Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim benim canim canimŞenizŞeniz
meleklerin sana simsiki tutunacaklar ben inaniyorum:Saruboceq:
sende pembis köseye gececeksin martta:sm_cool:

bence de sakin düsünme bebegi bu bikac ay..düsünmeyince geliyor nazli meleklerhihoyyyt
yagmurumda düsünmüyordu,mucizesi geldi
Rabbim hepimize kismet etsin insallah...olucak olucak düsünme sen:1hug:

duygu inşallah güzel habrlerini bkliyoruz Rabbimin izniyle pembiş köşeye yazalımmmm
HERKESİ BEKLİYOSS KIZLARRR hihoyyyt

saol cnmmmm

Canımm hadi hayırlısı inşallah. Dilerim yavruna kavuşursun. Belki de yavrularına. yerimseniben Şeniz :dance: 11 Mart'ı iple çekiyorum. :1rolleyes: :sm_cool: Bekliyorum canım , yorumlarım hemen. a.s.

canım aşılaman hayırlı uğurlu olsun. hihoyyyt İnşallah dr.unun dediği gibi ikizlerin sana sıkı sıkı tutunurlar. Mutlu haberlerini bekliyoruzz..:CüvCüv:

Canımm hadi hayırlısı inşallah. Dilerim yavruna kavuşursun. Belki de yavrularına. yerimseniben Şeniz :dance: 11 Mart'ı iple çekiyorum. :1rolleyes: :sm_cool: Bekliyorum canım , yorumlarım hemen. a.s.

inşallah tatlım hayırlısı......aminn inşallah bebişime kavuşmakk nasip olurr....belki ikiz olurr..çifte halay çekerizzz...bende 11 martı iple çekiyorumm..nasıl geçecek günlerr...tamam birazsan yazıcammm tatlumm

canım aşılaman hayırlı uğurlu olsun. hihoyyyt İnşallah dr.unun dediği gibi ikizlerin sana sıkı sıkı tutunurlar. Mutlu haberlerini bekliyoruzz..:CüvCüv:

saoll canımm benimmm....inşallah ikizz olurr...bende çokkk istiyorumm..allah bilirr...hayırlısı inşallahh.....inşalah güzell haberi vermekk nasip olurr....saol tatlımm..:ecrin_bebek::CüvCüv:

inşaallah canım gelmeyi düşünüyoruz....ayşenur hanımda gitmişse çok kötü olmuş....sana test yaptır diyoruz ama kastamonuya arabalar yolcu azsa gitmez....işin zor...ben kastamonuya gitmek için 10 gün düşündüğümü bilirim yol yüzünden

:Saruboceq:
cnmm hadi hayırlısı sendende güzel bi haber alırız inaşllah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

DİNLEN CANIM BOL BOL NASIL GEÇİCEK ZAMAN YATA YATA GEÇİCEK BOL BOL UZAN :lepi:

saoll canımm benimmm....inşallah ikizz olurr...bende çokkk istiyorumm..allah bilirr...hayırlısı inşallahh.....inşalah güzell haberi vermekk nasip olurr....saol tatlımm..:ecrin_bebek::CüvCüv:

canım aşılaman hayırlı olsun inşallah ikiz olur canım .
gerçi sağlıklı bir şekilde olsun gelsinde ister ikiz olsun ister tek olsun canım. sabırsızlıkla 11 martı senle birlikte bakleyeceğiz canım

canlar ben eccik kactim aranizdan...ignemi yapicam,sonrada biraz sekerleme yapicam,acayip uyku basti yine...5 te uyaninca böyle oluyor..seviorum sizi...mucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…