gördüm ne olmuş çıkmamışmı:uhm:

Çok sağol canıma.s.
asi testmi yapmış ben geçmişi henüz okuyamadım
şimdi senden gördüm ne olmuş çıkmamışmı:uhm:

evt cnm evde tets yapmış çıkmamış ama idrarda çıkmayabilir bugün kan testi yaptırcakmış sanırım inşallah güzel haberle gelir :Saruboceq:

aymesim hoşgeldin canım nasılsın. dün gene korkuyomuşsun heralde. korka korka tedaviyide yarıladın sayılır kız az kaldı inşallah sonuçlarıda güxel olacak canım

Hoşbuldum canım doğru diyon valla
bu kadar korkak birinin buralara gelmesi iyi başarı
Dün doktor bana diyoki okadar bağırıyosunki dışardanda
dr bu kızı içerde boğazlıyo herhalde diycekler
adamada acıdım benim gibi biriyle uğraşıyo zavallı:1hug:

:1hug:
Allah razı olsun canım inşallah
güzel haberler olur hep burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…