eşimin spermiyogram sonuçları şöyle hareketlikik %54 ileri hareketlilik%26 ileri dogru yavaş%18 sperm sayısı 31.200.000 canlı oranı %57.2yıldır ikinci bebek için ugrasıyoruz ama olmuyor testi yorumlar mısınız.
merhabalar.bende geldim.misafirim vardı,öldüm yorgunluktan.şimdi geçmişi okuyorum.sen nasılsın pinkcim?
merhaba arkadaşlar bende eşimden dolayı hamile kalamıyorum spermleri çok hareketsizmiş,7mm ve 4mm kist varmış ameliyat olması gerekiyormuş... doktor e vitamini ve Proviron diye bi ilaç vermiş...
inşallah en kısa zamanda düzelirde bizim de bi bebişimiz olur
acaba bu durumda bana bi tavsiyeniz olur mu???
öncelikle hoşgeldina.s.spermiogram miktar 6
sperm sayısı 50
spermiogram 20DK Enk. den sonra 10
spermiogram 1 saatlik enk.den sonra 7
skrotal rdus
skrotum cilt kalınlığı normaldir. Her iki skrotum içerisinde olup boyut,kontur ve parankim ekoları doğaldır.sağ epididimde7mm çapında kist izlendi.
sol epididimde 4mm kist izlendi. sol paratestiküler sahada 2.4mm çapa ulaşan tübüler anekoik yapılar izlenmiş. olup yapılan RDUS de valsalva manevrasıyla uzun süreli reflü akım izlenmiştir.
solda grade III varikosel
skrotal mayi fizyolojik sınırlardadır
Ben anlamadım siz anladınız mı
canım senin eşin üroloğa hiç gitmedimi...aslında çok önceden bir gözükse iyi olurdu....sorunun neden kaynaklandığı araştırılırdı...Kızlar merhabalar ben geldim bugün işyerinde net yoktu anca geldi şimdi burdayım benneyaptımki
şöyle bir geçmişe döndüm
Nesrin buluşmaya yine kk dan olan aynı zamanda benim yengem olan gülcenaz:) nickli arkdaşımızda gelecek onuda ekle listemize eğer uygun görürseniz farketmez benim evimede gelebilirsiniz eşime söyledidim güldü naniknanik
Bu arada İstanbul da bildiğiniz bir ürolog var mı güvenilir iyi biri yani a.s dün eşim dedi bi dr ayarlada gideyim o hiç muayene olmadı üroloğa sadece sperm testi veriyordu önümüzdeki ay kısmet olursa gidecek dr' a ona göre vitamin falan bende birşeyler alcam aktardan birde normal yollardan denicez yaz sonuna kadar o da olmazsa tekrar tüp bebek
bakalım kısmet :icecream:
çok çok sevindim canım:teytey::teytey:Merhaba arkadaşlar,ben uzun süredir bu sayfalara giremedim.İkinci tüpbebek başarısızlığından sonra kendime gelmeye çalışıyordum.Bizim sorunumuzda erkek infertilitesi malesef...Eşimin sperm hareketliliği ve sayısı çok az..AMA BİR MUCİZE OLDU...Birgün benimde bunları yazabileceğim aklımın ucundan geçmezdi.Geçen hafta 3. tüpbebek denemsi için doktorumu aradım.Oda bana adet ol doğum kontrol hapı kullanmaya başla 19. gün gel tedavine başlayalım dedi...Veee ben birtürlü adet olamadım,üstelik hiç kendime dikkat etmedim..Bugün hamile olduğumu öğrendim.Hala inanamıyorum...ALLAH BANA BİR MUCİZE GÖSTERDİ....İNANCIM HİÇ KAYBOLMADI,ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM GÜNLER OLDU,OLSUN DEDİM ALLAH BİZE SAĞLIK VERSİN DEDİM AMA TABİKİ İÇİM YANDII...DAHA YOLUN BAŞINDAYIM AMA BİR IŞIK DOĞDU....UMARIM BİRGÜN BU IŞIK İSTEYEN HERKES İÇİN DOĞAR...UMUDUNUZU YİTİRMEYİN ....İNANIN VE DENEYİN....
14.gün sonucum 600 olmuş :) 12.gün 200 dü..:) ıyı brı gelısmeymıs.cok hızlı geldı bana.ama endişe koymuyacagım.cok ıyı dedıler rcunku...?
canım öncelikle sigara içenler havuç syyu içmesin....birde havuç suyunun fazlasıda zarar diye biliyorum....ölçüsünü ben bilmiyorum....Kızlar size bişey sorucam.
Eşine havuç suyu kürü içirenler bilir.
Bu havuç suyu kürünü her akşam mı içiriyosunuz kocişlere.
Benim ki akşam 1 bardak içti.
