sevcan cım gny,caspercim nasılsın nasıl hissediyosun kendini bende hala kırmızılar görünmedi bekliyoruz
Günaydın canlarımmmmmmm. kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Ben yine hemen geçmişe gidiyorum. Dün yazılanları kaçırdım belli bir saatten sonra. Öpüyorum hepinizi. Herkese işlerinde kolay gelsin. Ev , iş farketmiyor ne de olsa. Bayanların işi bitmiyor. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bugün veya yarın buradan bir misafirim gelebilir yanıma. :içelim: :teytey: Kimliği şimdilik gizli. sengözlerimebaksanab Gelirse burdan beraber sesleniriz size. kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
Günaydın canlarım,
ben geldim herşey yolundadır inşallah
herkese çok güzel bi gün diliyorum
cuma yada cumartesi günü yumurtalıklarım toplanıcakmış
kısmetse pazartesi günüde tarnasferim yapılacak
dualarınızı esirgemeyin olurmu?a.s.
Günaydın canlarım,
ben geldim herşey yolundadır inşallah
herkese çok güzel bi gün diliyorum
cuma yada cumartesi günü yumurtalıklarım toplanıcakmış
kısmetse pazartesi günüde tarnasferim yapılacak
dualarınızı esirgemeyin olurmu?a.s.
aymescim dualarımız seninle inşallah mutlu sonla bu serüveni de bitiririz.herşey gönlünce olsun,Rabbim yardımcın olsun...a.s.
Canım dünkü muayen nasıl geçti?
İnşallah canın yanmamıştır bu sefer.
Dualarımız seninle her zaman.
İnşallah bebeğin gelir bu ay.
Yumurta toplama işlemi anestezili oluyo dimi?
sidelya günaydın.
Canım ne zaman olman gerekiyodu adet?
Kaç gün geçti?
Ve ateş ölçümü yapıyo musun?
Belki de hamilesindir.İnşallah.
Amin canım inşallah
herzamanki gibi çok heyecanlı ve çok korkuyorum:çok üzgünüm:
günaydın kızlar nasılsınız bugün asicim canım üzme hemen kendini cumaya kadar sabret bitanem kan testi yaptır idrara çok güvenme aymes hayırlı olsun cnm şimdiden
Çok sağol canıma.s.
asi testmi yapmış ben geçmişi henüz okuyamadım
şimdi senden gördüm ne olmuş çıkmamışmı:uhm:
aymesim hoşgeldin canım nasılsın. dün gene korkuyomuşsun heralde. korka korka tedaviyide yarıladın sayılır kız az kaldı inşallah sonuçlarıda güxel olacak canım
sevcancım normal tarihi 5 ama benimki hep 3 gün erken olur yani dün olması gerekiyodu olmadı bu günü beklicez bakalım ama bu sefer biraz tuhaf hiç belirtisi yok ateş ölçümü hiç yapmadım canım ben onun nasıl yapıldıgınıda tam olarak bilmiyorum,
aymes. bütün dualar seninle ve senin gibi olan arkadaşlarla beraber inş güzel haberlerle bizide umutlandırırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?