gittim doktora maşallah bir sürü kistim olmuş:)))))))benim bu vücut iğneye aşırı tepki vermiş büyüyen yumurtalar çatlamadan bebk yerine kist olmuş.:çok üzgünüm:canım sıkıldı iğneyide sadece 4 gün oldum.bilmiyorum ben ne halt yiyecem.hapı nerdeyse 4 yıla yakın aralıklı kullandım.1 yılda aralıksız artık miladı doldu hapın,iğneyede aşırı tepki veriyor şaşırdım valla.:çok üzgünüm:bu pko varya allah kimseye vermesin..:Saruboceq:
günaydin kizlar...hepinize bol neseli bir gün diliyorum....hihoyyyt
aymescim hadi bismillah diyelim,insallah ikiz ikiz gelirler meleklerin bitanemm...:Saruboceq:
nesrinimm insallah günler cabucak gececek..allah kavustursun,sag salim gitsin gelsin kocisin bitanem...:Saruboceq:
casper bitanem adetine daha var mi yoksa eli kulaginda mi??ayy insallah gecerde hamis kalirsinyerimseniben
kizlar bende bugün acayip halsizlik var,birde neden bilmiyorum ama burnumun icinden yaralar cikmis...ilk defa:çok üzgünüm:zaten kortizon almaktan sirtimda hayatimda ilk defa minik minik sivilceler cikiyordu,bir bu eksikti yani:çok üzgünüm:
nevrom resımlerını gordum çok tatlısın ya bende koyacagım bekleyın canlarım
kızlar eşim türkiyeden az önce çıktı son kez konuştuk.artık ne zaman limana giderse o zaman görüşebileceğiz...:a015:
bir mendildir ki sallanır yarin elinde ayrılık
yürüye yürüye bitmez gurbet yolunda ayrılık...
yollarının boyu uzun sonu gelmez yolum uzun
ayrılığı çeken bilir, gurbet ele çıkan bilir:a015:
çizgi çizgi yol yol olur ,yarin elinde ayrılık
ayrılık sevda yüküdür bitmez tükenmez öyküdür
bazen içli bir türküdür
ozan dilinde ayrılık ozan dilinde ayrılık
dün geceden beri bu parçayı dinliyorum.çok zor yaaa...Rabim kimseye mecbur kalmadıkça yaşatmasın...:çok üzgünüm:
hayır canım kesinlikle gebelik yok 5 ve üzeri gebeliktir...
- ya kızlar dün gecede cok kötüydük benım eşimde baya üzülüomuşda benım haberim yokmuş birbirimize baka baka agladık...doktor bizm kesinlikle gebeliğin olamıcanı söylmeiş %100 baş anomolısı bozuk..%1 ihtimal oldugu an aşılama yapçaklarmışş..bende tüp bebek merkezlerini arastırıom smirnayı aradım asılama cok düşük dıor..tüp bebekle bu sorunla hamile kalanlar varmış gelin bi ön görüşme yapalım dior istersenız tedavıye baslarsınız dıo kafam cok karışık kızlar...senağlama:çok üzgünüm:
GÜNAYDIN KIZLAR...herkese huzurlu bır gün diliyorum..
nevrom esının sınavı ınsalah ıyı gecmıstır...
balsurat gecmiş olsun cnaım.senı yınede yum gözünü yap işini ymuoslar bos agıtmesın.....
asi kendıne gelemene cok sevınıyorum kardeşimmm..cık gez dolaşşş...
Herkese cook tesekkur ederım verdıgınzı moraller için ...okynca cok sevındım.eşim bıle boyle konusmadı..zaten net olmayınca kısmeylede paylasmadık.. persembe günü asırı ateslendm haalada atesım devam edıyor nete gıremedım.h,ç.bu ates nedendır bılen varmı?dün bırara gırdım esım gelınce hemen kapadım yarım kaldı.hersey..?bugün benım için büyük gün ama ben dayanamadım bırdaha test yaptım bu sefer daha sılıkdı şuan cok korkuyorum sattlerı sayıyırum sevıyen yukselsin dıye.. benımkı tüp bebek yagmurcan ılkdenemem.:uhm:..ama ümitsiz vakka gözüyle bakılıyordu :)
kan tahlılım aynı yeremı yaptırayım kzılar yoks afarklı bıryeremı yaptırayım..farkedermı sızce ?:bbo:a.s.:1hug::enbuyukkk:
bu arada kizlar kocisim dün ilk defa bi baskaydiCADIARZU
ben söylemeden ignemi almis,az kalmisti,normalde hayatta ilgisini cekmez..
