cok bunalim takiliyoruz bu günlerde hepimiz..topikten buldugum bi fikrayla azcik gülümseteyim sizi...
Gerçek Avustralya Mahkeme Gündeminden aktarmadır.
Hamile Bayan Davası:
Yaklaşık 8 aylık hamile bir bayan otobüse biner. Karşısında oturan adamın ona gülümsediğini farkeder. Hemen başka bir koltuğa geçer.
Bu sefer gülümseme sırıtmaya dönüşür ve bayan da tekrar yer değiştirir. Adam daha da eğleniyor gibidir.
Dördüncü yer değiştirmede adam kahkaha atar, bayan adamı şoföre şikayet eder ve o da adamı tutuklattırır.
Olay mahkemeye intikal eder. Hakim adama (yaklaşık 20 yaşındadır) söyleyeceği bir şeyi olup olmadığını sorar.
Adam cevap verir:
- Sayın Hakim, şöyle oldu: Bayan otobüse bindiğinde durumunu farkettim. Üstünde ”Çift Nane İkizleri Geliyor” yazısı olan bir reklam afişinin altına oturdu ve ben de sırıttım.
Daha sonra kalktı ve üzerinde ”Logan’ın ağrı kesici merhemi şişikleri azaltır” yazılı afişin altına oturdu; ben de gülümsemek zorunda kaldım.
Daha sonra ”William’ın büyük çubuğu yaptı” yazan deodorant afişi altına oturunca kendimi çok zor tuttum.
Fakat Sayın hakim; dördüncü defa kalkıp ”Goodyear kauçuğu bu kazayı önleyebilirdi” afişinin altına oturunca ben tam koptum!
ve Dava Sonucu aynen şöyledir:
Dava düşmüştür. (morcadi adli üyemizden alintidir)
keske ıkız olsa....ne guzel konusyorsun canım..yaa.. ama..benım cızgı silikde degıl okadar yanii. anlamıyorumki... ilginc bır durum... görünür bır cızgı ama ınce sadece..
casperımm seni gördüm gitmeyi azcık erteledimmm nasıllsınn bugün pek ugramadınnn
kızlar ege tv de dr dilek aslan konuk (benimde doktorum oluyo) program şimdi bitti çok güzel ama gülmekten yerlere yattım :roflol:
puhahaaa kadınlar kulübünden bahsetti :roflol:
ben biliyorum dedi forumlar var dedi bayanlar dertlerini paylaşıyorlar bazen adımda geçiyor mutlu oluyorum dedi :lepi:aslında psikolojik olarak rahatlıyorlar gayet iyi diyor :lepi:
puhaha meşur olduk lülülülülülü lülülülülülü ilk fırsatta bahsedicem gidince:roflol:
:roflol: son 10 dksına yetiştim nan laelaelaelaelae her hafta çarşamba günleri 2de başlıyor sanırım hihoyyyt dilek hanım çıkıyor hep .. çok şekeyy bi doktoyy :asigim:kız nıe demedn delüü:mymeka::dilcikar:
İzmir İstanbul'u döverrrrrrrrrrr :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: lülülülülülü
conelia rapunzel kızlar ne güzelsiniz maşallah...
kızlar ege tv de dr dilek aslan konuk (benimde doktorum oluyo) program şimdi bitti çok güzel ama gülmekten yerlere yattım :roflol:
puhahaaa kadınlar kulübünden bahsetti :roflol:
ben biliyorum dedi forumlar var dedi bayanlar dertlerini paylaşıyorlar bazen adımda geçiyor mutlu oluyorum dedi :lepi:aslında psikolojik olarak rahatlıyorlar gayet iyi diyor :lepi:
puhaha meşur olduk lülülülülülü lülülülülülü ilk fırsatta bahsedicem gidince:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?