Sabah bana diyo"bu havuç bana fazla geldi galiba,her akşam yapma" diyo.
Acaba fazlasının zararı olur mu kızlar...
maşallah.....kızlarrrr bende resim koydum ama becerebildim mi acaba:sm_confused:
kızlar bugün dr a gittim benim yumiş 20mm olmuş teyzoşları hehehehe yarın çatlatma iğnesi olcam nasipse ve ilişki olcak dr aşılama yapmıyor normal bırakalım dedi 18 şubattada bhcg bakılacak inşallahh hakkımızda hayırlı olur inşallahh bebem gelir kızlar nolursunuz dualarınızı esirgemeyin nokurrrrrrrr
canım şiş ve ağrıların ilaçlar yüzünden olabilir....pıhtı şeklinde atılan şeylede pek bilgim yok ama iltihap veya kist olabilir....kizlar...bikac gündür bende tuhaf seyler oluyor...son iki saattirde dahada tuhaflasti...
gögüslerim feci sisti ve aciyordu,kasiklarimda ara ara batiyordu..simdide bunlarla beraber belime agri girmeye basladi,ama ara ara ve batma seklinde...ve az önce gördüm ufak kahverengimsi bi pihti seklinde bisey attim...adetim 17 subat aslinda..adet belirtisi gibi degil cünkü benim gögüslerim falan sismez kesinlikle...bi fikri olan var mi
zeynep, sen ve bebiş nasılsınız?
inşallah görürsün,endişelenme.rahat olki bebişte gerilmesin içerde:CüvCüv:saol canım şimdilik iyiyiz bir sorunum yok... çarşamba günü keseyi görmeye gidicem...inşallah görebilirim şimdilik tek endişem o...
kızlar bugün dr a gittim benim yumiş 20mm olmuş teyzoşları hehehehe yarın çatlatma iğnesi olcam nasipse ve ilişki olcak dr aşılama yapmıyor normal bırakalım dedi 18 şubattada bhcg bakılacak inşallahh hakkımızda hayırlı olur inşallahh bebem gelir kızlar nolursunuz dualarınızı esirgemeyin nokurrrrrrrr
Bizimkinde de öyle göbek önde gidiyodelikafadulden
kaydirigubbakcemile artık gelsin şu yaramazlar.
ahhh canım benimde aynı problem....2 aydır adetlerim çok düzensiz...dr piskolojik olabilir dedi...birde adet olunca hormon testi yaptıracağım...slm kızlar size bişey danısıcam benim adetim 3 subattı tam 7 gün gecti cumartesi günü kan testi yaptırdım 1.00 cıktı yani hamile olmadıgımı gösteriyo ama hastalanmam için hiç bi belirti yok bunun nedeni ne olabilir ne olur bilgisi olan bana yardımcı olsun..
merhabalar benim 5 yasında bir kızım var ona kardeş istiyoruz ama olmuyor neden eşimin sperm hareketliliginin az olması
canım hoşgeldina.s. canım eşin üroloğa gittimi...bence bir gözüksün...testinizi pek anlamadın canım biraz karışık geldi....ama çok kötü değil....eşimin spermiyogram sonuçları şöyle hareketlikik %54 ileri hareketlilik%26 ileri dogru yavaş%18 sperm sayısı 31.200.000 canlı oranı %57.2yıldır ikinci bebek için ugrasıyoruz ama olmuyor testi yorumlar mısınız.
saol canım şimdilik iyiyiz bir sorunum yok... çarşamba günü keseyi görmeye gidicem...inşallah görebilirim şimdilik tek endişem o...
faaaaaaaaaaaaaaadik sen nasılsın?
teşekkür ederim.bende iyiyim,toparlandım artık.3-4 ay dinlenip tekrar tüp deneyeceğiz.tabi bu arada doğal yollarla denemeye devam süprizzzzz bitkisel kürlerele bozdum kafayı.kendimede eşimede bişeyler yedirip içiriyorum.bu aradada kocamı kovalıyorum tabiki:jeyyar:
sağol canım Şeniziyyim2 iyyim...
ya sen nasıl oldun ne yapıyorsun....
hoşgeldiiin.nasıl oldun nesrincim,kapıyı açtırabildinizmi?ben geldimmm
hoşgeldiiin.nasıl oldun nesrincim,kapıyı açtırabildinizmi?
teşekkür ederim.bende iyiyim,toparlandım artık.3-4 ay dinlenip tekrar tüp deneyeceğiz.tabi bu arada doğal yollarla denemeye devam süprizzzzz bitkisel kürlerele bozdum kafayı.kendimede eşimede bişeyler yedirip içiriyorum.bu aradada kocamı kovalıyorum tabiki:jeyyar:
ben geldimmm
kimse yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?