sonra eve geldi igneyi görünce bende dedim hayirdir,gerek yoktu zaten haftaya bitecek tedavi diye:dilcikar:öyle bisey konustugumuzu sanmiyorumda hatirlamiyorumda dedi..
sonra apar topar hadi sen evde bunalmissindir diye biryerlere götürdü beni,ana bi baktim bebis magazasi!!ben tabi aynen böyle:1shok:
ne seker seyler vardi anlatamam,demek aklin basina geldi bürütüs dedimehh o kadar bebis esyalarinin icinde herseyi unuttum tabii ve bu defada kiz olucakti erkek olucakti tartismasi basladi,dogmemis bebege don bicme hesabi...ufak tefek bisiler aldik..hem özür dilemek icin hemde bana moral olsun diye götürmüs beni...:asigim:
inanin baska hicbisey o anki kadar mutlu edemezdi beni...
yani tedaviye devam edicemmm,bi dahada burnunu kivirmicak bana beyfendi
arkadaşlar bilenler bilir dişim ağrıyo birkaç gündür dün dişçiye gittim bana antibiyotik verdi yine kahroılası 20 lik dişim çürümüş pazartesi günü çekilecekksenağlamaçok korkuyorummmsenağlama bide verdiği antibiyotiği yutamıyorum hap yutma özürlüyümm:çok üzgünüm:4 bardak su içtim hap hala ağzımdaa ve dayanamadım sonunda çiğnedimm ,şimdide beni korku aldı acaba bişey olurmu diye midem bulanıyoosenağlamasenağlamasenağlama birazdan eczaneye gidecem ve soracam çiğnesem bişey olurmu diye ya da iğnesini alacamm:sm_confused:,,sizce çiğnemekle bişey olurmu kızlarrfisfisfis
aslında bende öyle diyorum hiç sorunu olmayan yani sebepsiz interfilitede file tüm kitaplar doktorlar % 20 diyolar bu doktorun % 50 demesi beni şaşırttı.
önceki doktorumda % 10 diyordu şimdi sayı yükselince % 15 dedi zaten aşılamada % 20 den fazla olamaz dedi.
kızlar gittim pazara neler aldım neler bal arısütü polen fıstık badem dolmafıstıgı fındık çörel otu ceviz yer fıstıgı kayısıcekrdeği glıkoz tup tohumu hındıs.cevizi karışımlı biişiy aldım tadı enfes inş işe yarar kızlarrr...bide keçiboynuzu arısütü arıpolenı ..kendımede incir aldım....buay yogun çalışma var allahın iznıyle inş hamile kalıcam bu yolda kararlıyım gelmıossa zorla getırcez nazlı bebelri allhın izniyle..
kızlar ye ben şu anda çok şaşkınım. eşim sperm sonuçlarını almış faksladı bana aynen yazıyorum size
3 gün
2,8cc
30dk
1 cc deki spermatozoon : 65 milyon
hızlı hareketli :%20
yavaş ileri hareketli :%15
yerinde hareketli :%15
hareketsiz :%50
eskisini hatırlayabildiğim kadar yazdım kızlar. eve gidince bakar düzeltirim. sayı iyi ama değilmi bu kadar beklemiyordum ben. hatta eşime dedim senin olduğuna eminsin dimi karışmış olmasın dedim.oda dedi gözümün önünde etiketi yapıştıttırıyorum özellikle dedi.
varikosel ameliyatı olalı 1 yıl oldu. ameliyattan önce 4 milyondu kızlar ya.
