Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım herşey gönlünce olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

kıslarrrrrrrr :1closedeyes: artık dayanımıyomm çok uykum geldi yaa ben gidiyomm azcıkk uyuyimm yine gelrimmm..aaaaaaahaaaavvvvvvvvvvvv uyuya uyuya şişecemm yaaa

inşallah canımmmmmmmm..........evet canım yeter ki sağlıklı hayırlı olsunlarr....saolll tatlımmmm sabırsızlıkla bekliyorumm..hayırlısı inşallahhh...

duyguşum hadi hayırlı olsun işallah spermler ulaşmıştır yerine.senle birlikte sabırsızlıkla bekleyecez sonucu..ama işallah müjdeyi vereceksin bize..

canlarım mrh ben geldim sizi çok özledim ben sırnaşık şey sırnaşık şey Şeniz Şeniz
ne çok şey yazmışsınız maşallah nazar değmesin.az ders çalışım diye sabahtan gelmedim ama yağmurcumun haberi süperdii canım tşk hayırlı olsun inş hayırlı bi şekilde kucagınada alırsın tatlım, bu arada ben halaya geç kaldım ama olsun bende çek çekerim yagmurum için haydeee
:teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey:

canım inş dualarımızdasın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım benim yaa.... ne güzel bir mutluluk dilerim hepimiz tadarız o duyguyu.
herşey çocuk içinnnn

Nevrocum ben bugün adet oldum çok şükür,rahatladım,adetim bu aralar 1-2 gün gecikmeye başladı hayırdır inşallah umarım yumurtluyorumdur.

kız o nasıl söz elbette yumişlerin olcak

sidelya gelmedi bugün hiç. odamı hasta acaba kiii
inşallah bişi yoktur

sidelya online görünüyor ama:1closedeyes:

evet görmedim
sidelya canım iyimisin hiç sesin çıkmıyo

amanda kim merak edermiş beniii topiğin gocaları sizi seviyorum

canım hadi bakalım inş güzel haberlerle dönersin :Saruboceq:

duygucum aşılaman hayırlı olsun kusura bakma biraz geç oldu galiba ama malum hastane burası ve çok yoğun... hadi bakalım geri sayım başladı... dikkat et kendine...

kızlar yaa heyecanlandım şimdi harfleri eksik yazmışım bir önceki mesajımda yagmuruma tşk demişim ama tbr olacaktı nesrincim ile casperime de yanlışlıkla goca yazmışım goncaları olcaktı

duygucum aşılaman hayırlı olsun kusura bakma biraz geç oldu galiba ama malum hastane burası ve çok yoğun... hadi bakalım geri sayım başladı... dikkat et kendine...

olsunn canımm...hastanede mi çalışıyorsunnn...meslektaşızz bende muhasebeciyimm ama şu an da çalışmıyorumm...saoll tatlımm hayırlısı inşallahhh....:ecrin_bebek::CüvCüv:

arkadaşlar bi cevap almadım kimseden ya ben klomen kulandım bi,teli 8 gün oldu ama benden hergün kan damlası geliyor birde kasıklarımda sürekli bi sancı var neden acaba cuma doktora gidecem dayanamadım size sormak istedim cevap lütfen bu arada arkadaşımızın bebesi hayırlı olsun allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin darısı bizim gibi olmayanlara aminnnnnnnnnnnnnnn

arkadalar klomen kulandım biteli 8 gün oldu ama halen kan damlası geliyor neden olabillir cevap alamadım buraya yazayım dedim

olsunn canımm...hastanede mi çalışıyorsunnn...meslektaşızz bende muhasebeciyimm ama şu an da çalışmıyorumm...saoll tatlımm hayırlısı inşallahhh....:ecrin_bebek::CüvCüv:

evet canım hastanede çalışıyorum.hemde kadın doğum hastanesinde çalışıyorum... bende muhasebe mezunuyum ama muhasebe bölümüyle pek alakam yok...hastaların taburcu işlemleriyle ilgileniyorum...naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…