Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cucuu sen biara sohbet sayfasına takıldın mı seni hatırlıyo gibiyim ben ya..:uhm: hatta sumeyya vardı (annem kızıyor ) yanlış mı hatırlıyorum CADIARZU

takildim canimcimm,ama epey oluyor...tayfamiz vardi annem kiziyor,emiy,minik kuslarim,bas belasi,lelos...
ama ben seni hatirlamiyorum sohbetten kisCADIARZUsen takiliyor muydun ki öyle cok?

ay ay ay kimler gelmisdelikafadulden
nasilsin canim?bebisler nasillar??a.s.

takildim canimcimm,ama epey oluyor...tayfamiz vardi annem kiziyor,emiy,minik kuslarim,bas belasi,lelos...
ama ben seni hatirlamiyorum sohbetten kisCADIARZUsen takiliyor muydun ki öyle cok?
ismen hatırlıyorum sadece yerimseniben arada görüyodum 1 sene oluyor annem kızıyor ve baş belası hamişş :ecrin_bebek: biz hala... :roflol:

ismen hatırlıyorum sadece yerimseniben arada görüyodum 1 sene oluyor annem kızıyor ve baş belası hamişş :ecrin_bebek: biz hala... :roflol:

ay evet onlar hamisler
kaldik mi biz bööleklava:
olucak insallah bitanem,gec olsunda güc olmasin:Saruboceq:

bu arada sidelyacimm nolur üzülme...bizde birgün o güzel heberi vericez emin ol...ahh cok iyi anliyorum seni...:teselli:

KIZLAR MERHABA ,,, TOPİKTE YİNE PATLAMA OLMUŞ BİR KISMINI OKUYABİLDİMM-tatlicadiarzu- EŞİM KRİZ NEDENİYLE EVDE OLDUĞU İÇİN PC YE SÜRE KOYARAK OTURUYORUZZ BENİM ZAMANDA OKUYARAK DOLUYOO YAZACAK ZAMANIM KALMIYORRdelikafadulden NEYSE, HAYIRLISIYLA İŞE BİR BAŞLASA,MÜMKÜN OLDUĞU KADAR EVDE AYNI ODALARDA OLMAMAYA ÇALIYORUZ:mymeka: YA GERÇİ BENDE ÇOK SİNİRLİYİM BU ARALAR AMA ADAMIN SABRINI TAŞIRIYORUM BAZENsositososito

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bence de sakin yalniz birakma bu cadulari:jeyyar:kaynaticaklar biliyorum ben:1closedeyes:kiskanmiyorum bi kere hem:dilcikar:

sen kızkanmaaa canımm kaçırayımm seni ne dersinnn :jeyyar::jeyyar:zaten güzel hatunsun :jeyyar::roflol::jeyyar:

selam kızlar nasılsınız bende eşinden dolayı hamile kalamayanlardanım
1 tüp denedik mtesede sperm bulunamadı şimdi bitkisel deniyoruz

bakıyorumda herkes resim eklemiş,, benim neyim eksik bende ekliyimm,, hatta eksiğim yok fazlam var görünce şok olursanız karışmammkaydirigubbakcemile3

insaalah dedıgınız gıbıdır tek embryo hemen bu kadar hormon salgılarmıki?

inşş hamilesindir canım hakkında hayırlısı olsun inşş..

canım geliverir bebişin sen anlamadan inşşşş herşeyin başı sağlık ama gelse çok çok iyi oluuurrr ..inşşş

selam kızlar nasılsınız bende eşinden dolayı hamile kalamayanlardanım
1 tüp denedik mtesede sperm bulunamadı şimdi bitkisel deniyoruz

hakkında hayırlısı olsun canımm inş bitkiseller işe yarar ve doğal yoldan hamiş kalırsınn

bugün pazara gittim anneme gittim şimdi bi arkadaşım çağırdı toplaşmış kızlar oraya gidicem yakın diye ..geziyorum valla bol bol sen nasılsın gazelim nasıl benim minik meleğim..

bugün pazara gittim anneme gittim şimdi bi arkadaşım çağırdı toplaşmış kızlar oraya gidicem yakın diye ..geziyorum valla bol bol sen nasılsın gazelim nasıl benim minik meleğim..

ohh gez canımmm tadını çıkar inş en yakın zamanda hamiş kalırsında benim gibi gezdiğin günleri özlersinnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Gazel iyi çok şükür teyzesi ellerinden öperr ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…