Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

saol cnm amınnn teşekkürler duaların içinnn allah senın yüzünü güldürrmüş inş kucagına saglıklı sekılde ve hayırlı sekılde alırsın tatlımmm
:1hug:a.s.

CANIM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH DARISI BAŞIMIZA RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN :teytey::teytey::teytey:

canım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bizimde doktora gittiğimiz gün eltimin hamile olduğunu öğrendim eltimin kardeşide hamile herkes bana soruyo bıkkınlık geldi aslında ne guzel bişey demi bib ebek daha anneciğine kavuşacak ama işte insanoğlusun dayanamıyosun sende bu hasret varken elinde değil üzülüyosun neden ben değilim diyosun ama allahımın bildiği vardır o hayırlısını verir bekleyelim ağlayacağına bu gece hadi dua et allaha bebişin seni bu ay bulsun diye bir sürü mucize haberi alıyoruz baksana muhakak bizide görücektir rabbim

UMARIM TUTAR BEBİŞİN CANIM BAK AKSİLİKLER BEBİŞLERİ GETİRİYO BELKİ SENİNKİDE ÖLE OLUR:ecrin_bebek:

Kıslar hakkatten bi karışım vardı hani bayanlar için yapanlar karışım bitmeden hamile kalıyolardı ben yazmıştım onu bi kenara ama bulamadım yaa hatırlayan varsa tekrar yazabilirmi aradım aradım bulamadım kağıdı offff

bal polen arısütü galiba öyle hatırlıom

hayırlısı olsun canım ..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

bugün ne çok kaynatmışsınız.. fırsat bulup okudum.. herkes resim eklemiş silmiş.. biz göremedik yaa :çok üzgünüm: ben daha önce demiştim resimlerimizi ekleyelim birbirimizi görelim diye.. sadece bir arkadaş ben eklerim demişti.. o zaman niye eklemediniz :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: senağlama senağlama senağlama

casper sağlık olsun diyelim canım.. kısmet değilmiş bu kez.. bir an önce toplan ve buraya dön Şeniz

yasemin sende üzülme canım.. kısmet artık sen kafanı rahatlat o sana gelir inş Şeniz

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım demekki biz ağladıkça sıkıldakça gelmiyor veletler :mymeka: sadece sebeplere yapışıp dua edip kafaya takmıcas kıslar taktik budur :lepi:

Son düzenleme:
sabırsız süpersin canım.. sen bekleme bebiş beklesin geleceği günü hehehehe benimde sinyaller var gelicekler.. en geç cumaya kaydirigubbakcemile3

ayyy bende bendeeeeeeeeeeeee :sm_cool::sm_cool:sakın unutmayın benide kızlarrr şimdiden heyecanlandım heee

ya kızlar ciddi ciddi belirleyelim.önce bir liste yapalım kimler gelebilir.sonra liste tamamlandıktan sonra herkesin gidebileceği ortak bir semt ve uygun bir tarih belirleyelim.ne dersiniz?
hade birinci sıraya beni yaz bacımm :)))))))

canımm yaa Allah sabrını versinn ve en yakın zamanda yüzünü güldürsünn

geçmiş olsun canımm aman dikkat et kendine bol bol c vitanini al

hadi gözün aydın canım Allah kucağına aldığın günleri göstersinn darısı isteyen bütün arkadaşların başına inş

sorununuz neydı cnm ne yaptın eşıne ...bende burda umtsuz bışekılde aglıorum artık umudum kalmadı cok zor yaa heray bekle bekle yok cok kötüyümsenağlamasenağlama

ooohh bir bebis daha geliyor ha
canim rabbim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin insallah:Saruboceq:
darisi basimiza bizler icinde dua et olur mua.s.

minyoran canim cok sevindim,seni ve esini tebrik ediyorum bitanem..saglikla kucaginada alirsin insallah....hepimize yine güzel bir örnek oldun...ümitsizlik yok...Rabbim ol diyince oluyor:))

canım hayırlısı olsun...belkide bebişin geleceği için böyle bir değişiklik olmuştur.....

yapmayın kızlar yaklava:toparlanın bakimklava: elbet bizim bebeler de gelecek birgün....

sabırsızım geldi demek kırmızılar:çok üzgünüm: neyse elbet birgün biryerlere takılıp gelmezler tabikiyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…