canım günaydın sizin probleminiz neydi tam olarak yazarmısın CADIARZU
Günaydın kızlar hepinize
asicim dün burdaymış sevindim ama umarım güzel haberlerle gelir birdahakine
ayşemden de güzel haberler bekliyorum
Nesli tabi ki senden de canım
gunaydın arkadaslar bı sorum olucak eşimde lökasit hucre bulundu ve tekrar doktora gıtmesıne ıkna edemıyorum bunla ılgılı bıtkısel bı sey varmı acaba en azından onu buı denesek.
Günaydın canlarım. Güzel bir gün geçirmemizi diliyorum. kaydirigubbakcemile2
İnşallah bugün hamileleri 41 yapacağız. :lepi: 41 kere maşallahhhhhh diyeceğiz..:teytey: ayse57'nin güzel haberlerini almayı nasip eder Allahım inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ve asi için dualarımız. :Saruboceq: Allahım tez zamanda huzura erdirsin , barıştırsın onları. :Saruboceq:
gunaydın arkadaslar bı sorum olucak eşimde lökasit hucre bulundu ve tekrar doktora gıtmesıne ıkna edemıyorum bunla ılgılı bıtkısel bı sey varmı acaba en azından onu buı denesek.
ayyyyy ayşe ne zaman gelirkiiii
sagol canim..Allah kabul etsin dualarini...bende en iyisi persembeye kadar sabredeyimmHakkına hayırlısı olsun İnşallah.Bugün benimde sol kasığım battı kendini baya belli etti :Saruboceq: ettim inşallah bu sefer tutmuştur diye bir umut bekliyoruz. Her namazımın arkasından sizler ve kendime :Saruboceq: ediyorum. Umutlarımızın gerçek olması dileğiyle k.i.b kociş gelecek yemek hazırlıycam görüşmek üzere...a.s.
sagol canim...oda olabilir..düsünmedim degil ama hani bi umut vardirya:))hayirlisi canim
öncelikle hoşgeldina.s.
canım benim anladığım eşinde 3 derece varikosel var....bu bir damar hastalığı....bu hastalık zamanla .sperm değerlerinin düşmesine neden oluyor...bunun çok basit bir ameliyetı var...
canım testiniz biraz karışık hareketliği hiç anlamadım...sayısa 50 milyon yazıyor ama bu ml dekimi yoksa totalmi buda önemli...canım sonucu üroloğa gösterdinizmi...dr ne diyor....
canım senin eşin üroloğa hiç gitmedimi...aslında çok önceden bir gözükse iyi olurdu....sorunun neden kaynaklandığı araştırılırdı...
canım benim bildiğim ürolok yok neyazıkki....
çok çok sevindim canım:teytey::teytey:
allah tamamına erdirsin.....
kızlar bakın bir mücize daha gerçekleşti:sm_cool::sm_cool:
maşalalh canım....
canım öncelikle sigara içenler havuç syyu içmesin....birde havuç suyunun fazlasıda zarar diye biliyorum....ölçüsünü ben bilmiyorum....
maşallah.....
hayırlı olur inaşlah canım....güzel haberlerini bekliyoruz....
canım şiş ve ağrıların ilaçlar yüzünden olabilir....pıhtı şeklinde atılan şeylede pek bilgim yok ama iltihap veya kist olabilir....
sagol canim nevromm...hakkaten cok degisik seyler yasiyorum tedaviye basladigimdan beri...fiziksel,ruhsal...valla tuhaf..hadi bakalim...Canım inşallah bu gelişmeler hayra amalettir. :Saruboceq: Çok değişik şeyler yaşadığın belli. Hayırlısı diyorum. yerimseniben
aysecimmm insallah hamis haberiyle dönersin tatlim...icim kipir kipir suan,,,:lepi:ya kizlar benim kk takildi zor açtim!!
