Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cucucum canım baksana asi yok ortada morali bozuk kendini ne kadar yanlız ve çaresiz hissediyodur şimdi aynı yoldan ben de geçtim çünkü resmen dünya üstüne geliyor gibi oluyor ve çıkış kapısı yok sanıyosun o anda asim canım gelde beraber aglayalım beraber gülelim ltf böyle yapmakla hem kendini hemde bizi üzüyosun,casperimde yok ses de vermiyo üstelik tatlım inş güzel haberlerle gelcen bize ben inanıyorum ltf sende inancını kaybetme
cucucum işte böyle onlar kadar olmasada canım sıkkın moralim bozuk

yanındayız bitanem
içine atma nolur ..eşinide üzme o bin kat daha üzülücektir
sonuçta sağlıklısın ve ikinciyi planlıyosun belki senin için daha hayırlı olucak
hihoyyyt

tabiki bizimle dertleşeceksın kımle dertleşecen merak etme bebegim en kısa sürede atlatacan hiç üzülme olurmu eşinide uzme birbirinize destek olunnn:1hug:

canım üzülme ya lütfen herseyin vakti zamanı vardır rabbim ona acılan elleri bos cevirmez inan bana

asicim canım senden mutlu haber almayı o kadar çok istemiştik ki. Ama hayırlısı canım elden bişey gelmiyor. Rabbim tedaviye gerek kalmadan bir an önce kendiliğinden gönderir inşallah meleğini. :Saruboceq:

asicim ne desek üzülmene engel diyil biliyorum ama biz her zaman yanındayız bitanem bebişin halayını da hep beraber çekicez burda ama zamanı varmış olsun biz bekleriz yaramazı hemen pes etmek yok :teselli:

asicim canın sağolsun rabbim en yakın zamanda nasip eder inşallah.Sabretmekten başka bişey gelmiyor elimizden ama seninde dediğin gibi mevlam neylerse güzel eyler.

asicim canım çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyo metanetli ol arkadaşım inşallah bir gün gelecek meleğin hemde doğal yollardan....allahım tez zamanda nasip eder inşallah

asi ne diyimki canım
tek söz durmak yok yola devam

dlkhsyn seninki ağırdan alıyo :)) ama maşallah değerinde güzel güzel artıyo az kasldı keseyi de görcen kalp atışlarınıdaaaa

bitanem:asigim:
herşeyin hayırlısı tatlım
dualarımız senle
kendini hiç üzme
herşey kader kısmet:1hug:

asicim bi hevesle actım halaya katılmak icin olsun be canım bu hayal kırıklıgını her ay yasıyoruz ama sevinicez bi gun sakın bunu unutma en guzel seyler ummadıgın anda olurmus olacak buna inan :teselli:

canım asıcım ne olur uzme kendını yaradandan gelene sual olunmaz.herseyın hayırlısı olsun...

selam kizlar ben geldim
desteginiz icin cok ama cok tsk ediyorum
ne deseniz haklisiniz bu konu hakkinda son yazisim olucak
dun esimin gelmesini bekledim ve dua ettim allahim saka yaptim desin diye umut kapisi iste
ama olmadi esimi gordum surat 5 karis hic konusmadik sonra ben patladim her yerim uyustu bu kadar kotu olacagimi tahmin etmemistim
kendime gore gucluydum ya ama degilmisim
sonra esimde agladi onu gordum bi daha agladim
o beni gordu bi daha agladi boyle devam etti
sonra uyudum ve bugune basladim
bana gore 21 gun sonra tedaviye baslayacaktim ama en az 3 ay gerekliymis zaten bunyemde hassa oldugu icin daha cok zaman
ve bende 2 yildir cocuk diye kafaya taktigim icin cok yiprandim
ve artik cocuk yapmama karari aldim
mevlam istese verir zaten
hayat benim icin bos artik
benim ailem belcikada yasiyor
ucak bileti arastirlaya basladim gidip kafami dinliycem orada
sonrada gelip ise giricem sonrada turkiyeye tatile gelicem
dunyada bir tek bebek icin yasamiyoruz degilmi
anlayacaginiz artik ara vermeye karar verdim
hayat devam ediyor
benden bu kadar kizlar haberler
bu arada yeni adet tarihim 4 mart nevro canim
ogunde adetim gelecek
ama iste adet yerini bulsun liste duzgun gitsin
opuyorum kizlar sizleriiiiiiiiiiiiiihihoyyyt

Canım sen neden ilaç içiyosun öle kendi başına. :mymeka: Belki hamilesin. Valla kızdırma beni. Gelirin yanına. :1rolleyes:

