Yağmurcn çok tebrik ederim canım.İnşallah bebişini sağ sağlim kucağına alırsın.Sizdeki sorun morfolojiydi dimi canım.Tekrar tebriklerKızlar günaydın mirmirmirmir
sabah ezanında bi uyandım uyuyamadım bir daha tuhafım heralde ondan laelaelaelaelae
işe gidicem şimdi söylücem bırakıcam işi.. Zaten az kalmıştı iş bitiyo yani şimdi ben çıkmasamda 1 ay sonra en fazla 2 ay sonra ondlar çıkarıcak. Yavrumu böyle bulmuşken istemiyorum aynı şeyleri yaşamak umarım bebişim bırakmıcak hiç son haftaya kadar......
Kızlar duygularım karmakarış ne desem ki imkansız gibiydi di mi? Rabbim' e imkansız yok......... Hatırlıyorum bir kere yazmıştı bir arkdaşım mucizesini....
Bende mucizeler uğrarmı birgün YAĞMURCN ' a demiştim
Şimdi binlerce kez şükürler olsun..... :Saruboceq:
:
:1hug:
a.s.
Kızlar günaydın mirmirmirmir
sabah ezanında bi uyandım uyuyamadım bir daha tuhafım heralde ondan laelaelaelaelae
işe gidicem şimdi söylücem bırakıcam işi.. Zaten az kalmıştı iş bitiyo yani şimdi ben çıkmasamda 1 ay sonra en fazla 2 ay sonra ondlar çıkarıcak. Yavrumu böyle bulmuşken istemiyorum aynı şeyleri yaşamak umarım bebişim bırakmıcak hiç son haftaya kadar......
Kızlar duygularım karmakarış ne desem ki imkansız gibiydi di mi? Rabbim' e imkansız yok......... Hatırlıyorum bir kere yazmıştı bir arkdaşım mucizesini....
:asigim:
a.s.
nergis sorun morfoloji sayı haraketlilik ne ararsan yani gerçekten Rabbimin mucizesi
Kızlar bu bir mucize bugün test aldım iki çizgi çıktı kan testine gittim 953
Rabbime şükürler olsun ne diyim ağlıyorum hala heyecanlıyım bişey yiyemedim nasıl oldu İŞTE RABBİM OL DEDİ
sizlere umutu olsun ne olur benim için dua edin sağlıkla kucağıma alyım
inanamıyorummmmmmmmm
yavrum kardeşlerini gönderdi hemde bir süpriz senağlama
y:teyt:teyte
Kızlar dualarınız sayenizde ne olur beni unutmayon dualarınızda şimdi sağlıklı kucağıma almak var sırada en önemlisi bu sizler iyi ki varsınız
Hepinize çok çok çok teşekkürederim
çok şanslıyım sizleri tanıdığım için böyle tpicimiz olduğu için :asigim:
hiç düşünmezdim bende pembe köşeye adımı yazdırcam
Şimdi ise hala şaşkınım 5 te uyandım uyuyamadım :1shok: atamadım üzerimden
En kısa zamnda sizleride hamiş görmek istiyom çok çalışınn çok :jeyyar:
aslında bizde bu ay çok çalışmadık hee ama yuymurtlama dönemlerine denk geldi heralde
bide eşimn dün diyoki ebn ceviz yiyom aşkım işyerinde hergün köy cevizi :roflol:
ama sanmayın ki çocuk olsun diye yiyo boğazı için yiyor delikafadulden
Aklıma geldi kızlar ne zaman yazmıştım benim ki demişti aşkım korkma bu ay hamilesin tembelleri işten çıkardım çalışanların maaşını arttırdım o süprizi olacak olanında maaşına iki kat prim delikafadulden
HAYDEEE KIZLARRR HER- ŞEY ÇO- CUK İÇİNN
HERŞEY ÇOCUK İÇİN delikafadulden
a.s.
cucum ümidim yok tu ki size söyleyeyim çünkğ hayatımda ilk defa 2 ay önce gecikti adet oldum 6 gün gecikmeyle geçen ay normal zamanında oldum bu ayda gecikti bişey yoktur dedim ama bi umut yapayım tek çizgi göreyimde rahat rahat hayatıma devam edeyim dedim şok geçirdim elimayağım titredi ağladım ağladımm işte öyle canlarım şimdi banyoya giriyorum tekrar gelicem
çok sağol cnm belirti melirti yok inanın ne adet nede hamişlik çok az kasıklarda arada batma oda az yani
değerim 953.28 çıktı hafta sonu doktora gidicem inşallah keseyide görürüz sırayla kalp atışlarını bebeğimi ay şaka gibi rüyada gibiyim biri benim cimciklesin yaa
Kızlar günaydın mirmirmirmir
:asigim:
a.s.
Kızlar dualarınız sayenizde ne olur beni unutmayon dualarınızda şimdi sağlıklı kucağıma almak var sırada en önemlisi bu sizler iyi ki varsınız
Hepinize çok çok çok teşekkürederim
çok şanslıyım sizleri tanıdığım için böyle tpicimiz olduğu için :asigim:
hiç düşünmezdim bende pembe köşeye adımı yazdırcam
Şimdi ise hala şaşkınım 5 te uyandım uyuyamadım :1shok: atamadım üzerimden
En kısa zamnda sizleride hamiş görmek istiyom çok çalışınn çok :jeyyar:
aslında bizde bu ay çok çalışmadık hee ama yuymurtlama dönemlerine denk geldi heralde
bide eşimn dün diyoki ebn ceviz yiyom aşkım işyerinde hergün köy cevizi :roflol:
ama sanmayın ki çocuk olsun diye yiyo boğazı için yiyor delikafadulden
Aklıma geldi kızlar ne zaman yazmıştım benim ki demişti aşkım korkma bu ay hamilesin tembelleri işten çıkardım çalışanların maaşını arttırdım o süprizi olacak olanında maaşına iki kat prim delikafadulden
HAYDEEE KIZLARRR HER- ŞEY ÇO- CUK İÇİNN
HERŞEY ÇOCUK İÇİN delikafadulden
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?