casper33
canım hareketli avatar ile yazacaktım sana
ne profil msjın nede özel mesajın açık
açarmısın tatlımsüprizzzzz
Banada anlatır mısın fıstıkım.Şeniz
Ya bide ben avatarıma istediğim her resmi koyamıyorum.
Boyutu büyük falan diyo.
Duygucum Allah yardımcın olsun canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir dualarımız seninle
evet canım hastanede çalışıyorum.hemde kadın doğum hastanesinde çalışıyorum... bende muhasebe mezunuyum ama muhasebe bölümüyle pek alakam yok...hastaların taburcu işlemleriyle ilgileniyorum...naniknanik
arkadaşlar bi cevap almadım kimseden ya ben klomen kulandım bi,teli 8 gün oldu ama benden hergün kan damlası geliyor birde kasıklarımda sürekli bi sancı var neden acaba cuma doktora gidecem dayanamadım size sormak istedim cevap lütfen bu arada arkadaşımızın bebesi hayırlı olsun allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin darısı bizim gibi olmayanlara aminnnnnnnnnnnnnnn
kız nesrin desene aynı işi yapıyoruz bende işletme mezunuyum ama tek dersim kaldığı için diplomayı alamadım daha lise yazmıştım ,bende hasta yatışve taburcu yapıyorum :1hug:
sağolun kızlar. Ben de böyle bişeyi ilk kez duyuyorum maalesef başa gelince.. dondurularak da yapılıyormuş evet ama yakarak daha kesin sonuç verir dedi dr. hayırlısı bakalım. mayıs ayında Allah kısmet ederse, bir terslik olmazsa microya başlayacağız. Eşimle öyle karar verdik bakalım. İnşallah o zamana sağlıkla ilgili hiçbir sorunumuz kalmaz.:Saruboceq:
elitu geçmiş olsun canım.
İnşallah hiç canın yanmaz.
Tedavinde şimdiden hayırlı olsun.İnşallah çok yakında meleklerine kavuşursun.
aaaa öylemiii canımmm... sende o zaman sıkıntı çekiyorsundur gss ve meduladannn:çok üzgünüm: Gss gittiğinde provizyon alamıyoruz ve hastalarla sürekli problem yaşıyoruz...:çok üzgünüm: özel hastane mi devlet hastanesi mi canım?sositososito
YAĞMURCN tebrikler canım allahım bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sorunsuz gebelik geçirmen dileğiyle
DUYGU canım aşılaman hayırlı ve uğurlu olsun bebişlerin martın 11 de seninle birlikte olurlar ve 9 ay 10 gün seninle kalırlar sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bitanem
ELİTU geçiş olsun canım benimde ona benzer bir sorunum oldu aitli bir ilaç sürdü üzerlerine 3 sonra düştüler şuanda birdaha çıkmadı inşallah ta çıkmazlar canım yani geçer merak etme biraz canın yanıyor ama ne yapalım herşey sağlık için
Kızlar bu bir mucize bugün test aldım iki çizgi çıktı kan testine gittim 953
Rabbime şükürler olsun ne diyim ağlıyorum hala heyecanlıyım bişey yiyemedim nasıl oldu İŞTE RABBİM OL DEDİ
sizlere umutu olsun ne olur benim için dua edin sağlıkla kucağıma alyım
inanamıyorummmmmmmmm
yavrum kardeşlerini gönderdi hemde bir süpriz senağlama
y:teyt:teyte
ses 123 deneme
gene oynamıyo avatarım
kızlarr merhabaa...desteginiz içinn hepinize tek tek teşekkür ediyorumm..saolun..iyi varsınızz canlarım benimm...allah hepimizin dualarımızı kabul etsinn....aşılamam bugün başarıyla gerçekleşti...herşey yolunda gitti.....çok şükürrr.....hatta doktorum herşey çok iyi ikiz olursa karışmam falan diye espiri yaptı...inşallah allah nasip etmiştirrr..herşeyin hayırlısı...allah hepimizin gönlüne göre versinn..inşalah 11 mart ta güzel haberi vermek nasip olur....nevromm sana biraz dan eşimin semen analizi sonucunu yazıcammm....yorumlarsan sevinirimmm.....öpüyorumm hepinizii....
duygucum aşılaman hayırlı olsun ve inşallah pozitif sonuç alırsın :1hug:
canlar ben eccik kactim aranizdan...ignemi yapicam,sonrada biraz sekerleme yapicam,acayip uyku basti yine...5 te uyaninca böyle oluyor..seviorum sizi...mucuk
sizi uykucular sizinaniknanikkıslarrrrrrrr :1closedeyes: artık dayanımıyomm çok uykum geldi yaa ben gidiyomm azcıkk uyuyimm yine gelrimmm..aaaaaaahaaaavvvvvvvvvvvv uyuya uyuya şişecemm yaaa
canım benim de hiçbir bilgim yok:sm_confused:arkadaşlar bi cevap almadım kimseden ya ben klomen kulandım bi,teli 8 gün oldu ama benden hergün kan damlası geliyor birde kasıklarımda sürekli bi sancı var neden acaba cuma doktora gidecem dayanamadım size sormak istedim cevap lütfen bu arada arkadaşımızın bebesi hayırlı olsun allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin darısı bizim gibi olmayanlara aminnnnnnnnnnnnnnn
canım bence çok güzel maşallah...canımm nevromm yazıyorum test sonucunu...
yıkama öncesi:
volüm:2 ml
sayı:67.000.000
total motilite:%68
ileri hızlı hareketli:%15
ileri yavaş hareketli:%32
yerinde hareketli:%21
hareketsiz:%32
morfolojiye bakılmamışş...
mikroskopi: r.c.300.000/ml
yıkama sonrası:
volüm:0,5 ml
sayı:80.000.000 ml
total motilite:%94
ileri hızlı hareketli:%42
ileri yavaş hareketli:%48
yerinde hareketli:%4
hareketsiz:%6
işte böyle....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?