Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fadik istanbulun neresinde oturuyorsun ben gazi osmanpaşa avrupa yakası burda bir merkezde yaptırdık olmadı. eşimden tese ile hücre alıp dondurdular ve tabiki dondurucuda hüreler zayıfladı bendende 5 yumurta çıktı biri olğulaşmamış zayıf hücrelerle 4 işleme aldılar 1 tanesi oldu oda tutmadı biz ikinciyi alman hastahanesinde yapacaz diyoruz tabi parayı denkleştirmek için biraz beklememiz gerekiyo

canım bir dr telefon ac sor bence

canım dr a ilk defa gitmiştim...numarası yok bende....özel bir hastanede çalışıyor....

çok geçmiş olsun canıma.s. tese ameliyatında hücre bulunması çok güzel canım...inşallah ikinci denemede bebişin gelir...allah yardımcın olsun canım.....
istersen dr u ara
istersen 1-2gün bekle çünkü oakıntının sonu kırmızılardır canımmm...ama şuankı akıntı adet degill bence

dr nosu yok canım:1no2:ya birde adet olunca hormon testi yaptıracaktım...bildiğim kadarıyla bu test 2 veya 3. günü yapılıyor...o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum....ya olmassa ben bir dr a gideyim...dr la yüz yüze görüşebilirsem bir danışayım....

günaydın kızlar iyi bir gün olur inşallah ben biraz hüzünlüyüm bugün annemler gidiyor şuan benim evimde bensizler 12de çıkcaklar yola 5gün ne çabuk geçti okdar alışmışım ki yanımda olmalarına kendimi güvende hissetmiştim şimdi herşey eskisi gibi olacak öyle işte

asicim canım benim seni hep burda görmek istiyoruz inşallah biran önce atlatıcaksınız sorunlarınızı
lökosit soran arkadaşımızada iltihaplı hücre demek canım antibiyotikle yok edilebiliyor eşini ikna et doktora gidip ilaç alsın sorun edilcek bişi değil

sabırsızım geçmiş olsun güzelim inşallah düzelir biran önce ağrın olmaz yeni resimler ekledim gördünmü güzelim
yağmmurcan eşini çapa tıp vakültesindeki ürologlara götür çok iyilermiş ismini öğrenip vermeye çalışırım

gunaydin kizlar, nasilsiniz?
ben 8.30da kan verdim sonra kocisle pastanede kahvalti yaptik simdiyse saniyeler geçmek bilmiyor, ogleden sonra 2.30 civari haber gelecek

gunaydin kizlar, nasilsiniz?
ben 8.30da kan verdim sonra kocisle pastanede kahvalti yaptik simdiyse saniyeler geçmek bilmiyor, ogleden sonra 2.30 civari haber gelecek

hayırlı haberler bekliyoruz canım umarım değerlerin yükssek çıkar bugunde halay çekeriz :teytey::teytey:

gunaydınnnna.s.a.s.
topıge gelıyorum ama sadece okuyup cıkmak zorunda kalıyoru..cok yogun bır hafta gecırdım..pc basındada oturamıyorum...
sabırsızcım gecmıs olsun..ah bu horman ılacları yokmu:çok üzgünüm:
psıkolojıyıde bedenınıde mahvedıyor..ama bebekı gelınce hersey unutuluyor..ınsallah bebısıde gelır unutursun..:Saruboceq::Saruboceq:
ınsallah bugun aysecım guzel haberler alcaz senden..41 kere maasallah dıyecez ..

41. HAMİŞ BEN OLCAM İNŞ..kaydirigubbakcemile3
BİŞEYİ 40 DEFA SÖYLERSEN OLURMUŞ İNŞ. OLURRR:Saruboceq:
AMA 41. HAMİŞİMİZ SANIRIM AYŞE OLCAKK İNŞ. ALLAHIMM :SaruboceqUALARIMIZ ONUNLAA

ayşe 8 30 da kan verecekti kanı vermiştirr:teytey: hadi hayırlı haberlerle gelsin inş. bekliyoruzz:1hug:

Günaydın bayanlar....

Bugün ayşeden güzel haberler alırız inşallah.

