yanındayız bitanem
içine atma nolur ..eşinide üzme o bin kat daha üzülücektir
sonuçta sağlıklısın ve ikinciyi planlıyosun belki senin için daha hayırlı olucak hihoyyyt
tabiki bizimle dertleşeceksın kımle dertleşecen merak etme bebegim en kısa sürede atlatacan hiç üzülme olurmu eşinide uzme birbirinize destek olunnn:1hug:
canım üzülme ya lütfen herseyin vakti zamanı vardır rabbim ona acılan elleri bos cevirmez inan bana
ben yine diyorum tek doktora güvenmeyin .. bir kaç doktora gidip sonuçlarınızı gösterin .. olmadı tekrarlayın tahlilleri.. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o doktoru .. İnş bir an önce sayılar düzelir canım Şeniz
asicim sağlık olsun diyoruz ve üzülmüyoruz.. sende kendine aynı şeyleri söylüyorsun kısmet değilmiş zamanı gelmemiş.. burdan da ayrılma zaten canım.. paylaşamadıklarımızı paylaşıyoruz iyisiyle kötüsüyle.. öptüm seni kendine dikkat et canım Şeniz
sabırsızz ilaç çok ağır ilaç mı? ya varsa bebiş.. dikkat et canım yine de.. olduktan sonra Allah korur ama yine de temkinli davran canım Şeniz
asicim canım senden mutlu haber almayı o kadar çok istemiştik ki. Ama hayırlısı canım elden bişey gelmiyor. Rabbim tedaviye gerek kalmadan bir an önce kendiliğinden gönderir inşallah meleğini. :Saruboceq:
asicim ne desek üzülmene engel diyil biliyorum ama biz her zaman yanındayız bitanem bebişin halayını da hep beraber çekicez burda ama zamanı varmış olsun biz bekleriz yaramazı hemen pes etmek yok :teselli:
asicim canım benim inan senden çok umutluydum ama ne yapalım kısmet değilmiş ne olur kendini fazla üzme hep kendimizden daha kötü durumdakilerini düşünüp şükretmeliyiz yani hiç değilse tedavi şansın var ya doktor senin hiç çocuğun olmaz deseydi ne olurdu çok şükür ki tedavi şansın var rabbim dermansız dert vermesin ve ben inanıyorum sen enin de sonun da hamiş kalıcaksın bak görürsün ama sen de buna inan öptüm bitanem Şeniz
asicim canın sağolsun rabbim en yakın zamanda nasip eder inşallah.Sabretmekten başka bişey gelmiyor elimizden ama seninde dediğin gibi mevlam neylerse güzel eyler.
asicim yalnız değilsin,tek başına değilsin,bizler varız biliyorsun her zamanda desteğiz birbirimize,bunda da vardır bir hayır,belli mi olur bundan sonra belki tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın ya da sonraki denemende de olabilir,öncelikle eşinle birbirinize destek olun ve her zaman umudunuz olsun,heyecanınız olsun ,unutma ki güzel günler zor duraklardan geçer...:1hug:
asicim canım çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyo metanetli ol arkadaşım inşallah bir gün gelecek meleğin hemde doğal yollardan....allahım tez zamanda nasip eder inşallah
Canım benim hakkına hayırlısı olsun, Allah inşallah hepimize doğal yoldan bebiş verir.Etrafımdakilere bir bakıyorum öncelikle en yakın akrabalarıma hepsinin hayatında önemli yer tutan dertleri sorunları var hepsi farklı farklı bizimkide bebek ne diyelim inşallah olur,Allah daha kötü dert vermesin,tanıdığım bir dr. bir tek kızı var onunda beyninde timör var ameliyat oldu tam 250 milyar gitmiş,Allah hepimize sağlıklı,uzun ömürlü,eli ayağı düzgün ayıpsız özürsüz evlat versin.Kendine iyi bak güzelim,sen güçlü bir bayansın,ikinci tedaviye başlıycam diye yazmıştın yılmadın seni tebrik ederim canım.a.s.
asi ne diyimki canım
tek söz durmak yok yola devam
dlkhsyn seninki ağırdan alıyo :)) ama maşallah değerinde güzel güzel artıyo az kasldı keseyi de görcen kalp atışlarınıdaaaa
asicim canımm,, hakkında hayırlısı demekki buymuş canım Allah tan gelene razıyız canım,,meleklerimiz er geç gelecekler canım bize düşün umutlu olup sabretmek ,Rabbim hayırlısını versinn:Saruboceq:
bitanem:asigim:
herşeyin hayırlısı tatlım
dualarımız senle
kendini hiç üzme
herşey kader kısmet:1hug:
asıcım canım benım..cok ınanmıstık.demekkı zamanı gelmemıs..
sakın sızlerı rahatsız edıyorum dıye dusunme..canım her zamn yanıın dayız..
