günaydın canlara.s.
kız ben birşey soracağım....
biliyorsunuz ben bu ay adet olmadım....dr farlutal vermişti kulandım biteli bugün 8 gün oldu....2-3 gündür normal akıntım pempe biraz kırmızıya yakın...ama çok az...ped bile kullanmıyorum çamaşırıma hiç geçmiyor...yani o kadar az...dr bana adet olunca gel demişti...bu adet sayılırmı...gideyim mi yoksa tam sökülmmesini mi bekleyeyim....[/QUO
istersen dr u ara
istersen 1-2gün bekle çünkü oakıntının sonu kırmızılardır canımmm...ama şuankı akıntı adet degill bence
canım bir dr telefon ac sor bence
çok geçmiş olsun canıma.s. tese ameliyatında hücre bulunması çok güzel canım...inşallah ikinci denemede bebişin gelir...allah yardımcın olsun canım.....fadik istanbulun neresinde oturuyorsun ben gazi osmanpaşa avrupa yakası burda bir merkezde yaptırdık olmadı. eşimden tese ile hücre alıp dondurdular ve tabiki dondurucuda hüreler zayıfladı bendende 5 yumurta çıktı biri olğulaşmamış zayıf hücrelerle 4 işleme aldılar 1 tanesi oldu oda tutmadı biz ikinciyi alman hastahanesinde yapacaz diyoruz tabi parayı denkleştirmek için biraz beklememiz gerekiyo
istersen dr u ara
istersen 1-2gün bekle çünkü oakıntının sonu kırmızılardır canımmm...ama şuankı akıntı adet degill bence
gunaydin kizlar, nasilsiniz?
ben 8.30da kan verdim sonra kocisle pastanede kahvalti yaptik simdiyse saniyeler geçmek bilmiyor, ogleden sonra 2.30 civari haber gelecek
gunaydin kizlar, nasilsiniz?
ben 8.30da kan verdim sonra kocisle pastanede kahvalti yaptik simdiyse saniyeler geçmek bilmiyor, ogleden sonra 2.30 civari haber gelecek
41. HAMİŞ BEN OLCAM İNŞ..kaydirigubbakcemile3
BİŞEYİ 40 DEFA SÖYLERSEN OLURMUŞ İNŞ. OLURRR:Saruboceq:
AMA 41. HAMİŞİMİZ SANIRIM AYŞE OLCAKK İNŞ. ALLAHIMM :SaruboceqUALARIMIZ ONUNLAA
Selam arkadaşlar, beni unuttunuz dimi, neredeyse 1 ay oldu gelemedim. İzindeydik, eşim ameliyat oldu, iyileşti bile çok şükür. Hayat genelde üzüntülü geçti, neyseeeee.. İnternete de pek giremedim. Sizleri de çok özledim, bu sırada bir sürü hamişimiz çıkmış, :teytey::teytey: bu halayı hepsi için çekiyoruummmmkaydirigubbakcemile3
İnşallah 41. hamişimiz sen olursun canım, bu sabah olmaz şimdi, hemen uyuyun hemen sabah olsundelikafadulden
Nevrocum, eşin ne sınavına girdi bilmiyorum ama tebrik ederim Allah hep başarılar versin ve yüzünüzü güldürsün inşallah! Bu arada ben 5 Şubatta regl oldum hatta bitti bile, kusura bakma geç haber verdim
Hepinizi öpüyoruuummm, iyi geceeleeerrrra.s.
günaydın kızlar dilerim bu gün hepimiz için mutlu geçer ben ayşe gelmeden halaya başlıcam ya içimden öyle geliyor gelen oturmasın takılsın lütfen halayımıza :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
günaydın bayanlar, nasılsınız bakiiim hihoyyytsidelyacıım sanada günaydın kıss ayşe hamilede benimmi haberim yok maaşallah döktürmüşler yine sayfaları yetrişemiyorum ki gamyoncuiremsu buarada simaysi tebrik ederim canım nisasumla birlikte güzel bi haber oldu bize, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: dualarınızda bizide unutmayın a.s
canım bu gün alcak sonucunu ben öyle hissediyorum pozitif olcak diye şimdiden başlayım dedim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: oturmuyosun değilmi canım sende :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
ayşe 8 30 da kan verecekti kanı vermiştirr:teytey: hadi hayırlı haberlerle gelsin inş. bekliyoruzz:1hug:
Günaydın bayanlar....
Bugün ayşeden güzel haberler alırız inşallah.
