:lepi::lepi:HER-ŞEY ÇO-CUK İ-ÇİN
Her şey çocuk için
herşey çocuk için delikafadulden
delikafadulden
GÜNAYDIN KIZLAR...herkese huzurlu bır gün diliyorum..
nevrom esının sınavı ınsalah ıyı gecmıstır...
balsurat gecmiş olsun cnaım.senı yınede yum gözünü yap işini ymuoslar bos agıtmesın.....
asi kendıne gelemene cok sevınıyorum kardeşimmm..cık gez dolaşşş...
Herkese cook tesekkur ederım verdıgınzı moraller için ...okynca cok sevındım.eşim bıle boyle konusmadı..zaten net olmayınca kısmeylede paylasmadık.. persembe günü asırı ateslendm haalada atesım devam edıyor nete gıremedım.h,ç.bu ates nedendır bılen varmı?dün bırara gırdım esım gelınce hemen kapadım yarım kaldı.hersey..?bugün benım için büyük gün ama ben dayanamadım bırdaha test yaptım bu sefer daha sılıkdı şuan cok korkuyorum sattlerı sayıyırum sevıyen yukselsin dıye.. benımkı tüp bebek yagmurcan ılkdenemem.:uhm:..ama ümitsiz vakka gözüyle bakılıyordu :)
kan tahlılım aynı yeremı yaptırayım kzılar yoks afarklı bıryeremı yaptırayım..farkedermı sızce ?:bbo:a.s.:1hug::enbuyukkk:
yapmam lazım neslihancım.. 1 haftadır ustalar dolandı durdu.. her yer mahvoldu.. toz olmadık bir yerim kalmadı.. yapmazsam gördükçe kafayı yiyecem.. bir an önce toparlamam lazım yoksa kendimi toparlıyamıcam :roflol:
hayırdır inşalalh....canım ben pek rüya yorumundan anlamam.....kizlar günaydin..hemen bisey anlatmam gerek..rüyami tabikide...
rüyamda esimle yeniden evleniyorduk,sürpriz yapmis bana..bende kuzenimde ay göbiste cikicak gelinlikte,1 aylik oldu bebis ama olsun diyorum,giyiyorum dügünümüz oluyordu,havai fisekler falan...sabah esim uyandi cucu rüyamda seninle yeniden evleniyorduk dedi:1shok:aynisini oda görmüs yaniiii,ne demekki sizce bu
:hooray::hooray:çok sevindim canımŞenizKızlar iyi haftasonlarıııııı. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Ben geldimmmmmmm. hihoyyyt hihoyyyt
Çok mutluyum , eşim sınavda başarılı oldu. Mutluluk sarhoşuyuz dünden beri. :sm_cool: :asigim:
Hepinize çok teşekkür ediyorum canlarım. Dualarınız yardımcımız oldu. Allah hepinizden razı olsun. Allah hepinizin gönlüne göre versin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
55 sayfa var okumam gereken.Geçmişe dönüp onları okuyup , listeleri güncellemeliyim. :1rolleyes: Sonra da sitedeki işlerime bakacağım. sengözlerimebaksanab Öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnn. ŞenizŞeniz Şeniz
kızlar sinüzitten dolayı baş ağrısından mahvoldum geçmedi sabahtan beri marankiyle saraçoğlunun kürlerini okudum şimdi papatya kaynatıp deniyim bakalım ..ilaç içmek istemiyorum çünkü içim dışım kür oldu yaa..uff..
Kızlar sizin eşlerinizde de lökosit var mı?
Varsa doktor ne ilacı verdi?
Adını yazar mısınız....
Dün eşime bazı vitaminlerin adını yazıp verdim(evicap, l-arginine, l-cartine)
Bunları üroloğa gidip sorucak.Kullanmasında bi sakınca olup olmadığını.
Gitmişken lökosit içinde bi danışsın bari.
Bizimki sadece bi tane vitamin verdi.(betasec)
O bitti.Bi daha da kullan falan demedi.
canım ateşin biraz inişli çıkışlı.....ben çok iyi anlamıyorum...ama bugün de düşmüş....belkide çatlamış olabilir....canım eğer bundan sonra ateşin yükselmeye başlarsa o zamn daha iyi anlaşılır.....Merhabalar,pinkrose geçmiş olsun canım, Allah şifanı versin,bendede birtürlü geçmek bilmeyen farenjit var:1no2: boğazım sürekli yara en ufak soğuk,sıcak yiyip içmemde kabarıyor.
Nevrosky,canım tebrik ederim bunun için çok uğraştınız ee mükafatını da aldınız hakkınıza hayırlısı olsun.a.s.
Birda sorum olacak bilenler varsa,ateşim bugün düşük acaba yumurtam çatladımı?ateş ölçme yöntemi bölümüne yazdım ama kimsecikler yok:çok üzgünüm:
4.gün 35.9
5.gün?????
