canlar ben çıkıyorum artık,sizlerle zaman geçirmek çok güzeldi.....iyi akşamlar kendinize iyi bakın.yarın görüşmek dileğiyle...kocaman öpüldünüz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
kizlar...bikac gündür bende tuhaf seyler oluyor...son iki saattirde dahada tuhaflasti...
gögüslerim feci sisti ve aciyordu,kasiklarimda ara ara batiyordu..simdide bunlarla beraber belime agri girmeye basladi,ama ara ara ve batma seklinde...ve az önce gördüm ufak kahverengimsi bi pihti seklinde bisey attim...adetim 17 subat aslinda..adet belirtisi gibi degil cünkü benim gögüslerim falan sismez kesinlikle...bi fikri olan var mi
kızlar bugün dr a gittim benim yumiş 20mm olmuş teyzoşları hehehehe yarın çatlatma iğnesi olcam nasipse ve ilişki olcak dr aşılama yapmıyor normal bırakalım dedi 18 şubattada bhcg bakılacak inşallahh hakkımızda hayırlı olur inşallahh bebem gelir kızlar nolursunuz dualarınızı esirgemeyin nokurrrrrrrr
:roflol:kız güldürdün beni gerçekten ne duyarsak yapmaya çalışıyoruz Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah.Nevrosky listeleri yayınladığında bak, herkesin problemi, geçirdiği tedavi, kullandığı ilaç, bitkisel kürler yazıyo dah neler var...Allah hepimizede hayırlı çocuk verir inşallah.
evet kızlar ya biz hormon almaktan koçişlerde kür içmekden ne olacak bilmiyorum.
biz zaten keçiboynuzu pekmezi vardı-keçiboynuzu kürü vardı - e vitamini vardı - şimdi doktor bide çinko ile c vitamini verdi - badem fıstık hariç benim kocişinde göbek önde gitmeye başladı :roflol::roflol::roflol:
cnm benimde hamilelik öncesi çok göğüs ağrım olmuştu ve şişmişti adetten öncede olur ama bu çok şiddetli olmuştu bi doktorunu ara istersen
kizlar...bikac gündür bende tuhaf seyler oluyor...son iki saattirde dahada tuhaflasti...
gögüslerim feci sisti ve aciyordu,kasiklarimda ara ara batiyordu..simdide bunlarla beraber belime agri girmeye basladi,ama ara ara ve batma seklinde...ve az önce gördüm ufak kahverengimsi bi pihti seklinde bisey attim...adetim 17 subat aslinda..adet belirtisi gibi degil cünkü benim gögüslerim falan sismez kesinlikle...bi fikri olan var mi
selam herkese ...............inş herkes ıyıdır..........kendınıze ıyı bakın arkadaşlar..........bu çetın yollar ancak çok kuvvetlı olmakla aşılır ..........rabbım herkese guç ve kuvvet versın....ve kısa zamanda tatlı bebişleri yollasın inş ................rabbım yıkılmaz sevgi versın yuvalarımıza ve rahmetını eksık etmesın bızdennnnn.............hepimız farklı bır hayat yaşıyoruz ........rabbım ımtıhanlarımızı kolaylaştırsın..............karşımıza bızı anlayan insanlar çıkarsın...............
merhaba canım, leke gelmesi çok ilginç ,daha adet gününe çok var,İnşallah hamilelik belirtileridir, İnşallah mucizen gelmiştir.a.s.
ayyy heyecanlandim simdi...ama ben daha göbisten igneler vuruyorum:uhm:
Kız dur seni umutlandırmak istemem ama senin anlattığın belirtileri hep hamişler anlatıyo onlara dayanarak yazıyorum.Ama inşallah:Saruboceq:hamişsindir. sen tedavi sürecindeydin dimi hangi iğneyi vurunuosun şimdi?
ay aman öyle stres yapmam merak etme canimmma.s
bende okudum bikac yerde simdi..umutlanmaya gerek yok aslinda ama ne bilim bi heyecan iste...
ben puregon vuruyorum canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?