kıslar kimler izmirliydi bende izmirliyim ama maalesef istanbulda yaşıyorum ama 5-7 yıla kalmaz yerleşicez izmire çok seviyorum izmiri . burda hiç kimsem yokkkkkkk. ne şanslısınız yaa izmirdekilerrrr. kıskanıyorum sizi haaa
inşaallah....40 olsun...40 lar cogalsın..100 olsun hamisler artsın en kısa zamanda allahım
valla bence süper olur ama çalışlıyorum yaa cumartesi bile :)))
neyse yakında çıkarılma var çıkarılırsak :))
başlık erkek infertılıtesi yüzünden hamiş kalamayanların resmi olmasın ama :))
ehuu
nisa ben transfer 9. gün yapmıştım çıkmadı çöpe atıp geri aldım yarım saat sonra o kdar siliktiki mikoroskopla anca görülürdü.. 10 gün biraz daha belirginleşti tabi yine silikti sonra hamiş olduğumu öğrenmiştim hoş bende ikiz gebelikti ama...
sen blastokist transferimi oldun
belkide senin tek yumoş bölündü 2 ye tek yumurta ikizi oldu :)))
hihoyyyt
ben izmirliyim ve izmirde yaşıorum hıh catlaananiknanik:dilcikar:
:1hug:sağol nevocum ben bugün çok daha iyiyim eşimde düzeldi çok şükür .. zaten biliyodum çünkü hiç belirtim yoktu sadece ateş şaşırttı beni ..ümitlendirdi ama dedimya her ay başka bi yerimden hançerliyor bu belirtiler.. şaşkına çeviriyor :mymeka: resmen dalga geçiyor :mymeka: ama olsun :dilcikar: akşama yada yarın sabah gelir tahminim çünkü gün içindeki ateşim düştü 36.3lerde.. yerlerde..İnşallah gelmez canım. Ama sen daha iyi bilirsin haliyle. Senin sağlığın nasıl oldu. Hastalığın ne alemde. Eşin nasıl? a.s.
valla bence süper olur ama çalışlıyorum yaa cumartesi bile :)))
ehuu
güzel olur canım...ama benim kociş izin vermez:çok üzgünüm: o na söylemesem CADIARZUama olmaz:1no2: ama imkanı olan arkadaşlar buluşsun bence...bizde resimlerinize bakarızŞenizkızlar ya az önce anlaradakilerin buluşma resmlerini inceledim.bu topikteki gönül dostlarımızla bizde istanbulda bir buluşma düzenlesek olmaz mıu?
:roflol::roflol: bence desırnaşık şeyvalla bence süper olur ama çalışlıyorum yaa cumartesi bile :)))
ehuu
güzel olur canım...ama benim kociş izin vermez:çok üzgünüm: o na söylemesem CADIARZUama olmaz:1no2: ama imkanı olan arkadaşlar buluşsun bence...bizde resimlerinize bakarızŞeniz
YAW BİŞİLER AYARLARSIN NE OLCAK Kİ SANKİİİ:1hug:SADECE BİRAZCIK ÖPCEZ KARISINI HE HE HE :roflol::roflol:delikafaduldensırnaşık şey
güzel olur canım...ama benim kociş izin vermez:çok üzgünüm: o na söylemesem CADIARZUama olmaz:1no2: ama imkanı olan arkadaşlar buluşsun bence...bizde resimlerinize bakarızŞeniz
YAW BİŞİLER AYARLARSIN NE OLCAK Kİ SANKİİİ:1hug:SADECE BİRAZCIK ÖPCEZ KARISINI HE HE HE :roflol::roflol:delikafaduldensırnaşık şey
kızlar bundan korkulurrr
kocasıda gidiyor zatennn:roflol::roflol:
kızlar bundan korkulurrr
kocasıda gidiyor zatennn:roflol::roflol:
he he korkun benden zambakım canım nasılsın?:lepi:
benim kocişte izin vermes ilkten ama ben yolunu bulurum leyla ya derim fatmaya derim delikafadulden
şakka ama ben bulurum :jeyyar:
siz karar verin
valla fenerbahçede buluşalım derseniz süper in ötesinde olur delikafadulden 5 dk ordayımmm
he he korkun benden zambakım canım nasılsın?:lepi:
iyiyimm bizim gelin sen nasılsınn iştesin dimii
kocişin buakşammı yarınmı gidecekkk
iyiyimm bizim gelin sen nasılsınn iştesin dimii
kocişin buakşammı yarınmı gidecekkk
İyiyim hemşo yaa evet işteyim hastalarla uğraşıyorum...
hepsinin bir derdi var valla üzülmemek elde değil...
bu akşam da gidebilir ama muhtemelen yarın sabah.gemiye çanakkale boğazından katılacak...:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?