6.gün 35.1
7.gün 36.2
8.gün 36.0
9.gün 35.6
10.gü 35.8
11.gü ????
12.gü 35.9
13.gü 36.2
14.gü 35.8 çatlamışmıdır?
kızlar gittim pazara neler aldım neler bal arısütü polen fıstık badem dolmafıstıgı fındık çörel otu ceviz yer fıstıgı kayısıcekrdeği glıkoz tup tohumu hındıs.cevizi karışımlı biişiy aldım tadı enfes inş işe yarar kızlarrr...bide keçiboynuzu arısütü arıpolenı ..kendımede incir aldım....buay yogun çalışma var allahın iznıyle inş hamile kalıcam bu yolda kararlıyım gelmıossa zorla getırcez nazlı bebelri allhın izniyle..
kızlar yaa ben cok endıselıyım yaa karnımda ve kasıklarımda agrılar var normal mı
çookk yoğunum çookk yorgunum sabahtan beri koşuşturmaca
akşama kalabalık eşim tarafı kayınvalidem yemekli geliyolarsüprizzzzz
o ara size bi göz atayım dedim
bugün yeni başladığım hastaneye eşim sperm testi verdi
sonucu pazartesi alacağız
dr senide göreyim demişti
2 tane ayrı ayrı ultrasona soktu
daha uzman dr u çağırdı dedim ne oluyoruz:sm_confused: kistim vardı ya benim çikolata kistine benzetmiş
kan testi verdim bunun içinde oda pazartesi çıkıcak
pazartesi sabah 10 da tekrar kontrolüm var
soldaki yumurtamla ilgili bişey söylemedi var dedi sadece
hakkımızda herşeyin hayırlısı bakalım:Saruboceq: :Saruboceq:
çookk yoğunum çookk yorgunum sabahtan beri koşuşturmaca
akşama kalabalık eşim tarafı kayınvalidem yemekli geliyolarsüprizzzzz
o ara size bi göz atayım dedim
bugün yeni başladığım hastaneye eşim sperm testi verdi
sonucu pazartesi alacağız
dr senide göreyim demişti
2 tane ayrı ayrı ultrasona soktu
daha uzman dr u çağırdı dedim ne oluyoruz:sm_confused: kistim vardı ya benim çikolata kistine benzetmiş
kan testi verdim bunun içinde oda pazartesi çıkıcak
pazartesi sabah 10 da tekrar kontrolüm var
soldaki yumurtamla ilgili bişey söylemedi var dedi sadece
hakkımızda herşeyin hayırlısı bakalım:Saruboceq: :Saruboceq:
millet nerdesinizzz herkes gezmede mi bakim ama olmaz ki biz çalışıyoruz burdaaa senağlama senağlama yaa bende istiyorumm
kızlar yaa ben cok endıselıyım yaa karnımda ve kasıklarımda agrılar var normal mı
kızlar gittim pazara neler aldım neler bal arısütü polen fıstık badem dolmafıstıgı fındık çörel otu ceviz yer fıstıgı kayısıcekrdeği glıkoz tup tohumu hındıs.cevizi karışımlı biişiy aldım tadı enfes inş işe yarar kızlarrr...bide keçiboynuzu arısütü arıpolenı ..kendımede incir aldım....buay yogun çalışma var allahın iznıyle inş hamile kalıcam bu yolda kararlıyım gelmıossa zorla getırcez nazlı bebelri allhın izniyle..
ohhh desene ziyafet var yanlız kocişin bunların hepsini yiyince evde kaçıcak yer arama sonra :roflol: şimdiden görür gibiyim kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :roflol:
kızlar yaa korkuyorum karnım ve kasıklarım agrınca aklıma kotu kotu seyler gelıyo dusuk dıs gebelık bos gebelık felan allahım korusun bebegımı bunlarda olurmu bu tur agrılar off yaaa allahım yardımız olsun korusun insallah
kızlar yaa korkuyorum karnım ve kasıklarım agrınca aklıma kotu kotu seyler gelıyo dusuk dıs gebelık bos gebelık felan allahım korusun bebegımı bunlarda olurmu bu tur agrılar off yaaa allahım yardımız olsun korusun insallah
Oh oh maşallah sana.
Bu ay senden korkulur...
Bu kadar şey yerse kocan sen bu ay kesin hamilesin...
OLSUN OLSUN BEBEK için herşeye deger istediği ben olayım kaçmam ben giderim yanınaa cnmm gamyoncuiremsu:CüvCüv:hihoyyytkaydirigubbakcemile3
sağolasın canım benim inşallahHayırlısı olsun canım.
İnşallah eşinin değerleri yükselmiştir.
Pazartesi güzel haberler verirsin inşallah bize.
Sana kolay gelsin misafirlerinle.
Fazla kalıpta seni de yormasalar bari.
kolay gelsin canım ,,,yap şöle sarmaları börekleri tatlılarıı,, ay acıktım galibakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?