ıkınce tedavıye en kısa zamnda baslıyacagını soylemıstın..ınsallah hayrlısyla
gelecekler..
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
asicim bi hevesle actım halaya katılmak icin olsun be canım bu hayal kırıklıgını her ay yasıyoruz ama sevinicez bi gun sakın bunu unutma en guzel seyler ummadıgın anda olurmus olacak buna inan :teselli:
Asicim iyi haberlerini alabilmeyi çok isterdim. Ama kısmet değilmiş bitanem. :teselli: Allahım böyle uygun gördüyse diyecek ve sorgulayacak lafımız olamaz elbet. Sadece ertelendi mutluluk. Bir sebebi vardı elbet. Hayırlı bir sebebi. Allahım sana da bağışlayacak benim inancım sonsuz. Ümidini yitirme sakın. a.s. a.s. :1hug:
Hemen çıkıyorum kızlar. Asiye bakmak için gelmiştim. İşlere devam edeceğiz. Geçmişi okuyamıyorum. Yarın sabah bakabileceğim. a.s.
asi canım ne denirki bu durumda bilmiyorum çok iyi anlıyorum seni.üzülmek ağlamak fayda etmiyorki.ben negatif sonucu görünce ağlamaktan gözlerim şişti.baktım ağlamakla bebk gelmiyor toparladım kendimi.çok zor bi durum allah kimseye vermesin.ama bizim için hayırlı olsaydı allah nasip ederdi diye düşününce insan kendine geliyor.ya sağlıksız olsa ya hayırsız olsa.herkes bişeyle sınav ediliyor.kimine veriyor o aldırıyor,kimine veriyor sakat onu öyle sınav ediyor bizede vermiyor bizide öyle sınav ediyor..allah dermansız dert vermesin.bi bakmışsınki hiç beklemdiğin anda gelmiş bebişler.allah bi kulu niye benim duam kabul olmadı diyene kadar o dileğini verirmiş.o yüzden dua etmekten başka yapacağımız bişey yok.ben inanıyorum hepimiz anne olacağız.
hayırlı geceler kızlarr !!
topiğe gelir gelmez bu haberi almak üzdü beni ASİ cnm ilk önce Allah sana sabrını versin negafif haberi almanın nekadar zor durum oldğunu iyi biliyorum..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Ama yüce mevlamdan dilerim ki önümüzdeki 2 ay içinde meleğin sana kendiliğinden gelir ..sende kendini üzme ve yıpratma ümit etmeye ve dua etmeye devam cnm Allahım yar ve yardımcın olsun a.s.a.s.
slm, kizlar nasilsiniz?
yabangulum çok uzuldum ama yilmak yok, bu yolda inancla devam etmeliyiz; insallah bizde mukafatimizi alacagiz.
asi ne desem bos biliyorum kolay degil, bizim istedigimiz tek sey bazilarinin istemeyip hatta aldirdiklari varliklar, ama ne yapalim bizimde sinavimiz buymus elden dua etmekten baska bisey gelmiyo tek dilegim umarim yakin zamanda toparlanirsin ve devam edersin. acaba dondurulmus embrion varmiydi? onlarda taze kadar olmasa bile tutma sansi var. ya zaten hiperstimulasyon olunca ben pek tutacagina inanmiyorum, yanlis anlama kendi adima konusuyorum, yumurtaliklar filan su topluyo bu su mutlaka bosalmali, doktorlar alakasi yok diyo ama ne bilim bana oyle geliyo...
bana gelince bugun 8.gundeyim, gunler yavasta olsa ilerliyo, karnimda acip kasilmalar ve gerilmeler var, insallah hayra alamettir...hep dua ediyorum allahim herseye raziyim midemde bulansin basimda donsun yeterki saglikli bir hamilelik ve bebislerim olsun. gerekirse 9ayda yatarim,
ben inaniyorum zamani gelince bizim tembeller gelecekler.....
hepinizi çok seviyorum optummm
asicim yeni okudum canım hayırlısı olsun şimdilik gelmedi beklediğimiz ama elbet gelicek rabbim seninde yüzünü güldürecek imtihan dünyası bu biras daha sabırlı ol üzül ağla ama içine atma gülüm biz hep senin yanındayız
canım durumunun ne kadar zor olduğunu biliyorum her ay yaşıyoruz aynı acının hafifini ama Rabbim ol demeyince olmuyo işte cana can katılmıyo ama vardır bi bildiği büyük ALLAHIMIN vericek hiç merak etme en güzel zamanda bebişini . dua et ve inan inanaırsan gerçekleşir hayallerin biz burdayız merak etme . :1hug:
Asicim canım üzülme.
Şimdiye kadar gelirdin sen buraya.
Kendi kendine ağlama gel beraber ağlayalım.
Başka türlü rahatlayamıyoruz.
