Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hep avrupa yakası yapılıyor bu seferde anadolu yakası olsun yaa :dilcikar:
onlar bu tarafa geçsinn görüşekk kaydirigubbakcemile

hep avrupa yakası yapılıyor bu seferde anadolu yakası olsun yaa :dilcikar:
onlar bu tarafa geçsinn görüşekk kaydirigubbakcemile
aynen yağmurcum hem ben avrupa yakası özürlüyüm pek bilmiom o tarafları
şimdi koçişimde olmicak kaybolursam yandık valla...
nerde oturuyorsun sen?Çok üzgünüm çoook

İnşallah gelmez canım. İnşallah halayını çeker , pembe köşeye alırız seni. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

insallah gelmez canım güzel dileklerin içinde cok tesekkür ederim bugunde gelen giden yok hayırlısı rabbim yardımcımız olsun

canım çekmeköy (çoğunuz duymamışsınızdır )ama hallederizz yani
avrupa yakasınada gelirim çok uçuk bi yer olmadıkça
mesela eminönünü mecidiyeköy falan
aslında mecidiyeköyü sevmem ama :))

he he emin önü
süper ben süleymaniyedeyim yokuştan aşagı yuvarlandımmı tamamdır:roflol:

kızlar ben çıkıyorummm
kendinize iyi bakınn:1hug:
duramaz gelirim ben 2saaat içinde
bugünde böyle akşam oldu sayılırrr:a015::a015:

ya kızlar ciddi ciddi belirleyelim.önce bir liste yapalım kimler gelebilir.sonra liste tamamlandıktan sonra herkesin gidebileceği ortak bir semt ve uygun bir tarih belirleyelim.ne dersiniz?

o zaman buluşallımm delikafadulden
hepinizi evime gelin bekliyorum :jeyyar:
korkmayın Şeniz
siz ayarlayın yeter ciddi ciddi yapalım bu buluşmayı kızlar ayarlayalım katılırmısınızz herkeslere söylüyorummm

ok bana uyan bi saat ve tarihte tabii katılmak isterim. herkes uygun bi zaman söylesin hafta sonu için kociş biraz söylenecektir ama napalım hafta sonu derseniz onada uymaya çalışırım. ikimizde hafta sonları çalışmıyoruz daa hafta sonlarım kilitli hiç bişey yapamıyorum o olmadan

bencede haftasonu olsun mümkünse zaten çalışanlarda çok benim gibi hatta kocalarınız ekin birgün
mümkünse pazar olsun naniknanik
bana uyarr cumarteside çalışıyom yada işten kovulunca buluşcam sizlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…