Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hcg degerım200 ye yakın cıktı..hamıleyım sonunda.. pazartesı tekara yaptrıcam katlayacak ınsaalahh... duarım sizlerle.... yanımzda oldugunuz için tesekkur ederım ....dua edıyprum hep...

canım tebrik ediyorum allah kucagına almayı nasip etsin:teytey::teytey::teytey:

asicim canım çok üzüldüm .. Allah size tekrar huzur versin .. hemen karar vermeyin.. biraz uzaklaşın belki de çözüm olur.. Allah yardımcınız olsun canım..

nisasum tebrik ederim.allah saglıkla kucagına almayı da nasip etsin.darısı tüm isteyenlerin başına...

uzun zamandır ugramıyordum sayfaya.bir uğrayayım dedim.okuduğum haberle sarsıldım.çok üzüldüm asicim.eşin şu anda sağlıklı düşünmeden bazı kararlar almış kendi kendine.ben aranızın en kısa zamanda düzeleceğine inenıyorum.güçlü ol ve sevgine sahip çık canım..:teselli:

nevroo benimkiler geldi bu sabah .. günü geçenlerde kalmak isterdim ama en iyisi sen al beni ordan.. sositososito sositososito yeni tarihim 5 martmış şakkıdı

Canım güncelleyeceğim. Asinin haberini görünce kilitlendim. :bbo: Başka birşey yazamıyorum sana özür. :çok üzgünüm:

asicim canım ya inan çok üzüldüm :çok üzgünüm:sizin bence biraz yanlız kalmaya ihitiyacınız var,,tamam bebek çok önemli ama siz daha önemlisiniz,,bende bebeğimi kaybettikten sonra gözüm hiçbişeyi görmüyodu, nerdeyse boşanma aşamasına gelmiştim ama eşimden 4 günlüğüne uzaklaştım ayrı kaldım o ayrılık bize ii gelmişti

canım sen eşini çok seviyosun ve eşinde seni seviyor seni üzmemek için böle bir karar vermişş ,,biraz zaman verin birbirinize canım benimm ,, keşke burda olsan ve yazılanlara okusan canımmmsenağlama

nisasum tebrikler canım,,Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inş..

sabırsızım 2. aşılamam hayırlı uğurlu olsun canımm inş.. bu sefer bebişin hayırlısıyla gelir canımm

slm kızlar herkese, epeydir uğrayamadım.İyi haberler beklerken asinin yazısını görünce şok oldum.asicim özelden msj gönderdim, biz sana elimizden geldiğince destek olmak istiyoruz, lütfen kopma.Dualarımız seninle.İnşallah çabucak atlatacaksınız bu dönemi.

ağlamak istiyorum yaa:çok üzgünüm:
olamaz olmamalı böyle bişey
geçecek bence tatlım
senin koca bebeğin sensiz yapamayacağını anlayacak
bırakmasaydın inat etseydin
bu böyle sonuçlanmamalı ne olur Allahım
dualarımızı kabul et:Saruboceq:
arkadaşımın yüzünü göremesemde kalbimde hissettiğim arkadaşımın yüzünü güldür lütfen:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar hcg degerım200 ye yakın cıktı..hamıleyım sonunda.. pazartesı tekara yaptrıcam katlayacak ınsaalahh... duarım sizlerle.... yanımzda oldugunuz için tesekkur ederım ....dua edıyprum hep...

nisasum bitanem ; seni çok tebrik ediyorum. Öyle bir anda geldi ki haberin.. Çok sevindik tabi. Merakla beklediğimiz 40. Hamilemiz sen oldun. Bir mucize gerçekleştirdin. Allahım ol dedi mi oluyor , çok şükür. 1 embriyo ile oldu. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Asiden sabah gelen haberi okuyunca kilitlenip kaldım. Çok kötü oldum. Bu sebeple sana çok sıcak bir mesaj yazamadım farkındayım. Ama içimde sevincini doyasıya paylaşıyorum bitanem. Tekrar tekrar tebrikler. Pembe köşe için özelden birkaç soru soracağım. Cevaplarsan akşama düzenlerim. a.s.

