Asiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii BEN BİRSÜRÜ ŞEY YAZDIM ama inanamadan şimdi sildim sen idrar testi mi yaptın yoksa
saçmalama ya hemn çıkarmı hiççç oooo
bende çıktı dedim ama hemşire bile inanma ona dedi
Bak Rapunzelim de 10 gün geçtikten sonra anca öğrenebildi daha dur Bismillahhh
tekrardan herkese gunaydın...a.s.
bugun aranızda olmayacagım..malum mısafırler gelıyor..bırazdan kaynanatorde gelır...daha erken beklıyordum gelmedı...belkıde hıc gelmez..kaydirigubbakcemile2
ama arada bır kacamk yapıp asının kan tahlılı sonucunu ogrenmeye gelcegım...
bol hamıslı gunler bızlerın olsun
merhaba kizlar ben geldim..
doktorum degisti,kendi doktorum meleketinde klinik acicakmis oraya gitmis,buda fena degildi ama zor konusuyordu..neyse..
yumurtaliklarin tam istedigim gibi degil,sadece ignenin dozunu yükseltip bir daha bakicam dedi..haftaya yine gidiyorum yani...ama bu defa son olucak:çok üzgünüm:
moralim cok bozuk...esim iki saat isten erken cikti diye bana orda cok kötü davrandi,tersledi,suratini asti keyfimden gidiyormusum gibi:çok üzgünüm:
ilk defa bugün o kapidan girerken esimin bu bebegi aslinda istemedigini anladim:çok üzgünüm:
gözlerinde o isilti yoktu...islerinin basindaki sevinc heyecan yoktu iste...
tamam biliyordum benim kadar cok istemedigini ama oturup konusmustuk ve beraber baslamistik..bebegimiz icin deger herseye demistik...hergün bana bebekle ilgili güzel seyler anlatiyordu,simdiden onu nasil kiskandigindan bahsediyordu...daha gecen gün tatli bi biberon alip gelmis ve bana güc vermisti...
ama bu defa bikac gün önceden hissetmistim oyun oynadigini...dedim olmaz,oda istiyor..
ama bugün konusmalariyla,ilgisizligiyle belli oldu hersey..
ben bi karar verdim kizlar,haftaya doktorumla konusacagim,tedavi sonlandirilsin ve sadece artik adetlerimi düzene soksunlar..böylelikle herkes mutlu olur ve esimde rahatca kariyerine yogunlasabilir ondan caldigim bikac saatle:çok üzgünüm:
sevcan cım gny,caspercim nasılsın nasıl hissediyosun kendini bende hala kırmızılar görünmedi bekliyoruz
Günaydın canlarımmmmmmm. kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt Ben yine hemen geçmişe gidiyorum. Dün yazılanları kaçırdım belli bir saatten sonra. Öpüyorum hepinizi. Herkese işlerinde kolay gelsin. Ev , iş farketmiyor ne de olsa. Bayanların işi bitmiyor. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bugün veya yarın buradan bir misafirim gelebilir yanıma. :içelim: :teytey: Kimliği şimdilik gizli. sengözlerimebaksanab Gelirse burdan beraber sesleniriz size. kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?