Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pazartesı gunu doktora gıttıgımde solemıstım ama doktorum cok normal olur ole agrılar dedı ama ben yıne endıselıyım yaa lutfen yardım edınn

HER-ŞEY ÇO-CUK İ-ÇİN
Her şey çocuk için
herşey çocuk için delikafadulden
delikafadulden
:lepi::lepi:

canım inşallah sayı katlanmıştır.....

çok kolay gelsin canım....

hayırdır inşalalh....canım ben pek rüya yorumundan anlamam.....

:hooray::hooray:çok sevindim canımŞeniz

çok geçmiş olsun canım...inşalalh şifa olur.....

canım öncelerden benim eşimde de vardı...o zaman antibiyotik kullanmıştı....

canım ateşin biraz inişli çıkışlı.....ben çok iyi anlamıyorum...ama bugün de düşmüş....belkide çatlamış olabilir....canım eğer bundan sonra ateşin yükselmeye başlarsa o zamn daha iyi anlaşılır.....

herkese hayırlı günler canlara.s.

akşam sohbet çok güzelmiş:asigim: çokta güldümsırnaşık şeysırnaşık şeyallah muhabbetinizi artırsın....

dlkhsyn genelde kasık ağrıları normal ama ne derece oldupunu bilmediğimiçin yorum yapamıyorum panik yapma çok aşırı değilse sorun yok

kızlar gittim pazara neler aldım neler bal arısütü polen fıstık badem dolmafıstıgı fındık çörel otu ceviz yer fıstıgı kayısıcekrdeği glıkoz tup tohumu hındıs.cevizi karışımlı biişiy aldım tadı enfes inş işe yarar kızlarrr...bide keçiboynuzu arısütü arıpolenı ..kendımede incir aldım....buay yogun çalışma var allahın iznıyle inş hamile kalıcam bu yolda kararlıyım gelmıossa zorla getırcez nazlı bebelri allhın izniyle..

çookk yoğunum çookk yorgunum sabahtan beri koşuşturmaca
akşama kalabalık eşim tarafı kayınvalidem yemekli geliyolarsüprizzzzz
o ara size bi göz atayım dedim
bugün yeni başladığım hastaneye eşim sperm testi verdi
sonucu pazartesi alacağız
dr senide göreyim demişti
2 tane ayrı ayrı ultrasona soktu
daha uzman dr u çağırdı dedim ne oluyoruz:sm_confused: kistim vardı ya benim çikolata kistine benzetmiş
kan testi verdim bunun içinde oda pazartesi çıkıcak
pazartesi sabah 10 da tekrar kontrolüm var
soldaki yumurtamla ilgili bişey söylemedi var dedi sadece
hakkımızda herşeyin hayırlısı bakalım:Saruboceq: :Saruboceq:

ohhh desene ziyafet var yanlız kocişin bunların hepsini yiyince evde kaçıcak yer arama sonra :roflol: şimdiden görür gibiyim kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :roflol:

kızlar yaa korkuyorum karnım ve kasıklarım agrınca aklıma kotu kotu seyler gelıyo dusuk dıs gebelık bos gebelık felan allahım korusun bebegımı bunlarda olurmu bu tur agrılar off yaaa allahım yardımız olsun korusun insallah

Hayırlısı olsun canım.
İnşallah eşinin değerleri yükselmiştir.
Pazartesi güzel haberler verirsin inşallah bize.

Sana kolay gelsin misafirlerinle.
Fazla kalıpta seni de yormasalar bari.

kolay gelsin canım ,,,yap şöle sarmaları börekleri tatlılarıı,, ay acıktım galibakaydirigubbakcemile3

millet nerdesinizzz herkes gezmede mi bakim ama olmaz ki biz çalışıyoruz burdaaa senağlama senağlama yaa bende istiyorumm

rylai ben şahsen gezmeye gitmedim evdeyimm,,, anneme gidecektimm onlarda gezmeye gidecekmiş:dilcikar:

kızlar yaa ben cok endıselıyım yaa karnımda ve kasıklarımda agrılar var normal mı

canım böle ağrılar çok normal ben doğuma kadar kasık ağrısı çektimm ,, hatta doğum sancılarım başlamıştıtda anlamamıştım,,eğer ağrıların çok rahatsız ediciyse doktoruna söle magnezyum verir,,, ben magnezyum kullanıyoduma.s

ooo maşallahh ,, bunları yedikten sonra sizi tutabilene aşkolsunn:roflol: ye canım ye yarasın,,minik minik bebişler olsun inş.

ohhh desene ziyafet var yanlız kocişin bunların hepsini yiyince evde kaçıcak yer arama sonra :roflol: şimdiden görür gibiyim kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :roflol:

OLSUN OLSUN BEBEK için herşeye deger istediği ben olayım kaçmam ben giderim yanınaa cnmm gamyoncuiremsu:CüvCüv:hihoyyytkaydirigubbakcemile3

canım rahat ol böle ağrılar çook normalll ,,:1hug:

normal bu ağrı, kasıklara doğru batma, baskı hissetmen...küçücük rahmine beklediği misafir geldi...tutunmak ve beslenmek için en damarlı bölgeyi bulmuş oraya sıkı sıkı bağlanıyordur...bu sende hafif ağrılar yapar...uzan rahat ol

Oh oh maşallah sana.
Bu ay senden korkulur...
Bu kadar şey yerse kocan sen bu ay kesin hamilesin...

sagolun kızlar yaaa azıcık rahatladımbı tehlıke olmasında ben agrılara razıyım bebegım ii olsun yeterkı bırakmasın benı 24 saat cekerım agrıları benn

Oh oh maşallah sana.
Bu ay senden korkulur...
Bu kadar şey yerse kocan sen bu ay kesin hamilesin...

ayy ohh ohh inşallah ya benım de içim kıpır kıpır bunlara baktıkca iştahlanıom daha yemeden:roflol:imş allah nasip ederse buay kararlıyım:CüvCüv:hihoyyytkaydirigubbakcemile3

OLSUN OLSUN BEBEK için herşeye deger istediği ben olayım kaçmam ben giderim yanınaa cnmm gamyoncuiremsu:CüvCüv:hihoyyytkaydirigubbakcemile3

kaçma zaten cnm benim çalışın bol bol :jeyyar: benim bu ay kendimden umudum yok sizleri bekliyorum bu ay boş geçiyo gibi kociş çok yoğun bende bi yakalasam takipteyim :roflol: :roflol:

Hayırlısı olsun canım.
İnşallah eşinin değerleri yükselmiştir.
Pazartesi güzel haberler verirsin inşallah bize.

Sana kolay gelsin misafirlerinle.
Fazla kalıpta seni de yormasalar bari.
sağolasın canım benim inşallah
aslında şu çikolata kisti muhabbeti canımı sıktı ama
olsaydı daha önceden anlarlardı ama değilmi
inşallah huzurlu bi şekilde ağırlarım

kolay gelsin canım ,,,yap şöle sarmaları börekleri tatlılarıı,, ay acıktım galibakaydirigubbakcemile3

yok bee tatlım onlar öyle şeylerden hoşlanmazlar illa tavuk pilav yoğurt çorbası olacak ben onları yemekten bayılacam ama
tarhana çorba yapıcam yeşil fasulyeyi yaptım fırında tavuk incik garnitürlü pilav ve salata
bugün kolaya kaçıyorum
başka zaman sarıyodum yaprak
ama koşturmacadan bakamadım
seninde karnını acıktırdım kusuruma bakma
çook öptüm hepinizi sağolasınızŞeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…