Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

doktorunun adı neydi canım yaa.uzağa gitmektense tabi ki yakınlarda olan daha ii.bu arada senin durumun nedir.yeni olduğum için hakkınızda hiçbir bilgim yok.

evet aslında tam olarak sorunumu bende bilemiyorum..daha nişanlımın tam olarak rahatsızlığını anlamaya çalışıyorum kusura bakmayın direk konuya girdim ama çok telaşlı ve sıkıntılıyım.ayrıca haklısınız bende iş yerinden yazıyorum o yüzden hemen cevap veremedım üzgünüm evet nişanlıyım aslında hikayem çok uzun fakat ben çok kişiden azospermle ilgili nefesimi kesecek şeyler dinlediğim için çok sıkıldım ama baktım ki sizler birbirinize umut dağıtıyorsunuz sizlere yakın olmak istedim nişanlımı seviyorum....

kızlar inş çok beklemeyiz bebişlerimizi kucagımıza almak için..... hayalini bile kuramıyorum yaaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

MERVE SEN MİSİN?:1shok:

.tabiki bu iş ankara istanbul işi değil.ama ankarada ilgisizlikten çok şikayetçiydim.doktorumun yüzünü doğru düzgün göremedim bile.sende doktorunun adını yazarsan sevinirim

nişanlımı çok seviyorum kesinlikle başka birisiyle birlikte olsam ne benim nede birlikte olacağım kişinin sağlığının garantisi var sizler ilk öğrendiğiniz günkü paniği bilirsiniz ama baba olmasının çok zor olduğunu nişanlım bile kabullenmiş değil hala bebek hayali kuruyor bu çok güzel ama çok yıkılmasından korkuyorum birde ben hastanede çalışıyorum konuyla ilgili bölümden arkadaşlarımdan sanki bir başkası için alıyormuş gibi edindiğim bilgiler beni çok üzdü

.tabiki bu iş ankara istanbul işi değil.ama ankarada ilgisizlikten çok şikayetçiydim.doktorumun yüzünü doğru düzgün göremedim bile.sende doktorunun adını yazarsan sevinirim

canım Doç.Dr.Tayfun BAĞIŞ, Doç.Dr.Esra BULGAN KILIÇDAĞ adana başkent hastanesinin doktorları

doktorunun adı neydi canım yaa.uzağa gitmektense tabi ki yakınlarda olan daha ii.bu arada senin durumun nedir.yeni olduğum için hakkınızda hiçbir bilgim yok.

mersin tıp fakültesinde faik gürkan yazıcı.
bizde sayı ve hareket sorunu vardı. şimdilik sayıyı atlattık hareket kaldı benimde bir tüpüm tıkalı canım.

Merhaba arkadaşlar.bu ay tüp bebek tedavimiz başlayacaktı.ilaççlarımızı bile aldık koyduk.adetim 2 gün gecikti.adet olmadan 3-4 gün önce lekelenmem olurdu.bu ay o da yok.test yapsam idrardan çıkar mı ne dersiniz?
BU ARADA YENİ HAMİŞLERİMİZ VAR MI?

mersin tıp fakültesinde faik gürkan yazıcı.
bizde sayı ve hareket sorunu vardı. şimdilik sayıyı atlattık hareket kaldı benimde bir tüpüm tıkalı canım.

sayıyı nasıl atlattınız.bizimde sayı sorunumuz var.1 milyon civarıbende de pko var.umarım en kısa zamanda hamile kalırsın canım.bunlar bizim sınavımız.annem hep çocuğu olmayanın bir derdi var,olanın bin derdi var der.allah bize de sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşllh:Saruboceq::Saruboceq:

canim insallah hamissindir :Saruboceq:
bence cikar canim direkt kan testide yaptirabilirsin

canım sendede gaz çok olmuşmuydu bende çok gaz var arda hafif sancı yapıyo adet olcam diye korkuyorum geri geçiyo

canım benimde ilk gebeliğimde çok gazım olmuştu normal...sen yarın sabah bir test daha yap...

canım ya üzüldüm keşke tutsaydı ama herşeyde bir hayır var belkide bu ay doğal yollardan gelir meleğin ...umudunu sakın kaybetme tatlım...

canım neden bekliyorsun bir test yap...inşallah hamilesindir ...

Angelcim

Benim eşimde Azospermi ve ben tüp bebek tedavisi ile ilk denememde hamile kaldım. Ne zaman ne olacağını kimse bilemez. Dolayısı ile sonuçta bizim gibi problemli insanların çaresine microinjeksiyon yetişiyor. Belki 20 yıl önce olsaydı bebek sahibi olmamız imknasızdı. Ama bak şimdi önümüzde imkanlarımız var.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…