Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar bişe sorucam benim durumuma benzer bir durumunuz oldumu ya böyle olmuyodu bu tüpbebek işine başladıkya hep aksilikler çıkıyo neden bilmiyorum ben enson ayın 22 sinde hasta oldum normalde bu ayın 20 sinde falan hasta olmam gerekiyodu bugün ayın 9 u ve benden leke şeklinde kan geldi önce koyu renkte sonra kana dönüştü ama adet arılarım çok hafif gerçi bugün ilk günün yarın şiddetlenirse doktorumdan randevü alıcam adetin 2 ci günü gel dedi dr um geçen geçen ay adeyim kısa vede olması gerekenden az olmuştum ve dr um bana çatlamamış yumurtan var ondan az kanama gördün dedi peki ben bu 2 gün içinde az kanama görürsem doktodan randevu alayımmı yoksa adet günüme kadar bekleyeyimmi yani ayın 20 sine kadar neden böyle erken gelmiş olabilir doğum konturol hapı kullanıyodum birde doktor rahimde su kabarcığı yani miyom gibi bişe var demişti acaba bumu bölündü? doğum konturol hapını kullan geçer dedi sence bu ileçtan olabilirmi yardımcı olursan sevinirimcanım

slm, canim yardimci olabilecegimi sanmiyorum ama bence doktorundan randevu al, belkide geçen sefer çatlamamis olan yumurtalar çatlamistir ve temizleniyordur.
sen ne olur ne olmaz ara ...

simaysi çok çok tebrik ediyorum darısı başımıza.Nevrosky benim bu ayki adet tarihim 28 şubat canım. İnşallah bizde en kısa zamanda hamiş kalırırız

Kızlar yeni tarihlerinizi güncelleyeceğim. Not aldım. Artık olgunlukla karşılamaya başladık değil mi? Her ay alışık olduğumuz bir olay bizim için. Ama bizim için de birgün birşeyler değişecek. Sabırla beklemeye devam. :lepi:

Canım maalesef yardımcı olamıyorum :1no2:

Canım değerler kötü görünmüyor. Peki morfoloji nasıl? Allahım gönderir inşallah meleğinizi. Ümitsizlik yapacak bir sonuç yok ortada tatlım. a.s.

ayşe artık erken geliyosun canım.. nasılsın?
akasya bende bilemiyorum canım.. en iyisi doktorunla görüşmen..

GECE KUŞUM naber fıstıgımmm
nasılsınnn bakalımma.s.a.s.

iyiyim canim benim sen nasilsin??
gorusmeyeli neler yapiyorsun??

Canım iyiyiz sen nasılsın? :1hug: Yarın sonuç günün. Heyecanlımısın? :sm_cool: 41. Hamişimiz olmaya hazırmısın? :dance:

iyiyim ama heycanlandirdin simdi beni )
bu gece kesin uyuyamam karnimda hafif agrilar var ama adet sancisi gibide degil bilmiyorum herhalde heycandir...sabahi zor ederim artik

ayşe artık erken geliyosun canım.. nasılsın?
akasya bende bilemiyorum canım.. en iyisi doktorunla görüşmen..

slm canim iyiyim seni sormali..
tedavi için 8 saatte bir vaginal fitil kullaniyorum, tam gece yarisina denk geliyor, onu kullandiktan sonra kalkmiyorum çunki çok akinti oluyo bu yuzden erken geldim hem yarinda test gunumhihoyyyt

Tatlım çok geçmiş olsun. :teselli: Neden öyle oldu ki bitanem. :uhm: İlk kez olduğu için oldu sanırım. Yarın doktora gideceksin. Bir baksın bakalım ne diyecek.. :teselli:

slm canim iyiyim seni sormali..
tedavi için 8 saatte bir vaginal fitil kullaniyorum, tam gece yarisina denk geliyor, onu kullandiktan sonra kalkmiyorum çunki çok akinti oluyo bu yuzden erken geldim hem yarinda test gunumhihoyyyt

iyiyim bende çok şükür.. Allah yüzünü güldürsün canım yarın.. senin gibi gül yüzlü güzel mi güzel bir bebişin olur inş :Saruboceq: :Saruboceq:

nevro canım çok çok tebrik ediyorum hakkeden her mutluğu yaşar inşallah en kısa zamanda bebişinizde gelir sizi mutlu eder canım hihoyyyt

nevroşcum tebrikler canım

canım çok sevindim eşin ve senin adına emeklerinizin karşılığını aldınız şükür

nevrocum gözün aydın canım kazanmışsınız sınavı...delikafadulden

Sağolun kızlar :1hug: :asigim: Sizlerin duaları daha önce de dediğim gibi bizlerin yardımcısı oldu. Çok rahat verdi sınavı eşim. :lepi: Hiç heyecanlanmadı ve birinci oldu. :hooray: Sizlerin duasını aldığımız için çok şanslıyız.. :Saruboceq: a.s.

ayşemmm iyiyim canım
yarın tahlil gününmüşş allahım inşallhhh olurr

iyiyim bende çok şükür.. Allah yüzünü güldürsün canım yarın.. senin gibi gül yüzlü güzel mi güzel bir bebişin olur inş :Saruboceq: :Saruboceq:

ya bu benim 4.tup denemem, ilkinde testen once adetim basladi, 2. dusuk oldu
3. yine ayni testen once adetim geldi, bu sefer hala bisey yok, çok umutluyum ama birazda korkuyorum, rabbim hepimizin gonlune gore versin, iki tane transfer edilmisti insallah ikiside tutar, aslinda bitaneyede raziyim ama 2si olursa dahada mutlu olrum

bu arada nevrocum esin sinavlarda basarili olmus çok tebrik ederim, ee kim çalistirdi dimi )) bundan sonraki is ve ozel hayatinizda allah gonlunuze gore versin

Canım özledik ama seni. Böyle ara ara kaçıyorsun , olmuyor böyle. Ne aklından çıkıyor bebek , ne de bizsiz kalabiliyorsun. Bence sen bir daha gitme bir adım öteye. :1hug::asigim:

Canım inan ben de anlayamadım. Çok karışık. :1no2: Görmeye alışık olduğumuz spermiogramlara benzemiyor. :uhm:

kizlar, ya asi'ye neler olmus boyle çok uzuldum anlatamam.
umarim hersey yoluna girer veya girmistir.ben daha geçmisi okuyorum yeni gordum, of ya valla çok uzuldum!

8.30'da tahlil için randevum var, ondan sonra aramalirini beklicem herhalde 2-3 gibi belli olur.
inanirmisin bunu yazarken bile heyecandan ellerim titriyo.çevremde herkes ruyasinda beni goruyo.
yakin arkadasalarimdan biride, (yanlis yazmiyorsam) namaz kilip istihare duasi yapip 3 gece ust uste benim için niyet etmis, iki gece bisey gormemis, en son olarakta esimi gormus elinde yesil bir paketle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…