çookk yoğunum çookk yorgunum sabahtan beri koşuşturmaca
akşama kalabalık eşim tarafı kayınvalidem yemekli geliyolarsüprizzzzz
o ara size bi göz atayım dedim
bugün yeni başladığım hastaneye eşim sperm testi verdi
sonucu pazartesi alacağız
dr senide göreyim demişti
2 tane ayrı ayrı ultrasona soktu
daha uzman dr u çağırdı dedim ne oluyoruz:sm_confused: kistim vardı ya benim çikolata kistine benzetmiş
kan testi verdim bunun içinde oda pazartesi çıkıcak
pazartesi sabah 10 da tekrar kontrolüm var
soldaki yumurtamla ilgili bişey söylemedi var dedi sadece
hakkımızda herşeyin hayırlısı bakalım:Saruboceq: :Saruboceq:
hoşgeldin canıma.s. işe başlamışsın hayırlı olsun canım....kistinde en kısa zamanda geçefr inşallah...kızlar slm nasılsınız kaç gundur gıremedım buraya canlarım işe başladım kılolarım için dıyete başladım kendımı toparladım kendımı çok mutlu hıssedıyorum nevrom nasılsın canım ya benım kıstım vardı dr dogum kontrol hapı verdı ama hala kasıklarım agrıyor sence normalmı aşılamadan sonra daha kuçuk olan yumurtam buyumuş ve kıste çevırmış
a.s.iyi akşamlar kızlar herkesi çoook özlediiim :asigim:ben 15 tatilden döndüm ama sayfalar okadar çook ilerlemişkii ancak 10 ar 10 ar atlayarak okuyabildiiim maşşallah yanii size uçmuşunuz
neler yaşanmış bilemiyorum sanırım pembe listemiz 40 a varmışş harikakaydirigubbakcemile5 yeni başlangıçlar sevinçler ve üzüntülerde var toptan herkese geçmiş olsun hepinizinde hakkında en hayır olanı nasip etsin rabbim...
ben bursadayken geçikmeli adt oldum 27 sinde...gitmişken orda bi dr deneyim dedim ama yine memnun kalmadım 6 kez klomen kulanmama ragmen adam yine klomen dedi sende kis falan yok yumurta onlar diğer doktorlar anlamamış dediii...ala alla...hangi doktora guvencegimi şaşırdıım.... bıraktım zaten kendi haline allah buyuk zamanı gelince.....meleklerimiz elbet gelecek...
kızlar nasıl olmuş bebişime ördüm ama gelmiyorki giysin(((((((((((((senağlamasenağlama
işallah canım..:1hug::1hug:canım çok güzell umarım birinin kızına birini oğluna giydirirsin(
marifetli arkadaşımm benimm..bende isterimm bunlardann..bizim de bebişler bi gün gelecekler tatlımm hayırlısı inşallah:ecrin_bebek:
a.s.iyi akşamlar kızlar herkesi çoook özlediiim :asigim:ben 15 tatilden döndüm ama sayfalar okadar çook ilerlemişkii ancak 10 ar 10 ar atlayarak okuyabildiiim maşşallah yanii size uçmuşunuz
neler yaşanmış bilemiyorum sanırım pembe listemiz 40 a varmışş harikakaydirigubbakcemile5 yeni başlangıçlar sevinçler ve üzüntülerde var toptan herkese geçmiş olsun hepinizinde hakkında en hayır olanı nasip etsin rabbim...
ben bursadayken geçikmeli adt oldum 27 sinde...gitmişken orda bi dr deneyim dedim ama yine memnun kalmadım 6 kez klomen kulanmama ragmen adam yine klomen dedi sende kis falan yok yumurta onlar diğer doktorlar anlamamış dediii...ala alla...hangi doktora guvencegimi şaşırdıım.... bıraktım zaten kendi haline allah buyuk zamanı gelince.....meleklerimiz elbet gelecek...
kıss banamı dedin:asigim:Yemekten bahsetmeyin ya açlıktan geberiyorum :sm_confused:
espiride yapamıyom delikafadulden
kornella HERŞEY ÇOCUK İÇİN delikafadulden cornella
smsmh :asigim: smhm :asigim:
şekerim ankara da olsaydın kesin buluşurdumİstanbul buluşması deyince kimse oralı olmuyo herkes korkuyo kocişinden :dilcikar: gelmezseniz gelmeyin :dilcikar:
Bizde ikimiz buluşuruz foto çeker koyarız
küstüm istanbullularla :dilcikar:
teşekkürler canımcımmm gittiler şükür kalabalık iyi güzel hoşta kafam kaldırmıyokolay gelsin canım seni çok yormasınlar bakalım misafirlerin..p tesi en güzel sonuçları alırsınız inşş tatlımm..:içelim:
kolay gelsin canıma.s.
pazartesi inşalah güzel haberlerle gelşrsin.....
smhsmh kolay gelsin canım,inş senin ve eşinin tahlilleri güzel çıkar :1hug:
.
sağolasınız canlarım benimmm iyiki varsınız:1hug:hadi canim insallah az hasarla atlatirsin bu geceyihihoyyyt
insallah test sonuclarinizda süper cikar ve melegin gelirrr:ecrin_bebek:
Yumurtan hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah o yumoş bebiş olurrr bebişşşşşşşş. delikafadulden
Eşinin değerlerini de merakla bekliyorum canım. şutarafagitti kaydirigubbakcemile2
ahh canım benim yaa sağolasınAman canım ağzından yel alsın. yasakkelime Kötü bir şey çıkmasın. :Saruboceq: Pazartesi hem senin hem de eşinin iyi sonuçlarını alırız inşallah. :Saruboceq:
kızlar ben çıkıyorum hepınızı optum bol hamişlı haftalar dılıyorum durmak yok yola devammkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?