Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Öncelikle bütün tebrikleri kabul ediyor ve hepinize ilginizden dolay çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. :asigim: Şeniz

Hastalanan arkadaşlarımız olmuş. Umutlarını öbür aya ertelemişler. İnşallah bir sonraki ayda farklı duygular içerisinde olurlar. :1rolleyes:

belya arkadaşımızın bugün aşılaması yapılacaktı. İnşallah o da başarılı geçmiştir. Dün de aymes arkadaşımızın yumurtaları toplanacaktı. Umarım herşey yolundadır. Dualarım onlarla. :Saruboceq:

nisasum arkadaşımız bugün testini tekrarladı mı bilmiyorum ama inşallah hamişştir. 40. Hamilemiz olur. :Saruboceq:

Geçmişi okudum. Gerekli bilgileri aldım. Şimdi bazı mesajlara cevap verip , listeleri de güncelleyeceğim. a.s.

Canım kistler olabiliyor. Çok normal. İlaçlar , iğneler daha çok mekan hazırlasa da normal zamanlarda da doğal yoldan da olabiliyor. Bu da bu işlerin olumsuz taraflarından biri. İnşallah bir dahaki denemende bu yumoşlar güzel çatlar ve çifter çifter bebiş olur. a.s.

nevrom resımlerını gordum çok tatlısın ya bende koyacagım bekleyın canlarım

Canım çok geçmiş olsun. Nazar mı değdi sana güzel kız. Öpüyorum seni. Allah acil şifalar versin.a.s.Şeniz Ben de çarşamba akşamından veri acayip hastayım. :bbo: Yine salgın geldi beni buldu. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Bebeğim kocişin gitmiş. :çok üzgünüm:Allah kavuştursun bitanem. a.s. Bizler senin yalnızlığını paylaşacağız. Sayılı gün çabuk geçer inşallah. :Saruboceq: Dönünce de belki hemencecik bebiş gelir. :1rolleyes:

Canım morfoloji zamanla değişiklik gösterebilir. ncinar arkadaşımızın da maşallah ki %1 den %18'e çıkmış. Zamanla düzelir canım. Yeterki çok canınızı sıkmayın. En kötü şey stress. Onun izlerini , onun etkilerini silmek bence hiç kolay değil. Nice kişilerin değerleri çok güzel iken hamilelik oluşmuyor. Nice kişilerin ise imkansızlıklardan mucizeler doğuyor. Nasip olduğunu unutmayalım bence. Üzülme bitanem olur mu? :teselli:

Tatlım bence değer çok güzel. 1 embriyo transfer edildi. Böyle bir değer çıkması normal. Bugün tekrarladın mı bilmiyorum. İnşallah güzel haberlerini alırız. Bir mucize de senden duyarız inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

Son düzenleme:

Tatlım bak bu habere çok sevindim. Ne güzel olmuş. a.s. Hatasından dönmüş eşin. Senin de gönlünü almış. Yine bir bütün olmuşsunuz bu yolda. :lepi: :asigim:

Canım çok geçmiş olsun. :teselli: Dişçi gerçekten çoğu kişinin korkulu rüyası. :1no2:

Valla canım o doktor abartmış. :1shok: O kadar şans çoğu tüp bebek tedavisinde bile verilmiyor. Neye dayanarak değişiyor bu oranlar anlamıyorum. Eğer insanların umutlarıyla oynuyorlarsa yazıklar olsun. Çok üzgünüm çoook

Tatlım şifa olsun inşallah. Ne güzel şeyler almışsın. Faydasını görmenizi dilerim. a.s.

Canım sayı çok süper artmış. :sm_cool: Daha da güzel olur inşallah tüm değerler. :Saruboceq: Hareket halen normalin altında ama yine de iyi bence. Morfolojiye bakılmadı mı?

Yumurtan hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah o yumoş bebiş olurrr bebişşşşşşşş. delikafadulden

Eşinin değerlerini de merakla bekliyorum canım. şutarafagitti kaydirigubbakcemile2

Canım yeni aşılama tedavin hayırlı olsun. Bebecikler bu sefer gelsinler inşallah. :teytey:yerimseniben Gözümüz yollarda , bekliyoruz bu sefer.

Tatlım sen bizim listemizde varsın. Yalnız günü belli olmayanlar listemizde. Tarihini verirsen güncelleyeyim. :1hug:

İnşallah bu olaylar hayra alamettir canım. Salıya çok yok Allahtan. Bizler de heyecanlandık şimdi. İnşallah 41. hamişimiz de sen olursun bitanemm. a.s.

Bitanem çok geçmiş olsun. Çok büyük bir sıkıntı ve stress. Kapı çelik kapı mı? :uhm:

Canlarım rüya tabirinden hiç anlamam. fisfisfis Bu sebeple tek diyebileceğim ; Allah hayra çıkarsın. Şeniz Şeniz

Tatllıımmm çok geçmiş olsun. :teselli: Çok kötüdür o yaa. Allah acil şifa versin. Kıyamam sana. :teselli: a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…