Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ızmır ve ıstabul cok fazla ben napayım..
tekım kımle, bulusayım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kıskandım sızlerı..bende olsaydım gelırdım...

puhaha 4 yaşında kızı var nan :roflol: girmeye nerden vakti olucak dötünü kaşımaya vakti yok :roflol:

kız senin ne işin var oralarda fazla gezme bakim sabah misafir akşam gezme dinlen azıcık yerimseniben

merhaba kızlar nasılsınız..........
özlüyorum sizi arada girip bakıyorum..sizi kırmamak adına pek bişey yazmıyorum.....
Asi ve casper...........sonuçlarınızı umutla bekliyordum...ama kısmet değilmiş üzülmeyin inşallah bu ay kendiliğinden doğal yolla gelecek melekleriniz...
Buna 2 örnek var..tüp bebek denemesinden hemen sonraki ayda civciv doğal yolla hamile kaldı....aşılamadan hemen sonraki ay doğal yolla ben ve naren hamile kaldık..şimdi bu mucizeler için sıra sizde...
Allah yardımcınız olsun dualarım hepinizle tüm bebek isteyenlerle

puhaha 4 yaşında kızı var nan :roflol: girmeye nerden vakti olucak dötünü kaşımaya vakti yok :roflol:

yoksa senın dr aramızdada ızmırdekılerı kendınımı onerıyorlülülülülülü
belkıde mızah ve cınsellık konusuna felan gırıyordur...
oturdugu yede kasır dotunukaydirigubbakcemile2

kız senin ne işin var oralarda fazla gezme bakim sabah misafir akşam gezme dinlen azıcık yerimseniben

ben bısey yapmıyacam canım...bag evı kısmıyla kocıs ılgılenıyor..o yapcak ben yıyecemmm..ama cok soguk oluyor ercıyes dagına yakın oldugu ıcın cok soguk tuvalete gırılmıyor..buz tutup cıkıyosun:1ninca:
soba yakcaz...kestane keyfı felan yaparızcokacimcoookcokacimcoook

tutturdun bi kırmamak adına die meleğim ya burada bir sürü hamişş var yazan bi sen mi fazlasın buraya artık kızmaya başlıcam ama Şeniz biz seni seviyoruz :asigim:

amin inşallah BEYAZ MELEK inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

Kıss rapunzelll dinlen birazzz senin fasulyen nasıl iyi mi annesi :ecrin_bebek:

rapunzelcim olmazsa bizde bölgesel toplanalım olmaz mı

tamam neresı olsun..kızlar bızde bolgesel toplanma yapcakmısz lülülülülülülülülülülülü
mersın olabılır ama sıze cok yakın orası:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
amam ben oaraya gıtmek ıstıyorum..kız kalesı ,tasucu
tatıl ıstahım kabardı:jeyyar:

amin inşallah BEYAZ MELEK inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın yavrunu

Kıss rapunzelll dinlen birazzz senin fasulyen nasıl iyi mi annesi :ecrin_bebek:

fasulyenın bana bır zararı yok...bel agrım cok fazla oluyor ıkıgundur oda oolsun oo kadr..kendını korursan..bıde kafaya cok takarsan ıstemedıgın seyler olurmus...sengözlerimebaksanab
ben rahatım..benımkocısde benı cok yormuyor zaten..
evın hızmetcısı oldu...kaydirigubbakcemile3

[

ben bısey yapmıyacam canım...bag evı kısmıyla kocıs ılgılenıyor..o yapcak ben yıyecemmm..ama cok soguk oluyor ercıyes dagına yakın oldugu ıcın cok soguk tuvalete gırılmıyor..buz tutup cıkıyosun:1ninca:
soba yakcaz...kestane keyfı felan yaparızcokacimcoookcokacimcoook[/QUOTE]

ohh iyi sen kalkma sobanın yanından ayy ne güzel yaa sobanın sıcağıda başka olur

o fasulye büyüyecek ben görürüm o zaman sana zararı var mı yok mu delikafadulden
neyse bunlar güzel zararlar olacak ama kaydirigubbakcemile3

o fasulye büyüyecek ben görürüm o zaman sana zararı var mı yok mu delikafadulden
neyse bunlar güzel zararlar olacak ama kaydirigubbakcemile3

kucuk anne rabbım ısteyen herkese boyle guzel zararlar versın...
şimdı arkadaslarım geldı...bebek dusunmedıklerını soyledıler..sorumluluk alamıyacaklarını rahatlıgını bozamıyacklarını soyledıler..
yasları 30 bu arada 5 yıl daha dusunmuyorlarmıs.
ama benım tedavı asamı felan gorunce ve bende ınfertılıte sorunlarını anlatınca korkmuyo degıller..benden bır gazla cıktılar..bızde yapalım dıyee...delikafaduldendelikafadulden
ama aksama vazgecer onlarkaydirigubbakcemile3

aynen bende konuşa konuşa iki arkdaşımı hamile bıraktım delikafadulden
yaşlarınız geçiyo dedim şimdi ikiside doğurdu

ama ben anne değilim ki (

tutturdun bi kırmamak adına die meleğim ya burada bir sürü hamişş var yazan bi sen mi fazlasın buraya artık kızmaya başlıcam ama Şeniz biz seni seviyoruz :asigim:

KIZMA SABIRSIZIM KIZMA....
BENDE HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM....
BU KONUDA YARAM BÜYÜK AÇIKÇASI ÇOK ÜZGÜNÜM O YÜZDEN.....
YİNE HEYCANLA BİŞEY YAZARIM DA KIRILIRSINIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM...
YAZACAKLARIMI 50 KERE DÜŞÜNÜP TE YAZIYORUM....
NEYSE BUNLAR LUZUMSUZ ŞEYLER....
ŞU TOPİKTEKİ İÇTENLİK HİÇBİRYERDE YOK....
BU KONUDA HEPİNİZ TEKSİNİZ....
Şeniz:1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…