evet canım bencede nerede yapılırsa yapılsın kısmet. maya tüpbebek beni aramıştı bir ara buraya bekleriz falan diye onlarda mersinde benim doktoru biliyolarmış iyi demişlerdi. kısmet bakalım hayırlısı
evet aslında tam olarak sorunumu bende bilemiyorum..daha nişanlımın tam olarak rahatsızlığını anlamaya çalışıyorum kusura bakmayın direk konuya girdim ama çok telaşlı ve sıkıntılıyım.ayrıca haklısınız bende iş yerinden yazıyorum o yüzden hemen cevap veremedım üzgünüm evet nişanlıyım aslında hikayem çok uzun fakat ben çok kişiden azospermle ilgili nefesimi kesecek şeyler dinlediğim için çok sıkıldım ama baktım ki sizler birbirinize umut dağıtıyorsunuz sizlere yakın olmak istedim nişanlımı seviyorum....
.tabiki bu iş ankara istanbul işi değil.ama ankarada ilgisizlikten çok şikayetçiydim.doktorumun yüzünü doğru düzgün göremedim bile.sende doktorunun adını yazarsan sevinirimbirde kızlar ankarada maya tüp bebek merkezi çok iyiymiş öyle okudum hep ama kısmet bu bende adana başkentte yaptırmıştım sonuç ortada kısmetse aslında heryerde olur bekleyelim bakalım ama bence bir de adanada dene derim ben canım çünkü ben ist. bi tüp bebek merkezini aradım benim burdaki doktorumun adını verdiğinde şok oldum demekki benim doktorumda iyiymiş dedim kendi kendime :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:
.tabiki bu iş ankara istanbul işi değil.ama ankarada ilgisizlikten çok şikayetçiydim.doktorumun yüzünü doğru düzgün göremedim bile.sende doktorunun adını yazarsan sevinirim
doktorunun adı neydi canım yaa.uzağa gitmektense tabi ki yakınlarda olan daha ii.bu arada senin durumun nedir.yeni olduğum için hakkınızda hiçbir bilgim yok.
mersin tıp fakültesinde faik gürkan yazıcı.
bizde sayı ve hareket sorunu vardı. şimdilik sayıyı atlattık hareket kaldı benimde bir tüpüm tıkalı canım.
canım Doç.Dr.Tayfun BAĞIŞ, Doç.Dr.Esra BULGAN KILIÇDAĞ adana başkent hastanesinin doktorları
Merhaba arkadaşlar.bu ay tüp bebek tedavimiz başlayacaktı.ilaççlarımızı bile aldık koyduk.adetim 2 gün gecikti.adet olmadan 3-4 gün önce lekelenmem olurdu.bu ay o da yok.test yapsam idrardan çıkar mı ne dersiniz?
BU ARADA YENİ HAMİŞLERİMİZ VAR MI?
teşekkürler canım.sizlerin de güzel haberlerini duyarız umarım.
canım sendede gaz çok olmuşmuydu bende çok gaz var arda hafif sancı yapıyo adet olcam diye korkuyorum geri geçiyo
selam kızlar nasılsınız ben hiç iyi değilim dün gece leke gördüm artık tamamen sökülmesini bekliyorum yani maalesef aşılamam tutmadı çok üzgünüm :çok üzgünüm: dün çok ağladım eşim istersen hemen tüp bebeğe geçelim diyor ama ben çok kararsızım en azından iki ay dinlenmek istiyorum daha kimseye demedim tutmadı diye annem çok üzülecek bende dediğim gibi ağlamaya başlarım diye söyliyemiyorum senağlama
Merhaba arkadaşlar.bu ay tüp bebek tedavimiz başlayacaktı.ilaççlarımızı bile aldık koyduk.adetim 2 gün gecikti.adet olmadan 3-4 gün önce lekelenmem olurdu.bu ay o da yok.test yapsam idrardan çıkar mı ne dersiniz?
BU ARADA YENİ HAMİŞLERİMİZ VAR MI?
evet aslında tam olarak sorunumu bende bilemiyorum..daha nişanlımın tam olarak rahatsızlığını anlamaya çalışıyorum kusura bakmayın direk konuya girdim ama çok telaşlı ve sıkıntılıyım.ayrıca haklısınız bende iş yerinden yazıyorum o yüzden hemen cevap veremedım üzgünüm evet nişanlıyım aslında hikayem çok uzun fakat ben çok kişiden azospermle ilgili nefesimi kesecek şeyler dinlediğim için çok sıkıldım ama baktım ki sizler birbirinize umut dağıtıyorsunuz sizlere yakın olmak istedim nişanlımı seviyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?