Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın toğigin gülleri nasılsınız. güzel bir gün olur inşallah. güzel haberler almak dileğiyle mucukkkkkkkkkkkkk

yagmurcum gunaydım..asıyle msn dede gorustum ve demıstım ona..ıdrara testlerı cok saglıklı degıl dıye..herkesın bunyesı gercekten cok farklı..benım adet 3 gun gecmıstı yaptım cıkmadı...bebek gec dollendıgı ıcın ıdrara gecmemıs..ayrıca ıdrara testlerınde bıle yazıyor...adet tarıhı 1 hafta gecmesı gerekır dıye...
herseyın hayırlsı tabıkıde..olmayabılırde belkıde zamanı gelmemıstır...
ama ıdrar testlerıne guvenıpte olmadı demek yanlıslık..en guzelı kan tahlılı..
:1hug:

tekrardan herkese gunaydın...a.s.
bugun aranızda olmayacagım..malum mısafırler gelıyor..bırazdan kaynanatorde gelır...daha erken beklıyordum gelmedı...belkıde hıc gelmez..kaydirigubbakcemile2
ama arada bır kacamk yapıp asının kan tahlılı sonucunu ogrenmeye gelcegım...
bol hamıslı gunler bızlerın olsun

sevcan cım gny,caspercim nasılsın nasıl hissediyosun kendini bende hala kırmızılar görünmedi bekliyoruz

günaydın canlarım sidelyam , Rapunzelim casperım sevcan nesrin ve herkeslerrr hihoyyyt

Rapunzel zaten bende çıktı idrarda ama benim ikiz gebelikti birde hemşire güvenme dedi ilaçların etkisi olabilir dedi ayrıca o kadar siliktiki ben çöpe attım tekrar aldığımda nerdeyse mikroskopla görülcek şekildeydi düşün yani bir de ikiz gebelikte hormonlar iki katı derler

Rapunzell resmini gördüm canımmmhihoyyyt
sende güzel hatunsun hee :jeyyar: bu kk da yokmu çirkin yawww şakkıdı
benim albümde 1tane var resmimde biraz eski dün ekleyemedim ama buakşam mutlaka eklicem saat 9 da delikafadulden
burda en minik ben miyim kızlarr :1rolleyes:
bana öyle geldi de :jeyyar:
yaşım 22.4 yaşındayım yani 23 ten gün alıyorum gamyoncuiremsu
kaydirigubbakcemile2
a.s.

kolay gelsin canım. ama sana çok kızdım bunu bil. sende kolay hamile kalamayanlardansın. sakın bir daha kocana yada başkasına sinirlenip bebişin hayatını tehlikeye atabilecek hareketler yapma kendini sakın canım lütfen. a.s.

CUCUMMMMM canımmmm üzme kendini bitanem.eşin afedersin ama eşşeklik etmiş.bence canı bir şeye sıkkındı ve ondan bunlar oldu... erkekler isteklerini çok fazla gösteremeyebilirler.benim eşimde varikosel ameliyatı olmak istemiyor bu çocuğu istemiyorsun o zaman diyorum hyr dio beni anlayamazsın dio.ama keçiboynuzu kürünü kendisi uyguluyor... bence işyerinde canı birşeye sıkıldı ve senden çıkardı.senin güçlü olman lazım.anne demek güçlü olmasını bilmek demektir.senin sınavın şimdiden başlamış işte.bebişin için biraz sabret.ben hep yanındayım bitanem.konuşmak istersen buradayım...hadi o güzel kalbini üzme böyle şeylerle...:1hug:

Günaydın canlarımmmmmmm. kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Ben yine hemen geçmişe gidiyorum. Dün yazılanları kaçırdım belli bir saatten sonra. Öpüyorum hepinizi. Herkese işlerinde kolay gelsin. Ev , iş farketmiyor ne de olsa. Bayanların işi bitmiyor. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bugün veya yarın buradan bir misafirim gelebilir yanıma. :içelim: :teytey: Kimliği şimdilik gizli. sengözlerimebaksanab Gelirse burdan beraber sesleniriz size. kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

günaydın canım sanada kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…