Teşekkür ederim nevrosky ve diğer arkadaşlar. yazdıklarınızı okuyarak sizleride tanımaya çalışıyorum. offfff şu karamsarlıktan ne zaman kurtulabileceğim? gerçekten birgün bebeğim olacak mı?????????????????
Çok sağol canım Allah razı olsun
japon yapıştırıcısımı kullansam acaba çıkmasınlar diyekaydirigubbakcemile3
nasıl yapıştırsamki onları acep bırakmasınlar benisırnaşık şey
selam kızlar bende erkek infertilitesi yüzünden hamile kalamayanlardanım daha önce 3 aşılama 2 tüpbebek tedavizi gördüm ne yazıkki hiç birinden sonuç alamadık eşimin dünkü sperm sonucu şöyle
volum2,5cc
lifekaksiyon 25,
viskozite: hipervizkoz
ph:8
aglütinasyon:yok
sperm sayısı 13.000.000
motilite:%35ileri yavaş hareketli
tmss 11.375.000
yuvarlak hücre :12_14lökosit,56 spermmatozoit
normal sperm:%10
baş anomalisi:%25
boyun anomalisi:%35
kuyruk anomolisi%30
soncumuz bu kızlar ameliyattan önce (varikosel) spem sayısı 11milyondu ... sizce nasıl normal yolla gebe kalma şansım varmı
hoşgeldin canıma.s.merhaba arkadaşlar aranıza katılalı yaklaşık 1 ay oldu. ben de eşimde ki rahatsızlık sebebiyle buradayım ( oligospermi ve tek testis inmemiş). artık zamanımın çoğunu nette geçirmeye başladım çünkü burada ki kişiler beni çok daha iyi anlıyor. aynı dönemde evlenen arkadaşlarımın bir çoğunun ya bebeği oldu ya şuan hamile, inanın evlerine oturmaya bile gitmek istemiyor canım. eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama elimde değil artık kimsenin hamile haberini veremez oldu bana. şuan tedavi oluyoruz 1 ay sonra tekrar üroloğa gideceğiz. Bir de bişey danışmak istiyorum. yaklaşık 1 yıldır yumurtlama döneminde sol kasığımda (1 hafta süreyle) ağrım var 3 farklı doktoro gittim hsg vaginal ve normal ultrason yapıldı ama hiçbirşey çıkmadı. şuan yine o dönemdeyim ve ağrım yine var artık eşie diyemiyorum ağrım var diye doktor birşey yok dedi ya diyor. Kadın olmak ne kadar zormuş şu 1 yılda anladım. testlerde bile herşey kadına yapılıyor. Allah hepimize yardımcı olsun.
hejacım hayırlı olsun aşılaman umarım bebiş gelir :CüvCüv:
asicim daha idrar testi yapmışsın sanırım .tam okuyamadım ama daha erken değilmi canım:uhm:
kızlar bende gastroloji uzmanına gittim.9 şubatta endoskopi çekilcek.bir sürü kan testi istedi.umarım çölyak değilimdir.ilacımı etkilemez.veeeeeeeeeee hamiş kalabilirimve en önemlisi kaldığım vakit bebeğimi sağlıklı dünyaya getirebilirim:Saruboceq:
kızlar rapunzelll yokk bugüünn misafiri gelecektii galibaaaa dimmiii:uhm::uhm:
kıslarrrrr ben geldim maşşallah ne çalışmışsınız yavvvv 173 sayfa okudum
hızınıza yetişilmiyo .sadece 1 hafta yoktum. bir haftada 3 hamiş haberiii süper yaa
dilekcim zeynepcim sude yoncacım umarım bebeklerinizi saglıkla kucaklarınıza alırsınız.
nevrocummm ben evime bebişimle dönmeyi ummuştum ama maalesef burdan ayrıldıgım ilk gun gördüm kırmızıları bi daha ki tarihim 22 şubat . 22 subatta tedavi için testlere başlıycam hormon testi rahim filmi gibi . bu arada eşimdende bi sürü test istedi .bu ay bunlarla ugraşıcaz acaba bunları yapar yapmaz diğer ay aşılama yaparlarmı . artık dayancak gucum kalmadı biliyorum çok başındayım ama napayım elimde değil bi yandan eşimi teselli edip bi yandanda güçlü olmak çok zor . eşim taktı kafaya bebiş olayını. bu arada eltim ilk aşılamasında hamile kalmış. onun adına sevindim ama bizim adımıza üzüldüm tabii annesi bile bile eşimin kafaya ne kadar taktığını gelip bide espiri yaptı onlarla ilgili offf bıktım anlayışsız insanlardan .
