Destekleriniz için teşekkürler. 3,5 yıllık evliyim. İlk başlarda bebek istemeyen bendim. Sanırım aslında kendime kızıyorum. eşimde problem çıkması bahanem oldu. Allah hayırlısını versin hepimize. Peki bu aşamada aşılama yapılabilir mi. Ben de bir problem görünmüyor. Eşimde de ileri hareketlilik çok düşük. Aşılama için ne aşamalara gelmek lazım. Bilenler varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
mrb canim olum yokki ucunda degilmi
herseyin bir caresi bulunur allahin izniyle
optum canim :lepi::asigim:
Kızlar aranıza yeni katıldım yani pek paylaşımlarımız yok biliyorum ama gerçekten tecrübe ve desteğinize ihtiyacım var. Doktorum çok ilgisiz değiştirecem ancak buralardan okuduklarım birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.
Canım benim muaynelerim hep bağıra çağıra geçiyo ne yazıkki:çok üzgünüm: ama dünkü ondan öncekine göre daha az ağrılıydı yarın yine çağırdı muayneye artık dr bidaha muayne deyince bütün tüylerim ayağa kalkıyor.
Evet canım anestezili oluyomuş ben hiç anestezili bi işlemde yaptırmadım hiçbiley hissedilmiyor dimi:uhm:
hejaaaa canım inşş aşılaman güzel sonuçlar vericek ne okuyosun tatlım devam et düşün ve başar ımı
mrb canim olum yokki ucunda degilmi
herseyin bir caresi bulunur allahin izniyle
optum canim :lepi::asigim:
asi canım benim seni gördüğüme çok sevindim canım inşallah bu gün pozitif sonuç alırsın ama almassan da seni böyle istikrarlı görmek çok güzel evet ölüm yok ucun da önce can sağolsun bebiş te olur inşallah öptüm seni Şeniz
canim benim insallah dedigin gibi olur insallah nazli bebisin seninledir
evet poztitif dusunelim pozitif olsun
ben her ne kadar yapamasamdaÇok üzgünüm çoook
Aklım sende kalıyor gözden uzak olunca
Omzun( m)da uyusam(n) bütün ömrüm boyunca
Kaderime ağladım tükendi genç çağlarım
Bırak eskisi gibi olalım
Allah özelini güzelini yazsın alnıma ( en tatlı en gezel bebişler hihoyyyt)
Onu bulduğumda mutluluktan geldi ağlama ( inşalllahhhhh :Saruboceq: )
Sonu çabuk olurumut olur hiç korkmayasın
Çünkü varlığınla yokluğunla sen harikasın ( :ecrin_bebek: sen harikasınnnn )
bekliyoruz :ecrin_bebek: en sağlıklısı en tatlısı en şirini belki en çirkinni ama bizim dünyanmızın en güzelleriiiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt
hayde kızlarerrrr :teytey:
asiiiiii tatlişim nasılsın kendini yıprattın biraz ondan öyle olmuştur üzülme bitanem alnımıza yazılanı yaşıycaz elbet ama ben senin hamiş olduğuna inanıyorum ALLAHIM hayırlı hamilelikler nasip etsin inşşş sanada bizede inşşş bitanem stress yokk..Şeniz
sevcanım ben bu sabah yaptım ateş ölçümü dilaltından 36,2 di buna göre tahminen kırmızılar gelecek dimi.daha önce ölçmedim hiç. düştümü yükseldimi bilmiyorum. ama ateş topiğine baktığıma göre hep 36,7 - 36,8 gibi olmalı
selam kızlar ben geldim nasılsınız valla ben iyi sayılarım aşılamamı oldum bu gün üçüncü günü inşallah sonuç hayırlı olur bilmiyorum ama ben hep olucak gözüyle bakıyorum yani kötü düşünmek istemiyorum çünkü okuduğum kitapta diyor ki bir şeyi nasıl düşünürsen öyle olurmuş bizde iyi düşünelim iyi olsun inşallah :CüvCüv::Saruboceq:
Kızlar aranıza yeni katıldım yani pek paylaşımlarımız yok biliyorum ama gerçekten tecrübe ve desteğinize ihtiyacım var. Doktorum çok ilgisiz değiştirecem ancak buralardan okuduklarım birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.
cnm hayırlı olsun rahat olman çok güzel ben o kitabın cd sini seyretmiştim insanı hayata olumlu yaklıştırıyo ama keşke bunları gündelik hayatta uygulayabilsek hepimiz sen başlamışsın uygulamaya darısı başımıza a.s
evet o kitabı biliyorum etrafımda herkes okudu ben kaldım alıp okuyim barii..hihoyyytcanım çok sağol okuduğum kitabın adı secret türkçe adı ise sır valla tavsiye ederim gerçekten hayata daha pozitif bakıyorsun
canim benimmmmmmmm:asigim:
o senin kalbinin guzelliginden kaynaklaniyor hep iyi seyleri dusundugun icin oyle hissediyorsun keske hakli olsan bi tanem benim
ben sizinleyim kizlar buarda daha cok sevinc ve gozyasi birlikte yasiycaz:lepi::a015:
sizi buldum bir daha kaybetmemmmmmmmmmmm:Saruboceq:
Herkesin vücut ısısı farklı.
Senin adet tarihin ne zaman?
Adet olursan eğer ilk gününden başla ateş ölçmeye bence.
Öyle daha iyi anlarsın.
Benim adet olucağım gün 36,3 e düşüyo genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?