Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım hastanede çalışıyorum.hemde kadın doğum hastanesinde çalışıyorum... bende muhasebe mezunuyum ama muhasebe bölümüyle pek alakam yok...hastaların taburcu işlemleriyle ilgileniyorum...naniknanik

kız nesrin desene aynı işi yapıyoruz bende işletme mezunuyum ama tek dersim kaldığı için diplomayı alamadım daha lise yazmıştım ,bende hasta yatışve taburcu yapıyorum :1hug:

canım, benim benim o konu haklkında benim bir bilgim yok ama bilgisi olan bir arkadaşımız mutlaka cevap yazacaktır biraz bekle canım

kız nesrin desene aynı işi yapıyoruz bende işletme mezunuyum ama tek dersim kaldığı için diplomayı alamadım daha lise yazmıştım ,bende hasta yatışve taburcu yapıyorum :1hug:

aaaa öylemiii canımmm... sende o zaman sıkıntı çekiyorsundur gss ve meduladannn:çok üzgünüm: Gss gittiğinde provizyon alamıyoruz ve hastalarla sürekli problem yaşıyoruz...:çok üzgünüm: özel hastane mi devlet hastanesi mi canım?sositososito

canımm nevromm yazıyorum test sonucunu...
yıkama öncesi:
volüm:2 ml
sayı:67.000.000
total motilite:%68
ileri hızlı hareketli:%15
ileri yavaş hareketli:%32
yerinde hareketli:%21
hareketsiz:%32
morfolojiye bakılmamışş...
mikroskopi: r.c.300.000/ml

yıkama sonrası:

volüm:0,5 ml
sayı:80.000.000 ml
total motilite:%94
ileri hızlı hareketli:%42
ileri yavaş hareketli:%48
yerinde hareketli:%4
hareketsiz:%6

işte böyle....................

elitu geçmiş olsun canım.
İnşallah hiç canın yanmaz.
Tedavinde şimdiden hayırlı olsun.İnşallah çok yakında meleklerine kavuşursun.

elitu geçmiş olsun canım.
İnşallah hiç canın yanmaz.
Tedavinde şimdiden hayırlı olsun.İnşallah çok yakında meleklerine kavuşursun.

canım çok sağol. Dur bakalım tedaviye daha var mayısta. Şimdiden heyecanlanmak kendimi çok kaptırmak istemiyorum. Hepimiz, tüm isteyenleri Allahım meleklerine kavuştursun. Şeniz

YAĞMURCN tebrikler canım allahım bu sefer kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sorunsuz gebelik geçirmen dileğiyle
DUYGU canım aşılaman hayırlı ve uğurlu olsun bebişlerin martın 11 de seninle birlikte olurlar ve 9 ay 10 gün seninle kalırlar sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bitanem
ELİTU geçiş olsun canım benimde ona benzer bir sorunum oldu aitli bir ilaç sürdü üzerlerine 3 sonra düştüler şuanda birdaha çıkmadı inşallah ta çıkmazlar canım yani geçer merak etme biraz canın yanıyor ama ne yapalım herşey sağlık için

özel hastanede cnm sorma bu medula benimde ömrümü yedi ama benimkiler yatış hastası olduğu için gün içinde alabiliyorum prov. ama hasta kabuldeki arkadaşlar kriz geçiriyo resmen hastanede çalışmak çok zor hem herşeyi görüyosun hemde insanlara bişey anlatamıyosun maalesef sen de özeldemisin cnm

:ecrin_bebek:

saollll bitanemmm hayırlısıı inşallahhhhhhhhhhhhh...:ecrin_bebek::CüvCüv:

canım çok çok sevindim rabbim bebeğini sana bagışlasın hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah :teytey::teytey::teytey:

hepiniz çok sağolun kızlar. Ben daha yemek yapcam çıkıyorum şimdilik. Kendinize iyi bakın. Şeniz hepinizi

duygucum aşılaman hayırlı olsun ve inşallah pozitif sonuç alırsın :1hug:

canlar ben eccik kactim aranizdan...ignemi yapicam,sonrada biraz sekerleme yapicam,acayip uyku basti yine...5 te uyaninca böyle oluyor..seviorum sizi...mucuk

kıslarrrrrrrr :1closedeyes: artık dayanımıyomm çok uykum geldi yaa ben gidiyomm azcıkk uyuyimm yine gelrimmm..aaaaaaahaaaavvvvvvvvvvvv uyuya uyuya şişecemm yaaa
sizi uykucular sizinaniknanik
ikinizede iyi uykular canlarŞeniz

canım benim de hiçbir bilgim yok:sm_confused:

canım bence çok güzel maşallah...
bu teste önemli olan yıkama sonrasımıCADIARZU
eğer öyleyse maşallah dahada güzel:lepi:
ama neden morfolojiye bakammışlarCADIARZU
aşılaman hayırlı olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…