Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nisacım asinin şokundan seni tebrik edemedim cnm hayırlısı olsun inşallah çok sevindim allah tamamına erdirsin cnm

asicim yazdıkları okudum ve çok üzüldüm,sanırım bu dönemde senin ve eşinin biraz psikolojisi bozuldu,zor değil tabii,hatta eşim bile bana ameliyat olmadan önce ayrılalım demişti bende saçmalama demiştim ama biz çabuk atlattık,destek olduk hep birbirimize ve çocuğumuz olmasa bile çocuk özlemimizi evlatlık alarak gideririz dedik doğurmak güzel ama sorumluluk sahibi olmak daha güzel üstelik siz yeni denediniz defalarca tüp bebek deneyen ama yılmayan arkadaşlarımız var bu iş sabır işi,bizimde imtihanımız bu,aslında biraz ayrı kalmanız belki sizin için daha iyi olur,bu süre içinde birbirinizi anlayıp daha sıkı kenetlenirsiniz ve biraraya gelip hiç ayrılmazsınız diye düşünüyorum,Allah yardımcınız olsun,dualarım sizinle,biraz zaman geçsin her şey düzelir inşallah :Saruboceq:

Amin Balsurat ' ım umarım en kısa zamanda şifa verir Rabbim
Çokta duygusalsın bu aralar belliki fazla salma kendini canım ama tabi kendi canını da düşün

:çok üzgünüm: senağlama :çok üzgünüm:Allahım dayanma gücü şifa versenağlama
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/252579-klomenin-bize-yaptigi-yan-etkileri-paylasalim.html

balım yazdıklarını okudum,geçmiş olsun canım ve inşallah yumoşların bebiş olarak sana geri döner,ben henüz herhangi bir ilaç tedavisi olmadım açıkçası klomen ya da diğer hormon ilaçlarının etkilerini bilemiyorum ama regli dönemlerine doğru doğal olarak hormonlarımız değişiyor o zaman bile psikolojimiz kötü oluyor ki ilaçlar kim bilir bünyeyi nasıl kötü etkiler...

asıcım neden boyle oldu ya.cok uzuldum.rabbımın dıledıgınden oteye gıdılmıyor...ınsallah hersey yarınlarda daha guzel olur.bıraz zamana ıhtıyacnız var.ama bu zamanı bırlıkte atlatmanız lazım..ınsallah sorunu en kısa zamanda atlatacaksınız ben ınanıyorum canım..

Tatlım bak bu habere çok sevindim. Ne güzel olmuş. a.s. Hatasından dönmüş eşin. Senin de gönlünü almış. Yine bir bütün olmuşsunuz bu yolda. :lepi: :asigim:
cok sagol nevrom..iyiyim sükür simdi...ama iste gel gör ki asiye üzüldümmmm
asimm,olmadi ama simdi bu
bu kadar kolay pes edemezsin...
hersey bebek demek degil..siz birbirinizi sevdiginiz icin evlendiniz,berabersiniz..
lütfen toparla kendini ve bir an önce aramizda dön..esinin ellerini simsiki tut ve bir daha asla birakma..bu dünyada herseyden cok siz birbirinize lazimsiniz...
tüm dualarim seninle canimm,basaracagina,tüm bunlari atlatacagina gönülden inaniyorum
kızlar hcg degerım200 ye yakın cıktı..hamıleyım sonunda.. pazartesı tekara yaptrıcam katlayacak ınsaalahh... duarım sizlerle.... yanımzda oldugunuz için tesekkur ederım ....dua edıyprum hep...
canim cok sevindimmm...tebrik ederim bitanem...
üzgünüz,icimiz biraz buruk ama o güzel halayini cekmeden olmaz canim...
darisi basimiza...saglikla sihhatle kucagina alirsin insallah
:teytey::teytey::teytey:

merhaba kızlar bugun topık cok sesız..ası sozlerı benı cok uzdu..
msn basındayım actı acacak umıdıyle beklıyorum ama maalesef ordada yok..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

asicimmm canım benim inan diyecek birşey bulamıyorum.şuan içinde bulunduğum durum itibariyle o kadar etkilendim ki dile getirmekte zorlanıyorum açıkcası... rabbim en kısa zamanda butun provblemlerini atlatmana yardımcı olsunn...umarım durumlar en kısa zamanda düzelir bitanem...:Saruboceq:

merhaba kızlar bugun topık cok sesız..ası sozlerı benı cok uzdu..
msn basındayım actı acacak umıdıyle beklıyorum ama maalesef ordada yok..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benimde aklimdan cikmiyorsenağlama
keske acsada msni,biraz konusabilsen tatlim ya...böyle zamanlarda aslinda burdan hic kopmamak gerekiyor

iim cucum sen nasılsın?

bende iyiydim aslinda...aksama kadar esime yardim ettim is yerinde..pazar pazar yorulmasin diye ama uzun sürdü..bende cok yoruldum...birazda gögüslerim ve kasiklarimda agri var..sükür diyelim...asiye cok üzüldüm..okudugumdan beri aklimdan cikmiyor...rabbim hepimizin yardimcisi olsun..cok zor dönemlerden geciyoruz hepimiz ayri ayrisenağlama

merhaba arkadaşlar;
neden kimse yok:çok üzgünüm:
asimm nerdesin canımm ,,, bu topik bugün yasta sankiisenağlamasenağlama
ayy içim daralıyorrsenağlama Rabbim hayırlara yorsunnn

merhaba arkadaşlar;
neden kimse yok:çok üzgünüm:
asimm nerdesin canımm ,,, bu topik bugün yasta sankiisenağlamasenağlama
ayy içim daralıyorrsenağlama Rabbim hayırlara yorsunnn

merhaba canım...

ben buralardayım...ama netim çok problemli...sayfaları hiç açmıyor...bazen topiğe giriyorum ama yazamıyorum....

herkese hayırlı geceler canlar......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…