Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bıkmak yokkk. yerimseniben Eccük rafa kaldıdım de. Bak küser bebeler. Zaten nazlı mı nazlılar. En iyisi biraz kafadan çıkarmak güzelim. İnşallah sen çıkarınca da onlar gelir :))) a.s. Yeni tarihe ne yazayım canım. a.s.

eh işte iyiyim cucum ne olsun...eşim ya bu akşam ya da yarın sabah gidiyor.bildiğin gibi dün ağlaya ağlaya valizini hazırladım.formalarını yıkamıştım ve dün ütüledim pırıl pırıl oldu valla bembeyaz...

Canım hoşgeldin. :1hug: Bugün daha iyisin sanırım. Ya kolay da değil. Hani üzülme demesi kolay ama yaşayan biliyor. O tedavileri , o stresi , o ümitleri sen yaşadın içinde. Tabi bizler seni çok sevdiğimiz için üzülmene , ağlamana dayanamıyoruz ; sana kıyamıyoruz. Ondan üzülme diyoruz sana. Hangimizin başına gelse bizler de üzülürüz elbet. Planların çok güzel canım. Kendin için birşeyler yapmanın zamanı geldi. Sen bebeği aklından çıkarıp unutmaya çalışsan da , Allahım bu sevgili kulunu da unutmayacaktır. Bağışlayacaktır. Seni seviyorum bitanem. :asigim:

amin canim tsk evet allahimin vardir bi bildigi

evet canim allahim bize iyiki sabiri bari veriyor tovbe tovbe
ben cok gunahkar oldum

ekledım kızlar bakın hadi silicem çünkü

baktik kiz cirkin citir silebilirsin

Herkesin kırmızıları sözleştimi ya klava: Sinirden kırmızıya döndüm burda. klava: :1rolleyes:

Neyse gelmişler artık. Yapacak birşey yok. Bir dahaki ay bu şekilde bir son görmeyiz inşallah canım. :1hug: a.s.

cok bunalim takiliyoruz bu günlerde hepimiz..topikten buldugum bi fikrayla azcik gülümseteyim sizi...
Gerçek Avustralya Mahkeme Gündeminden aktarmadır.

Hamile Bayan Davası:

Yaklaşık 8 aylık hamile bir bayan otobüse biner. Karşısında oturan adamın ona gülümsediğini farkeder. Hemen başka bir koltuğa geçer.

Bu sefer gülümseme sırıtmaya dönüşür ve bayan da tekrar yer değiştirir. Adam daha da eğleniyor gibidir.

Dördüncü yer değiştirmede adam kahkaha atar, bayan adamı şoföre şikayet eder ve o da adamı tutuklattırır.

Olay mahkemeye intikal eder. Hakim adama (yaklaşık 20 yaşındadır) söyleyeceği bir şeyi olup olmadığını sorar.

Adam cevap verir:

- Sayın Hakim, şöyle oldu: Bayan otobüse bindiğinde durumunu farkettim. Üstünde ”Çift Nane İkizleri Geliyor” yazısı olan bir reklam afişinin altına oturdu ve ben de sırıttım.

Daha sonra kalktı ve üzerinde ”Logan’ın ağrı kesici merhemi şişikleri azaltır” yazılı afişin altına oturdu; ben de gülümsemek zorunda kaldım.

Daha sonra ”William’ın büyük çubuğu yaptı” yazan deodorant afişi altına oturunca kendimi çok zor tuttum.

Fakat Sayın hakim; dördüncü defa kalkıp ”Goodyear kauçuğu bu kazayı önleyebilirdi” afişinin altına oturunca ben tam koptum!

ve Dava Sonucu aynen şöyledir:

Dava düşmüştür. (morcadi adli üyemizden alintidir)

vizir vizir gecicek zaman insallah...hayirlarla gitsin gelsin...
allahim baska ayriliklar vermesin canim...6 ay bomba gibi,tüm gücünle gecireceksin zamanini,sonrada insallah kocisin gelicek ve hemen sonrada hamis kalicaksinyerimsenibeno yüzden 6 ay dinlenmeye bak senyerimseniben
amin canim tsk evet allahimin vardir bi bildigi

evet canim allahim bize iyiki sabiri bari veriyor tovbe tovbe
ben cok gunahkar oldum

baktik kiz cirkin citir silebilirsin
öyle deme bitanem,biz senin icini biliyoruz...a.s.

sorma nevromCADIARZU
bu ay bebisler toplu sözlesme imzalamislar,annelerine oyun oynuyorlar..
bu aya hizli basladik aslinda ama insallah güzel haberlerlede bititiriz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…