Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aman canım ağzından yel alsın. yasakkelime Kötü bir şey çıkmasın. :Saruboceq: Pazartesi hem senin hem de eşinin iyi sonuçlarını alırız inşallah. :Saruboceq:

nevro canım nasılsın hayırlı geceler............guzel haberler varmı bu ay.inş surayla gelecek guzel haberler.................

merhaba arkadaslar
nevroo canim tebrik ederim
cok calistiniz mukafatinida aldiniz
hersey gonlunuzce olsun canim

a.s.iyi akşamlar kızlar herkesi çoook özlediiim :asigim:ben 15 tatilden döndüm ama sayfalar okadar çook ilerlemişkii ancak 10 ar 10 ar atlayarak okuyabildiiim maşşallah yanii size uçmuşunuz
neler yaşanmış bilemiyorum sanırım pembe listemiz 40 a varmışş harikakaydirigubbakcemile5 yeni başlangıçlar sevinçler ve üzüntülerde var toptan herkese geçmiş olsun hepinizinde hakkında en hayır olanı nasip etsin rabbim...
ben bursadayken geçikmeli adt oldum 27 sinde...gitmişken orda bi dr deneyim dedim ama yine memnun kalmadım 6 kez klomen kulanmama ragmen adam yine klomen dedi sende kis falan yok yumurta onlar diğer doktorlar anlamamış dediii...ala alla...hangi doktora guvencegimi şaşırdıım.... bıraktım zaten kendi haline allah buyuk zamanı gelince.....meleklerimiz elbet gelecek...

hoşgeldin canıma.s. işe başlamışsın hayırlı olsun canım....kistinde en kısa zamanda geçefr inşallah...

hoşgeldin canıma.s.nasıl yani dr lar kistle yumurtayı birbirinden ayıramıyorlarmı?

fadik canım teşekkür ederim evet ya geçen ay kis var dediler aşılama olcaktım erteledim bu ayda yine adtn 5 günü gittim yalovada özel bir hastane dr hayır onlar kis değil dedi...klomen kullanalım onlar yumurta dedii...anlamadım bende deneme tahtasıı olduuk şimdiye kadar gittiğim hiçr dr beni tatmin etmedi herpsi birbirini yalanlıyor...

canım benim inşallah hayırlısı:ecrin_bebek:

kızlar ben çıkıyorum hepınızı optum bol hamişlı haftalar dılıyorum durmak yok yola devammkaydirigubbakcemile3

Yemekten bahsetmeyin ya açlıktan geberiyorum :sm_confused:
espiride yapamıyom delikafadulden
kornella HERŞEY ÇOCUK İÇİN delikafadulden cornella
smsmh :asigim: smhm :asigim:
kıss banamı dedin:asigim:
İstanbul buluşması deyince kimse oralı olmuyo herkes korkuyo kocişinden :dilcikar: gelmezseniz gelmeyin :dilcikar:
Bizde ikimiz buluşuruz foto çeker koyarız
küstüm istanbullularla :dilcikar:
şekerim ankara da olsaydın kesin buluşurdum
ben burdan arkadaş istiyom kendime ama malesef

kolay gelsin canım seni çok yormasınlar bakalım misafirlerin..p tesi en güzel sonuçları alırsınız inşş tatlımm..:içelim:
teşekkürler canımcımmm gittiler şükür kalabalık iyi güzel hoşta kafam kaldırmıyo

kolay gelsin canıma.s.
pazartesi inşalah güzel haberlerle gelşrsin.....

smhsmh kolay gelsin canım,inş senin ve eşinin tahlilleri güzel çıkar :1hug:
.

hadi canim insallah az hasarla atlatirsin bu geceyihihoyyyt
insallah test sonuclarinizda süper cikar ve melegin gelirrr:ecrin_bebek:
sağolasınız canlarım benimmm iyiki varsınız:1hug:

Yumurtan hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah o yumoş bebiş olurrr bebişşşşşşşş. delikafadulden

Eşinin değerlerini de merakla bekliyorum canım. şutarafagitti kaydirigubbakcemile2

Aman canım ağzından yel alsın. yasakkelime Kötü bir şey çıkmasın. :Saruboceq: Pazartesi hem senin hem de eşinin iyi sonuçlarını alırız inşallah. :Saruboceq:
ahh canım benim yaa sağolasın
evet kafamı karıştırdılar ama çikolata kistinin sıkıntıları bende yok
bide benim solda kistim nerdeyse 10 yıl öncede üstten usg ile baktıklarında vardı eğer hala o ise tabii
bu zamana kadar çikolata kist olsa anlarlardı demi:uhm:
bende eşimin sonucunu merakla bekliyorum inanki
hastannin tüp bebek bölümü var orda verdi

ayrıca sınavın iyi geçmesinede çook sevindim:lepi:canım herşey gönlünüzce olsunŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…