Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam arkadaşler nasılsınız uzun zamandır yoktum hatırlıyorsanız 2 aylık bebeğimi aldırma zorunda kalmıştım o yüzden bu tür konulardan uzak durmak istedim
bu boşluk dönemimde işşallah hamiş kalan arkadaşlarımız olmuştur

hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun inşş..bebişlerin gelsin biran önce inşş..,

Çok sağol canım Allah razı olsun
japon yapıştırıcısımı kullansam acaba çıkmasınlar diyekaydirigubbakcemile3
nasıl yapıştırsamki onları acep bırakmasınlar benisırnaşık şey

aymesim tatlım onlar yerleşir hayırlısıyla bebişim yaaff bana öyle geliyoooo..kaydirigubbakcemile5

naber fıstııkk..nasılsın görüşemiyoruz özledim seni tatlım yaa..Şeniz

hoşgeldin canıma.s.
kasığındaki ağrıyı bende anlamadım canım:sm_confused:

inşalalh canım...inşalalah.......

kızlar rapunzelll yokk bugüünn misafiri gelecektii galibaaaa dimmiii:uhm::uhm:

a.sa.sa.s

hoşgeldin canım...demek adette oldun...hayırlısı olsun......

Kıslarrrr
bende yeni resim ekledim profilime
bakabilirsiniz...

ben de baktım canımŞeniz

tekrar armıza hoşgeldin canıma.s. karamsar olma yasakkelimeallah büyük neden olmasın:1hug:

Hoşgeldin canım seni unuturmuyuz
çok üzülmüştük seninle beraber
iyisindir inşallah?
hamiş kalan arkadaşlarımız var senden sonra:1hug:

Aramıza hoşgeldin canıma.s.
tez zamanda inşallah sende hamiş köşemizde olursun
emin olki bigün hepimizin bebeği olucak :1hug:

canım hatırlamazmıyız tabiki ask olsunnn nasıl oldun tatlım iyimisin inş ii olmuşundur enkısa zamanda tekrar hamiş kalcan inş allah yardımcımız olsun bitanem:1hug:

nevro bizim artık sayı sorunumuz almadı sadece morfoloji srunumuz var tatlım sayı ve hareketllik masllah cok iibizm ilaç deişti sadece ewicap kullanıoruz keçiboynuzu kürü devam ve ballı çörek otu yaptım ikisini karıştırdım ya cok tuhaf bişiy oldu ne o öle simsiyah ıyyyy benımkı za zor yedi bir kasık ama cok kötü yaaa keçiboynuzuna razıyım dior ay kırıldım gülmekten..o öle oluor deme kocişe zaraı olmaz inş simsiyah bişiy oldu..yazık garıbım sen benı zehırlıcen dio bu ne böle ay cok komık.:roflol::roflol::1rolleyes:

herkeze selamlar nasılsınız kızlar???
selam canım biz iyiyiz sen nasılsın iyisindir inşşş...a.s.

selam canımm nasılsın seni unutmadık tabiikii.olumsuzluklar geride kaldı tatlım bundan sonra güzel günler yaşıyacaksın inşşşşş...:1hug:

naber fıstııkk..nasılsın görüşemiyoruz özledim seni tatlım yaa..Şeniz
iyilik canım 25 gün önce guatrdan ameliyat oldum şimdi iyim çok şükür sen nasılsın neler yapıyorsun yanlış hatırlamıyorsam bayramdan sonra tüpbebek tedavisine geçecez demiştin ne oldu başladınmı

başlamadım canım ne zaman başlarız belli değil kısmet bakalım ::içelim:
sen deniycekmisin tekrar

canım sayı ml dekimi yoksa total mii? bir de test bana biraz karışık geldi...pek anlaayamadım...anlyan arkadaşlar yazacakdır...

herkeze selamlar nasılsınız kızlar???
slm canım iyiyiz...ya sen?

selam canım...hoşgeldina.s...çok çok geçmiş olsun...şimdi nasılsın:1hug:

BİNBİRGECE hoşgeldin tatlım inşallah dahada iyisindir en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın sağlıkla inşallahhh:Saruboceq:

yaa ben sana böyle diyorum ama yarında gelmezse başlarım hadi hadi baktır demeye :roflol: gerçi ben adetimin üstünden 1 hafta geçmişti öyle baktırmıştım hatta kızlar zorla kanımı almışlardı :1shok: insan sonucu görmekten korkuyo gerçekten ama benim içim kıpır kıpır oluyo sanki olumlu çıkcak gibi seni ümitlendirmek istemem ama[/QUOTE] sağol canımın içi inan çok tatlısın ama ümitlenmek istemiyorum olursa sürprüz olsun olursada nevooooocumm ben 41.hamiş olmak istiyorummm kaydirigubbakcemile2

başlamadım canım ne zaman başlarız belli değil kısmet bakalım ::içelim:
sen deniycekmisin tekrar
hayırlısı canım bir bakmışsınki kendiliğinden gelmiş kerata allah büyük
canım benim daha belli değil daha doğrusu 3. denemeye korkuyorum ya olmazsa bu seferde negatif sonuçlar almak beni çok yıpratı 3.denememdede sonuç alamzsam yaşayamam çünkü çok güçlü biri değilim ben (

öyle deniyor canım ama yaşanıyor ..ALLAH taşıyamıyacağımız yük vermezmiş bizlere..bu yollamı olgunlaşıyoruz güçleniyoruz acaba bilemiyorum ki....hepimiz için hayırlısı olsun hayırlı evlatlar versin inşş..:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…