gelelim banasüprizzzzz
dr sol tarafımda yumurta oluşmaya başlamış:dance:
beni görmeliydiniz
küçük çocuklara şeker vermiş gibi nasıl sevindim:1rolleyes:
sanki öyle dedi diye ne oluyosa:mymeka:
cumartesi eşim test verecek aynı gün bana tekrar bakıcak
sonrasında ne der bilmiyorum ama
sizlere bakınca 4-ay 5 ay gibi kısa sürede spermde pek düzelme olmadığını anlıyorum:1ninca:
beklermiyiz dr ne der bilmiyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq: :Saruboceq:
Sayfalar yine katlanarak çığ olmuş :mymeka: :mymeka: yeni bitirdim :bbo: nesrincim Allah kavuştursun bitanem inşallah 6ay 6gün gibi çabuk geçer çok zor tahmin edebiliyorumrabbim sabır versin :Saruboceq:
Nevocum eşinin sınavı inşallah güzel geçer yüzünüz güler inşallah ve güzel haberler alır başını gider :teytey:
caspercım bencede 3.aşılamayı denemelisin değerleriniz kötü değil belkide meleğin gelicek yerimseniben
balkafam canım benim duacınım bitanem seniçoksefiyom ben :asigim: her şey düzelicek kaydirigubbakcemile5
ben doktordan yeni geldim 2.aşılama için start verdik çok şükür kist oluşmamış iğnelerimi aldım bugün başlıyorum :lepi:önceden ben korkardım iğnelerden şimdi onlar bende korkuyo :lepi: bakalım kim galip gelicek :içelim:
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bendede pko vardı dr banada glucophage 850 mg ilk hafta günde 1 kere içtim şimdi sabah akşam yemek arasında 3 ay kullanacam acaba kullanıpta faydasını gören varmı cok aşırı derecede mide bulantsı yapıyor
eşimde evicap ve l arginin kullanıyor
bilgilenmek istiyorum
arkadaslar destekleriniz için çok sagolun..
belirti olabilirmi bilmiyorum ama 2gundur mide bulantim var, gece yarisi midem yanmaya basliyo sonra bulantiya donuyo, gece 2de3te kalkip salatalik filan yigorum biraz rahatliyorum, hastaneyi aradim herhangi bi ilac için hemsire bu ne guzel haber, iyi yoldasiniz galiba dedi!! hamilelere verilen bulanti hapi ismi verdi aldim ama yinede içemedim!!
birde karnimda sanki damar çekmelri var,
hoşbulduk arkadaşlar ,, 1 saat önceye kadar iyiydim ama şu an burada tek yapmak istediğim kafa dağıtmak az önce annemden geldim bugün annemlerin evine hırsız girmeye çalışmışş kapıyı zorlamışş benden saklıyolardı,son anda öğrendimm:1no2:ayy panikatağım yeniden başlıcakk çok korktummsenağlama
kizlar günaydin..hemen bisey anlatmam gerek..rüyami tabikide...
rüyamda esimle yeniden evleniyorduk,sürpriz yapmis bana..bende kuzenimde ay göbiste cikicak gelinlikte,1 aylik oldu bebis ama olsun diyorum,giyiyorum dügünümüz oluyordu,havai fisekler falan...sabah esim uyandi cucu rüyamda seninle yeniden evleniyorduk dedi:1shok:aynisini oda görmüs yaniiii,ne demekki sizce bu
kızlar size rüyamı anlatmak istiyorum yorumlarsanız sevinirim rüyamda jinekolojik masada yatıyorum ve doğum yapıyorum renkli gözlü çok güzel bir kız bebeğim oluyor ama hemşire ben masadan kalkana kadar bebeği başka birine veriyor kadın bebeği emzirmeye başlıyo bende bir hışımla yerimden kalkıp o benim bebeğim sen niye emziriyosun diyorum ve elinden alıp emziriyorum rüyada olsa çok güzeldi
ALLAHIM hepimize gerçeğini nasip eder işallah:Saruboceq:
kızlar sinüzitten dolayı baş ağrısından mahvoldum geçmedi sabahtan beri marankiyle saraçoğlunun kürlerini okudum şimdi papatya kaynatıp deniyim bakalım ..ilaç içmek istemiyorum çünkü içim dışım kür oldu yaa..uff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?