hoşgeldin canıma.s. inşallah kullandıpınız bitkisel ilaçlar işe yarar....allah yardımcınız olsun canım.....selam kızlar nasılsınız bende eşinden dolayı hamile kalamayanlardanım
1 tüp denedik mtesede sperm bulunamadı şimdi bitkisel deniyoruz
kız ne oldu yineuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
kızlar nasılsınz bugun doktora gittik ben klomeni kullandım eşimde mide sinden rahatsiz oldundan bu ay aşilama yaptırmayı istemiyordu hemde moralimiz bozuktu doktor baktı sağtarafta 20 mm yumurtam gelişmiş yarın akşam 11 de çatlatma iğnesin ivurul dedi
cumartesi sabah 11de inşaaalllah aşilamam var biz doktora aşilama olmasım diyecektik ben eşime biraktım kararı onuda doktor ikna etti bu ayı değeerlendirelim dedi
karar aşaması böyle oldu
yani kızlar banada dua edin lütfen :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bence doktorunu arayıp sormalısın canım garanti olsun yerimsenibenkızlar bişe sorcam bi arkadaş uzun protokolle ilgili bişe yazmıştı 21 ci gün gidiosun dr ra iğnelerle başlıyosun dedi kafam karıstı ben adetimin 2 ci günü gittim dr a muayene oldum dr bi önceki aydan kalan yumurtamın olduğunu rahim içinde bu yunurta sıvı birikimi halinde olduğunu ve doğum konturol hapı kullanırsam öbür aya kalmayacağını söyledi ben adetimin 2 günü başladım doğum konturol hapına 11 hapı içtim getiye 10 tane kaldı bu hapım bitince doktoramı gideceğim doktorum bana gel diye bişe demedi yokra adetimin 2 ci gününümü bekleyeceğim kafam karıştı 21 gün inelere başlıyoruz demiş arkadaş öylemi bilen varsa ne olur bana acil yazabilirmi çok dua ederim
bence doktorunu arayıp sormalısın canım garanti olsun yerimseniben
yok tabi yarın kesin arıcam doktorumuda şimdilik çok merak ettim gerçekten 21 de inelere başlıyomusun diye neyse pekte bilgisi olan o galiba insanların bu konuda haklısın canım mutlaka arıcam yarın doktorumu
yok tabi yarın kesin arıcam doktorumuda şimdilik çok merak ettim gerçekten 21 de inelere başlıyomusun diye neyse pekte bilgisi olan o galiba insanların bu konuda haklısın canım mutlaka arıcam yarın doktorumu
ben geldim kızlarr hihoyyyt
yaban gülüm bakıyomm hemen
hade kızlar hazırlayın bir buluşma ya herşeyi devletten beklemeyin yyada 1 ay bekleyin işten kovulayım herasaat gelebilirim
Neslihan( bende ne şarkılar dinliyorum valla dinleseniz gerçekten bunalıma girersiniz az önce fotolarına baktım ağlıyodum zor tuttum kendimi eşim var diye yoksa doldumm yaa
kızlar ya moralim acayip bozuk bu gün saat 16.30 civarında görümcemin hamile oldugunu ögrendim o saatten beridir ağlıyorum gözler şişdi kıpkırmızı oldu bu gün eşimde gecede çalışıyo artık sabaha kadar ağlarım ben senağlama
Merhaba canım ben tüp bebek tedavisi geçirdim ama herkesin tedavisi farklı oluyor bundan dolayı dr. ararsan iyi olur sanırım önceden kalan yumurtanı doğum kontrol hapı ile eritip yeni sağlıklı yumurtalar oluşacak ben doğum kotrol hapı içmedim 21.gün lucrin iğnesine başlamıştım,İnşallah tedavin başarılı geçer bir an önce bebişini kucağına alırsın,hangi tedavi merkezine gidiyorsun?ben ikinci tedavi için aynı merkeze gidip gitmemekte kararsızım.a.s.
idare eder canım. aslında hep burdaydım takip ettim sileri uzaktan uzaktan ama yazmadım.
bana destek olan arkadaşlarıma gerçekten ve gerçekten teşekkür edrim.tek tek yazmak isterdim ama iyi değildim yazamadım. evet bugün kötüyüm belki yarında ama gececek böyle kalmayacak. biliyorum. adetim tam sökülmedi ama benimki böyle önden işaret verir geliyorum diye sonrada pat gelir. ama ben emin olmak için kan testide yaptım ne olur ne olmaz diye 0,4 çıktı kocaman bir negatiff. kısmet değilmiş zamanı değilmiş başka bahara kaldı hayallerim. ama hepde ağlayacak değilim kızlar. ağlamakla bebişim gelmeyecek çünkü bununda bilincindeyim. sadece bazı umutlanmanın heveslenmenin burukluğu diyelim bugünkü ruh halim böyle. ama zayıf bir insanda değilim bunun altında kalkıcam eminim çünkü arkamda koskocaman bir kk ekibi var. hepinizi öpüyorum. iyiki varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?