kızlarr merhabaa...desteginiz içinn hepinize tek tek teşekkür ediyorumm..saolun..iyi varsınızz canlarım benimm...allah hepimizin dualarımızı kabul etsinn....aşılamam bugün başarıyla gerçekleşti...herşey yolunda gitti.....çok şükürrr.....hatta doktorum herşey çok iyi ikiz olursa karışmam falan diye espiri yaptı...inşallah allah nasip etmiştirrr..herşeyin hayırlısı...allah hepimizin gönlüne göre versinn..inşalah 11 mart ta güzel haberi vermek nasip olur....nevromm sana biraz dan eşimin semen analizi sonucunu yazıcammm....yorumlarsan sevinirimmm.....öpüyorumm hepinizii....
Merhaba arkadaşlar. Benimde eşimde sperm hareket azlığı var. 5 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz martta doktora gidiyorum. inşallah hepimizin olur.
canım hayırlısı olsun inşallah 11 martta güzel haberlerinle halayını çekecegiz
kızlar ya zambakım neden gelmiyo kaç gündür inş bişeysi yoktur.
Merhaba arkadaşlar. Benimde eşimde sperm hareket azlığı var. 5 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz martta doktora gidiyorum. inşallah hepimizin olur.
özel hastanede cnm sorma bu medula benimde ömrümü yedi ama benimkiler yatış hastası olduğu için gün içinde alabiliyorum prov. ama hasta kabuldeki arkadaşlar kriz geçiriyo resmen hastanede çalışmak çok zor hem herşeyi görüyosun hemde insanlara bişey anlatamıyosun maalesef sen de özeldemisin cnm
hoşgeldin canıma.s.Merhaba arkadaşlar. Benimde eşimde sperm hareket azlığı var. 5 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz martta doktora gidiyorum. inşallah hepimizin olur.
AY sorma canım bizde kriz geçiriyoruz. ben devlet hastanesinde çalıştığım için bu durum biraz daha ilgilendiriyor. ve burada otomasyon var ve bit kitlendi mi kalıyoruz...
provizyon yatışta alınmadığı için çıkışta beni sıkıntıya sokuyor...
cnm bende göya özelde çalışıyorum ama özel hasta yok denicek kadar az o yüzden bende sürekli prov alıyorum bide kullandığımız program değişti iyice kitlendik anlıycağın allah bize sabır versin :Saruboceq:
cnm bende göya özelde çalışıyorum ama özel hasta yok denicek kadar az o yüzden bende sürekli prov alıyorum bide kullandığımız program değişti iyice kitlendik anlıycağın allah bize sabır versin :Saruboceq:
zambak nerdesin kız saklandınmı :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?