günaydın kızlar
evet dün aşılamamın 10. günüyde ve başarıyla 10. günüde atlattık.
ama
11. günü ve bingo gene yenildim gene yenik düştüm benim kırmızılar yolda. ilk işareti verdiler.senağlamasenağlama
biz bu sonboharda buluşacaktık
bahar geldi geçti sen gelmez oldun
taşlaramı döndü kalbin gelmedin
aylar geldi geçti sen gelmez oldunsenağlama
cnm benim bazen kanama olabiliyor inşallah öyle bişeydir :Saruboceq: :Saruboceq: azıcık daha bekleyelim hemen üzme kendini :1hug:
Tatlım hoşgeldin. :1hug: Güzel haberle dönmeni isterdim ama sağlık olsun tatlım. Bakalım inşallah başlarlar tedavinize. Sen ve eşin hemen başlamak istiyorsunuz sanırım. Eltin gibi senin de mucizen çıkagelir belki ilk denemede. Belli olmaz. yerimseniben O anlayışsız insanları görmemezden , duymamazdan geleceksin ; maalesef başka yolu yok tatlım. a.s.
slm kizlar
sizlere inaninki hakli oldugunuzu yanildigimi soylemeyi cok ama cok isterdim
ama yanilmadim
zaten olsa sasardim ne istedimki mevladan
cokmu birseydi milletin istemeyip uzulmeden cana kiydigi seyler bizdede can bulmasiydi demkki cilemiz dolmamis demekki duamiz kabul olmamis
isyan etmiyorum vardir bir bildigi demekki
ben bunuda kaldiririm ben bu dunyaya cekmeye gelmisim kizlar
size bu yolda saglik ve sabir diliyorum
insallah cabuk atlatirim sizleri cok seviyorum
bana destekleriniz icin tsk ediyorum
ama dedigim gibi gercektende biliyordum
basaramdim pozitif olmayi
goremedimde dogal olarakda
mevlam neylerse guzel eyler
gorusmek uzere kizlar
ben uzulmuyorum benim adima sizde uzulmeyin
slm kızlar nasılsınız ben ıs yerınden ızın aldım 3-5 gundun doktora gıttım henuz kese olusmaya baslamamıs degerım en son 53,11 dı dun tekrar tahlıl ıstedı 317 cıktı 10 gun sonra gel keseyı gorelım 20 gun sonrada kalp atıslarını goruruz dedı
günaydın kızlar
ama
11. günü ve bingo gene yenildim gene yenik düştüm benim kırmızılar yolda. ilk işareti verdiler.senağlamasenağlama
sen gelmez oldun sen gelmez oldun
sen gelmez oldun meleğim
gözlerim yolda beklerim ama
sen gelmez oldunnsenağlama
hadi bitanem,insallah hayirlisi olur..güzel haberlere ihtiyacimiz var,öyle söyle melegineyerimsenibenslm, kizlar nasilsiniz?
yabangulum çok uzuldum ama yilmak yok, bu yolda inancla devam etmeliyiz; insallah bizde mukafatimizi alacagiz.
asi ne desem bos biliyorum kolay degil, bizim istedigimiz tek sey bazilarinin istemeyip hatta aldirdiklari varliklar, ama ne yapalim bizimde sinavimiz buymus elden dua etmekten baska bisey gelmiyo tek dilegim umarim yakin zamanda toparlanirsin ve devam edersin. acaba dondurulmus embrion varmiydi? onlarda taze kadar olmasa bile tutma sansi var. ya zaten hiperstimulasyon olunca ben pek tutacagina inanmiyorum, yanlis anlama kendi adima konusuyorum, yumurtaliklar filan su topluyo bu su mutlaka bosalmali, doktorlar alakasi yok diyo ama ne bilim bana oyle geliyo...