Kıslarrrr
bende yeni resim ekledim profilime
bakabilirsiniz...
Teşekkür ederim nevrosky ve diğer arkadaşlar. yazdıklarınızı okuyarak sizleride tanımaya çalışıyorum. offfff şu karamsarlıktan ne zaman kurtulabileceğim? gerçekten birgün bebeğim olacak mı?????????????????
selam arkadaşler nasılsınız uzun zamandır yoktum hatırlıyorsanız 2 aylık bebeğimi aldırma zorunda kalmıştım o yüzden bu tür konulardan uzak durmak istedim
bu boşluk dönemimde işşallah hamiş kalan arkadaşlarımız olmuştur
tulinyyy
canım ya nerdesinn sen
evde çalışma varmı hala :uhm::uhm:yanlış hatırlamıyorumm dimiii
selam arkadaşler nasılsınız uzun zamandır yoktum hatırlıyorsanız 2 aylık bebeğimi aldırma zorunda kalmıştım o yüzden bu tür konulardan uzak durmak istedim
canım esin ne zaman ameliyat oldu?
hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun inşş..bebişlerin gelsin biran önce inşş..,
aymesim tatlım onlar yerleşir hayırlısıyla bebişim yaaff bana öyle geliyoooo..kaydirigubbakcemile5
selam canım biz iyiyiz sen nasılsın iyisindir inşşş...a.s.herkeze selamlar nasılsınız kızlar???
iyilik canım 25 gün önce guatrdan ameliyat oldum şimdi iyim çok şükür sen nasılsın neler yapıyorsun yanlış hatırlamıyorsam bayramdan sonra tüpbebek tedavisine geçecez demiştin ne oldu başladınmınaber fıstııkk..nasılsın görüşemiyoruz özledim seni tatlım yaa..Şeniz
iyilik canım 25 gün önce guatrdan ameliyat oldum şimdi iyim çok şükür sen nasılsın neler yapıyorsun yanlış hatırlamıyorsam bayramdan sonra tüpbebek tedavisine geçecez demiştin ne oldu başladınmı
canım sayı ml dekimi yoksa total mii? bir de test bana biraz karışık geldi...pek anlaayamadım...anlyan arkadaşlar yazacakdır...selam kızlar bende erkek infertilitesi yüzünden hamile kalamayanlardanım daha önce 3 aşılama 2 tüpbebek tedavizi gördüm ne yazıkki hiç birinden sonuç alamadık eşimin dünkü sperm sonucu şöyle
volum2,5cc
lifekaksiyon 25,
viskozite: hipervizkoz
ph:8
aglütinasyon:yok
sperm sayısı 13.000.000
motilite:%35ileri yavaş hareketli
tmss 11.375.000
yuvarlak hücre :12_14lökosit,56 spermmatozoit
normal sperm:%10
baş anomalisi:%25
boyun anomalisi:%35
kuyruk anomolisi%30
soncumuz bu kızlar ameliyattan önce (varikosel) spem sayısı 11milyondu ... sizce nasıl normal yolla gebe kalma şansım varmı
slm canım iyiyiz...ya sen?herkeze selamlar nasılsınız kızlar???
hayırlısı canım bir bakmışsınki kendiliğinden gelmiş kerata allah büyükbaşlamadım canım ne zaman başlarız belli değil kısmet bakalım ::içelim:
sen deniycekmisin tekrar
hayırlısı canım bir bakmışsınki kendiliğinden gelmiş kerata allah büyük
canım benim daha belli değil daha doğrusu 3. denemeye korkuyorum ya olmazsa bu seferde negatif sonuçlar almak beni çok yıpratı 3.denememdede sonuç alamzsam yaşayamam çünkü çok güçlü biri değilim ben(
aşk meleğim tatlım sevcanın pcdeki karakter ayarları bozulmuş ondan ifadeler çıkmıyor oyzden öyle söyledi Şeniz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü Şeniz:roflol::roflol::roflol: Allah seni kıs desene bende başka sebeplerden dolayı gülemiyor sanıyorrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?