Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın canlarım. Güzel bir gün geçirmemizi diliyorum. kaydirigubbakcemile2

İnşallah bugün hamileleri 41 yapacağız. :lepi: 41 kere maşallahhhhhh diyeceğiz.. :teytey: ayse57'nin güzel haberlerini almayı nasip eder Allahım inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ve asi için dualarımız. :Saruboceq: Allahım tez zamanda huzura erdirsin , barıştırsın onları. :Saruboceq:

günaydın yavrular. süper başlamışsınız güne. böylede devam edecek inşallah. bencede pozitif olcak

tamam tamam oturmuyoruz:teytey::teytey::teytey:

Günaydın kızlar hepinize
asicim dün burdaymış sevindim ama umarım güzel haberlerle gelir birdahakine
ayşemden de güzel haberler bekliyorum
Nesli tabi ki senden de canım

benden mii ahh ahh nerdeedelikafadulden,,,inş.Allah söletmiştir canım benimm:1hug:

gunaydın arkadaslar bı sorum olucak eşimde lökasit hucre bulundu ve tekrar doktora gıtmesıne ıkna edemıyorum bunla ılgılı bıtkısel bı sey varmı acaba en azından onu buı denesek.

canım benim lökasit hakkında bilgim yok canım. bilgisi olanlar yazarlar birazdan canım.

aminnn inş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gunaydın arkadaslar bı sorum olucak eşimde lökasit hucre bulundu ve tekrar doktora gıtmesıne ıkna edemıyorum bunla ılgılı bıtkısel bı sey varmı acaba en azından onu buı denesek.

canım benim eşimdede var lökasit doktor antibiyotik verdi bence eşini ikna et doktora gitsin onada mutlaka antibiyotik yazarlar.bitkisel olarak ben ısırgan tohumu yağını küp şekere 2-3 damla damlatıp akşamları veriyodum bunun dışındada bi aktara danışıp bitki çayları falanda alabilirsin ben aldımda çayın adı aklımda olmadığı için yazamıyorum.geçmiş olsun canım

GÜNAYDINNN kk güzel hatunları
nasılsınız bakalımmmmm:sm_cool::sm_cool:
bencede bugün hamiş haberi gelecekkkk bende inanıyorum sidelyacıgımmm:teytey::teytey::teytey::teytey:

sagol canim..Allah kabul etsin dualarini...bende en iyisi persembeye kadar sabredeyimm
sagol canim...oda olabilir..düsünmedim degil ama hani bi umut vardirya:))hayirlisi canim
Canım inşallah bu gelişmeler hayra amalettir. :Saruboceq: Çok değişik şeyler yaşadığın belli. Hayırlısı diyorum. yerimseniben
sagol canim nevromm...hakkaten cok degisik seyler yasiyorum tedaviye basladigimdan beri...fiziksel,ruhsal...valla tuhaf..hadi bakalim...
ya kizlar benim kk takildi zor açtim!!
neyse ben çikiyorum biz bu gece kocisle sabahlariz herhalde
insallah iyi haberlerle gelirim hepinizi optum
aysecimmm insallah hamis haberiyle dönersin tatlim...icim kipir kipir suan,,,:lepi:

insallah....delikafaduldenicimden güzel seyler geciyo ayse icin de,asi icinde...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah

hadi aysecim insallah hamissindir tatlimmdelikafadulden

sabah verdi kanı ama 2-3 gibi demişlerdi sanırım kendisine bende heyecanlanmaya başladım iyice inş güzel haberlerle gelir yaaaaaa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hımmm o zaman ben işlerimi yapayım gelirim gene. ekranım açık sizi takip ediyorum yaramazlık yapmayın anacımmmmmm

yaramazlık diyince aklıma sabırsızım be balım geldi. inşallah biran önce düzelirlerde gelip topiğin altını üstüne getirirler yeterki iyi olsunlar:Saruboceq:

günaydın şekerler inşallah hepimiz için hayırlı bir gün olur hep mutlu oluruz
ayşecim inşallah güzel haberlerle dönersin tatlım

canım sen her ihtimale dr a randovünü al...dr adet kanaması olup olmadığını bilir büyük ihtimalle....

slm canim iyiyim seni sormali..
tedavi için 8 saatte bir vaginal fitil kullaniyorum, tam gece yarisina denk geliyor, onu kullandiktan sonra kalkmiyorum çunki çok akinti oluyo bu yuzden erken geldim hem yarinda test gunumhihoyyyt
canım bugün test günündelikafadulden allah yüzünü güldürür inşallah....

kırkbin kere maşalalh hemde birinci oldu demek:hooray: eeeeeeeeee kimin eşi:asigim:

canım sen dr a git bir istersen...tedavi sırasında kullanmış olduğun ilaçlar hormon dengeni bozmuş da olabilir...ama nedenini en iyi dr bilir...

hoşgeldin canıma.s. hiç unuturmuyuz:1hug:Şeniz
iyi geceler arkadaşlar nalılsınız eşinin morfolojisi yüzde birbuçuk olupta hamile kalan varmı yada bitkisel tedavi uygulayan varmı yazın ne olur:çok üzgünüm:
canım burdaki listeyi oku istersenyerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...ayan-bayanlarin-listesi-4330.html#post5247663

canım ya... ücretsiz izinmi.....allah yardımcınız olsun...

[

günaydın canlara.s.

kız ben birşey soracağım....
biliyorsunuz ben bu ay adet olmadım....dr farlutal vermişti kulandım biteli bugün 8 gün oldu....2-3 gündür normal akıntım pempe biraz kırmızıya yakın...ama çok az...ped bile kullanmıyorum çamaşırıma hiç geçmiyor...yani o kadar az...dr bana adet olunca gel demişti...bu adet sayılırmı...gideyim mi yoksa tam sökülmmesini mi bekleyeyim....

canım bir dr telefon ac sor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…