kızlarr merhabaa...desteginiz içinn hepinize tek tek teşekkür ediyorumm..saolun..iyi varsınızz canlarım benimm...allah hepimizin dualarımızı kabul etsinn....aşılamam bugün başarıyla gerçekleşti...herşey yolunda gitti.....çok şükürrr.....hatta doktorum herşey çok iyi ikiz olursa karışmam falan diye espiri yaptı...inşallah allah nasip etmiştirrr..herşeyin hayırlısı...allah hepimizin gönlüne göre versinn..inşalah 11 mart ta güzel haberi vermek nasip olur....nevromm sana biraz dan eşimin semen analizi sonucunu yazıcammm....yorumlarsan sevinirimmm.....öpüyorumm hepinizii....
DİNLEN CANIM BOL BOL NASIL GEÇİCEK ZAMAN YATA YATA GEÇİCEK BOL BOL UZAN :lepi:
canım aşılaman hayırlı olsun inşallah ikiz olur canım .
gerçi sağlıklı bir şekilde olsun gelsinde ister ikiz olsun ister tek olsun canım. sabırsızlıkla 11 martı senle birlikte bakleyeceğiz canım
canım herşey gönlünce olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
duyguşum hadi hayırlı olsun işallah spermler ulaşmıştır yerine.senle birlikte sabırsızlıkla bekleyecez sonucu..ama işallah müjdeyi vereceksin bize..
duygucum hayırlı olsun canım...
hayırlı olsun
inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın ve inşallah allah bize de kısmet eder,
biz aşılama yaptırmadık testlerde sperm sayısı çok az ve hareketsiz sperm doktorun ilk planı tüp bebek
duanızı istiyorum arkadaşlar, artık kendi bebeğimi sevmek istiyorum.senağlama
Kızlar günaydın mirmirmirmir
sabah ezanında bi uyandım uyuyamadım bir daha tuhafım heralde ondan laelaelaelaelae
işe gidicem şimdi söylücem bırakıcam işi.. Zaten az kalmıştı iş bitiyo yani şimdi ben çıkmasamda 1 ay sonra en fazla 2 ay sonra ondlar çıkarıcak. Yavrumu böyle bulmuşken istemiyorum aynı şeyleri yaşamak umarım bebişim bırakmıcak hiç son haftaya kadar......
Kızlar duygularım karmakarış ne desem ki imkansız gibiydi di mi? Rabbim' e imkansız yok......... Hatırlıyorum bir kere yazmıştı bir arkdaşım mucizesini....
Bende mucizeler uğrarmı birgün YAĞMURCN ' a demiştim
Şimdi binlerce kez şükürler olsun..... :Saruboceq:
:asigim:
:1hug:
a.s.
Nevrocum ben bugün adet oldum çok şükür,rahatladım,adetim bu aralar 1-2 gün gecikmeye başladı hayırdır inşallah umarım yumurtluyorumdur.
sidelya gelmedi bugün hiç. odamı hasta acaba kiii
inşallah bişi yoktur
sidelya online görünüyor ama:1closedeyes:
evet görmedim
sidelya canım iyimisin hiç sesin çıkmıyo
kızlarr merhabaa...desteginiz içinn hepinize tek tek teşekkür ediyorumm..saolun..iyi varsınızz canlarım benimm...allah hepimizin dualarımızı kabul etsinn....aşılamam bugün başarıyla gerçekleşti...herşey yolunda gitti.....çok şükürrr.....hatta doktorum herşey çok iyi ikiz olursa karışmam falan diye espiri yaptı...inşallah allah nasip etmiştirrr..herşeyin hayırlısı...allah hepimizin gönlüne göre versinn..inşalah 11 mart ta güzel haberi vermek nasip olur....nevromm sana biraz dan eşimin semen analizi sonucunu yazıcammm....yorumlarsan sevinirimmm.....öpüyorumm hepinizii....
duygucum aşılaman hayırlı olsun kusura bakma biraz geç oldu galiba ama malum hastane burası ve çok yoğun... hadi bakalım geri sayım başladı... dikkat et kendine...
hoşgeldin sidelya. neyse dersmiş başka bişi olmasında canım
olsunn canımm...hastanede mi çalışıyorsunnn...meslektaşızz bende muhasebeciyimm ama şu an da çalışmıyorumm...saoll tatlımm hayırlısı inşallahhh....:ecrin_bebek::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?