lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülüdilek dr mu şekeyymişş :dilcikar: sen öyle san
benim doktoyum daha şekeyy :jeyyar:
puhaha 4 yaşında kızı var nan :roflol: girmeye nerden vakti olucak dötünü kaşımaya vakti yok :roflol:.
:roflol::roflol::roflol:
senın dr baska seyler ıcın gırıyor olmasın burayadelikafadulden
bu arad atesın dusmus...ınsallah ates senı yanıltır...
belkıde atesının yuksek cıkması soguk algınlıgından olabılır...
casper sevımlı hayaletım kırmızılar gelmıs...ınsallah bebsın dogal yoldan gelır..
bugun cok kırmızı kart haberı aldık..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben cıkıyorum kızlar yemek yapcam arkadasları gonderdım...mangallık bıseyler hazırlıyacakmısım...
akam bag evıne gıdecenız..buz tutacam..ınsallah hastalanmadan gelırım ordan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
pınkcım canım tesk ederım..sende oylesın..
:
bugun cok kırmızı kart haberı aldık..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben cıkıyorum kızlar yemek yapcam arkadasları gonderdım...mangallık bıseyler hazırlıyacakmısım...
akam bag evıne gıdecenız..buz tutacam..ınsallah hastalanmadan gelırım ordan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yazdığımı okur mu ki yandım ben :tomato: sırnaşık şey -tatlicadiarzu-puhaha 4 yaşında kızı var nan :roflol: girmeye nerden vakti olucak dötünü kaşımaya vakti yok :roflol:
puhaha 4 yaşında kızı var nan :roflol: girmeye nerden vakti olucak dötünü kaşımaya vakti yok :roflol:
kız senin ne işin var oralarda fazla gezme bakim sabah misafir akşam gezme dinlen azıcık yerimseniben
tutturdun bi kırmamak adına die meleğim yamerhaba kızlar nasılsınız..........
özlüyorum sizi arada girip bakıyorum..sizi kırmamak adına pek bişey yazmıyorum.....
Asi ve casper...........sonuçlarınızı umutla bekliyordum...ama kısmet değilmiş üzülmeyin inşallah bu ay kendiliğinden doğal yolla gelecek melekleriniz...
Buna 2 örnek var..tüp bebek denemesinden hemen sonraki ayda civciv doğal yolla hamile kaldı....aşılamadan hemen sonraki ay doğal yolla ben ve naren hamile kaldık..şimdi bu mucizeler için sıra sizde...
Allah yardımcınız olsun dualarım hepinizle tüm bebek isteyenlerle
yazdığımı okur mu ki yandım ben :tomato: sırnaşık şey -tatlicadiarzu-
rapunzelcim olmazsa bizde bölgesel toplanalım olmaz mı
amin inşallah BEYAZ MELEK inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın yavrunu
Kıss rapunzelll dinlen birazzz senin fasulyen nasıl iyi mi annesi :ecrin_bebek:
o fasulye büyüyecek ben görürüm o zaman sana zararı var mı yok mu delikafadulden
neyse bunlar güzel zararlar olacak ama kaydirigubbakcemile3
tutturdun bi kırmamak adına die meleğim yaburada bir sürü hamişş var yazan bi sen mi fazlasın buraya artık kızmaya başlıcam ama Şeniz biz seni seviyoruz :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?