Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bende 2. bebek için 19 ay uğraştım ve bizim hareket sizinkinden azdı ve varikoseli vardı...biraz daha bekle istersen canım...allah yardımcın olsun...değerlerin öyle kötü deil..[/B]

öncelikle hoşgeldina.s.
canım benim anladığım eşinde 3 derece varikosel var....bu bir damar hastalığı....bu hastalık zamanla .sperm değerlerinin düşmesine neden oluyor...bunun çok basit bir ameliyetı var...

canım testiniz biraz karışık hareketliği hiç anlamadım...sayısa 50 milyon yazıyor ama bu ml dekimi yoksa totalmi buda önemli...canım sonucu üroloğa gösterdinizmi...dr ne diyor....

canım senin eşin üroloğa hiç gitmedimi...aslında çok önceden bir gözükse iyi olurdu....sorunun neden kaynaklandığı araştırılırdı...
canım benim bildiğim ürolok yok neyazıkki....

çok çok sevindim canım:teytey::teytey:
allah tamamına erdirsin.....

kızlar bakın bir mücize daha gerçekleşti:sm_cool::sm_cool:
14.gün sonucum 600 olmuş :) 12.gün 200 dü..:) ıyı brı gelısmeymıs.cok hızlı geldı bana.ama endişe koymuyacagım.cok ıyı dedıler rcunku...?

maşalalh canım....

canım öncelikle sigara içenler havuç syyu içmesin....birde havuç suyunun fazlasıda zarar diye biliyorum....ölçüsünü ben bilmiyorum....
kızlarrrr bende resim koydum ama becerebildim mi acaba:sm_confused:
maşallah.....

hayırlı olur inaşlah canım....güzel haberlerini bekliyoruz....

canım şiş ve ağrıların ilaçlar yüzünden olabilir....pıhtı şeklinde atılan şeylede pek bilgim yok ama iltihap veya kist olabilir....

simaysi öncelikle seni tebrik ediyorum.. sağ salim kucağına almanı diliyorum bebişini.. gamyoncuiremsu

elçin hadi hayırlısı olsun kız.. kaydirigubbakcemile5 iyi yapın kaytarmayın

Bizimkinde de öyle göbek önde gidiyodelikafadulden
kaydirigubbakcemile artık gelsin şu yaramazlar.

benimki de öyle benimki de kaydirigubbakcemile3

benim kocişde çok zayıftı,bu kürlere başlayalı 8 kilo aldı.iyi oldu ama bu gidişi durduramazsa o zaman baskül ailesi gibi olucazkaydirigubbakcemile3
tabi bizim şişko bebişlerinde gelmesi lazım gamyoncuiremsu

ahhh canım benimde aynı problem....2 aydır adetlerim çok düzensiz...dr piskolojik olabilir dedi...birde adet olunca hormon testi yaptıracağım...
merhabalar benim 5 yasında bir kızım var ona kardeş istiyoruz ama olmuyor neden eşimin sperm hareketliliginin az olması

canım hoşgeldina.s. canım eşin üroloğa gittimi...bence bir gözüksün...testinizi pek anlamadın canım biraz karışık geldi....ama çok kötü değil....
saol canım şimdilik iyiyiz bir sorunum yok... çarşamba günü keseyi görmeye gidicem...inşallah görebilirim şimdilik tek endişem o...

inşalalh keseyide görürsün canım.....

sağol canım Şeniziyyim2 iyyim...

ya sen nasıl oldun ne yapıyorsun....
teşekkür ederim.bende iyiyim,toparlandım artık.3-4 ay dinlenip tekrar tüp deneyeceğiz.tabi bu arada doğal yollarla denemeye devam süprizzzzz bitkisel kürlerele bozdum kafayı.kendimede eşimede bişeyler yedirip içiriyorum.bu aradada kocamı kovalıyorum tabiki:jeyyar:

ben çıkıyorum.kociş geliyor,yemek hazırlayayım garibe,açlıktan ölmüştür.herkese iyi akşamlar.

hadi kolay gelsin canım:jeyyar:yerimseniben

hoşgeldin canıma.s.
ben varım ama çıkıyorum....çünkü annemle babam geldiler....onlarla oturayım....

sonra görüşürüz kendinize iyi bakın canlarıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…