Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nisacımm bencede hamişsin silik çıktıysa yarın gidip bi test yaptırsana kan testi onda kesin çıkar idrarda çıktıysa

ben izmirliyim ve izmirde yaşıorum hıh catlaananiknanik:dilcikar:

valla bence süper olur ama çalışlıyorum yaa cumartesi bile :)))
neyse yakında çıkarılma var çıkarılırsak :))
başlık erkek infertılıtesi yüzünden hamiş kalamayanların resmi olmasın ama :))
ehuu

keske ıkız olsa....ne guzel konusyorsun canım..yaa.. ama..benım cızgı silikde degıl okadar yanii. anlamıyorumki... ilginc bır durum... görünür bır cızgı ama ınce sadece..

İnşallah gelmez canım. Ama sen daha iyi bilirsin haliyle. Senin sağlığın nasıl oldu. Hastalığın ne alemde. Eşin nasıl? a.s.
:1hug:sağol nevocum ben bugün çok daha iyiyim eşimde düzeldi çok şükür .. zaten biliyodum çünkü hiç belirtim yoktu sadece ateş şaşırttı beni ..ümitlendirdi ama dedimya her ay başka bi yerimden hançerliyor bu belirtiler.. şaşkına çeviriyor :mymeka: resmen dalga geçiyor :mymeka: ama olsun :dilcikar: akşama yada yarın sabah gelir tahminim çünkü gün içindeki ateşim düştü 36.3lerde.. yerlerde.. sağlık olsun sositososito birgün olucağına canıgönülden inanıyorummm :teytey: :teytey: vede bomba gibiyimmmmmmmmmmmmm :hooray: :hooray: :enbuyukkk:

:roflol::roflol::roflol: nerden de aklına geliyor hemen yazdın hee buluştuk tanıştık resim çektikte bi başlığımız kaldı ::roflol::roflol:
zaten bu topicte herkes fenerlii kadıköyde buluşulurmuş bide :roflol::roflol::roflol:

sabırsızım canım benim nasıl oldun herşey kısmet canım kırmızılar gelsede güzeleller

kızlar ya az önce anlaradakilerin buluşma resmlerini inceledim.bu topikteki gönül dostlarımızla bizde istanbulda bir buluşma düzenlesek olmaz mıu?
güzel olur canım...ama benim kociş izin vermez:çok üzgünüm: o na söylemesem CADIARZUama olmaz:1no2: ama imkanı olan arkadaşlar buluşsun bence...bizde resimlerinize bakarızŞeniz

:roflol::roflol: bence desırnaşık şey

sabırsızım hayırlısı olsuna.s. seni böyle görmek çok güzelŞeniz inşallah kısa zaman da gelir bebişin.....

kızlar bugün benim çok işim var:bbo: sabahtan berli buraya takılmaktan doğru dürüst iş yapamadım...o yüzden bana biraz müsade...sonra görüşürüza.s.

benim kocişte izin vermes ilkten ama ben yolunu bulurum leyla ya derim fatmaya derim delikafadulden
şakka ama ben bulurum :jeyyar:
siz karar verin
valla fenerbahçede buluşalım derseniz süper in ötesinde olur delikafadulden 5 dk ordayımmm

valla bende hemen ordayım.ben kartalda oturuyorum ama üsküdar zeynep kamilde çalışıyorum.süpper olur benim içinde bir fenerbahçeli olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…