Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok güzel ya hemde yeşil valla süper ben inanırım istihareye bence var bebişşşş:teytey::teytey:

Canım sen de çok güzel bir mucize yaşamışsın. Bizleri de ümitlendirdin bu haberle. Bizlerle bu güzel haberi paylaştığın için , bizlere umut olduğun için teşekkürler canım. Seni ve eşini tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

Canım hayırlı olsun şimdiden. İnşallah bu yumurta takibi ile gelir bebişiniz. :Saruboceq:

Canım her akşam yatmadan önce 1 bardak havuç suyu içireceksin. Kür bu şekilde. Yalnız sigara kullanıyorsa bu kürü kullanmasın. Yan etkileri oluyormuş. a.s.

Canım inşallah bu gelişmeler hayra amalettir. :Saruboceq: Çok değişik şeyler yaşadığın belli. Hayırlısı diyorum. yerimseniben

KIZ ayse adresini verde ziyaretine geliyim

Asicim nasılsın bitanem. Seni gördüğüme sevindim. Seni hep görmek istiyoruz buralarda. İnşallah çok yakında , Allahın izniyle bomba gibi göreceğiz. Dualarımız hep sizinle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hosgeldin canim nasilsin?

HOŞBULDUM CANIM HAMD OLSUN İİYİYİMM SEN HEYECANLISINDIRhihoyyyt HAYIRLI HABERLERLE GELİRSİN İNŞ.

EVET ÇOK HAKLISIN ŞİDDETLE KATILIYORUMMM:1hug::1hug::1hug::1hug:

ya kizlar benim kk takildi zor açtim!!
neyse ben çikiyorum biz bu gece kocisle sabahlariz herhalde
insallah iyi haberlerle gelirim hepinizi optum

ONDAN iSTE..
Umudunun tükendiginde, çaresizlik içinde kıvrandığında,
Herkes seni terk ettiginde, Hayatın çıkmaza girdiginde,
Sana yardIm edecek birini,
Seni dinleyecek bir dost aradıgında,
Etrafına baktıgında..
Kimselerin olmadıgını farkedeceksin belki...

Ama..
Yıkılma,..üzülme,..ağlama..!
Sana yardım edecek bir dostun var.!

Seni senden daha iyi bilen,
Senin çektiklerini gören,
Sana senden daha yakın olan,
iste bu, seni yaratan Rabbin..

O`nu sev
O`na sarıl
Bil, öğren, yaşa onun sevgisini..

Sen Rabbine bir adım yaklaştığında,
Rabbin sana on adım yaklaşır..
O seni asla yarı yolda bırakmaz,
O senin daima kalbinde olarak...
Senin ona ibadet etmeni, sonra dua etmeni, istemeni bekler..

Cünki O,
Kendisine yapılan ibadeti,
Kendisine yönelen dua`yı
Hiç bir eli ve gözyaşını geri çevirmez..

Beklerki kulum bana dua etsin,..istesin benden..
Haydi o zaman, aç ellerini ve Rabbin ALLAH`a dua etki,
O da sana yardım etsin.

herşey düzelecek allahın izniyle..yıkılmak yok,pes etmek yok.biz seni seviyoruz.ve biliyoruzki sen bu günleride atlatacaksın..seni yine sık sık görecez burda.:1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…