merhaba kızlar nasılsınız..........
özlüyorum sizi arada girip bakıyorum..sizi kırmamak adına pek bişey yazmıyorum.....
Asi ve casper...........sonuçlarınızı umutla bekliyordum...ama kısmet değilmiş üzülmeyin inşallah bu ay kendiliğinden doğal yolla gelecek melekleriniz...
Buna 2 örnek var..tüp bebek denemesinden hemen sonraki ayda civciv doğal yolla hamile kaldı....aşılamadan hemen sonraki ay doğal yolla ben ve naren hamile kaldık..şimdi bu mucizeler için sıra sizde...
Allah yardımcınız olsun dualarım hepinizle tüm bebek isteyenlerle
kızlar nasılsınz bugun doktora gittik ben klomeni kullandım eşimde mide sinden rahatsiz oldundan bu ay aşilama yaptırmayı istemiyordu hemde moralimiz bozuktu doktor baktı sağtarafta 20 mm yumurtam gelişmiş yarın akşam 11 de çatlatma iğnesin ivurul dedi
cumartesi sabah 11de inşaaalllah aşilamam var biz doktora aşilama olmasım diyecektik ben eşime biraktım kararı onuda doktor ikna etti bu ayı değeerlendirelim dedi
karar aşaması böyle oldu
yani kızlar banada dua edin lütfen :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben bahçeci kıliniği alman hastanesine gidiyorum. doktorumdan çok memnunum iyikide burayı tercih ettim diyorum allah pişmanlık vermez inşallah ama şimdilik herşey iyi gidiyo yarın arayacam doktorumu kapsamlı bilgi alacam kendisinden merak ettiğim birkaç şey daha var onları sorucam kendisine sanada tedavinde başarılar diliyorum allah en kısa zamanda hayırlı bebişler verir inşallah hepimize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ya moralim acayip bozuk bu gün saat 16.30 civarında görümcemin hamile oldugunu ögrendim o saatten beridir ağlıyorum gözler şişdi kıpkırmızı oldu bu gün eşimde gecede çalışıyo artık sabaha kadar ağlarım ben senağlama
herkese slm arkadaslar.inanın daha gecen hafta umutsuz bısekılde buraya yasadıklarımı yazıyordum.bılmıyorum.ınanamıyorum.ve gozumle gormedenhıssetmeden ınanamıcam galıba.cuma gunu kan testı yaptım 13 cıktı.pzt. yıne yaptım 98 cıktı.aynı gun dr.a gıttım 3 haftalık.haftaya ultrasonda gorunur ınsallah dedı.ve ekledı.mucize bebek dıye.cunku esının degerlerı cok kotu cokmu dua ettın dedı.halbu ki daha 15 gun once esımın dr.u tup bebek demıstı.yıkılmıstım.burdan duydugum seylerı bıtkılerı alıp macun yapmıstım.yanı hıc beklemedıgim zamanda oldu dıyenlerı okuyordum.gercektende oyleymıs.ALLAH herkese herseyın hayırlısını versın.dualarınızı beklıyorum arkadaslar.hep ıstıyoruz ıstıyoruz ama oluncada korkular pesımızı bırakmıyor.saglıklısını hayırlısını versın Allahım.hepımıze.amın.buarada bende aralıgın sonunda hsg cekılmıstım.onunda etkısı var mı bılemıyorum.herkese iyi aksamlar. fisfisfis
selam kızlar nasılsınız bende eşinden dolayı hamile kalamayanlardanım
1 tüp denedik mtesede sperm bulunamadı şimdi bitkisel deniyoruz
pinkrose canım eşim uzakyol kaptanı ve 6 aylığına gemiye gidiyor yarın sabah(
kızlarr ben geldim misafirlerim vardı yeni gittiler bende bittim ama bu ara gün aşırı misafir var allah eksik etmesin nevrom nasılsın cnm nası gidiyo çalışmalar eşinin sınavına az kaldı sanırım
pinkrose canım eşim uzakyol kaptanı ve 6 aylığına gemiye gidiyor yarın sabah(
kızlarr ben geldim misafirlerim vardı yeni gittiler bende bittim ama bu ara gün aşırı misafir var allah eksik etmesin nevrom nasılsın cnm nası gidiyo çalışmalar eşinin sınavına az kaldı sanırım
nevrooom iyi geceler tatlım anca fırsat buldun yazıyosun sanırım öpüyorum canımm..ben kapatıyorum ALLAH rahatlık versin hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?