hala sonuc almadim3saat sonra((
hepimiz azo degiliz degisik degisik sebepler var
hala sonuc almadim3saat sonra((
hepimiz azo degiliz degisik degisik sebepler var
gunaydınnnna.s.a.s.
topıge gelıyorum ama sadece okuyup cıkmak zorunda kalıyoru..cok yogun bır hafta gecırdım..pc basındada oturamıyorum...
sabırsızcım gecmıs olsun..ah bu horman ılacları yokmu:çok üzgünüm:
psıkolojıyıde bedenınıde mahvedıyor..ama bebekı gelınce hersey unutuluyor..ınsallah bebısıde gelır unutursun..:Saruboceq::Saruboceq:
ınsallah bugun aysecım guzel haberler alcaz senden..41 kere maasallah dıyecez ..
zeynepcim sen belki bana yardimci olabilirsin.
bazi belirtilerim var ama yinede tedirgin oluyorum
goguslerim hafif sizliyo, midem allak bullak, yanma var bulantida var(ama strestende olabilir)
karnimda bi gerginlik var, hem biraz adet sancisina benziyo hemde birazdaha farkli.
sonra sanki çok halsizim, ellerim titrer gibi filan birde rengimi gorsen korkarsin bembeyaz olmusum
canım inşallah hamilesndir bunlar hamilelik belirtilri test yaptın mı adetin kaç gün geçti
canım gerçi saatler kaldı öğreneceksin gerçeği ama hamile insanın regi değişirmiş zaten umarım bebeişler sendedir ben inanıyorum sabrın sonu selamettir RABBİM mucizesini sana saatler sonra yolluycak inşallah
arkadslar esime sperm tsti yaptırmak istiyoz nerde nasıl yapılıyor arstırma hastnesi üroloji yapıyomu perhizl gitsk o gün yaprlar mı yoksa bşk bi güne randevu mu veriyolar
gunaydin kizlar, nasilsiniz?
ben 8.30da kan verdim sonra kocisle pastanede kahvalti yaptik simdiyse saniyeler geçmek bilmiyor, ogleden sonra 2.30 civari haber gelecek
ewet canım ücretsizz:a015:
canım sen her ihtimale dr a randovünü al...dr adet kanaması olup olmadığını bilir büyük ihtimalle....
canım bugün test günündelikafadulden allah yüzünü güldürür inşallah....
kırkbin kere maşalalhhemde birinci oldu demek:hooray: eeeeeeeeee kimin eşi:asigim:
canım sen dr a git bir istersen...tedavi sırasında kullanmış olduğun ilaçlar hormon dengeni bozmuş da olabilir...ama nedenini en iyi dr bilir...
hoşgeldin canıma.s. hiç unuturmuyuz:1hug:Şeniz
canım burdaki listeyi oku istersenyerimseniben
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...ayan-bayanlarin-listesi-4330.html#post5247663
canım ya... ücretsiz izinmi.....allah yardımcınız olsun...
[
kızlar selamlar nasılsınız..hayırlı günler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?