Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
senağlama asinin yazısını ağlayarak okudum .. böyle olmamalıydı .. düzeleceğine inanıyorum ve gönülden diliyorum ..
nevo ben çok kötüyüm senağlama ilaçlar bana çok dokundu ilk kez menogon kullandım ve iğneler bende şişlik yaptı iğneyi yaptığımı yere dokunamıyorum bile okadar acıyor yani.. ne yapacağımı şaşırdım mosmor oldu her yer dru aradım salı günü olan kontrolümde bakalım dedi ama salıya kada 2 iğnem daha var yaparken saatlerce ağlıyorum ben böyle bi iğne görmedim penisilin gibi yakıyor ve şiişlik yapıyor senağlamasenağlama okadar iğne kullandım hiçbir şikayet yaşamadım :çok üzgünüm: akşam 8.30da çığlık çığlığa ağlıyor olacağım
senağlama senağlama

asiiii cnm inan şok oldum sinirden ağlıycam hatta böyle bişey olamaz her nerdeysen hemen ama hemen evine dön sakın eşinin bu yaptığını kabullenmiş gibi olma belliki eşin şu anda sağlıklı düşünemiyor bitanem ne derse desin naparsa yapsın şu an ona sımsıkı sarılman ve bırakmaman gerek zaten oda şimdiden pişman olmuştur eminim ki herşey yoluna giricek allah sevenleri yine birleştiricek.:teselli:

asicim canım inan bunlar şuan morelinizin bozuk olmasından oldu...inan herşey düzelecek....ama canım sana çok iş düşüyor....eşin de seni çok seviyor....ve ne kadar üzüldüğünü gördü...bu yüzden fedakarlık yapmak istiyor....burdan sonrası sana kalmış....belki o dön diyemiyecektir...o yüzden bence sen dönmelsin.....

biliyorsun ben 3 tane düşük yapmıştım ve daha sonra da hamile kalamadığım için dr gittiğimizde eşimin sonucunu ta 2 milyona düştüğünü gördük...dr lar bize düzelebilirde düzelmeyabilirde veya daha da düşebilir dediler....o zamanlar ben ne düşünüyordum biliyormusun...bunu hiç kimseye söylemedim... eşimin bundan sonra belki hiç çocuğu olmayacak....ama olmuştu hemde 3 tane.....ama ben onları tutamamıştım....çok üzüldüm günlerce ağladım...kesinlikle isyan etmedim....ama içten içten kendimi suçlu gördüm.....

zamanla alıştım kendimi toparladım...artık şöyle düşünüyorum....sorun kimde olursa olsun eğer bu dünyada nasibimiz varsa elbet birgün gelir...ama en kötü sonuç...belkide nasibimiz yok...bu dünyanın sonu değil.... ben kendimi buna alıştırdım....5 sene nasıl çocuksuz durmuşsak....bundan sonraki beş seneleride durabiliriz....günler öyle yada böyle su gibi akıyor....mevlam bana annelik nasip etcekse eşimden olsun isterim...eşim olmadıktan sonra anne olmasam da olur....

allah yardımcınız olsun canım...ama dediğim gibi sana çok iş düşüyor...bırakma sakın kocişini......

Asi ben inanmıyorum, eminim siz barışacaksınız. Ne olur sende evine dön, kocana sımsıkı sarıl. Sakın vazgeçme ona değer verdiğini bilsin. Ben hep söylerim bebek istiyorum evet ama kocamı çok sevdiğim için ondan bir parça olacağı için. Onsuz ne anlamı olur, inşallah düzelirsiniz canım. Dua edicem, çok ağladım sabah sabah ne yazacağımı bilemedim(

asinin yazdıkalrını görünce şok oldum canım benim dayanamadım ağlıyorum ben bunkdar kolay pes etme çocuk herşey değilki siz birbiribnizi severek ne fedakarlıkalr yaparak biraraya geldiniz sen onun için gurbete geldin ailenden ayrıldın oda seni daha fazla üzmemek adına bu kararı vermiş lütfen bırakma peşini birbirinizi seviyorsunuz biras ayrı kalın belki anlcıaktır seni nekadar üzdüğünü rabbim yuvanızı ayırmasın sizi birbiriniize bağışlasın

kızlar hcg degerım200 ye yakın cıktı..hamıleyım sonunda.. pazartesı tekara yaptrıcam katlayacak ınsaalahh... duarım sizlerle.... yanımzda oldugunuz için tesekkur ederım ....dua edıyprum hep...

