kızlar hcg degerım200 ye yakın cıktı..hamıleyım sonunda.. pazartesı tekara yaptrıcam katlayacak ınsaalahh... duarım sizlerle.... yanımzda oldugunuz için tesekkur ederım ....dua edıyprum hep...
senağlama asinin yazısını ağlayarak okudum .. böyle olmamalıydı .. düzeleceğine inanıyorum ve gönülden diliyorum ..
nevo ben çok kötüyüm senağlama ilaçlar bana çok dokundu ilk kez menogon kullandım ve iğneler bende şişlik yaptı iğneyi yaptığımı yere dokunamıyorum bile okadar acıyor yani.. ne yapacağımı şaşırdım mosmor oldu her yer dru aradım salı günü olan kontrolümde bakalım dedi ama salıya kada 2 iğnem daha var yaparken saatlerce ağlıyorum ben böyle bi iğne görmedim penisilin gibi yakıyor ve şiişlik yapıyor senağlamasenağlama okadar iğne kullandım hiçbir şikayet yaşamadım :çok üzgünüm: akşam 8.30da çığlık çığlığa ağlıyor olacağım senağlama senağlama
slm kizlar ben geldim
size belkide bu topigin en kotu haberini getirdim
son msjimi okuyanlarbilir
cuma gunu kocisimle gezicem kavga etmeden doneriz insallah diye
ama olmadi evde cikmadaik bile
uyandi benim bebgim yanina gittim
sevdim onu guzel sozler soyledim
ama olmadi birseyler ters gidiyordu benim ediklerimin tersini soyluyor bana kobusmuyordu beni sevmiyordu
bunu neden yapti bilmiyorum ama ayrilmaya karar verdigini bu isin devam etmemesi gerektigine inanmisti
ben ondan cok birsey istemedimki
olsun bebsimizde olur olmasada yanindayim dedim senden vazgcemem seviyorum dedim ama olmadi
biz ayrildik uzun hikaye ile sizleri bogmayim
simdi benim tek bebegim ilk bebegim bana kmlerce uzaklikta
bu sinir krizi gecriirip sakinlestirilmis halim o yuzden sacmaliyor olabilir
artik sizinle bir ortak noktam kalmadi kendinize cok iyi bakin
o koca bebklerinize birbirinize sahip cikin
enim kocam gibi bebksizligi haketmiyorsun sen senden guzel anne olur benim yuzumden olmadi diyen bir kocaniz olursa kendinizi oldurun ve evinizden yine cikmayin cunku hayat bebeksizlikten daha zor
ben yasadim yasiyorum ve yasiycam
yanginlardayim bu lafai artik simdi anliyorum kizlar yaniyorum kalbim yaniyorrrrrrrrrrrrrr
cok kotu yazdim idare edin artik
sizinle gecirdigim gunlerimide hic unutmiycam
bu siteye girmeyi istemiyorum cunku bana anilarimi hatirlatiyor ve aci cekiyorum
ama guzelmis ya bu acida bana koca bebegimi hatirlatmasida
neyse samaladim demi
insallah hepiniz hamile kalabilirsiniz kizlar
ben artik acaba hamilemiyim bile diyemiycem aslinda o bile guzeldi onu bile ozledim
olsun
bunuda atlatirim ben ben bu dunyaya aci cekmeye gelmisim
kizlar ben bu topige bir daha girmem
o yuzden yazdiklarinizi okuyamam kusura bakamayin cvp yazamiycam icin
sizide cok sevdim ben ama ayrilik girdi araya ben sevdiklerimden hep ayrilmak zorunda kaldim zaten
hepinizi tek tek optummmmmmmmmmmmmm
hoscakalin
kızlar cok tesekkur ederım destek oldugunuz için... darısı tüm dileyenlerın basına olsun.insaalah....
kızlar hcg degerım200 ye yakın cıktı..hamıleyım sonunda.. pazartesı tekara yaptrıcam katlayacak ınsaalahh... duarım sizlerle.... yanımzda oldugunuz için tesekkur ederım ....dua edıyprum hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?