kızlar günaydın...ben 1haftadır bekledıgım kırmızıları gördüm sonunda geldılerrr artık bıktım ne olurrsa olsun hiç bişiy istemıorummm olmassa olmasın yaaaaa ...
kızlar resimlerimide kaldırdım bu arada.nevro sen saten görmüştün
selam kizlar ben geldim
desteginiz icin cok ama cok tsk ediyorum
ne deseniz haklisiniz bu konu hakkinda son yazisim olucak
dun esimin gelmesini bekledim ve dua ettim allahim saka yaptim desin diye umut kapisi iste
ama olmadi esimi gordum surat 5 karis hic konusmadik sonra ben patladim her yerim uyustu bu kadar kotu olacagimi tahmin etmemistim
kendime gore gucluydum ya ama degilmisim
sonra esimde agladi onu gordum bi daha agladim
o beni gordu bi daha agladi boyle devam etti
sonra uyudum ve bugune basladim
bana gore 21 gun sonra tedaviye baslayacaktim ama en az 3 ay gerekliymis zaten bunyemde hassa oldugu icin daha cok zaman
ve bende 2 yildir cocuk diye kafaya taktigim icin cok yiprandim
ve artik cocuk yapmama karari aldim
mevlam istese verir zaten
hayat benim icin bos artik
benim ailem belcikada yasiyor
ucak bileti arastirlaya basladim gidip kafami dinliycem orada
sonrada gelip ise giricem sonrada turkiyeye tatile gelicem
dunyada bir tek bebek icin yasamiyoruz degilmi
anlayacaginiz artik ara vermeye karar verdim
hayat devam ediyor
benden bu kadar kizlar haberler
bu arada yeni adet tarihim 4 mart nevro canim
ogunde adetim gelecek
ama iste adet yerini bulsun liste duzgun gitsin
opuyorum kizlar sizleriiiiiiiiiiiiiihihoyyyt
asicim canım benim kendi derdime düştüm seni unuttum ben.hakkında hayırlısı olsun bitanem.Rabbimdir herşeyi bilen.demekki daha zamanın var...üzme kendini ve biraz olsun bu fikirden uzaklaşmaya çalış ve akışına bırak...
bebegim,melegimmm rabbimin bu gününe sükür...
inan bana hersey cok güzel olucak,tüm bu streslerimizi hep beraber animsayip gülecegiz.
annenlere gitmen iyi olucak bence
cünkü ben sunu farkettim,adet olunca hayat bitti saniyoruz
kendimizi öyle adapte etmisiz ki bebeklere...
aglaya aglaya herseyi daha zora sokuyoruz..
hayat bombos degil bitanem,her zamankinden daha güclü olmaliyiz beraberce..
bilmez miyim bitanem...inan kendimden gectim artik..rabbim öncelikle sizlere nasip etsin..daha yolun cok basindayim..inan artik böyle düsünüyorum...
lütfen sende moralini bozma...gelicek meleklerimiz sadece dogru zamani bekliyorlar,herseyde bir hayir var cünkü...
nesrinim canimin ici,nasilsin?iyiki geldin bitanem..
ekle sekercimm,zaten güzel görmekten icimiz acildi..massallah topigimize..
ekledım kızlar bakın hadi silicem çünkü
günaydın kızlar nasılsınız ben yoğunum misafirim var çaya akşama da kalırlar daha doğru düzgün hazırlığım yok kk dan tarif almaya geldim sizede selam vereyim dedim delikafadulden
nevrocum bende kırmızıyı gördüm canım malesef olmadı bu ayda oysaki rüyasını bile görmüştük eşimle aynı gece :çok üzgünüm: ben galiba doğal yoldan hiiiiççç hamis olamıyacam anladım artık tüpde olmadı,daha 3 ay önce evlenen kuzenimin eşi hamileymiş onların adına çok sevindim kız daha erkendi diyor yengemler sevinçten havalara uçuyor acaba ben kendimi nerelerden aşağıya atsam oofff ooffff :çok üzgünüm:
neyse kızlar iyiki selam vermeye geldim yazdımda yazdım nevrocum ben dün regl oldum bir dahaki tarih 03.03 inşallah gelmez ama yok yok gelir o senelerdir düzenli olarak her ay gelir hiç yanlız bırakmaz beni bir kerede bi 9 ay gelmeyeyim sevinsin garibim demez benneyaptımki
neyse pamuk şekerlerim uçtum ben
vizir vizir gecicek zaman insallah...hayirlarla gitsin gelsin...eh işte iyiyim cucum ne olsun...eşim ya bu akşam ya da yarın sabah gidiyor.bildiğin gibi dün ağlaya ağlaya valizini hazırladım.formalarını yıkamıştım ve dün ütüledim pırıl pırıl oldu valla bembeyaz...
öyle deme bitanem,biz senin icini biliyoruz...a.s.amin canim tsk evet allahimin vardir bi bildigi
evet canim allahim bize iyiki sabiri bari veriyor tovbe tovbe
ben cok gunahkar oldum
baktik kiz cirkin citir silebilirsin
Herkesin kırmızıları sözleştimi yaklava: Sinirden kırmızıya döndüm burda. klava: :1rolleyes:
Neyse gelmişler artık. Yapacak birşey yok. Bir dahaki ay bu şekilde bir son görmeyiz inşallah canım. :1hug: a.s.
cucupete Allah iyiliğini versin,valla iyi geldi bu fıkra. :roflol: :roflol: :roflol:
conelia rapunzel kızlar ne güzelsiniz maşallah...
selam canim iyi olmaya calisiyoruza.ssen nasilsin???kızlar selam nasılsınız
cucucum çok hoşsun yaa süperdi fıkran canım .yeni gelen canlar hepiniz hoşgeldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?