neyse ben çikiyorum biz bu gece kocisle sabahlariz herhalde
insallah iyi haberlerle gelirim hepinizi optum
Günaydın canlarım. Güzel bir gün geçirmemizi diliyorum. kaydirigubbakcemile2
İnşallah bugün hamileleri 41 yapacağız. :lepi: 41 kere maşallahhhhhh diyeceğiz..:teytey: ayse57'nin güzel haberlerini almayı nasip eder Allahım inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ve asi için dualarımız. :Saruboceq: Allahım tez zamanda huzura erdirsin , barıştırsın onları. :Saruboceq:
sabah verdi kanı ama 2-3 gibi demişlerdi sanırım kendisine bende heyecanlanmaya başladım iyice inş güzel haberlerle gelir yaaaaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım sen her ihtimale dr a randovünü al...dr adet kanaması olup olmadığını bilir büyük ihtimalle....arkadaşlar bişe sorucam benim durumuma benzer bir durumunuz oldumu ya böyle olmuyodu bu tüpbebek işine başladıkya hep aksilikler çıkıyo neden bilmiyorum ben enson ayın 22 sinde hasta oldum normalde bu ayın 20 sinde falan hasta olmam gerekiyodu bugün ayın 9 u ve benden leke şeklinde kan geldi önce koyu renkte sonra kana dönüştü ama adet arılarım çok hafif gerçi bugün ilk günün yarın şiddetlenirse doktorumdan randevü alıcam adetin 2 ci günü gel dedi dr um geçen geçen ay adeyim kısa vede olması gerekenden az olmuştum ve dr um bana çatlamamış yumurtan var ondan az kanama gördün dedi peki ben bu 2 gün içinde az kanama görürsem doktodan randevu alayımmı yoksa adet günüme kadar bekleyeyimmi yani ayın 20 sine kadar neden böyle erken gelmiş olabilir doğum konturol hapı kullanıyodum birde doktor rahimde su kabarcığı yani miyom gibi bişe var demişti acaba bumu bölündü? doğum konturol hapını kullan geçer dedi sence bu ileçtan olabilirmi yardımcı olursan sevinirimcanım
canım bugün test günündelikafadulden allah yüzünü güldürür inşallah....slm canim iyiyim seni sormali..
tedavi için 8 saatte bir vaginal fitil kullaniyorum, tam gece yarisina denk geliyor, onu kullandiktan sonra kalkmiyorum çunki çok akinti oluyo bu yuzden erken geldim hem yarinda test gunumhihoyyyt
Sağolun kızlar :1hug: :asigim: Sizlerin duaları daha önce de dediğim gibi bizlerin yardımcısı oldu. Çok rahat verdi sınavı eşim. :lepi: Hiç heyecanlanmadı ve birinci oldu. :hooray:Sizlerin duasını aldığımız için çok şanslıyız.. :Saruboceq: a.s.
yazıyorum ama okuyan olurmu bilmiyorum sabaha mı kalır...kızlar haziran ayında olumsuz mikroenjeksiyondan sonra benim adetlerim saçmalamaya başladı...erken geç derken bu gecikmeler 8 günü buldu...şimdi buay bugün tam 10. gün adetim yok...hatta heveslendik eşimle acaba?...bugün test yaptım yani sonuç her zamaki gibi....negatif....ben ne yapmalıyım arkadaşlar....normal mi bu düzensizlik tedaviden sonra? kaç gün daha gelmezse doktora gitmem lazım...ufff .......
hoşgeldin canıma.s. hiç unuturmuyuz:1hug:ŞenizSelam arkadaşlar, beni unuttunuz dimi, neredeyse 1 ay oldu gelemedim. İzindeydik, eşim ameliyat oldu, iyileşti bile çok şükür. Hayat genelde üzüntülü geçti, neyseeeee.. İnternete de pek giremedim. Sizleri de çok özledim, bu sırada bir sürü hamişimiz çıkmış, :teytey::teytey: bu halayı hepsi için çekiyoruummmmkaydirigubbakcemile3
.
canım burdaki listeyi oku istersenyerimsenibeniyi geceler arkadaşlar nalılsınız eşinin morfolojisi yüzde birbuçuk olupta hamile kalan varmı yada bitkisel tedavi uygulayan varmı yazın ne olur:çok üzgünüm:
günaydın arkadaşlarrrr:ecrin_bebek:
canım evde beklemek çok sıkıcıdır ama şükret ki eşin çalışıyor,,, benim eşim 15 gündür evde dün telefon geldi martın 16 sına kadar izin devammışsenağlamasenağlama
günaydın canlara.s.
kız ben birşey soracağım....
biliyorsunuz ben bu ay adet olmadım....dr farlutal vermişti kulandım biteli bugün 8 gün oldu....2-3 gündür normal akıntım pempe biraz kırmızıya yakın...ama çok az...ped bile kullanmıyorum çamaşırıma hiç geçmiyor...yani o kadar az...dr bana adet olunca gel demişti...bu adet sayılırmı...gideyim mi yoksa tam sökülmmesini mi bekleyeyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?