Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlar ben çıkıyorum artık,sizlerle zaman geçirmek çok güzeldi.....iyi akşamlar kendinize iyi bakın.yarın görüşmek dileğiyle...kocaman öpüldünüz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

Sende kendine iyi bak canım, görüşmek üzere :a015:

kizlar...bikac gündür bende tuhaf seyler oluyor...son iki saattirde dahada tuhaflasti...
gögüslerim feci sisti ve aciyordu,kasiklarimda ara ara batiyordu..simdide bunlarla beraber belime agri girmeye basladi,ama ara ara ve batma seklinde...ve az önce gördüm ufak kahverengimsi bi pihti seklinde bisey attim...adetim 17 subat aslinda..adet belirtisi gibi degil cünkü benim gögüslerim falan sismez kesinlikle...bi fikri olan var mi

cnm benimde hamilelik öncesi çok göğüs ağrım olmuştu ve şişmişti adetten öncede olur ama bu çok şiddetli olmuştu bi doktorunu ara istersen

canım hayırlı olur inşallah. ayın 18 indede halaya diziliriz inşallah

evet kızlar ya biz hormon almaktan koçişlerde kür içmekden ne olacak bilmiyorum.

biz zaten keçiboynuzu pekmezi vardı-keçiboynuzu kürü vardı - e vitamini vardı - şimdi doktor bide çinko ile c vitamini verdi - badem fıstık hariç benim kocişinde göbek önde gitmeye başladı :roflol::roflol::roflol:

slm kızlar size bişey danısıcam benim adetim 3 subattı tam 7 gün gecti cumartesi günü kan testi yaptırdım 1.00 cıktı yani hamile olmadıgımı gösteriyo ama hastalanmam için hiç bi belirti yok bunun nedeni ne olabilir ne olur bilgisi olan bana yardımcı olsun..

Bizimkinde de öyle göbek önde gidiyodelikafadulden
kaydirigubbakcemile artık gelsin şu yaramazlar.

selam herkese ...............inş herkes ıyıdır..........kendınıze ıyı bakın arkadaşlar..........bu çetın yollar ancak çok kuvvetlı olmakla aşılır ..........rabbım herkese guç ve kuvvet versın....ve kısa zamanda tatlı bebişleri yollasın inş ................rabbım yıkılmaz sevgi versın yuvalarımıza ve rahmetını eksık etmesın bızdennnnn.............hepimız farklı bır hayat yaşıyoruz ........rabbım ımtıhanlarımızı kolaylaştırsın..............karşımıza bızı anlayan insanlar çıkarsın...............

merhaba canım, leke gelmesi çok ilginç ,daha adet gününe çok var,İnşallah hamilelik belirtileridir, İnşallah mucizen gelmiştir.a.s.

AMİNNN canım inşallah.a.s.

ayyy heyecanlandim simdi...ama ben daha göbisten igneler vuruyorum:uhm:

Kız dur seni umutlandırmak istemem ama senin anlattığın belirtileri hep hamişler anlatıyo onlara dayanarak yazıyorum.Ama inşallah:Saruboceq:hamişsindir. sen tedavi sürecindeydin dimi hangi iğneyi vurunuosun şimdi?

ay aman öyle stres yapmam merak etme canimmma.s
bende okudum bikac yerde simdi..umutlanmaya gerek yok aslinda ama ne bilim bi heyecan iste...
ben puregon vuruyorum canim..

ay aman öyle stres yapmam merak etme canimmma.s
bende okudum bikac yerde simdi..umutlanmaya gerek yok aslinda ama ne bilim bi heyecan iste...
ben puregon vuruyorum canim..

Hakkına hayırlısı olsun İnşallah.Bugün benimde sol kasığım battı kendini baya belli etti :Saruboceq: ettim inşallah bu sefer tutmuştur diye bir umut bekliyoruz. Her namazımın arkasından sizler ve kendime :Saruboceq: ediyorum. Umutlarımızın gerçek olması dileğiyle k.i.b kociş gelecek yemek hazırlıycam görüşmek üzere...a.s.

merhabalar benim 5 yasında bir kızım var ona kardeş istiyoruz ama olmuyor neden eşimin sperm hareketliliginin az olması

eşimin spermiyogram sonuçları şöyle hareketlikik %54 ileri hareketlilik%26 ileri dogru yavaş%18 sperm sayısı 31.200.000 canlı oranı %57.2yıldır ikinci bebek için ugrasıyoruz ama olmuyor testi yorumlar mısınız.

merhabalar.bende geldim.misafirim vardı,öldüm yorgunluktan.şimdi geçmişi okuyorum.sen nasılsın pinkcim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…