Günaydın kızlar hepinize
asicim dün burdaymış sevindim ama umarım güzel haberlerle gelir birdahakine
ayşemden de güzel haberler bekliyorum
Nesli tabi ki senden de canım

günaydın yavrular. süper başlamışsınız güne. böylede devam edecek inşallah. bencede pozitif olcak

tamam tamam oturmuyoruz:teytey::teytey::teytey:

GÜNAYDINNN kk güzel hatunları
nasılsınız bakalımmmmm:sm_cool::sm_cool:
bencede bugün hamiş haberi gelecekkkk bende inanıyorum sidelyacıgımmm:teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydın şekerler inşallah hepimiz için hayırlı bir gün olur hep mutlu oluruz
ayşecim inşallah güzel haberlerle dönersin tatlım

günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum...inşallah ayşedende iyi haberler gelir bugün....

canım rabbim gönlüne göre versin inşallah hamilesiindir..........

hayırlı haberler bekliyoruz canım umarım değerlerin yükssek çıkar bugunde halay çekeriz :teytey::teytey:

günaydın herkezee halaya geçmi kaldım durun geliyorum :teytey: :teytey:

kizlar, beni dusundugunuzu gormek beni acayip duygulandirdi su an agladim aglicem sizleri çok seviyorum.
bende heyecan dorukta, anlatacak kelime bulamiyorum, en gec 3.5 saat sonra ogrenecegim ama siz gelinde bana sorun zaman geçmiyo...
bana yazdiklarinizla beni çok mutlu ettiniz anlatamam, insallah bende size guzel haberler veririm

iyi günler kızlar...nasılsınız? herkse güzel birgün diliyorum.ben zor yazıyorum.tansiyonum düşüyor.sürekli halsızım.okuyuyorum yattıgım yerden ama yazamıyorum...kocaman öptüm

ayşecim ben sabahın 8 inden beridir halay başıyım artık öldüm ama durmak yok güzel haberler alcaz senden ben inanıyorum tatlım bütün dualar seninle

iyi günler kızlar...nasılsınız? herkse güzel birgün diliyorum.ben zor yazıyorum.tansiyonum düşüyor.sürekli halsızım.okuyuyorum yattıgım yerden ama yazamıyorum...kocaman öptüm

Senin kendini yormaman lazım. Ben ilk üc ay resmen kış uykusuna yatmıştım sadece yemek yemek için kalkiyordum. Kendine dikkat et.

insallah canim.
2 hafta bekleyisim çok guzel gecti dinlendim, herkes hizmetimdeydi, ama bugun zaman durdu sanki, gozum hep telefonda, o kadar negatiflere alistimki ya olmadiysa diye çok korkuyorum
4 asilama+3tup(bu 4.) sadece 1kez poztif aldim o da kismet degilmis sevincimi yasayamadim dusukle sonuclandi, hep alistim kotuye diyorum ama içimden korkusunu atamiyorum

canım bende önceki ay öyle olmuştu doktor bakmıştı. sökülünce gel demişti. ama yanlış yönlendirmekde istemem genede doktoruna sor canım

geçmiştekileri hatırlama bugün canım. inşallah pozitifi öğrenincede hepsi birer anı olarak kalacak ve bugün sadece halay çekicez inşallahhhhhh

ayşenin sonucu olumlu gibi bende öyle hissediyorum....yaaa arkadaşlar 11. gün adet yok...ben tedavimde sadece gonalf kullandım....7 ay önce....bedenimin ayarı bozuldu....bu ilaçlar bize napıyor ya....çok gerginim....elin memleketinde jinekologlara ebe uygun görürse muayene olabiliyorsun....yoksa rüyanda doktor görürsün

vallah bu ilaclar bizlere neler yapmiyor.ben tedavilerimin hepsinin toplaminda 15kilodan fazlasini aldim.
adetlerim eskiden 5haftada bir gelirdi simdiyse bekle babam bekle en son 3aya yakin bekledim

vallah bu ilaclar bizlere neler yapmiyor.ben tedavilerimin hepsinin toplaminda 15kilodan fazlasini aldim.
adetlerim eskiden 5haftada bir gelirdi simdiyse bekle babam bekle en son 3aya yakin bekledim

aşecim senin sıkıntılarının sonu olsun bugün dilerim....benim çok asabım bozuldu....tıkır tıkır işleyen vücut ne hale geldi....gelsin diye dua edeceğim hiç aklım gelmezdi....insanoğlu çok komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…