Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar sabırsız yok dimi ? hala hastalanmamıştır umarım :Saruboceq:
bugün çok sancım var eli kulağında canım mutlaka gelicek hissediyorum sabah ateşim yine yüksekti 36.7 ama şimdi ölçüyorum düşük çıkıyor kırmızılar yola çıktılar akşama gelirler gelmeseler şaşırırdım zaten :mymeka: :mymeka: :mymeka: sağlık olsun 41. olmak yokmuş nasipte..
ama olsun 2.aşılama için bomba gibiyim
:sm_cool: :sm_cool:

ınsaalah ..mucıze olur..tek embryom var çünkü..benım gıbı beklemeyen baska arkkadaslar varmı

evet silik ama daha cok erken degılmıdırkı... gecen hafta pazartesı oldu transferım..catlatma ıgnesınden olabılırmıkı

selam kızlar nasılsınız.nevro canım resimlerin harika çıkmış.yüzbin kere maşallah..kalbin kadar yüzünde çok güzelmiş.....

cnm hayırlısı olsun ama belli olmaz genede en azından 2.si için kolları sıvadın şimdiden ne güzel benim gibi tembellik çökmedi üstüne :roflol:

canım hiçbelli olmaz gelmez belki
gelirsede hayırlısı olsunn zaten süpersinnn :lepi:

Sabırsız iyice hasta oldu sanırım. Yatıyor herhalde. Allah şifa versin. Belki de hamişş. :Saruboceq: :CüvCüv: İlerlemeden atlatsın hastalığını inşallah. :Saruboceq:

Ben biraz çıkıyorum kızlar ; kendinize iyi bakın , iyi sohbetler sizlere. a.s.

nisacım en son gelişmelere burdan bakabilirsin...

:asigim: :asigim: :asigim: Canım beni halen sevdiğine çok sevindimmmmm. :asigim: Gözden ırak olan gönülden ırak olmamış ne güzel. a.s.

tabiiiii hala çok seviyorum tatlımmmm gözden uzak olsanda gönülde ırakk Aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava:klava:

Nisasumm canım benimde günüm geçmeden idrarda silik çıkmıştıı hadi inş 40.hamiş sen olursunn:lepi:

inşaallah....40 olsun...40 lar cogalsın..100 olsun hamisler artsın en kısa zamanda allahım

nisa ben transfer 9. gün yapmıştım çıkmadı çöpe atıp geri aldım yarım saat sonra o kdar siliktiki mikoroskopla anca görülürdü.. 10 gün biraz daha belirginleşti tabi yine silikti sonra hamiş olduğumu öğrenmiştim hoş bende ikiz gebelikti ama...
sen blastokist transferimi oldun
belkide senin tek yumoş bölündü 2 ye tek yumurta ikizi oldu :)))
hihoyyyt

İnşallah gelmez canım. Ama sen daha iyi bilirsin haliyle. Senin sağlığın nasıl oldu. Hastalığın ne alemde. Eşin nasıl? a.s.

kıslar kimler izmirliydi bende izmirliyim ama maalesef istanbulda yaşıyorum ama 5-7 yıla kalmaz yerleşicez izmire çok seviyorum izmiri . burda hiç kimsem yokkkkkkk. ne şanslısınız yaa izmirdekilerrrr. kıskanıyorum sizi haaa

kızlar ya az önce anlaradakilerin buluşma resmlerini inceledim.bu topikteki gönül dostlarımızla bizde istanbulda bir buluşma düzenlesek olmaz mıu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…