Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
delikafaduldendelikafaduldenyupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafadulden

yağmur kız elektirik fazla çarptı herhalınnnnnnndelikafaduldendelikafadulden

biriii benii durdursunnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

benıde benıdeeeeeeeee
:roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

yaww istanbulularrrr ne oldu buluşmaaaaaa
,
bak sakaryalılar bile buluşmuş valllaaaa.resimlerine baktım da kıskandım valllaaaa.
pazar günü herkes müsait olur....

bak bir ben varız bir yağmur başka biza takılan var mııı??????***delikafadulden

Yemekten bahsetmeyin ya açlıktan geberiyorum :sm_confused:
espiride yapamıyom delikafadulden
kornella HERŞEY ÇOCUK İÇİN delikafadulden cornella
smsmh :asigim: smhm :asigim:

İstanbul buluşması deyince kimse oralı olmuyo herkes korkuyo kocişinden :dilcikar: gelmezseniz gelmeyin :dilcikar:
Bizde ikimiz buluşuruz foto çeker koyarız
küstüm istanbullularla :dilcikar:

İstanbul buluşması deyince kimse oralı olmuyo herkes korkuyo kocişinden :dilcikar: gelmezseniz gelmeyin :dilcikar:

yağmurum kimsede çıt yok. gel biz buluşalım sadeceee.benim eve gelirsin kartal soğanlığıda biliyormuşsun zaten ben sana neler yaparım nelerrrrrrcokacimcoook

haftaya pazar senin için uygun mu??Çok üzgünüm çoook

Tamam canım msn den konuşuruz ama önümüzdeki hafta olmayabilir :jeyyar:
yemek mi dedin açım ben aç cokacimcoook yap bana yemekler off
diğerleride çatlasın :dilcikar:

smhsmh kolay gelsin canım,inş senin ve eşinin tahlilleri güzel çıkar :1hug:

nevroşum gözünaydın çok sevindimhihoyyythihoyyyt

ya arkadaşlar benim eşimde de lökosit var.
ama doktoru ona antibiyotik vermedi.
sadece klomen vermişti.
klomen lökositi yok eder mi?
sizin kullandığınız ilacın adı neydi?

sevcancım kullandığımız ilacın adını bilmiyorum ancak epey antbiyotik çeşidi içti eşim çünkü lökosit sayısı milyonlarcaydı,doktor klomende vermişti fakat antibiyotik tedavisinden sonra başlamıştık kullanmaya ve şöyle de bir durum var normalde lökosit olurmuş zaten ancak bunun sayısı önemliymiş normal sayısı her sahada 3-4 adet olmasıymış,üroloğumuz böyle şöylemişti belki senin eşinin de lökosit sayısı normal seviyededir....

her-şey-çocuk-için:lepi:

kolay gelsin canıma.s.
pazartesi inşalah güzel haberlerle gelşrsin.....

:1no2::1no2::çok üzgünüm:

canımya eğer gelirsemde kociş küser:çok üzgünüm:

canım şimdilik ben yağmur ve sen varız benim evde buluşacaz kocamda yok rahat rahat muhabbet ederiz....başka gelen olur belki....:lepi:

canım bana çok yakınsın...ama dediğim gibi kocişten pek ümit yok....yine şansımı bir deneyeyim ama hiç umudum yok:çok üzgünüm:canım acele etmeyin...biranda herkesin haberi olmaz....zamanla arkadaşalr duyacakdır....yada listemizdeki istanbulda oturan arkadaşlara özelden sorabilirsin.....

canım denedim yarım litre kaynayan suya 3 kaşık dolusu kuru papatya attım 5 dakika soludum buharını yarım saat ara verip tekrar soludum geçti yaa..ohh şükür sabahtan beri gözümü açamamıştım geçirdi inanamıyorum..ALLAHIMA şükürler olsunn.deneyin kızlar yarında yapıcam sökülene kadar devam..deneyebilirsiniz..

Geçmiş olsun PinkRose.....
Benim de dişlerim acayip sızlıyo çok ağrıyolar.
Ama ilaç içmemekte direniyorum.
canım bence dişçiye gitmelisin diş ağrısı bende çektim bilirim..

oo hadi kolay gelsin:jeyyar: canım inşş bu ay olucak hayırlısıyla..:CüvCüv:

kolay gelsin canım seni çok yormasınlar bakalım misafirlerin..p tesi en güzel sonuçları alırsınız inşş tatlımm..:içelim:

canım şimdilik ben yağmur ve sen varız benim evde buluşacaz kocamda yok rahat rahat muhabbet ederiz....başka gelen olur belki....:lepi:

buluşun canım fotoları görelim ama gözümüz güzel görsünn..a.s.

cnm sen nerde oturuyon gelmeni çok isterim ya madem yakınız.herkese tek tek özelden olmaz.neyse görenler bana ulaşır

hadi canim insallah az hasarla atlatirsin bu geceyihihoyyyt
insallah test sonuclarinizda süper cikar ve melegin gelirrr:ecrin_bebek:

cok sessiziz bugün..kimsecikler yok
neyse..bende kaciyorum simdilik...sizede bu sarkiyi armagan ediyorummm

Bir aleme indim yalnız,
Yerde toprak, gökte yıldız.
Bir yan susuz bir yan deniz.
İki el, bir baş verdiler,
Bir çift göz ağlar da güler.
Dört bir yanda benim gibiler.
Doğru söz içinmiş diller,
İşte kalbin sev dediler.

Bana yalan söylediler,
Bana yalan söylediler;
Kaderden bahsetmediler.

Varsın böyle geçsin ömrüm,
Neşeyle dolsun bari her günüm.
Hani benim sevdiklerim?
Hani gönül verdiklerim?
Hasret gider, ben giderim.

kızlar slm nasılsınız kaç gundur gıremedım buraya canlarım işe başladım kılolarım için dıyete başladım kendımı toparladım kendımı çok mutlu hıssedıyorum nevrom nasılsın canım ya benım kıstım vardı dr dogum kontrol hapı verdı ama hala kasıklarım agrıyor sence normalmı aşılamadan sonra daha kuçuk olan yumurtam buyumuş ve kıste çevırmış

inş canım ya baksana herkes buluşuyo hayırlısı bekleyelım duyanlar olur belkı...kendıne iyi bak ............guzel muhab:1hug:betler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…