Günaydın kızlar hepinize
asicim dün burdaymış sevindim ama umarım güzel haberlerle gelir birdahakine
ayşemden de güzel haberler bekliyorum
Nesli tabi ki senden de canım
Günaydın canlarım. Güzel bir gün geçirmemizi diliyorum. kaydirigubbakcemile2
İnşallah bugün hamileleri 41 yapacağız. :lepi: 41 kere maşallahhhhhh diyeceğiz..:teytey: ayse57'nin güzel haberlerini almayı nasip eder Allahım inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ve asi için dualarımız. :Saruboceq: Allahım tez zamanda huzura erdirsin , barıştırsın onları. :Saruboceq:
günaydın yavrular. süper başlamışsınız güne. böylede devam edecek inşallah. bencede pozitif olcak
tamam tamam oturmuyoruz:teytey::teytey::teytey:
GÜNAYDINNN kk güzel hatunları
nasılsınız bakalımmmmm:sm_cool::sm_cool:
bencede bugün hamiş haberi gelecekkkk bende inanıyorum sidelyacıgımmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
sagol canim..Allah kabul etsin dualarini...bende en iyisi persembeye kadar sabredeyimm
sagol canim...oda olabilir..düsünmedim degil ama hani bi umut vardirya:))hayirlisi canim
sagol canim nevromm...hakkaten cok degisik seyler yasiyorum tedaviye basladigimdan beri...fiziksel,ruhsal...valla tuhaf..hadi bakalim...
aysecimmm insallah hamis haberiyle dönersin tatlim...icim kipir kipir suan,,,:lepi:
insallah....delikafaduldenicimden güzel seyler geciyo ayse icin de,asi icinde...rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah
hadi aysecim insallah hamissindir tatlimmdelikafadulden
günaydın şekerler inşallah hepimiz için hayırlı bir gün olur hep mutlu oluruz
ayşecim inşallah güzel haberlerle dönersin tatlım
günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum...inşallah ayşedende iyi haberler gelir bugün....
canım sen her ihtimale dr a randovünü al...dr adet kanaması olup olmadığını bilir büyük ihtimalle....
canım bugün test günündelikafadulden allah yüzünü güldürür inşallah....
kırkbin kere maşalalhhemde birinci oldu demek:hooray: eeeeeeeeee kimin eşi:asigim:
canım sen dr a git bir istersen...tedavi sırasında kullanmış olduğun ilaçlar hormon dengeni bozmuş da olabilir...ama nedenini en iyi dr bilir...
hoşgeldin canıma.s. hiç unuturmuyuz:1hug:Şeniz
canım burdaki listeyi oku istersenyerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...ayan-bayanlarin-listesi-4330.html#post5247663
canım ya... ücretsiz izinmi.....allah yardımcınız olsun...
[
canım rabbim gönlüne göre versin inşallah hamilesiindir..........
hayırlı haberler bekliyoruz canım umarım değerlerin yükssek çıkar bugunde halay çekeriz :teytey::teytey:
gunaydınnnna.s.a.s.
topıge gelıyorum ama sadece okuyup cıkmak zorunda kalıyoru..cok yogun bır hafta gecırdım..pc basındada oturamıyorum...
sabırsızcım gecmıs olsun..ah bu horman ılacları yokmu:çok üzgünüm:
psıkolojıyıde bedenınıde mahvedıyor..ama bebekı gelınce hersey unutuluyor..ınsallah bebısıde gelır unutursun..:Saruboceq::Saruboceq:
ınsallah bugun aysecım guzel haberler alcaz senden..41 kere maasallah dıyecez ..
günaydın herkezee halaya geçmi kaldım durun geliyorum :teytey: :teytey:
iyi günler kızlar...nasılsınız? herkse güzel birgün diliyorum.ben zor yazıyorum.tansiyonum düşüyor.sürekli halsızım.okuyuyorum yattıgım yerden ama yazamıyorum...kocaman öptüm
günaydın canlara.s.
kız ben birşey soracağım....
biliyorsunuz ben bu ay adet olmadım....dr farlutal vermişti kulandım biteli bugün 8 gün oldu....2-3 gündür normal akıntım pempe biraz kırmızıya yakın...ama çok az...ped bile kullanmıyorum çamaşırıma hiç geçmiyor...yani o kadar az...dr bana adet olunca gel demişti...bu adet sayılırmı...gideyim mi yoksa tam sökülmmesini mi bekleyeyim....
insallah canim.
2 hafta bekleyisim çok guzel gecti dinlendim, herkes hizmetimdeydi, ama bugun zaman durdu sanki, gozum hep telefonda, o kadar negatiflere alistimki ya olmadiysa diye çok korkuyorum
4 asilama+3tup(bu 4.) sadece 1kez poztif aldim o da kismet degilmis sevincimi yasayamadim dusukle sonuclandi, hep alistim kotuye diyorum ama içimden korkusunu atamiyorum
vallah bu ilaclar bizlere neler yapmiyor.ben tedavilerimin hepsinin toplaminda 15kilodan fazlasini aldim.
adetlerim eskiden 5haftada bir gelirdi simdiyse bekle babam bekle en son 3aya yakin bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?