Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Kızlar aranıza yeni katıldım yani pek paylaşımlarımız yok biliyorum ama gerçekten tecrübe ve desteğinize ihtiyacım var. Doktorum çok ilgisiz değiştirecem ancak buralardan okuduklarım birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.

mrb canim olum yokki ucunda degilmi
herseyin bir caresi bulunur allahin izniyle
optum canim
:lepi::asigim:

asi canım benim seni gördüğüme çok sevindim canım inşallah bu gün pozitif sonuç alırsın ama almassan da seni böyle istikrarlı görmek çok güzel evet ölüm yok ucun da önce can sağolsun bebiş te olur inşallah öptüm seni Şeniz

hoşgeldin tatlım nasılsın buradan bizzat yaşayanlardan öğrenebilirsin..a.s.

Evet aymes anestezili olunca hiçbişey hissetmiyosun.
Çok güzel bence.
Keşke muayeneler de öyle olsa...

mrb canim olum yokki ucunda degilmi
herseyin bir caresi bulunur allahin izniyle
optum canim
:lepi::asigim:

asiiiiii tatlişim nasılsın kendini yıprattın biraz ondan öyle olmuştur üzülme bitanem alnımıza yazılanı yaşıycaz elbet ama ben senin hamiş olduğuna inanıyorum ALLAHIM hayırlı hamilelikler nasip etsin inşşş sanada bizede inşşş bitanem stress yokk..Şeniz

Aklım sende kalıyor gözden uzak olunca
Omzun( m)da uyusam(n) bütün ömrüm boyunca
Kaderime ağladım tükendi genç çağlarım
Bırak eskisi gibi olalım

Allah özelini güzelini yazsın alnıma ( en tatlı en gezel bebişler hihoyyyt)
Onu bulduğumda mutluluktan geldi ağlama ( inşalllahhhhh :Saruboceq: )
Sonu çabuk olurumut olur hiç korkmayasın
Çünkü varlığınla yokluğunla sen harikasın ( :ecrin_bebek: sen harikasınnnn )

bekliyoruz :ecrin_bebek: en sağlıklısı en tatlısı en şirini belki en çirkinni ama bizim dünyanmızın en güzelleriiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt
hayde kızlarerrrr :teytey:

amin canim keske bende bir mucize yasasam iste gonul istiyor ama yok
olsun gercektende ne yapalim degilmi uzuluyoruz ama olum yok allaha sukur
canim sen sevindirirsin insallah burada bizi
:içelim:

canim benim insallah dedigin gibi olur insallah nazli bebisin seninledir
evet poztitif dusunelim pozitif olsun
ben her ne kadar yapamasamdaÇok üzgünüm çoook

canım çok sağol bu gün senden güzel haberler almayı sabırsızlıkla bekliyorum ne olur sıkma kendini inşallah bebişlerin seninledir :CüvCüv:

:dance::dance::dance::dance:

canim benimmmmmmmm:asigim:
o senin kalbinin guzelliginden kaynaklaniyor hep iyi seyleri dusundugun icin oyle hissediyorsun keske hakli olsan bi tanem benim
ben sizinleyim kizlar buarda daha cok sevinc ve gozyasi birlikte yasiycaz:lepi::a015:
sizi buldum bir daha kaybetmemmmmmmmmmmm
:Saruboceq:

Herkesin vücut ısısı farklı.
Senin adet tarihin ne zaman?
Adet olursan eğer ilk gününden başla ateş ölçmeye bence.
Öyle daha iyi anlarsın.
Benim adet olucağım gün 36,3 e düşüyo genelde.

cnm hayırlı olsun rahat olman çok güzel ben o kitabın cd sini seyretmiştim insanı hayata olumlu yaklıştırıyo ama keşke bunları gündelik hayatta uygulayabilsek hepimiz sen başlamışsın uygulamaya darısı başımıza a.s

cnm eşin varikosel ameliyatı olmuştu dimi yanlış hatırlamıyosam

canım çok sağol evet böyle düşünmek istiyorum uygulamaya çalışıyorum bu kitabı tavsiye ederim zaten tüm dünyada satış rekorları kırmış rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :1hug:

canım çok sağol okuduğum kitabın adı secret türkçe adı ise sır valla tavsiye ederim gerçekten hayata daha pozitif bakıyorsun
evet o kitabı biliyorum etrafımda herkes okudu ben kaldım alıp okuyim barii..hihoyyyt

canım benimm inşş hepbirlikte sevinicez hayırlısıyla tatlımm..:1hug:

GÜNAYDINN KIZLARRRa.s.a.s.
ya günaydın demek için biraz geç olabilir ama
inanın sabahın 7sinde eşimi işe ugurladım yattım aklıma geldiniz ama gelgörki
diger odaya gidip pcyi alıp gelmeye,modem ve pc yi açmaya sonra baglanması için beklemeye sonra kk ya girip rumuz veşifremi girmeye sonrada msj yazmaya
üşennndimmmmmm:roflol::roflol::roflol:
asicimmm canımmm seni toparlamış gördümmm :lepi:
heja inşallah aşılaman tutarr canımmm

Herkesin vücut ısısı farklı.
Senin adet tarihin ne zaman?
Adet olursan eğer ilk gününden başla ateş ölçmeye bence.
Öyle daha iyi anlarsın.
Benim adet olucağım gün 36,3 e düşüyo genelde.

ocağın 10 da olmuştum. ama bu ay değişebilir aşılamadan dolayı. bakalım eğer olursam bundan sonra bende deniyicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…