İnşallah gelmez canım. İnşallah halayını çeker , pembe köşeye alırız seni. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

casoer canim insallah yaniliyordursun insallah sen bizi guldurursun
cornelia canim insallah bi daha aya umudunu yitirme bence dogal yoldan bebek sahibi olma sansin senin var allaha sukur et canim benim
insallah gelir kizlar bebsileriniz

günaydın kızlar nasılsınız ben yoğunum misafirim var çaya akşama da kalırlar daha doğru düzgün hazırlığım yok kk dan tarif almaya geldim sizede selam vereyim dedim delikafadulden
nevrocum bende kırmızıyı gördüm canım malesef olmadı bu ayda oysaki rüyasını bile görmüştük eşimle aynı gece :çok üzgünüm: ben galiba doğal yoldan hiiiiççç hamis olamıyacam anladım artık tüpde olmadı,daha 3 ay önce evlenen kuzenimin eşi hamileymiş onların adına çok sevindim kız daha erkendi diyor yengemler sevinçten havalara uçuyor acaba ben kendimi nerelerden aşağıya atsam oofff ooffff :çok üzgünüm:

neyse kızlar iyiki selam vermeye geldim yazdımda yazdım nevrocum ben dün regl oldum bir dahaki tarih 03.03 inşallah gelmez ama yok yok gelir o senelerdir düzenli olarak her ay gelir hiç yanlız bırakmaz beni bir kerede bi 9 ay gelmeyeyim sevinsin garibim demez benneyaptımki
neyse pamuk şekerlerim uçtum ben

asicim canım benim kendi derdime düştüm seni unuttum ben.hakkında hayırlısı olsun bitanem.Rabbimdir herşeyi bilen.demekki daha zamanın var...üzme kendini ve biraz olsun bu fikirden uzaklaşmaya çalış ve akışına bırak...

nevrosky canim benim adetim geldi yeni tarihim 29 subat

canim nevro ben daha yeni gördüm, masallah masallah sen ne kadar güzelmissin allah esine ve gelecek bebeklerine bagislasin yerimseniben

Tamam tatlım güncellemeyi yapacağım. İnşallah bir dahaki ay senin için farklı şeyler yaparım. Pembe köşeye eklemek gibi. yerimseniben

Bu arada o güzel sözlerin için de çok teşekkürler tatlım. a.s.

Canım benim ne diyim bilmiyorumki bugünlerde hiç güzel haber alamıyoruz çok üzüldüm bitanem ama hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyoki elimizden kısmet değilmiş.
Allahım inşallah çok bekletmeden doğal yolla gönderir meleğini

kızlar ya benım ıgnesız yumurtalarım buyumuyorya aramızda boyle olupta duzelen varmı tedavıye 6ay ara vercemya normal yoldan hamıle kalırmıyım sızce canlarımCADIARZU:1hug:

Canım belli olmaz. Belki böyle vücudun rahata erecek ve bebiş geliverecek. yerimseniben

bebegim,melegimmm rabbimin bu gününe sükür...
inan bana hersey cok güzel olucak,tüm bu streslerimizi hep beraber animsayip gülecegiz.
annenlere gitmen iyi olucak bence
cünkü ben sunu farkettim,adet olunca hayat bitti saniyoruz
kendimizi öyle adapte etmisiz ki bebeklere...
aglaya aglaya herseyi daha zora sokuyoruz..
hayat bombos degil bitanem,her zamankinden daha güclü olmaliyiz beraberce..
bilmez miyim bitanem...inan kendimden gectim artik..rabbim öncelikle sizlere nasip etsin..daha yolun cok basindayim..inan artik böyle düsünüyorum...
lütfen sende moralini bozma...gelicek meleklerimiz sadece dogru zamani bekliyorlar,herseyde bir hayir var cünkü...
günaydınlar...
nesrinim canimin ici,nasilsin?iyiki geldin bitanem..
bende dün ekledım kızlar tamam yenıden ekleyım benı merak edenler var.
ekle sekercimm,zaten güzel görmekten icimiz acildi..massallah topigimize..

Yavaş yavaş zaman ilerliyor bitanem. İnşallah hissettiklerinin bebeklerinin sana işaretleridir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Dur canım inşallah gelmez. Sinyali verdi diyorsun ama belki yanlış alarmdır. Dilerimmm. :Saruboceq:

Öpüyorum seni kocaman. Anladın sen onu.. Şeniz Şeniz Şeniz

Amin canım inşallahhhhhh. :Saruboceq: İnşallah daha da uzar. :Saruboceq: Sizlerin de hamilelikleri sorunsuz bir şekilde ilerlesin dileriz. :1hug: a.s.

teşekkür ederim,zorla arkadaş edindim kaydirigubbakcemile3
rapunzel gerçekten adın gibi masal kızı gibisin.Allah nazarlardan saklasın:Saruboceq:
yağmurcan ne kadar çıtıpıtı bir hatunmuşsun.çok gençsin ve de güzel :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…