bu cadularrr bizden habersizz istanbul buluşması yapacaklarıdıı bacummmklava: klava: Ama benden kaçmazz :1ninca:şakkıdısende gelll :jeyyar::jeyyar:
cucuu sen biara sohbet sayfasına takıldın mı seni hatırlıyo gibiyim ben ya..:uhm: hatta sumeyya vardı (annem kızıyor ) yanlış mı hatırlıyorum CADIARZU
himmm bizsiz hasengözlerimebaksanab
maalesef bacumm ben gelemem ama senin imkanin varsa kacirma derim ne güsel:a015:
Kızlar nasılınız?:1hug:
yeni güzel haberler var mı? Şenizçok hazırcısın diyeceksiniz ama topik çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum.Zaten bir kaç gün grip olmuştum,hastaydım..
Yeni hamişlerle dolu bir hafta olsun inşallah:Saruboceq:
ismen hatırlıyorum sadece yerimseniben arada görüyodum 1 sene oluyor annem kızıyor ve baş belası hamişş :ecrin_bebek: biz hala... :roflol:takildim canimcimm,ama epey oluyor...tayfamiz vardi annem kiziyor,emiy,minik kuslarim,bas belasi,lelos...
ama ben seni hatirlamiyorum sohbetten kisCADIARZUsen takiliyor muydun ki öyle cok?
hiçç kaçırırmıyım kambersizz düğün olmazzz bacımmm :roflol::roflol:nere gitseler enselerindeyyimm sırnaşık şey
ismen hatırlıyorum sadece yerimseniben arada görüyodum 1 sene oluyor annem kızıyor ve baş belası hamişş :ecrin_bebek: biz hala... :roflol:
ismen hatırlıyorum sadece yerimseniben arada görüyodum 1 sene oluyor annem kızıyor ve baş belası hamişş :ecrin_bebek: biz hala... :roflol:
bence de sakin yalniz birakma bu cadulari:jeyyar:kaynaticaklar biliyorum ben:1closedeyes:kiskanmiyorum bi kere hem:dilcikar:
insaalah dedıgınız gıbıdır tek embryo hemen bu kadar hormon salgılarmıki?
:1hug:sağol nevocum ben bugün çok daha iyiyim eşimde düzeldi çok şükür .. zaten biliyodum çünkü hiç belirtim yoktu sadece ateş şaşırttı beni ..ümitlendirdi ama dedimya her ay başka bi yerimden hançerliyor bu belirtiler.. şaşkına çeviriyor :mymeka: resmen dalga geçiyor :mymeka: ama olsun :dilcikar: akşama yada yarın sabah gelir tahminim çünkü gün içindeki ateşim düştü 36.3lerde.. yerlerde..sağlık olsun sositososito birgün olucağına canıgönülden inanıyorummm :teytey: :teytey: vede bomba gibiyimmmmmmmmmmmmm :hooray: :hooray: :enbuyukkk:
İyiyim hemşo yaa evet işteyim hastalarla uğraşıyorum...
hepsinin bir derdi var valla üzülmemek elde değil...
bu akşam da gidebilir ama muhtemelen yarın sabah.gemiye çanakkale boğazından katılacak...:a015:
canım nereye gidiyoki eşin ALLAH kavuştursun inşş..
canım ne güzel sende mucizeyi yaşayanlardansın hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum..herkese slm arkadaslar.inanın daha gecen hafta umutsuz bısekılde buraya yasadıklarımı yazıyordum.bılmıyorum.ınanamıyorum.ve gozumle gormedenhıssetmeden ınanamıcam galıba.cuma gunu kan testı yaptım 13 cıktı.pzt. yıne yaptım 98 cıktı.aynı gun dr.a gıttım 3 haftalık.haftaya ultrasonda gorunur ınsallah dedı.ve ekledı.mucize bebek dıye.cunku esının degerlerı cok kotu cokmu dua ettın dedı.halbu ki daha 15 gun once esımın dr.u tup bebek demıstı.yıkılmıstım.burdan duydugum seylerı bıtkılerı alıp macun yapmıstım.yanı hıc beklemedıgim zamanda oldu dıyenlerı okuyordum.gercektende oyleymıs.ALLAH herkese herseyın hayırlısını versın.dualarınızı beklıyorum arkadaslar.hep ıstıyoruz ıstıyoruz ama oluncada korkular pesımızı bırakmıyor.saglıklısını hayırlısını versın Allahım.hepımıze.amın.buarada bende aralıgın sonunda hsg cekılmıstım.onunda etkısı var mı bılemıyorum.herkese iyi aksamlar. fisfisfis
Kızlar bugün balsurat muayeneye gidicekti.
Gitti mi acaba?
İnşallah gitmiştir.
balkafa özletiyo kendini gene..inşş muayenesi güzel geçmiştir..
bu cadularrr bizden habersizz istanbul buluşması yapacaklarıdıı bacummmklava: klava: Ama benden kaçmazz :1ninca:şakkıdısende gelll :jeyyar::jeyyar:
canımcııımm nasılsıın..sende git buluşmaya canım bol bol resim çekinin olurmu..a.s.
selam kızlar nasılsınız bende eşinden dolayı hamile kalamayanlardanım
1 tüp denedik mtesede sperm bulunamadı şimdi bitkisel deniyoruz
inşş hamilesindir canım hakkında hayırlısı olsun inşş..
canım geliverir bebişin sen anlamadan inşşşş herşeyin başı sağlık ama gelse çok çok iyi oluuurrr ..inşşş
canım nereye gidiyoki eşin ALLAH kavuştursun inşş..
canım ne güzel sende mucizeyi yaşayanlardansın hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum..
balkafa özletiyo kendini gene..inşş muayenesi güzel geçmiştir..
canımcııımm nasılsıın..sende git buluşmaya canım bol bol resim çekinin olurmu..a.s.
saol tatlımm iyiym çokk şükür sen nasılsın?? yine nerelerde gezdin bugün bakıyımmm :jeyyar:
selam hoşgeldin. a.s. Allah yardımcınız olsun.bitkisel harici ilaç kullanmıyormusunuz?selam kızlar nasılsınız bende eşinden dolayı hamile kalamayanlardanım
1 tüp denedik mtesede sperm bulunamadı şimdi bitkisel deniyoruz
bugün pazara gittim anneme gittim şimdi bi arkadaşım çağırdı toplaşmış kızlar oraya gidicem yakın diye ..geziyorum valla bol bol sen nasılsın gazelim nasıl benim minik meleğim..
uuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?