Bir de yeni bebek haberi varmış, nisasum tebrik ederim canım.Sağlıklı-sıhhatli bir hamilelik geçirip bebeğine kavuşmanı dilerim.

Nisasum arkadaşım seni tekrar tebrik ediyorum.gerçektende mucize gibi. Kaderimizde varsa tek yumurta ilede oluyor daha fazlası ilede oluyor.a.s.:teytey:

Ben böyle bir sonu kabul etmiyorum. yasakkelime

Bu işler bu kadar kolay değil. yasakkelime

Çocuğunuz olmayacak olsa bile , bu kesin olsa bile ; bir evlilik böyle şak diye bitirilemez. yasakkelime

Eşin senin ne kadar üzüldüğünü gördüğü için , ne kadar özlemle yandığını gördüğü için kendince fedakarlık yapmak istemiş. Mantıklı düşünemediği belli. Ama düşünecek. Kafasına vura vura aklını başına getireceksin.

Çıkmasaydın o evden. Nasıl gidebildin. Ne olursa olsun gitmemeliydin. Kovsa da kapının önüne koysa da bir adım atmamalıydın uzağa.

Hiçbirşey için geç değil. Ben bu durumun düzeleceğine inanıyorum.
Yuva iki kişi ile kurulur. Allah bağışlarsa , kısmette varsa aileye yeni bireyler katılır. Siz kocaman yürekleriniz ve kocaman sevginizle kocamaaaaaaannn bir aileydiniz zaten. Bu yuvanın dağılmaması için ne yapmak gerekiyorsa yapılmalı. O saçmalamaya devam etse de ona doğru yolu gösterecek , gözünü açtıracak olan sensin. Ne dese de , ne söylese de ona pabuç bırakma. Herşey senin elinde.

Eminim o da mutsuz şimdi. Canından ayrılmış , uzaklarda bir başına ; içi nasıl da buruktur , nasıl da yarımdır şimdi.

Buraya gelmeyeceksen de , bunları okumayacaksan da yazıyorum. İçimden geçiriyorum , en derinliklerinden. İnanıyorum ki Rabbim bu yazdıklarımızı , bu duygularımızı sana iletecek. İçinde hissedeceksin. Sana güç verecek. Ve bu güçle yeniden birarada olabilmeniz için gerekli mücadeleyi vereceksin.

Allahım yardımcınız olsun. Allahım sevenleri ayırmasın. Allahım yeniden sizleri biraraya getirsin. Mutluluğunuzu da daim etsin. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nevrocum benim günüm dündü, ilk defa gecikti.Her ay kızıyordum, bir gün gecikse de azıcık umutlansam diye heralde bu ay beni kırmammak için böyle bi sürpriz yaptı.Aslında gecikse bile umutlanmaya fırsat vermedi, ağrılarım, sancılarım yerli yerinde.Bence yeni tarihi yazabilirsin, 7 mart.

Asiicim inan çok şaşırdım yani şok geçirdim olamaz ya olmamalı
Biz daha yolun başındayız eşin ne çabuk pes etmiş anlıyorum destek olmaya çalışmışsın ama yakasını bırakma oda sanırım bunalımda pişman olucak eminim ben
Hiç mi okutmadın hiç mi bahsetmedin bizim topiğimizden sizin gibi niceleri var yani bizler o zaman hepimizin kocası bizi bıraksın
OLurmu böyle vazgeçmek olurmu herşeyi biranda silmek
fevri hareket etmiş eşin umarım kocabebeğin sebi bırakmıcak sende ona sımsıkı sarıl
Hayat bizim için şimdi başlıyor herşey sınama ne diyeceğimi bile bilmiyorum şuanda senağlama
Umarım bu zor günleri atlatırsınız şimdi tek dileğim Rabbim sizleri ayırmısın
Hiç kimsenin yuvasını bozmasın yuvalarımızı çocuk sesiyle doldursun
Hiç birşey için geç değil canım dediğim gibi hayat bizim için şimdi başlıyor bizim mücadelemizde hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak :teselli:
a.s.

Nisa tebrikler Rabbim kucağına almayı nasip etsin.. Darısı bizlere tabi Asi arkdaşımla beraber ben inanmıyorum böyle kolay bitmeyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…