Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ama ben biliyorum siz hiç biriniz kocanızdan izin alamazsınız pazargününe ......... kıskanma nevrom sende gel pin uçağa :))
:dilcikar:

Süperdi. Koptum yaa... :)))))))))

casperımm seni gördüm gitmeyi azcık erteledimmm nasıllsınn bugün pek ugramadınnn

idare eder canım. aslında hep burdaydım takip ettim sileri uzaktan uzaktan ama yazmadım.

bana destek olan arkadaşlarıma gerçekten ve gerçekten teşekkür edrim.tek tek yazmak isterdim ama iyi değildim yazamadım. evet bugün kötüyüm belki yarında ama gececek böyle kalmayacak. biliyorum. adetim tam sökülmedi ama benimki böyle önden işaret verir geliyorum diye sonrada pat gelir. ama ben emin olmak için kan testide yaptım ne olur ne olmaz diye 0,4 çıktı kocaman bir negatiff. kısmet değilmiş zamanı değilmiş başka bahara kaldı hayallerim. ama hepde ağlayacak değilim kızlar. ağlamakla bebişim gelmeyecek çünkü bununda bilincindeyim. sadece bazı umutlanmanın heveslenmenin burukluğu diyelim bugünkü ruh halim böyle. ama zayıf bir insanda değilim bunun altında kalkıcam eminim çünkü arkamda koskocaman bir kk ekibi var. hepinizi öpüyorum. iyiki varsınız.

kızlar ege tv de dr dilek aslan konuk (benimde doktorum oluyo) program şimdi bitti çok güzel ama gülmekten yerlere yattım :roflol:
puhahaaa kadınlar kulübünden bahsetti :roflol:
ben biliyorum dedi forumlar var dedi bayanlar dertlerini paylaşıyorlar bazen adımda geçiyor mutlu oluyorum dedi :lepi:aslında psikolojik olarak rahatlıyorlar gayet iyi diyor :lepi:
puhaha meşur olduk lülülülülülü lülülülülülü ilk fırsatta bahsedicem gidince
:roflol:

kız nıe demedn delüü:mymeka::dilcikar:

casperımmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmm (((( kıyamam ben sana ya üzülme kırmızı kart günü bugün heralde hepsi anlaşmış gibi ya( yılmak yok bitanem olucak inan buna

kız nıe demedn delüü:mymeka::dilcikar:
:roflol: son 10 dksına yetiştim nan laelaelaelaelae her hafta çarşamba günleri 2de başlıyor sanırım hihoyyyt dilek hanım çıkıyor hep .. çok şekeyy bi doktoyy :asigim:

Son düzenleme:
casper ımmm canım benimmmm
inşallah en kısa zamanda toparlanırsın şimdi sana ne desem faydasız biliyosun zaten hepimiz aynı şeyden müzdaripiz senağlama

CASPERIMM
CANIM TABİKİ ÜZÜLÜRSÜNN EMİNİMM BİZLERDE ÜZÜLÜYORUZ BÖYLE HABERLERİ ALINCA
ama lütfen bugün üzül yarına bomba gibi ol
belki biraz rahat olsan bu eşşek sıpası dogal yoldan gelirrr
hiçbelli olmaz biliyorsunnn
en yakın örnegi rapunzelll :CüvCüv:
seni seviyoruz ve üzülmeni hiç istemeyizzz:teselli:

kıslar izmire geldiğimde izmirlilerede katılabilirim . ben aslında izmirliyim. annişim babişim orda hemen hemen 1,5 2 ayda bir geliyorum

casperr cnm bugünlük ruh halinin böyle olması normal ama yarın bomba gibi düşersin buraya biliorum ben a.s buda geçicek elbet daha öncekiler gibi neler neler geçmedi ki :1hug:

conelia rapunzel kızlar ne güzelsiniz maşallah...

pınkcım canım tesk ederım..sende oylesın..

:roflol::roflol::roflol:
senın dr baska seyler ıcın gırıyor olmasın burayadelikafadulden
bu arad atesın dusmus...ınsallah ates senı yanıltır...
belkıde atesının yuksek cıkması soguk algınlıgından olabılır...

casper sevımlı hayaletım kırmızılar gelmıs...ınsallah bebsın dogal yoldan gelır..

bugun cok kırmızı kart haberı aldık..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben cıkıyorum kızlar yemek yapcam arkadasları gonderdım...mangallık bıseyler hazırlıyacakmısım...
akam bag evıne gıdecenız..buz tutacam..ınsallah hastalanmadan gelırım ordan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…