kızlarr merhabaa...desteginiz içinn hepinize tek tek teşekkür ediyorumm..saolun..iyi varsınızz canlarım benimm...allah hepimizin dualarımızı kabul etsinn....aşılamam bugün başarıyla gerçekleşti...herşey yolunda gitti.....çok şükürrr.....hatta doktorum herşey çok iyi ikiz olursa karışmam falan diye espiri yaptı...inşallah allah nasip etmiştirrr..herşeyin hayırlısı...allah hepimizin gönlüne göre versinn..inşalah 11 mart ta güzel haberi vermek nasip olur....nevromm sana biraz dan eşimin semen analizi sonucunu yazıcammm....yorumlarsan sevinirimmm.....öpüyorumm hepinizii....
ahh ah nerde o günler. keşke canım dediğin gibi bişey olsa hayırlısıyla. Ama bu kararı verdik ya eşimle. İlk kez bu ay yumurtlama olayı günü falan takmadım kafaya. Bir kaç ay tedavi umuduyla takıntı yapmadan beklemeyi düşünüyorum. Allahım hepimizin yüzünü bir an önce güldürür inşallah.
canim benim canim canimŞenizŞeniz
meleklerin sana simsiki tutunacaklar ben inaniyorum:Saruboceq:
sende pembis köseye gececeksin martta:sm_cool:
canlar ilk önce sitenin başında sağtaraftaki kullanıcı paneliyi tıklıyoruz.....
sonra açılan sayfada sağtarafta seçeneleri düzenleyi tıklıyoruz...
sonrada özel ve ziyaretçi mesajları yazan yerin yanındaki o küçük kutuyu işaretliyoruz....
çıkarkende değişiklikleri kaydeti tıklıyoruz...
bu kadar....
kızlarr merhabaa...desteginiz içinn hepinize tek tek teşekkür ediyorumm..saolun..iyi varsınızz canlarım benimm...allah hepimizin dualarımızı kabul etsinn....aşılamam bugün başarıyla gerçekleşti...herşey yolunda gitti.....çok şükürrr.....hatta doktorum herşey çok iyi ikiz olursa karışmam falan diye espiri yaptı...inşallah allah nasip etmiştirrr..herşeyin hayırlısı...allah hepimizin gönlüne göre versinn..inşalah 11 mart ta güzel haberi vermek nasip olur....nevromm sana biraz dan eşimin semen analizi sonucunu yazıcammm....yorumlarsan sevinirimmm.....öpüyorumm hepinizii....
duygu inşallah güzel habrlerini bkliyoruz Rabbimin izniyle pembiş köşeye yazalımmmm
HERKESİ BEKLİYOSS KIZLARRR hihoyyyt
Canımm hadi hayırlısı inşallah. Dilerim yavruna kavuşursun. Belki de yavrularına. yerimseniben Şeniz :dance: 11 Mart'ı iple çekiyorum. :1rolleyes: :sm_cool: Bekliyorum canım , yorumlarım hemen. a.s.
cucumm benimmmm bitanemmmm inşallah yaa allah büyükk kısmettt...seni seviyorummm canımmmmm
canım aşılaman hayırlı uğurlu olsun. hihoyyyt İnşallah dr.unun dediği gibi ikizlerin sana sıkı sıkı tutunurlar. Mutlu haberlerini bekliyoruzz..:CüvCüv:
canım gene gelme şansın olursa kesin görüşelim olur mu şimdi hiç kötü buralar bir tane doktor var hastanede turkelinide bilrisin belki orda da doktor kalmadı cüneyt bey ayşenur hanım hepsi gitti burda yaşam zor kastamonu 2 saatlik ağır biri olsa yolda ölür canım yaşam iyice zorlaştı
kızlar kullanıcı paneline girip özel msj profil msjı açık diye işaretleyip kaydedin
duygu inşallah güzel habrlerini bkliyoruz Rabbimin izniyle pembiş köşeye yazalımmmm
HERKESİ BEKLİYOSS KIZLARRR hihoyyyt
inşallah tatlım hayırlısı......aminn inşallah bebişime kavuşmakk nasip olurr....belki ikiz olurr..çifte halay çekerizzz...bende 11 martı iple çekiyorumm..nasıl geçecek günlerr...tamam birazsan yazıcammm tatlumm
saoll canımm benimmm....inşallah ikizz olurr...bende çokkk istiyorumm..allah bilirr...hayırlısı inşallahh.....inşalah güzell haberi vermekk nasip olurr....saol tatlımm..:ecrin_bebek::CüvCüv:
:Saruboceq:
cnmm hadi hayırlısı sendende güzel bi haber alırız inaşllah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?