8.30'da tahlil için randevum var, ondan sonra aramalirini beklicem herhalde 2-3 gibi belli olur.
inanirmisin bunu yazarken bile heyecandan ellerim titriyo.çevremde herkes ruyasinda beni goruyo.
yakin arkadasalarimdan biride, (yanlis yazmiyorsam) namaz kilip istihare duasi yapip 3 gece ust uste benim için niyet etmis, iki gece bisey gormemis, en son olarakta esimi gormus elinde yesil bir paketle
KIZ ayse adresini verde ziyaretine geliyim
Merhaba arkadaşlar,ben uzun süredir bu sayfalara giremedim.İkinci tüpbebek başarısızlığından sonra kendime gelmeye çalışıyordum.Bizim sorunumuzda erkek infertilitesi malesef...Eşimin sperm hareketliliği ve sayısı çok az..AMA BİR MUCİZE OLDU...Birgün benimde bunları yazabileceğim aklımın ucundan geçmezdi.Geçen hafta 3. tüpbebek denemsi için doktorumu aradım.Oda bana adet ol doğum kontrol hapı kullanmaya başla 19. gün gel tedavine başlayalım dedi...Veee ben birtürlü adet olamadım,üstelik hiç kendime dikkat etmedim..Bugün hamile olduğumu öğrendim.Hala inanamıyorum...ALLAH BANA BİR MUCİZE GÖSTERDİ....İNANCIM HİÇ KAYBOLMADI,ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM GÜNLER OLDU,OLSUN DEDİM ALLAH BİZE SAĞLIK VERSİN DEDİM AMA TABİKİ İÇİM YANDII...DAHA YOLUN BAŞINDAYIM AMA BİR IŞIK DOĞDU....UMARIM BİRGÜN BU IŞIK İSTEYEN HERKES İÇİN DOĞAR...UMUDUNUZU YİTİRMEYİN ....İNANIN VE DENEYİN....
14.gün sonucum 600 olmuş :) 12.gün 200 dü..:) ıyı brı gelısmeymıs.cok hızlı geldı bana.ama endişe koymuyacagım.cok ıyı dedıler rcunku...?
kızlar bugün dr a gittim benim yumiş 20mm olmuş teyzoşları hehehehe yarın çatlatma iğnesi olcam nasipse ve ilişki olcak dr aşılama yapmıyor normal bırakalım dedi 18 şubattada bhcg bakılacak inşallahh hakkımızda hayırlı olur inşallahh bebem gelir kızlar nolursunuz dualarınızı esirgemeyin nokurrrrrrrr
Kızlar size bişey sorucam.
Eşine havuç suyu kürü içirenler bilir.
Bu havuç suyu kürünü her akşam mı içiriyosunuz kocişlere.
Benim ki akşam 1 bardak içti.
Sabah bana diyo"bu havuç bana fazla geldi galiba,her akşam yapma" diyo.
Acaba fazlasının zararı olur mu kızlar...
kizlar...bikac gündür bende tuhaf seyler oluyor...son iki saattirde dahada tuhaflasti...
gögüslerim feci sisti ve aciyordu,kasiklarimda ara ara batiyordu..simdide bunlarla beraber belime agri girmeye basladi,ama ara ara ve batma seklinde...ve az önce gördüm ufak kahverengimsi bi pihti seklinde bisey attim...adetim 17 subat aslinda..adet belirtisi gibi degil cünkü benim gögüslerim falan sismez kesinlikle...bi fikri olan var mi
bu arada nevrocum esin sinavlarda basarili olmus çok tebrik ederim, ee kim çalistirdi dimi)) bundan sonraki is ve ozel hayatinizda allah gonlunuze gore versin
KIZ ayse adresini verde ziyaretine geliyim
hosgeldin canim nasilsin?
EVET ÇOK HAKLISIN ŞİDDETLE KATILIYORUMMM:1hug::1hug::1hug::1hug:Asicim nasılsın bitanem. Seni gördüğüme sevindim. Seni hep görmek istiyoruz buralarda. İnşallah çok yakında , Allahın izniyle bomba gibi göreceğiz. Dualarımız hep sizinle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canlarim benim ben geldim yazdiklarinizi okudum ve zaten susmuyorum aglamaya devam ettim
artik bu saatler benim saatlerim
geceleri herkes cekilince sicacik yatagina sicacik sevdiginin ynina bende buraya geliyorum
ne yapiyimki baska dedigim gbi iyiki siz varsiniz sizinle yasadim herseyi ben bakin halada yasiyorum
bebek olmadiktn sonra depresyona girdik ve olay cikti yoksa bir tek benim cocugu olmuyorhadi git olmadi yoksa hic cikarmiydim evimden ben
oyle bi anki patladi hersey
neyse hepinize bir yazmak istedim kizlar
bugun galiba dualarinizdan dolayi daha iyiydim
biraz ayaklandim
sizi hissettim canlarim benim:a015:
her gecen gun biraz daha alisicam galiba
arada gelirim kendinize iyi bakinsenağlama
delikafaduldenBEN GELDİMMMMMMMMMMMMMdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?