bana gelince bugun 8.gundeyim, gunler yavasta olsa ilerliyo, karnimda acip kasilmalar ve gerilmeler var, insallah hayra alamettir...hep dua ediyorum allahim herseye raziyim midemde bulansin basimda donsun yeterki saglikli bir hamilelik ve bebislerim olsun. gerekirse 9ayda yatarim,
ben inaniyorum zamani gelince bizim tembeller gelecekler.....
hepinizi çok seviyorum optummm
maalesef insanlar bazen cok düsüncesiz olabiliyorlar canim..yalniz olmak hakkaten kötü ama allahim baska ayriliklar vermesin canim:Saruboceq:günaydınlar kızlar sabah sabah güne kötü başladım yaa çok sinir bişi şu patron milleti varya olsalar bi dert olmasalar bi dert eşimin patroları biraz dengesiz sabah demiyorlar gece demiyorlar arıyolar sürekli cebini gel bizde anahtar yok aç kapıyı falan.bugün sabahta 6.20 geçe aradoı hayırdır inşalalh dedik patorunu işe gelemk üzereymiş anahtarıda yokmuş beni kapıda bekletmessin demi dedi kapattı naapsın adam ekmek parası kalktı gitti malum bende yanlız kalmayanlardanım kapattım yatakodasını geçtim oturma odasına sizlere bakyıım deedim biryandanda tvyi açtım.yanlız olmak kötü yaaa((((
günaydin nevrocum...bilio musun ben resmen resimlerine cakildim kaldim,massallah ne kadar duru bir güzelligin var.allahim esirgesin...ay ne hos hamis olucan sen yaaGünaydın canlarım. Hemen geçmişe yolculuk yapıyorum. Dün kaçırdıklarımı telafi edeyim. Hepimiz için güzel bir gün olur dilerim. Öpüyorummmmm çooookkk. Herkese kolay gelsin. a.s.
günaydin canim...hemen bakicam resimlere..iyi oldu böyle resim eklemek,bende mi albüm yapsam kiiiCADIARZUGünyadın kızlar kalkın bakem kaydirigubbakcemile
gününüz iyi geçmesi umuduyla herkese merhabalarrrr a.s.
RESİMLERİMİ EKLEDİM duymayanlara duyurulur :icecream:
Bakayım tahmin ettiğiniz gibiyimmm
günaydin canimcimmmmma.s.günaydın güzeller nasılsınız bugün kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
ama
sen gelmez oldun sen gelmez oldun
sen gelmez oldun meleğim
gözlerim yolda beklerim ama
sen gelmez oldunnsenağlama
cucu-pete senden yap canım :)) bekliyoruzz
sevcangöksel sadece koltuklarmı güzel cnm :))
arkdaşlar sizlerle tanışmak ve görmek güzeldi şnsna en azından gözünde canlandırıyo kimle konunuşyorum diye :))
Tahmin ettiğiniz gibi değilim ben kesin
yagmurcumm cok seker cok cicisinŞenizcucu-pete senden yap canım :)) bekliyoruzz
arkdaşlar sizlerle tanışmak ve görmek güzeldi şnsna en azından gözünde canlandırıyo kimle konunuşyorum diye :))
gunaydın arkadaslar....a.s.a.s.
resım ısı hakkatten ıyı oldu..
yagmur senı bekledıgım sekılde bulamadım..yazdıklarını ve yasadıklarını okuyunca gozumde baska yagmur canlanmıstı...kaydirigubbakcemile3
am senı kucucuk gorunce :1shok::1shok:
topıgın gullerı denılmıyor bos yere demı...
erkek ınfertılıtesı hatunları hakkatten cok guzelmısdelikafadulden
hele senın gozlersengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
yagmurcumm cok seker cok cicisinŞeniz
pcde cok resmim yok bikac tane atmayi düsünüyorum bakalim becerebilirsemyerimseniben
rapunzelim topigin baskani nevroyu görünce zaten aaa bu topikte cirkin yoktur diyebiliriz yerimseniben
cucu-pete senden yap canım :)) bekliyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?