ben ismimi değiştiriyorum bundan böyle adım sabırlı sabo :roflol:BEN GELDİİİMMMM
sabırsızım canımmma.s.
senin bu sabrına hayranımmm
eşinden geçmiştir hastalık diye sakın ilaç falan alma
belki hamişsindir ve ondan kaynaklanıyordurrr bu yorgunluk kırgınlıkk
yada birkan testi yaptırda yoksada ilaç kullanırsın bu şekilde çekme hastalıgı boşu boşunaaaa.s.a.s.
aymesimm canımm allahım hayırlısını versinnn inşallahhh bebişin tutulur sana :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
3 gün canım ama işte cesaret yok bende artıkkkın nn aşılama tutmadıda kendiliğinden mi olucak dedim bu ay hep 2.aşılamayı bekledim biliyosun ama inşallah dediğiniz gibi çıkar kızlar busefer ben yanılırım inşallahsabırsızz canım kaç gün geçti adetinden ?
cok sagol canim..baslanmis bisey ama canim her defasinda böyle yaparsa nasil hevesle ümitle devam edebilirim bilemiyorum.haftaya gelin yine dediginde bile daha ne kadar sürecek diye homurdanip duruyordu maalesef...bakalim bu hafta bi gecsin..sonra karar vericem
cücüm bırakma tedavini sonra pişman olursun canım.. olumlu yönde karar vermeni dilerim canım Şeniz
hejacım Allah gönlüne göre versin canım.. inş dolu dolu olursun günün geldiğinde Şenizselam kızlar ben geldim nasılsınız valla ben iyi sayılarım aşılamamı oldum bu gün üçüncü günü inşallah sonuç hayırlı olur bilmiyorum ama ben hep olucak gözüyle bakıyorum yani kötü düşünmek istemiyorum çünkü okuduğum kitapta diyor ki bir şeyi nasıl düşünürsen öyle olurmuş bizde iyi düşünelim iyi olsun inşallah :CüvCüv::Saruboceq:
merhaba arkadaşlar aranıza katılalı yaklaşık 1 ay oldu. ben de eşimde ki rahatsızlık sebebiyle buradayım ( oligospermi ve tek testis inmemiş). artık zamanımın çoğunu nette geçirmeye başladım çünkü burada ki kişiler beni çok daha iyi anlıyor. aynı dönemde evlenen arkadaşlarımın bir çoğunun ya bebeği oldu ya şuan hamile, inanın evlerine oturmaya bile gitmek istemiyor canım. eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama elimde değil artık kimsenin hamile haberini veremez oldu bana. şuan tedavi oluyoruz 1 ay sonra tekrar üroloğa gideceğiz. Bir de bişey danışmak istiyorum. yaklaşık 1 yıldır yumurtlama döneminde sol kasığımda (1 hafta süreyle) ağrım var 3 farklı doktoro gittim hsg vaginal ve normal ultrason yapıldı ama hiçbirşey çıkmadı. şuan yine o dönemdeyim ve ağrım yine var artık eşie diyemiyorum ağrım var diye doktor birşey yok dedi ya diyor. Kadın olmak ne kadar zormuş şu 1 yılda anladım. testlerde bile herşey kadına yapılıyor. Allah hepimize yardımcı olsun.
Aramıza HOŞGELDİN Mehtap.. kendini sıkma kısmetin ne zamansa o zaman canım.. rahatsızlıklar bahanesi oluyor.. oldu mu olucak.. Allah yardımcın olsun seninde Şeniz
,kızlar bende gastroloji uzmanına gittim.9 şubatta endoskopi çekilcek.bir sürü kan testi istedi.umarım çölyak değilimdir.ilacımı etkilemez.veeeeeeeeeee hamiş kalabilirimve en önemlisi kaldığım vakit bebeğimi sağlıklı dünyaya getirebilirim:Saruboceq:
ablacım şimdiden geçmiş olsun.. inş önemli bir şeyde çıkmaz.. Şeniz
Kıslarrrr
bende yeni resim ekledim profilime
bakabilirsiniz...
Çok çok teşekkür ederim. 1 saat kadar önce başka bir topikte yine yazmıştım sana ama onu görmezden gel artık :).
eşimin tahlil sonuçlarını daha önce yorumlamıştın ama benim aklıma fsh değerleri de takıldı bu sefer tahlil sonuçlarını ve fsh yi yazıyorum tekrar. doktor tek testis inmediği için değer yüksek olabilir dedi. olabilir mi cidden?
3.5 günlük perhiz sonrası
miktar 4.50 ml
ph 7.60
sıvılaşma 15 dakika
görünüm açık opak
viskosite artmış
aglütinasyon 1/2 H-), 1H -), 2H -)
tam hareketli %10
yarı hareketli %5
yerinde hareketli %5
hareketsiz %80
normal yapıda %70
anormal yapıda %30
baş %25
boyun %3
kuyruk %2
sayı 50.000
toplam sayı 225.000
fsh 33.59
LH 8.04
fsh ın yüksek çıkmasıda kafamı karıştırdı. evicap,l-argini,trental havuç suyu ve keçiboynuzu kürü kullanıyoruz.
yarıyıl sebebiyle evde net başındayım devamlı, burada sizleri gördükçe bazen umutlanıyor bazen de umutsuzluğa kapılıyorum ama biliyorum ki Rabbim dilerse herşeyi verir.
bilmiorum canım biraz toparlanayım kendime geleyimde .. kolum kalkmıyo ya :a015: Şenizilk ben baktıımmm benn baktımmmmm
sabırsızımmm
pardon sabırlı sabooo yaaa kaç gün bekliycen dahaaa???
özlemciiim hoşgeldinnn
canım inşallah bir problem çıkmaz tahlillerde
aşılama yaptırabilirsin daha fazla zaman kaybetmek istemezsen
dr.lada konuş en iyi bilgiyi o verir sanaa.s.a.s.
yoo bekleyebilirim yerimseniben sabırlı saboyum ben artıkın kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]ayy inaşallah canım yaaa :Saruboceq: :Saruboceq: süper olur valla bence biliyorum zor ama 1-2 gün daha bekle direk kanda baktır
aymesciğim opu işlemi anesteli oldum bende hiç birşey hissetmiyorsun ben asansöre binerken uyanmıştım ilk sözlerim kaç tane yumurtam var oldu sonra biraz dinlendiriyorlar azıcık kasıklarında ağrın oluyor adet sancısı gibi ama opudan sonra ani hareketlerden kaçın kasıklarına ağrı saplanması gibi oluyor yani bende öyle olmuştu :bbo:
canım opunda transferinde başarılı geçer inşallah canım :1hug:
aymesim kendine iyi bak. bebişlerine sımsıkı yapış gel canım. allah yardımcın olsun herşey gönlünce olsun canım
selam kızlar bende erkek infertilitesi yüzünden hamile kalamayanlardanım daha önce 3 aşılama 2 tüpbebek tedavizi gördüm ne yazıkki hiç birinden sonuç alamadık eşimin dünkü sperm sonucu şöyle
volum2,5cc
lifekaksiyon 25,
viskozite: hipervizkoz
ph:8
aglütinasyon:yok
sperm sayısı 13.000.000
motilite:%35ileri yavaş hareketli
tmss 11.375.000
yuvarlak hücre :12_14lökosit,56 spermmatozoit
normal sperm:%10
baş anomalisi:%25
boyun anomalisi:%35
kuyruk anomolisi%30
soncumuz bu kızlar ameliyattan önce (varikosel) spem sayısı 11milyondu ... sizce nasıl normal yolla gebe kalma şansım varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?