Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben ismimi değiştiriyorum bundan böyle adım sabırlı sabo :roflol:

sabırsızz canım kaç gün geçti adetinden ?
3 gün canım ama işte cesaret yok bende artıkkkın nn aşılama tutmadıda kendiliğinden mi olucak dedim bu ay hep 2.aşılamayı bekledim biliyosun ama inşallah dediğiniz gibi çıkar kızlar busefer ben yanılırım inşallah

özlemciiim hoşgeldinnn
canım inşallah bir problem çıkmaz tahlillerde
aşılama yaptırabilirsin daha fazla zaman kaybetmek istemezsen
dr.lada konuş en iyi bilgiyi o verir sanaa.s.a.s.

3 gün canım ama işte cesaret yok bende artıkkkın nn aşılama tutmadıda kendiliğinden mi olucak dedim bu ay hep 2.aşılamayı bekledim biliyosun ama inşallah dediğiniz gibi çıkar kızlar busefer ben yanılırım inşallah[/QUOTE]

ayy inaşallah canım yaaa :Saruboceq: :Saruboceq: süper olur valla bence biliyorum zor ama 1-2 gün daha bekle direk kanda baktır

Canım FSH olayından maalesef ki anlamıyorum. O yüzden onun için birşey diyemeyeceğim. Sayı ve hareket maalesef normalin altında canım. Morfoloji iyi ama. Sayı normalin çok çok altında. Mucize olmaz denemez ama tedaviye bir yandan başlamanız lazım. Çünkü yanında hareket sorunu da var. İnşallah kullandıklarının faydası olur , Allahım bağışlar da sen de bebek sahibi olursun canım. :1hug: a.s.

özlemciiim hoşgeldinnn
canım inşallah bir problem çıkmaz tahlillerde
aşılama yaptırabilirsin daha fazla zaman kaybetmek istemezsen
dr.lada konuş en iyi bilgiyi o verir sanaa.s.a.s.

hoşbuldum canım yaaa zeynep kamilde bi doktora gidiyorum ürolog olan aksinin teki bizi bi azarladı bi azarladı eşimle ikimizinde morraller sıfır . daha 10 aylık evliyiz diye söylendi ama sorunumuz belli ve yasımız var niye bekleyelimki offf canımız zaten sıkkındı iice sıkıldı ama bir dahaki gidişimde gene aynı şeyi yapsın ben biliyorum yapacağımı ALLAHTAN onunla sadece karar aşamasında karşılsıcaz . inşallah diğer ay aşılama der beklemek istemiyorum artık.

ayy inaşallah canım yaaa :Saruboceq: :Saruboceq: süper olur valla bence biliyorum zor ama 1-2 gün daha bekle direk kanda baktır
yoo bekleyebilirim yerimseniben sabırlı saboyum ben artıkın kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

yaa ben sana böyle diyorum ama yarında gelmezse başlarım hadi hadi baktır demeye :roflol: gerçi ben adetimin üstünden 1 hafta geçmişti öyle baktırmıştım hatta kızlar zorla kanımı almışlardı :1shok: insan sonucu görmekten korkuyo gerçekten ama benim içim kıpır kıpır oluyo sanki olumlu çıkcak gibi seni ümitlendirmek istemem ama

Canım çok teşekkür ederim
inşallah benimde kolay geçer
Allah razı olsun

Teşekkür ederim nevrosky ve diğer arkadaşlar. yazdıklarınızı okuyarak sizleride tanımaya çalışıyorum. offfff şu karamsarlıktan ne zaman kurtulabileceğim? gerçekten birgün bebeğim olacak mı?????????????????

aymesim kendine iyi bak. bebişlerine sımsıkı yapış gel canım. allah yardımcın olsun herşey gönlünce olsun canım

Çok sağol canım Allah razı olsun
japon yapıştırıcısımı kullansam acaba çıkmasınlar diyekaydirigubbakcemile3
nasıl yapıştırsamki onları acep bırakmasınlar benisırnaşık şey

selam kızlar bende erkek infertilitesi yüzünden hamile kalamayanlardanım daha önce 3 aşılama 2 tüpbebek tedavizi gördüm ne yazıkki hiç birinden sonuç alamadık eşimin dünkü sperm sonucu şöyle

volum2,5cc
lifekaksiyon 25,
viskozite: hipervizkoz
ph:8
aglütinasyon:yok
sperm sayısı 13.000.000
motilite:%35ileri yavaş hareketli
tmss 11.375.000
yuvarlak hücre :12_14lökosit,56 spermmatozoit
normal sperm:%10
baş anomalisi:%25
boyun anomalisi:%35
kuyruk anomolisi%30
soncumuz bu kızlar ameliyattan önce (varikosel) spem sayısı 11milyondu ... sizce nasıl normal yolla gebe kalma şansım varmı

canım esin ne zaman ameliyat oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…