yazıyorum ama okuyan olurmu bilmiyorum sabaha mı kalır...kızlar haziran ayında olumsuz mikroenjeksiyondan sonra benim adetlerim saçmalamaya başladı...erken geç derken bu gecikmeler 8 günü buldu...şimdi buay bugün tam 10. gün adetim yok...hatta heveslendik eşimle acaba?...bugün test yaptım yani sonuç her zamaki gibi....negatif....ben ne yapmalıyım arkadaşlar....normal mi bu düzensizlik tedaviden sonra? kaç gün daha gelmezse doktora gitmem lazım...ufff .......
gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var? işin kötüsü yurt dışındayız ve burada sağlık sistemi bi garip..ingiltere...neden gelmez ki bu
Selam, bence 10 gün gayet normal bir süre doktora gitmek için. Stresten oluyor olabilir, ben genelde negatif sonucu alınca hemen regl olurum. İstersen 1-2 gün bekle istersen ama doktora gidersen için rahatlar. Pek yardımcı olamadım ama sabaha kadar bekleme diye cevap verdim, iyi geceler canım!!
Herkese iyi geceleerr...
cnm yardımcı olmak isterdım ama hiç bi fikrım yok belkı kist olmuştur bilemıorumkii:çok üzgünüm:
içim sıkılıorrrr daha kocam gelmedi bide asiye üzüluom hiç çıkmıor aklımdan yaaa:çok üzgünüm:senağlamabenneyaptımki
canım ya benimde kociş iştee bendemi oflayııımmmmmkaydirigubbakcemile3
asiye hepimiz üzülüyoruz ama bence zamannn zaman zaman
herşey yoluna girecekk ve barışacaklarr
çünkü sevgileri çok büyükkk:asigim::asigim:
günaydın bayanlar, nasılsınız bakiiim hihoyyytsidelyacıım sanada günaydın kıss ayşe hamilede benimmi haberim yok maaşallah döktürmüşler yine sayfaları yetrişemiyorum ki gamyoncuiremsu buarada simaysi tebrik ederim canım nisasumla birlikte güzel bi haber oldu bize, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: dualarınızda bizide unutmayın a.s
ewet cnm işler çok yogun ful calışıoalrr bende beklıom böleeeee mirmirmirmirhafta sonu bile calıştı dün pazardı gece 1 de geldıler offyaaaa:çok üzgünüm:senağlama
canım bu gün alcak sonucunu ben öyle hissediyorum pozitif olcak diye şimdiden başlayım dedim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: oturmuyosun değilmi canım sende :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
canım bu gün alcak sonucunu ben öyle hissediyorum pozitif olcak diye şimdiden başlayım dedim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: oturmuyosun değilmi canım sende :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
gunaydın arkadaslar bı sorum olucak eşimde lökasit hucre bulundu ve tekrar doktora gıtmesıne ıkna edemıyorum bunla ılgılı bıtkısel bı sey varmı acaba en azından onu buı denesek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?