Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gulsucm dogum gunun kutlu olsun Allah saglıklı evlatlar nasip etsin canım

nevroo benimkiler geldi bu sabah .. günü geçenlerde kalmak isterdim ama en iyisi sen al beni ordan.. sositososito sositososito yeni tarihim 5 martmış şakkıdı

kızlar nasıl olmuş bebişime ördüm ama gelmiyorki giysin(((((((((((((senağlamasenağlama

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık,bende ördüm aynı erkek patiğinden herkes hayran kaldı İnşallah bebişlerimiz bir an önce gelir de giyerler. Foto da çok güzel çıkmışsın canım.a.s.

Merhaba gülsu,doğum gününü kutlar sağlıklı,mutlu yıllar dilerim İnşallah sende bizde en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırıza.s.

slm kizlar ben geldim
size belkide bu topigin en kotu haberini getirdim
son msjimi okuyanlarbilir
cuma gunu kocisimle gezicem kavga etmeden doneriz insallah diye
ama olmadi evde cikmadaik bile
uyandi benim bebgim yanina gittim
sevdim onu guzel sozler soyledim
ama olmadi birseyler ters gidiyordu benim ediklerimin tersini soyluyor bana kobusmuyordu beni sevmiyordu
bunu neden yapti bilmiyorum ama ayrilmaya karar verdigini bu isin devam etmemesi gerektigine inanmisti
ben ondan cok birsey istemedimki
olsun bebsimizde olur olmasada yanindayim dedim senden vazgcemem seviyorum dedim ama olmadi
biz ayrildik uzun hikaye ile sizleri bogmayim
simdi benim tek bebegim ilk bebegim bana kmlerce uzaklikta
bu sinir krizi gecriirip sakinlestirilmis halim o yuzden sacmaliyor olabilir
artik sizinle bir ortak noktam kalmadi kendinize cok iyi bakin
o koca bebklerinize birbirinize sahip cikin
enim kocam gibi bebksizligi haketmiyorsun sen senden guzel anne olur benim yuzumden olmadi diyen bir kocaniz olursa kendinizi oldurun ve evinizden yine cikmayin cunku hayat bebeksizlikten daha zor
ben yasadim yasiyorum ve yasiycam
yanginlardayim bu lafai artik simdi anliyorum kizlar yaniyorum kalbim yaniyorrrrrrrrrrrrrr
cok kotu yazdim idare edin artik
sizinle gecirdigim gunlerimide hic unutmiycam
bu siteye girmeyi istemiyorum cunku bana anilarimi hatirlatiyor ve aci cekiyorum
ama guzelmis ya bu acida bana koca bebegimi hatirlatmasida
neyse samaladim demi
insallah hepiniz hamile kalabilirsiniz kizlar
ben artik acaba hamilemiyim bile diyemiycem aslinda o bile guzeldi onu bile ozledim
olsun
bunuda atlatirim ben ben bu dunyaya aci cekmeye gelmisim
kizlar ben bu topige bir daha girmem
o yuzden yazdiklarinizi okuyamam kusura bakamayin cvp yazamiycam icin
sizide cok sevdim ben ama ayrilik girdi araya ben sevdiklerimden hep ayrilmak zorunda kaldim zaten
hepinizi tek tek optummmmmmmmmmmmmm
hoscakalin

asicim şimdi okudum şok oldum üzüldüm canım. eşin seni daha fazla üzmemek için bu kararı almış. bırakma canım benim seviyorsan yapış yakasına o gittiyse sen onun yanına git canım benim bırakma koca bebeğini görüyorumki seviyosun yanibebek elbet birgün gelirdi benimde kafam karıştı ne desem bilmiyorum da ya

asicim bu ne demek böyle sabah sabah şok oldum..canım mutlaka bir yolu olmalı birbirinizi severken ayrılmakta neymiş...herkes çocuk sahibi olacak diye bir kaide yokki...çocuğu olmayıpta senelerce mutlu yaşayan bir sürü aile tanıyorum...ama çok uğraş verip çocuk sahibi olup ayrılan bir sürü insanda var...lütfen böyle bir şey için yuvanızı dağıtmayın...şu anki üzüntünüzle yanlış kararlar vermeyin lütfen...eşin biraz daha yatışınca onunla görüş hayatım...

canım bu durumda ne söylenebilir bilmiyorum ama çok üzüldüm ama bu kararı eşinin almasının sebebi bencede eşinin seni üzmemek istememeyişidir rabbim hakkınızda hayırlısını versin............

kızlar günaydın demeyi unuttum ama asinin yazdıklrını okuyunca şok oldum ya. ben kaçıyorum gerçekten moralim bozuldu yaaaa

haklısın casper bende çookkk kötüü olduuum cevap vermeye bile fırsat vermeden gittii......gerçekten elimizden ancak şuanda ona yoğun dua etmek geliyooor...

ASİ mahvetti sabah sabah....ya sakinleşirler ve herşey düzelir inşaallah...nr bileyim üfff moralim bozuld...Allahım asinin kalbine ferahlık ver Ya Rabbim

arkadaşlar gercekten cok üzücü birdurum allahtan dilliyorum bu üzüntülerimiz boşa cıkmaz RABBİM en kısa zaman da hepimize :ecrin_bebek:nasip etsin bebişlerimizi asi arkkadaşımıza bol bol dua edelim ALLAHIM ASİ VE EŞİNE KALP HUZURU VER VE BİRAN ÖNCE BURAYA ASİ HAMİŞOLARAK:CüvCüv: DÖNER AMİNNNNNNNNNNNNNN

asım benım...cok sasırdım..topıkte senın yazını gorunce..ne kadrda sevınmıstım kı asım toplandı kendını azda olsa dıye...
ama ben bılıyorum sız bırbırınızı cok sevıyorsunuz..vede cok yakısan bır cıftsınız..suan belkıde esının senı uzmek ıstememesınden kaynaklanıyordur...:çok üzgünüm:ınsallah hersey yolunda gıder tekrar aramıza donersın..a.s.
o dovmenı ben hıc unutmadım..anladın sen onusenağlama
o dovme gıbı esınle bır omur hıc ayrılmayacaksınız..ama suan bır gecıs surecıdır buyuk bır ıhtımal..ben ınanıyorumkı sız tekrar bır arada olucaksınız..bebk cok onemlı olabılır ama yıne sızın sansınız var..tekrar tekrar deneme sansınız var...ılk denemede olmayabılırdı ama dıger denemelerde bebsının gelecegını dusunuyorumdum..
asıcım senı sefıyoz..:1hug::asigim:

kızlar hcg degerım200 ye yakın cıktı..hamıleyım sonunda.. pazartesı tekara yaptrıcam katlayacak ınsaalahh... duarım sizlerle.... yanımzda oldugunuz için tesekkur ederım ....dua edıyprum hep...

kızlar hcg degerım200 ye yakın cıktı..hamıleyım sonunda.. pazartesı tekara yaptrıcam katlayacak ınsaalahh... duarım sizlerle.... yanımzda oldugunuz için tesekkur ederım ....dua edıyprum hep...

nısasumcum tebrık ederım..cok sevındım senın adına ..rabbımın bır mucızesı daha..
umut yokken tek embrıyoyla anne ben tutancagın dedı..vede tutundu..
rabbım saglıklı bır sekıldede kucagına almayı nasıp etsın...
halay cekemıyorum ama oynayım senın ıcın:dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…