Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar nasılsınız bende eşinden dolayı hamile kalamayanlardanım
1 tüp denedik mtesede sperm bulunamadı şimdi bitkisel deniyoruz
hoşgeldin canıma.s. inşallah kullandıpınız bitkisel ilaçlar işe yarar....allah yardımcınız olsun canım.....

uuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
kız ne oldu yineklava: gelmim orayaklava:
hadi bakalım hayat devam ediyor:1hug: her adet olmada böyle kafayı yersek....tımar haneyi çoktan boylarıza.s canım bu yüzden güçlü olmalıyıza.s allah büyük bakalım zaman ne gösterecek....

Buralarda cok yalnızım
Ariyorum her an seni
acılarım son bulurdu
tutabilsem ellerini

Sensiz sabah olmuyor
uyaniyorum ansızın
sensiz gün dogmuyor
ah yalnızım çok yalnızım

Aşılmaz yollardayım,
bir garip diyardayım
öyle çok özledim ahh
doluyor , gözlerim ahh
yanıyor , bedenim ahh
yalnızım çok yalnızım

Sensiz sabah olmuyor
uyanıyorum ansızın
sensiz gün dogmuyor
ah yalnızım çok yalnızım

karanlıkdan niye kaçıyorum ah
düsünceler alır beni
dalga dalga sana geliyorum ah
rüyalarda , geceleri

Sensiz sabah olmuyor
uyaniyorum ansizin
sensiz gün dogmuyor
ah yalnızım çok yalnızım,,

bu aralar en çok dinlediğim şarkılardan biriisenağlama

ben geldim kızlarr hihoyyyt

yaban gülüm bakıyomm hemen
hade kızlar hazırlayın bir buluşma ya herşeyi devletten beklemeyin yyada 1 ay bekleyin işten kovulayım herasaat gelebilirim

Neslihan ( bende ne şarkılar dinliyorum valla dinleseniz gerçekten bunalıma girersiniz az önce fotolarına baktım ağlıyodum zor tuttum kendimi eşim var diye yoksa doldumm yaa

aaa canım demek aşılama var
hadi hayırlısı demekki kısmet buymuş
bide olumlu sonuç alırsanız Allah beee
öpüyorum
Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

kızlar bişe sorcam bi arkadaş uzun protokolle ilgili bişe yazmıştı 21 ci gün gidiosun dr ra iğnelerle başlıyosun dedi kafam karıstı ben adetimin 2 ci günü gittim dr a muayene oldum dr bi önceki aydan kalan yumurtamın olduğunu rahim içinde bu yunurta sıvı birikimi halinde olduğunu ve doğum konturol hapı kullanırsam öbür aya kalmayacağını söyledi ben adetimin 2 günü başladım doğum konturol hapına 11 hapı içtim getiye 10 tane kaldı bu hapım bitince doktoramı gideceğim doktorum bana gel diye bişe demedi yokra adetimin 2 ci gününümü bekleyeceğim kafam karıştı 21 gün inelere başlıyoruz demiş arkadaş öylemi bilen varsa ne olur bana acil yazabilirmi çok dua ederim

bence doktorunu arayıp sormalısın canım garanti olsun yerimseniben

yok tabi yarın kesin arıcam doktorumuda şimdilik çok merak ettim gerçekten 21 de inelere başlıyomusun diye neyse pekte bilgisi olan o galiba insanların bu konuda haklısın canım mutlaka arıcam yarın doktorumu

bilen deneyimli arkadaşlar var ama herkes dizi izliyor sanırım:)) benimde tüp bebe deneyimim yok malesef canım a.s.

yok tabi yarın kesin arıcam doktorumuda şimdilik çok merak ettim gerçekten 21 de inelere başlıyomusun diye neyse pekte bilgisi olan o galiba insanların bu konuda haklısın canım mutlaka arıcam yarın doktorumu

Merhaba canım ben tüp bebek tedavisi geçirdim ama herkesin tedavisi farklı oluyor bundan dolayı dr. ararsan iyi olur sanırım önceden kalan yumurtanı doğum kontrol hapı ile eritip yeni sağlıklı yumurtalar oluşacak ben doğum kotrol hapı içmedim 21.gün lucrin iğnesine başlamıştım,İnşallah tedavin başarılı geçer bir an önce bebişini kucağına alırsın,hangi tedavi merkezine gidiyorsun?ben ikinci tedavi için aynı merkeze gidip gitmemekte kararsızım.a.s.

kızlar bende bu ara bu şarkıyı dinliyorum.kendime ithaf ettim

Editlendi

Son düzenleyen: Moderatör:
doymadım sana ağlarım
ah ederek yana yana
geç buldum çabuk kaybettim
hicran oldu hayat bana

ahhh...
aldı felek çaresi yok
acısın allah bana
geç buldum çabuk kaybettim
hicran oldu hayat bana

yağmurcum ,,zaten o gözyaşları gelip gelip geri gidiyo zorlada olsaa,, bir akmaya başlasa durmuyorsenağlama

Ah sidelyacım benimde ablam 3.ye hamile,farklı şehirlerde oturuyoruz şimdi doğumuna gitsen bir türlü gitmesen bir türlü ikimizde aynı sene evlendik o 3. ye hamile bende birşey yok şimd doğuma gidince herkes beni bombardımana tutacak, ablan 3.yü doğurdu sen duruyosun,çocuğun olmuyomu,dr git diye, inan hiç kaldıracak gücüm yok, seni çok iyi anlıyorum,tabiki herkesin çocuğu olsun Allah kimseyi mahrum bırakmasın ama elin dili durmuyoki,Allah herkese sağlıklı çocuk versin bizede inşallah.a.s.

ben bahçeci kıliniği alman hastanesine gidiyorum. doktorumdan çok memnunum iyikide burayı tercih ettim diyorum allah pişmanlık vermez inşallah ama şimdilik herşey iyi gidiyo yarın arayacam doktorumu kapsamlı bilgi alacam kendisinden merak ettiğim birkaç şey daha var onları sorucam kendisine sanada tedavinde başarılar diliyorum allah en kısa zamanda hayırlı bebişler verir inşallah hepimize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

zaman HOŞGELDİN aramıza .. burda güzel vakit geçirip bir çok yeni şeyler öğreniceksin.. inş bir an önce sende sürpriz bebeğine kavuşursun ...

Canım kan testi yaptırmakla iyi etmişsin aslında. Kafanda soru işareti kalmadı. Sonuçta adet görüp hamile olanlar da var. Biliyorsun -badem- de öyle olmuştu. Bu ihtimali de ortadan kaldırdın. Kafan daha rahat şimdi. Tedaviye biraz ara ver de hem vücudun hem kafan rahatlasın. Çok zorluyor tedavi. Kendine biraz zaman tanı. Ben inanıyorum bu bekleme sürecinde güzel bir sürpriz yaşayacaksın. Öpüyorum seni. a.s.

kızlarr ben geldim misafirlerim vardı yeni gittiler bende bittim ama bu ara gün aşırı misafir var allah eksik etmesin nevrom nasılsın cnm nası gidiyo çalışmalar eşinin sınavına az kaldı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…