Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var? işin kötüsü yurt dışındayız ve burada sağlık sistemi bi garip..ingiltere...neden gelmez ki bu

Selam, bence 10 gün gayet normal bir süre doktora gitmek için. Stresten oluyor olabilir, ben genelde negatif sonucu alınca hemen regl olurum. İstersen 1-2 gün bekle istersen ama doktora gidersen için rahatlar. Pek yardımcı olamadım ama sabaha kadar bekleme diye cevap verdim, iyi geceler canım!!

Herkese iyi geceleerr...

saol canım...bende genelde testlerden sonra 2 saat içinde regl olurum ama bilmiyorum....ben geç yumurtladım gibi geldi bana ....bundan olabilir mi acaba? çok soru sordum ya kusura bakamyın

içim sıkılıorrrr daha kocam gelmedi bide asiye üzüluom hiç çıkmıor aklımdan yaaa:çok üzgünüm:senağlamabenneyaptımki

canım ya benimde kociş iştee bendemi oflayııımmmmmkaydirigubbakcemile3
asiye hepimiz üzülüyoruz ama bence zamannn zaman zaman
herşey yoluna girecekk ve barışacaklarr
çünkü sevgileri çok büyükkk:asigim::asigim:

inş tek temeennıım ooooo biran önce barışsınlarrr

iyi geceler arkadaşlar nalılsınız eşinin morfolojisi yüzde birbuçuk olupta hamile kalan varmı yada bitkisel tedavi uygulayan varmı yazın ne olur:çok üzgünüm:

merhaba arkadaslar uzun zamadır yazamıyordum tatıl nedeniyle ev oldukça kalabalıktı.annemler geldiler..bir saattir yazılanları okuyorum.bayağa şey kaçırmışım.g

günaydın kızlar dilerim bu gün hepimiz için mutlu geçer ben ayşe gelmeden halaya başlıcam ya içimden öyle geliyor gelen oturmasın takılsın lütfen halayımıza :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

günaydın bayanlar, nasılsınız bakiiim hihoyyytsidelyacıım sanada günaydın kıss ayşe hamilede benimmi haberim yok maaşallah döktürmüşler yine sayfaları yetrişemiyorum ki gamyoncuiremsu buarada simaysi tebrik ederim canım nisasumla birlikte güzel bi haber oldu bize, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: dualarınızda bizide unutmayın a.s

canım bu gün alcak sonucunu ben öyle hissediyorum pozitif olcak diye şimdiden başlayım dedim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: oturmuyosun değilmi canım sende :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

günaydın arkadaşlarrrr:ecrin_bebek:

ewet cnm işler çok yogun ful calışıoalrr bende beklıom böleeeee mirmirmirmirhafta sonu bile calıştı dün pazardı gece 1 de geldıler offyaaaa:çok üzgünüm:senağlama

canım evde beklemek çok sıkıcıdır ama şükret ki eşin çalışıyor,,, benim eşim 15 gündür evde dün telefon geldi martın 16 sına kadar izin devammışsenağlamasenağlama

ayşe 8 30 da kan verecekti kanı vermiştirr:teytey: hadi hayırlı haberlerle gelsin inş. bekliyoruzz:1hug:

gunaydın arkadaslar bı sorum olucak eşimde lökasit hucre bulundu ve tekrar doktora gıtmesıne ıkna edemıyorum bunla ılgılı bıtkısel bı sey varmı acaba en azından onu buı denesek.

yook canııım otururmuyum hiç 2009 hamile patlaması şu andan itibaren başlamıştır herkese hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar:teytey::teytey::teytey::teytey
eee nerde bizim sabah şekerleri hala uyanamadınızmı yoksahadi çayı demliyorum kalkın bakalım geç kalan aç kalır ona göre:jeyyar:

gunaydın arkadaslar bı sorum olucak eşimde lökasit hucre bulundu ve tekrar doktora gıtmesıne ıkna edemıyorum bunla ılgılı bıtkısel bı sey varmı acaba en azından onu buı denesek.

canım günaydın sizin probleminiz neydi tam olarak yazarmısın CADIARZU

Günaydın kızlar hepinize
asicim dün burdaymış sevindim ama umarım güzel haberlerle gelir birdahakine
ayşemden de güzel haberler bekliyorum
Nesli tabi ki senden de canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…