nevrocum benim günüm dündü, ilk defa gecikti.Her ay kızıyordum, bir gün gecikse de azıcık umutlansam diye heralde bu ay beni kırmammak için böyle bi sürpriz yaptı.Aslında gecikse bile umutlanmaya fırsat vermedi, ağrılarım, sancılarım yerli yerinde.Bence yeni tarihi yazabilirsin, 7 mart.
simaysi çok çok tebrik ediyorum darısı başımıza.Nevrosky benim bu ayki adet tarihim 28 şubat canım. İnşallah bizde en kısa zamanda hamiş kalırırız
slm, kk nin gulleri nasilsiniz??
slm, kk nin gulleri nasilsiniz??
arkadaşlar bişe sorucam benim durumuma benzer bir durumunuz oldumu ya böyle olmuyodu bu tüpbebek işine başladıkya hep aksilikler çıkıyo neden bilmiyorum ben enson ayın 22 sinde hasta oldum normalde bu ayın 20 sinde falan hasta olmam gerekiyodu bugün ayın 9 u ve benden leke şeklinde kan geldi önce koyu renkte sonra kana dönüştü ama adet arılarım çok hafif gerçi bugün ilk günün yarın şiddetlenirse doktorumdan randevü alıcam adetin 2 ci günü gel dedi dr um geçen geçen ay adeyim kısa vede olması gerekenden az olmuştum ve dr um bana çatlamamış yumurtan var ondan az kanama gördün dedi peki ben bu 2 gün içinde az kanama görürsem doktodan randevu alayımmı yoksa adet günüme kadar bekleyeyimmi yani ayın 20 sine kadar neden böyle erken gelmiş olabilir doğum konturol hapı kullanıyodum birde doktor rahimde su kabarcığı yani miyom gibi bişe var demişti acaba bumu bölündü? doğum konturol hapını kullan geçer dedi sence bu ileçtan olabilirmi yardımcı olursan sevinirimcanım
eşimin spermiyogram sonuçları şöyle hareketlikik %54 ileri hareketlilik%26 ileri dogru yavaş%18 sperm sayısı 31.200.000 canlı oranı %57.2yıldır ikinci bebek için ugrasıyoruz ama olmuyor testi yorumlar mısınız.
GECE KUŞUM naber fıstıgımmm
nasılsınnn bakalımma.s.a.s.
Canım iyiyiz sen nasılsın? :1hug: Yarın sonuç günün. Heyecanlımısın? :sm_cool: 41. Hamişimiz olmaya hazırmısın? :dance:
ayşe artık erken geliyosun canım.. nasılsın?
akasya bende bilemiyorum canım.. en iyisi doktorunla görüşmen..
senağlama asinin yazısını ağlayarak okudum .. böyle olmamalıydı .. düzeleceğine inanıyorum ve gönülden diliyorum ..
nevo ben çok kötüyüm senağlama ilaçlar bana çok dokundu ilk kez menogon kullandım ve iğneler bende şişlik yaptı iğneyi yaptığımı yere dokunamıyorum bile okadar acıyor yani.. ne yapacağımı şaşırdım mosmor oldu her yer dru aradım salı günü olan kontrolümde bakalım dedi ama salıya kada 2 iğnem daha var yaparken saatlerce ağlıyorum ben böyle bi iğne görmedim penisilin gibi yakıyor ve şiişlik yapıyor senağlamasenağlama okadar iğne kullandım hiçbir şikayet yaşamadım :çok üzgünüm: akşam 8.30da çığlık çığlığa ağlıyor olacağım senağlama senağlama
slm canim iyiyim seni sormali..
tedavi için 8 saatte bir vaginal fitil kullaniyorum, tam gece yarisina denk geliyor, onu kullandiktan sonra kalkmiyorum çunki çok akinti oluyo bu yuzden erken geldim hem yarinda test gunumhihoyyyt
nevro canım çok çok tebrik ediyorum hakkeden her mutluğu yaşar inşallah en kısa zamanda bebişinizde gelir sizi mutlu eder canım hihoyyyt
nevroşcum tebrikler canım
canım çok sevindim eşin ve senin adına emeklerinizin karşılığını aldınız şükür
nevrocum gözün aydın canım kazanmışsınız sınavı...delikafadulden
nevromm
eşinn sınavı kazanmış ne güzell emeginizin karşılıgını aldınızzz:sm_cool::sm_cool:
asicimm
problemlerin var galiba eşinle tam olarak nedir bilmiyorum ama inşallahhh hayırlısı neyse o olsunn:Saruboceq::Saruboceq:
ayşemmm iyiyim canım
yarın tahlil gününmüşş allahım inşallhhh olurr
iyiyim bende çok şükür.. Allah yüzünü güldürsün canım yarın.. senin gibi gül yüzlü güzel mi güzel bir bebişin olur inş :Saruboceq: :Saruboceq:
offf kızlar uzun süredir giremedim. bazen gerçekten vaktim olmadı bazen de ben girmek istemedim. bebek düşüncesinden uzak kalayım diye. tabi sorarsanız işe yaradı mı diye malesef hayırrrbenneyaptımki
girdim asinin haberini okudum ne kadar üzüldüm...ne kadar zor sınavlardan geçiyoruz..rabbi yardım etsin bize bu imtihanda çünkü gerçekten çok zor..bize göre istediğimiz çok basit bişey ama demek ki rbbim henüz bizi anneliğe layık görmüyor yada henüz zamanı var diyor bilemiyoruz ki..ASİCİM ben inanıyorum herşey yoluna girecek. eşin sensiz yapamayacağını anlayacak. bi evliliği bitirmek bu kadar kolay değil hele ki bu kadar severken..hepimizin duarındasın. seni seviyoruzzzz:Saruboceq::Saruboceq:
spermiogram miktar 6
sperm sayısı 50
spermiogram 20DK Enk. den sonra 10
spermiogram 1 saatlik enk.den sonra 7
skrotal rdus
skrotum cilt kalınlığı normaldir. Her iki skrotum içerisinde olup boyut,kontur ve parankim ekoları doğaldır.sağ epididimde7mm çapında kist izlendi.
sol epididimde 4mm kist izlendi. sol paratestiküler sahada 2.4mm çapa ulaşan tübüler anekoik yapılar izlenmiş. olup yapılan RDUS de valsalva manevrasıyla uzun süreli reflü akım izlenmiştir.
solda grade III varikosel
skrotal mayi fizyolojik sınırlardadır
Ben anlamadım siz anladınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?