Biliyorum orda yalnızsın ama burda hiç yalnız değilsin.
Çok kalabalık bi ailen var senin burda.Hepimiz seni çok seviyoruz.
İnşallah Allahım en yakın zamanda göndericek meleğini sana.
Benim iş arkadaşım 15 yıl bebek için hastaneleri aşındırdılar. Bir sürü para döktüler. Son olarak Tüp bebek yapmaya karar vermişlerdi rapor işlemleri için hastaneye gidiyorlardı bir mucize oldu ve doğal yoldan hamile kaldı. Şimdi 8 aylık dünya tatlısı bir kızı var. Allahtan ümit kesilmez. Herkesin bu dünyada bir sınavı var sağlık sıhat olduktan sonra alim allah herşeye dayanırız. Asicim üzüldüm ama pes etmeyeceksin umarım. Zor bir dönemden geçiyorsun ve tez zamanda atlatıp aramıza dönmeni bekliyoruz..
asicim canım benim,nolur üzülme.bak ben transfer işlemini bile yaşayamadım.herşeyde var bir hayır.Allahım hepimiz için en hayırlısını bilir.tek başına altından kalkamazsın,gel burda destek olalım birbirimize.:teselli:
casper sende canım,hemen ümitsizliğe kapılma.inşallah senin için hayırlısı neyse o olsun.:teselli:
canım asıcım ne olur uzme kendını yaradandan gelene sual olunmaz.herseyın hayırlısı olsun...
benim kocişin enfeksiyon sanırım banada geçti kızlar çok kötüyüm ben ya .. :çok üzgünüm: mecburen ağrı kesici içiyorum napim takatim yok.. Allahtan adet gelmedide o açıdan rahatım bide o gelse hiç çekilmezdi :bbo:
slm kızlar nasılsınız??normalde bugun adet olmam lazımdı ama olmadım fakat hiç bi belirtide yok cok heyecanlanıyorum sanki bu sefer oldu gibi geliyo ama hayal kırıklıgınada ugramak istemiyorum ne olur benim için dua edinde kırmızıları görmeyim bende her duamda sizin için dua ediyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
kızlar benim de bugün 3 gün oldu gecikti. Ama umutlanmaya da korkuyorum. Hayırlısı bakalım.
haletern canım inş. sende hamişsindir.
nevrosky canim benim adetim geldi yeni tarihim 29 subat
canim nevro ben daha yeni gördüm, masallah masallah sen ne kadar güzelmissin allah esine ve gelecek bebeklerine bagislasin yerimseniben
günaydın kızlar
evet dün aşılamamın 10. günüyde ve başarıyla 10. günüde atlattık.
ama
11. günü ve bingo gene yenildim gene yenik düştüm benim kırmızılar yolda. ilk işareti verdiler.senağlamasenağlama
biz bu sonboharda buluşacaktık
bahar geldi geçti sen gelmez oldun
taşlaramı döndü kalbin gelmedin
aylar geldi geçti sen gelmez oldunsenağlama
sen gelmez oldun sen gelmez oldun
sen gelmez oldun meleğim
gözlerim yolda beklerim ama
sen gelmez oldunnsenağlama
kızlar ya benım ıgnesız yumurtalarım buyumuyorya aramızda boyle olupta duzelen varmı tedavıye 6ay ara vercemya normal yoldan hamıle kalırmıyım sızce canlarımCADIARZU:1hug:
bebegim,melegimmm rabbimin bu gününe sükür...selam kizlar ben geldim
desteginiz icin cok ama cok tsk ediyorum
ne deseniz haklisiniz bu konu hakkinda son yazisim olucak
dun esimin gelmesini bekledim ve dua ettim allahim saka yaptim desin diye umut kapisi iste
ama olmadi esimi gordum surat 5 karis hic konusmadik sonra ben patladim her yerim uyustu bu kadar kotu olacagimi tahmin etmemistim
kendime gore gucluydum ya ama degilmisim
sonra esimde agladi onu gordum bi daha agladim
o beni gordu bi daha agladi boyle devam etti
sonra uyudum ve bugune basladim
bana gore 21 gun sonra tedaviye baslayacaktim ama en az 3 ay gerekliymis zaten bunyemde hassa oldugu icin daha cok zaman
ve bende 2 yildir cocuk diye kafaya taktigim icin cok yiprandim
ve artik cocuk yapmama karari aldim
mevlam istese verir zaten
hayat benim icin bos artik
benim ailem belcikada yasiyor
ucak bileti arastirlaya basladim gidip kafami dinliycem orada
sonrada gelip ise giricem sonrada turkiyeye tatile gelicem
dunyada bir tek bebek icin yasamiyoruz degilmi
anlayacaginiz artik ara vermeye karar verdim
hayat devam ediyor
benden bu kadar kizlar haberler
bu arada yeni adet tarihim 4 mart nevro canim
ogunde adetim gelecek
ama iste adet yerini bulsun liste duzgun gitsin
opuyorum kizlar sizleriiiiiiiiiiiiiihihoyyyt
bilmez miyim bitanem...inan kendimden gectim artik..rabbim öncelikle sizlere nasip etsin..daha yolun cok basindayim..inan artik böyle düsünüyorum...cucucum canım baksana asi yok ortada morali bozuk kendini ne kadar yanlız ve çaresiz hissediyodur şimdi aynı yoldan ben de geçtim çünkü resmen dünya üstüne geliyor gibi oluyor ve çıkış kapısı yok sanıyosun o anda asim canım gelde beraber aglayalım beraber gülelim ltf böyle yapmakla hem kendini hemde bizi üzüyosun,casperimde yok ses de vermiyo üstelik tatlım inş güzel haberlerle gelcen bize ben inanıyorum ltf sende inancını kaybetme
cucucum işte böyle onlar kadar olmasada canım sıkkın moralim bozuk
nesrinim canimin ici,nasilsin?iyiki geldin bitanem..günaydınlar...
