Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayşecim canım inşallah hayırlı haberler alırsın en kısa zamanda sıra bizlerede glir allahın izniyle canım

ayşe arkadaşımız henüz sonucu almadı
buarada hepimiz azolumuyuz?

günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2

ayşecim rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürür emeğin boşa çıkmasın canım benimde içimden bize güzel haber verecekmişsin gibi geliyor :CüvCüv:

hala sonuc almadim3saat sonra ((
hepimiz azo degiliz degisik degisik sebepler var

ayşecim inan banada geçmiyo o saatler........ bak sonucunu alır almaz anne baba aramak yok hemen döncen bize....daha öncede yazdım sen biizm bu günkü mutlulugumuz olcan inanıyorum ben sana :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

soz telefon gelir gelmez size yazacam ama esim yanimda o sizden once ogrenecek haliyle, ama kimseyi aramadan size yazacam

canım sana bişey sorcam biliyosun bana aşılama yapılacaktı ama yumurtalarım çok olduğu için ve kendiliğinden çatladığı için iptal edilmişti.yaklaşık 2 haftadır çok gazım var bide 2-3 gündür göğüslerimin ucu çok şişti kenarlarındada kabarcıklar oluştu bugünde adet günüm ve hala olmadım sence bişeyler varmıdır bide sende bu belirtileri yaşamışmıydın.bilen başka arkadaşlar varsa da cevaplandırırsa sevinirim

zeynepcim sen belki bana yardimci olabilirsin.
bazi belirtilerim var ama yinede tedirgin oluyorum
goguslerim hafif sizliyo, midem allak bullak, yanma var bulantida var(ama strestende olabilir)
karnimda bi gerginlik var, hem biraz adet sancisina benziyo hemde birazdaha farkli.
sonra sanki çok halsizim, ellerim titrer gibi filan birde rengimi gorsen korkarsin bembeyaz olmusum

canım gerçi saatler kaldı öğreneceksin gerçeği ama hamile insanın regi değişirmiş zaten umarım bebeişler sendedir ben inanıyorum sabrın sonu selamettir RABBİM mucizesini sana saatler sonra yolluycak inşallah

canım inşallah hamilesndir bunlar hamilelik belirtilri test yaptın mı adetin kaç gün geçti

benim 4.tup denemem, bugun sonucunu alacam

dimi, ama iste saniyeler geçtikce heyecan artiyo...
biraz rahatlama ihtiyaci duyuyo insan....

arkadslar esime sperm tsti yaptırmak istiyoz nerde nasıl yapılıyor arstırma hastnesi üroloji yapıyomu perhizl gitsk o gün yaprlar mı yoksa bşk bi güne randevu mu veriyolar

arkadslar esime sperm tsti yaptırmak istiyoz nerde nasıl yapılıyor arstırma hastnesi üroloji yapıyomu perhizl gitsk o gün yaprlar mı yoksa bşk bi güne randevu mu veriyolar

canım muhakak randevuludur özel bi yere giderseniz randevu almanıza gerek yok sanırım ama devletette maalesef var diye biliyorum mutlaka ara sor telefonlar 3 gunluk perhizle gidilmesi gerekiyo

gunaydin kizlar, nasilsiniz?
ben 8.30da kan verdim sonra kocisle pastanede kahvalti yaptik simdiyse saniyeler geçmek bilmiyor, ogleden sonra 2.30 civari haber gelecek

ayy hadi canım hayırlısı olsun ,, kendini kasma rahat ol,, Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin dualarımızı seninlee

ewet canım ücretsizz:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…