hayırlı geceler kızlarr !!
topiğe gelir gelmez bu haberi almak üzdü beni ASİ cnm ilk önce Allah sana sabrını versin negafif haberi almanın nekadar zor durum oldğunu iyi biliyorum..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Ama yüce mevlamdan dilerim ki önümüzdeki 2 ay içinde meleğin sana kendiliğinden gelir ..sende kendini üzme ve yıpratma ümit etmeye ve dua etmeye devam cnm Allahım yar ve yardımcın olsun a.s.a.s.
Hakkımda ki düşünceleriniz için çokk teşekkürederim canlarım kk nın gülleri Şeniz
Raounzel demek tahmin etmiyodun çok mu küçüküm delikafadulden benden küçükte varmış :mymeka:
dedim ya yaşım küçük yaşadıklarım çok büyük :çok üzgünüm:
Neyse kızlar kk nın güllerine nazar değercek topicimize nazar değeckk suusnnn :mymeka:
maşallah sizlere
kızlar konu açmıştım ama kafama çok takıldı sizede sormak istiyorum eşimin arkadaşı bi hocaya gitmiş ve sorunu azosperm olduğu halde eşi hamile kaldı sizce bu hocayla olucak iş mi ben inan madığımı allahtan geldiğini gitme gereği duymadığımı söyledim ama ısrar ederse gidelim diye sizce öyle insanlara bizim duygularımızla oynayıp vaatler verip bidre paramızı alan insanlara inanmalımıyız sizce benim inancım var allaha şükür ama bunun hocayla olucağına inanmıyorum düşünceniz ne kızlar
kızlar konu açmıştım ama kafama çok takıldı sizede sormak istiyorum eşimin arkadaşı bi hocaya gitmiş ve sorunu azosperm olduğu halde eşi hamile kaldı sizce bu hocayla olucak iş mi ben inan madığımı allahtan geldiğini gitme gereği duymadığımı söyledim ama ısrar ederse gidelim diye sizce öyle insanlara bizim duygularımızla oynayıp vaatler verip bidre paramızı alan insanlara inanmalımıyız sizce benim inancım var allaha şükür ama bunun hocayla olucağına inanmıyorum düşünceniz ne kızlar
slm kızlar nasılsınız ben ıs yerınden ızın aldım 3-5 gundun doktora gıttım henuz kese olusmaya baslamamıs degerım en son 53,11 dı dun tekrar tahlıl ıstedı 317 cıktı 10 gun sonra gel keseyı gorelım 20 gun sonrada kalp atıslarını goruruz dedı
amanda aman kimler gelmiş zambakım hoş geldin ve tabi diger arkadaşlarda hoş gelmişsiniz dilerim herkez iyidir[/QU
hoşbulduk canım nasılsınnn??
geçmişi okudumda casperımın kırmızıları gelecekmiş galiba ona üzüldümm
casperımm
canım yılmak yokkk üzülmekte yoook
sabır sadece sabırrr ve duaa :Saruboceq:
canım hep yanındayız üzülme bitanemmm:teselli:
dur bakalım tatlım ya belki yerleşiyordur karamsar olma hayırlısı olsun her iki durumdada yanındayızgünaydın kızlar
evet dün aşılamamın 10. günüyde ve başarıyla 10. günüde atlattık.
ama
11. günü ve bingo gene yenildim gene yenik düştüm benim kırmızılar yolda. ilk işareti verdiler.senağlamasenağlama
biz bu sonboharda buluşacaktık
bahar geldi geçti sen gelmez oldun
taşlaramı döndü kalbin gelmedin
aylar geldi geçti sen gelmez oldunsenağlama
sen gelmez oldun sen gelmez oldun
sen gelmez oldun meleğim
gözlerim yolda beklerim ama
sen gelmez oldunnsenağlama
minoset içtim cnm çok şükür iyiyim şimdisabırsız inşallah ilaç içmemişsindir yaaaa.
İlk önce bi test yapıp öyle iç bari.
Adetin gecikti, ateşin yükseliyo.
Ne sabırlısın ya....
iyidir de benim de canım sıkkın yaa haberler iyi değil moralim de irtifa kaybediyor 1no2 senağlama
kızlar günaydın...ben 1haftadır bekledıgım kırmızıları gördüm sonunda geldılerrr artık bıktım ne olurrsa olsun hiç bişiy istemıorummm olmassa olmasın yaaaaa ...
kızlar resimlerimide kaldırdım bu arada.nevro sen saten görmüştün
kızlar slm dun dr gıttım kıst oluşmuş dogum kontrol hapı verdı ya 3. aşılamaya başlayalım dedı bende yaza kadar duşunmuyorum dedım dun morel sıfırdı bende eşım muane oldu varıkoselden once sperm 7.400mılyonmuş şuan 5.400mılyon dr çok duşmuş demış ilk testlere baktıgında demışkı ben bunu nasıl gormedım prolaktının yuksekmış demesınmı amelıyatı yapalı 8ay olmuş yenı fark edıyor parlodel verdı spermler o yuzden sayısı duşuyormuş sınırden eve geldım bagıra bagıra agladım ya nasıl doktor bu yasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?