canım ya tebrik ederima.s. allah tamamına erdirsin.....

canım benim:teselli: kıyamam sana...dr a sordunmu canım neden böyle oluyor...allah yardımcın olsun canım....

asicim öncelikle rabbim kolaylıklar versin zor bir durum ama sen üstesinden gelebilecek kadar da güçlü bir kadınsın,
şu anki olması gereken en son şeyi yaptınız ayrılık,
belki iyi gelecektir kısa bir ayrılık, ama bence eşinin yanında olman lazım
belliki sağlıklı kararlar veremiyor psikolojisi bozulmuş en iyi destekçisi sen olmalısın
ama olayların nasıl geliştiğinide bilemiyoruz tabii gitmek zorunda kalmışsın dır belkide
inşallah sesimizi duyarsın asicim
bir çocuğun varlığı bir ailenin sonu olabilir ama yokluğu bir aileyi yokedemez etmemeli...
rabbim yardımcın olsun canım :teselli:

nisacım seni ve eşini gönülden tebrik ederim rabbim sağlıkla dünyaya gelmesinide nasip eder inşallah :Saruboceq:
tek embriyo bile yeter yüce mevlam ol dedikten sonra :CüvCüv:

sabırsızcım neden böyle olduki acaba o iğneler pek can yakmaz aslında bencede dr una göster :teselli:
allah kolaylık versin canım yüve mevlam emeğini görsün karşılığı gönlündeki olsun inşallah :Saruboceq:

ASİ şoktayım.inanamıyorum ama gercek sevgi bu kadar kolay bitmez.asla. bu bir süreç sizin için.. hani halayım basını sen cekecektin.AMA YOKSUN.burada olursan bızımle konusrsan derdını ortak oluruz canım. benim böyle bır günümde bu haberı almak benı cok üzdü.biz cok sey paylastık senınle.gıtme ASİM.dua edıyorum sana.

kızlar cok tesekkur ederım destek oldugunuz için... darısı tüm dileyenlerın basına olsun.insaalah....

Canım benim okudum çok üzüldüm,ikinizde hassas dönemlerden geçiyorsunuz,aynı sözleri benim eşimde sarfediyor benim yüzümden bebek olmuyor diyor zor bir durum oysaki ben bunun bizim kaderimiz olduğunu başka biri ilede evlenmiş olsam yine çocuğumun olmayacağını belki de bu sefer sorunun bende olacağını söylüyorum bunu yaşamamız gerekiyormuş diyorum Allah bizi de bununla sınıyor diyorum.İnşallah barışırsınız canım İnşallah eşinin aklı başına gelir,İnşallah topiğe gelirsin ve senin için yazılanları okuyup destek,cesaret alırsın canım,Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın:Saruboceq:

kızlar cok tesekkur ederım destek oldugunuz için... darısı tüm dileyenlerın basına olsun.insaalah....

Aminnnn canım benim İnşallah.Bebişin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin

asi ne diyecegimi bilemiyorum şaşkınım böyle bir evlilik bitmemeli burada hepimizin eşinde sorun var ama beraber aşıyoruz bu sorunları eşin şu anda çok üzgün ldugundan böyle davranıyor sen sakın pes etme eşinden ve evinden uzaklaşma senin üzülme dayanamadığı için böyle davranıyor düzelecek canım mantıklı düşündüğünde anlayacak senin için dua edicem

inanamıyorum ya yani bir kişiyle evlenmemnin amacı sadece çocuk değildir ki ne kendini nede onu seven kişiyi bukadar üzmeye hakkı yok okadar kötü oldum ki her zaman eşimi kaybetmekten korkmuşumdur ya ne düşündüğümü ne hissettiğmi anlatamıyorum ama asi bukadar kolay olmamalı hayat bu kadar kolay olmamalı allahım eşini tek kaldığı günlerde seni nekadar sevdiğini ve sensiz yapamayacağını rabbim ona göstersin allahım sizi ayırmasın

iannmıorum yaaa olmamalı böle bişi inanamıorum asiiiiiiiiiii sakamı yapıosunn yaaaa (((((((((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…