delikafaduldendelikafaduldenyupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidelikafaduldendelikafadulden
yağmur kız elektirik fazla çarptı herhalınnnnnnndelikafaduldendelikafadulden
biriii benii durdursunnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
İstanbul buluşması deyince kimse oralı olmuyo herkes korkuyo kocişinden :dilcikar: gelmezseniz gelmeyin :dilcikar:
Bizde ikimiz buluşuruz foto çeker koyarız
küstüm istanbullularla :dilcikar:
selam kımler buluşuyo ya bende ısterım arkadaşlar.....
çookk yoğunum çookk yorgunum sabahtan beri koşuşturmaca
akşama kalabalık eşim tarafı kayınvalidem yemekli geliyolarsüprizzzzz
o ara size bi göz atayım dedim
bugün yeni başladığım hastaneye eşim sperm testi verdi
sonucu pazartesi alacağız
dr senide göreyim demişti
2 tane ayrı ayrı ultrasona soktu
daha uzman dr u çağırdı dedim ne oluyoruz:sm_confused: kistim vardı ya benim çikolata kistine benzetmiş
kan testi verdim bunun içinde oda pazartesi çıkıcak
pazartesi sabah 10 da tekrar kontrolüm var
soldaki yumurtamla ilgili bişey söylemedi var dedi sadece
hakkımızda herşeyin hayırlısı bakalım:Saruboceq: :Saruboceq:
Kızlar iyi haftasonlarıııııı. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 Ben geldimmmmmmm. hihoyyyt hihoyyyt
Çok mutluyum , eşim sınavda başarılı oldu. Mutluluk sarhoşuyuz dünden beri. :sm_cool: :asigim:
Hepinize çok teşekkür ediyorum canlarım. Dualarınız yardımcımız oldu. Allah hepinizden razı olsun. Allah hepinizin gönlüne göre versin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
55 sayfa var okumam gereken.Geçmişe dönüp onları okuyup , listeleri güncellemeliyim. :1rolleyes: Sonra da sitedeki işlerime bakacağım. sengözlerimebaksanab Öpüyorum hepinizi kocamannnnnnnnn. ŞenizŞeniz Şeniz
ya arkadaşlar benim eşimde de lökosit var.
ama doktoru ona antibiyotik vermedi.
sadece klomen vermişti.
klomen lökositi yok eder mi?
sizin kullandığınız ilacın adı neydi?
her-şey-çocuk-için:lepi:kızlar gittim pazara neler aldım neler bal arısütü polen fıstık badem dolmafıstıgı fındık çörel otu ceviz yer fıstıgı kayısıcekrdeği glıkoz tup tohumu hındıs.cevizi karışımlı biişiy aldım tadı enfes inş işe yarar kızlarrr...bide keçiboynuzu arısütü arıpolenı ..kendımede incir aldım....buay yogun çalışma var allahın iznıyle inş hamile kalıcam bu yolda kararlıyım gelmıossa zorla getırcez nazlı bebelri allhın izniyle..
kolay gelsin canıma.s.çookk yoğunum çookk yorgunum sabahtan beri koşuşturmaca
daha uzman dr u çağırdı dedim ne oluyoruz:sm_confused: kistim vardı ya benim çikolata kistine benzetmiş
:1no2::1no2::çok üzgünüm:yaww istanbulularrrr ne oldu buluşmaaaaaa
,
bak sakaryalılar bile buluşmuş valllaaaa.resimlerine baktım da kıskandım valllaaaa.
pazar günü herkes müsait olur....
bak bir ben varız bir yağmur başka biza takılan var mııı??????***delikafadulden
İstanbul buluşması deyince kimse oralı olmuyo herkes korkuyo kocişinden :dilcikar: gelmezseniz gelmeyin :dilcikar:
Bizde ikimiz buluşuruz foto çeker koyarız
küstüm istanbullularla :dilcikar:
canım şimdilik ben yağmur ve sen varız benim evde buluşacaz kocamda yok rahat rahat muhabbet ederiz....başka gelen olur belki....:lepi:
ayy bende de var o dert bende duymuştum onu papatyayı kaynatıp buharını soluycakmışsın 5 dk tutup ara vercekmişsin akıntı başlayana kadar dene bakalım cnm iyi gelirse bizde yaparız papatya kurusu diye duymuştum ben
canım bence dişçiye gitmelisin diş ağrısı bende çektim bilirim..Geçmiş olsun PinkRose.....
Benim de dişlerim acayip sızlıyo çok ağrıyolar.
Ama ilaç içmemekte direniyorum.
kızlar gittim pazara neler aldım neler bal arısütü polen fıstık badem dolmafıstıgı fındık çörel otu ceviz yer fıstıgı kayısıcekrdeği glıkoz tup tohumu hındıs.cevizi karışımlı biişiy aldım tadı enfes inş işe yarar kızlarrr...bide keçiboynuzu arısütü arıpolenı ..kendımede incir aldım....buay yogun çalışma var allahın iznıyle inş hamile kalıcam bu yolda kararlıyım gelmıossa zorla getırcez nazlı bebelri allhın izniyle..
kolay gelsin canım seni çok yormasınlar bakalım misafirlerin..p tesi en güzel sonuçları alırsınız inşş tatlımm..:içelim:çookk yoğunum çookk yorgunum sabahtan beri koşuşturmaca
canım şimdilik ben yağmur ve sen varız benim evde buluşacaz kocamda yok rahat rahat muhabbet ederiz....başka gelen olur belki....:lepi:
her-şey-çocuk-için:lepi:
kolay gelsin canıma.s.
pazartesi inşalah güzel haberlerle gelşrsin.....
:1no2::1no2::çok üzgünüm:
canımya eğer gelirsemde kociş küser:çok üzgünüm:
canım bana çok yakınsın...ama dediğim gibi kocişten pek ümit yok....yine şansımı bir deneyeyim ama hiç umudum yok:çok üzgünüm:canım acele etmeyin...biranda herkesin haberi olmaz....zamanla arkadaşalr duyacakdır....yada listemizdeki istanbulda oturan arkadaşlara özelden sorabilirsin.....
çookk yoğunum çookk yorgunum sabahtan beri koşuşturmaca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?