ekle sekercimm,zaten güzel görmekten icimiz acildi..massallah topigimize..bende dün ekledım kızlar tamam yenıden ekleyım benı merak edenler var.
slm, kizlar nasilsiniz?
yabangulum çok uzuldum ama yilmak yok, bu yolda inancla devam etmeliyiz; insallah bizde mukafatimizi alacagiz.
asi ne desem bos biliyorum kolay degil, bizim istedigimiz tek sey bazilarinin istemeyip hatta aldirdiklari varliklar, ama ne yapalim bizimde sinavimiz buymus elden dua etmekten baska bisey gelmiyo tek dilegim umarim yakin zamanda toparlanirsin ve devam edersin. acaba dondurulmus embrion varmiydi? onlarda taze kadar olmasa bile tutma sansi var. ya zaten hiperstimulasyon olunca ben pek tutacagina inanmiyorum, yanlis anlama kendi adima konusuyorum, yumurtaliklar filan su topluyo bu su mutlaka bosalmali, doktorlar alakasi yok diyo ama ne bilim bana oyle geliyo...
bana gelince bugun 8.gundeyim, gunler yavasta olsa ilerliyo, karnimda acip kasilmalar ve gerilmeler var, insallah hayra alamettir...hep dua ediyorum allahim herseye raziyim midemde bulansin basimda donsun yeterki saglikli bir hamilelik ve bebislerim olsun. gerekirse 9ayda yatarim,
ben inaniyorum zamani gelince bizim tembeller gelecekler.....
hepinizi çok seviyorum optummm
günaydın kızlar
evet dün aşılamamın 10. günüyde ve başarıyla 10. günüde atlattık.
ama
11. günü ve bingo gene yenildim gene yenik düştüm benim kırmızılar yolda. ilk işareti verdiler.senağlamasenağlama
biz bu sonboharda buluşacaktık
bahar geldi geçti sen gelmez oldun
taşlaramı döndü kalbin gelmedin
aylar geldi geçti sen gelmez oldunsenağlama
sen gelmez oldun sen gelmez oldun
sen gelmez oldun meleğim
gözlerim yolda beklerim ama
sen gelmez oldunnsenağlama
hadi bitanem,insallah hayirlisi olur..güzel haberlere ihtiyacimiz var,öyle söyle melegineyerimseniben
maalesef insanlar bazen cok düsüncesiz olabiliyorlar canim..yalniz olmak hakkaten kötü ama allahim baska ayriliklar vermesin canim:Saruboceq:
günaydin nevrocum...bilio musun ben resmen resimlerine cakildim kaldim,massallah ne kadar duru bir güzelligin var.allahim esirgesin...ay ne hos hamis olucan sen yaa
günaydin canim...hemen bakicam resimlere..iyi oldu böyle resim eklemek,bende mi albüm yapsam kiiiCADIARZU
günaydin canimcimmmmma.s.
oy bitanemmm,yapma böyle:çok üzgünüm:
demekki böyle hayirliymis..ama cikmadik candan ümit kesilmezmis,ne biliosun belkide gelmistiryerimseniben
asicimmm,bitanemmm..herseyde hayir var..bu ay degilse umudumuzu yitirmedik herhalde....bizim bebisler cok nazli olucaklar biliosun...nolur üzülme bitanem,:teselli:
Günaydın kızlar nasılsınız.Ne güzel liste uzadıkça uzamış.Allah daha çok versin.En kısa zamanda tüm arkadaşlar bu güzel duyguyu yaşarsınız inşallah.Yeni hamile arkadaşları tebrik ederim.Sağlıkla kucağınıza almayıda nasip kısmet etsin Yüce Allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?