Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar günaydın mirmirmirmir
sabah ezanında bi uyandım uyuyamadım bir daha tuhafım heralde ondan laelaelaelaelae
işe gidicem şimdi söylücem bırakıcam işi.. Zaten az kalmıştı iş bitiyo yani şimdi ben çıkmasamda 1 ay sonra en fazla 2 ay sonra ondlar çıkarıcak. Yavrumu böyle bulmuşken istemiyorum aynı şeyleri yaşamak umarım bebişim bırakmıcak hiç son haftaya kadar......
Kızlar duygularım karmakarış ne desem ki imkansız gibiydi di mi? Rabbim' e imkansız yok......... Hatırlıyorum bir kere yazmıştı bir arkdaşım mucizesini....
Bende mucizeler uğrarmı birgün YAĞMURCN ' a demiştim
Şimdi binlerce kez şükürler olsun..... :Saruboceq:

:asigim:
:1hug:
a.s.

Yağmurcn çok tebrik ederim canım.İnşallah bebişini sağ sağlim kucağına alırsın.Sizdeki sorun morfolojiydi dimi canım.Tekrar tebrikler

günaydın kızlar dün akşam güzel haberi aldım sonra net gitti bidaha gelmedi sinir oldum YAĞMURUMMM süpersin cnm yaa çook sevindim bu sefer kavuşucaksın inşalllah meleğine :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar,güzel umut dolu bir gün olur inşallah:Saruboceq:

Yağmurcan tebrik ederim canım,sabah sabah güzel bir haber verdin hihoyyyt,hayırlı olsun,Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

günaydın kızlar.

güne böyle güzel başlamak ne güzel dimi kızlar. dün akşam öğrendim bende şaşırmıştım çok ama çok sevindim. yağmurumun mucizesiyle:teytey:

vallaha yağmur sende bir enerji vardı bu ay duramıyodun yerinde bile çok çalıştın çok
her şey çocuk için diyelim bizde yağmur gibi kızlar haydi

Canım ne kadar güzel bi haber bu
Allahım çok sevindim hayırlı olsun gözün aydın
Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah:Saruboceq:

hadi kızlar ya kalkın ya mucizemiz var ya uyumayın çabuk gelin halaya

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Amanin amanin yeni hamiş haberleri var. Yagmurcan tebrik ederim. Hayırlısı ile sağlıkla sıhatle kucağına almanı dilerim...

Kızlar dualarınız sayenizde ne olur beni unutmayon dualarınızda şimdi sağlıklı kucağıma almak var sırada en önemlisi bu sizler iyi ki varsınız
Hepinize çok çok çok teşekkürederim
çok şanslıyım sizleri tanıdığım için böyle tpicimiz olduğu için :asigim:
hiç düşünmezdim bende pembe köşeye adımı yazdırcam
Şimdi ise hala şaşkınım 5 te uyandım uyuyamadım :1shok: atamadım üzerimden
En kısa zamnda sizleride hamiş görmek istiyom çok çalışınn çok :jeyyar:
aslında bizde bu ay çok çalışmadık hee ama yuymurtlama dönemlerine denk geldi heralde
bide eşimn dün diyoki ebn ceviz yiyom aşkım işyerinde hergün köy cevizi :roflol:
ama sanmayın ki çocuk olsun diye yiyo boğazı için yiyor delikafadulden
Aklıma geldi kızlar ne zaman yazmıştım benim ki demişti aşkım korkma bu ay hamilesin tembelleri işten çıkardım çalışanların maaşını arttırdım o süprizi olacak olanında maaşına iki kat prim delikafadulden

HAYDEEE KIZLARRR HER- ŞEY ÇO- CUK İÇİNN
HERŞEY ÇOCUK İÇİN delikafadulden

a.s.

eşinin içine doğmuş canım ya. olacak olmalı işte bak. allahım ol demiş oluvermiş
ceviz ha :jeyyar:
hemen gidip 1 çuval ceviz alıp eşimin işyerine gönderiyorum delikafadulden

her şey çocuk içinnnnnn

yettim casperim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

benimkide boğazına çok düşkündür,Allahtan askerliğini gazinoda yapıyor tüm yemeklerin tadına bakıyormuş kaydirigubbakcemile3 birde kantinden ceviz,fındık alıp yiyormuş geleceğimize yatırım yapıyorum diyor,gelince göreceğiz bakalım ne kadar yatırım yapmış :jeyyar:

yagmur canim hala siritiyorum,uyuyana kadar esimin kafasini sisirdim,biliyor musun arkadasim hamile,duydun mu arkadasim hamilekaydirigubbakcemile3
yeter uyu artik dedi ööle uyudum bacu ya...beklemioduk ya icim kipir kipir valladelikafadulden
saglicakla kucaginada alicaksin insallah canim:Saruboceq:
hihoyyythihoyyythihoyyyt

yağmur inanmıyorum bu ne mutlu haber böyle canım benim tebrik ederim allah sağlıkla kucağına aldırsın :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…