Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Dünürüm beni artık rafa kaldırdın biliyorum. Ama sana yine de böyle hitap etmek istiyorum. Ne olursa olsun sen benim canım dünürümsün. Düzenli giremiyorum bu ara bazı durumlarımdan dolayı. Senle de görüşemez olduk. Seni unuttum sanma sakın olur mu. Buna dayanamam. Seni seviyorum. Kendine iyi bak bitanem. Bebişe selamlar. a.s.

ama sen cıtı pıtı bır kucuk annesın..gercekten sasırdım..ama cok guzelsın...kocısın cok sanslı gencecık hatunu almısdelikafadulden
masallah dıyelım nazar felan deger

melekcım bu konuda gercekten yorumsuzum..herkesın ınanıcı var ama .bu hoca ısını aklım fazla almıyor.:1ninca::1ninca:

canım ne istersek allahtan istememiz gerektiğine inanıyorum ben, ermişlere ziyarete gidildiğinde bile yüzü suyu hürmetine diyip gene allahtan istenir onlar vesile olur belki ama bu konuda hocalara gitmek ne kadar doğru bilmiyorum bence kendin dua et canım o kadar güzel dualar varki dilek dilemek için

Tatlım değer ne güzel artıyor. Sağlıklı bir gebelik var şükürler olsun. Keseyi de görecek , kalp atışlarını da duyacaksınız hayırlısıyla. a.s.

sıze ıyı sohbetler evımı toparlayım bugunde ısyerınden arkadslar gelcek ogle yemegı saatınde..
onlara bıseyler hazırlayım..cokacimcoook
samımı olunca arkadaslar cok aramıyorum..

melek23 canım bi başkası bizim için ne kadar içten dua edebilir bilmiyorum (tabi bizim burdaki canlarımız ayrı) hele bide içinde maddiyat varsa bence biz bize dua etmeye devam edelim canım ALLAH ın izniyle inş bir gün hepimiz annelik duygusunu yaşıcaz canım

amanda aman kimler gelmiş zambakım hoş geldin ve tabi diger arkadaşlarda hoş gelmişsiniz dilerim herkez iyidir

dur bakalım tatlım ya belki yerleşiyordur karamsar olma hayırlısı olsun her iki durumdada yanındayız

sabırsız inşallah ilaç içmemişsindir yaaaa.
İlk önce bi test yapıp öyle iç bari.
Adetin gecikti, ateşin yükseliyo.
Ne sabırlısın ya....
minoset içtim cnm çok şükür iyiyim şimdi

asicim canım benim,nolur üzülme.bak ben transfer işlemini bile yaşayamadım.herşeyde var bir hayır.Allahım hepimiz için en hayırlısını bilir.tek başına altından kalkamazsın,gel burda destek olalım birbirimize.:teselli:
casper sende canım,hemen ümitsizliğe kapılma.inşallah senin için hayırlısı neyse o olsun.:teselli:

bu arada herkese günaydın a.s ama ben albümleri göremiyorum.bende arkadaşınız olmak istiyorum :a015:

kızlar günaydın...ben 1haftadır bekledıgım kırmızıları gördüm sonunda geldılerrr artık bıktım ne olurrsa olsun hiç bişiy istemıorummm olmassa olmasın yaaaaa ...

kızlar resimlerimide kaldırdım bu arada.nevro sen saten görmüştün

bitanem ama pesetmek yoktu hani...:teselli:
herseyde bir hayir var yapma böyle,birakma kendinia.s.

Canım ara vermen iyi gelecektir. :teselli: İyice sinirlerin yıprandı. Vücudunu da daha fazla yıpratma. Böyle tedavilere ara verince hamile kalan çok arkadaşımız oldu. İnşallah sen de onlardan biri olursun. :1hug: O doktorun ettiğine de diyecek laf bulamıyorum. :mymeka: :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…