Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fadikkk saolll tatlımm yorumunn içinn.inşallah aşılamam tutar..aslında benim için de önemli olan morfolojiydi...çünkü bizim 2 kere test yapıldı birinde % 9 birinde %5 çıkmıştıı....bu defa kaç çıkacak diye merak ettim ama ne bileyimm aşılama falan diye mi bakmadılar bilmem.hayırlısı inşallahh..nasip kısmett....

Merhaba arkadaşlar. Benimde eşimde sperm hareket azlığı var. 5 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz martta doktora gidiyorum. inşallah hepimizin olur.

canım hayırlısı olsun inşallah 11 martta güzel haberlerinle halayını çekecegiz

Merhaba arkadaşlar. Benimde eşimde sperm hareket azlığı var. 5 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz martta doktora gidiyorum. inşallah hepimizin olur.

hoş geldin canım problemler ve dilekler 3 aşağı 5 yukarı aynı inş en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına :ecrin_bebek::ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

AY sorma canım bizde kriz geçiriyoruz. ben devlet hastanesinde çalıştığım için bu durum biraz daha ilgilendiriyor. ve burada otomasyon var ve bit kitlendi mi kalıyoruz...
provizyon yatışta alınmadığı için çıkışta beni sıkıntıya sokuyor...

hoşgeldin canım aramıza.umarım en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın...

kızlar ya zambakım neden gelmiyo kaç gündür inş bişeysi yoktur.

bende farkettim canım... belki hastalanmıştır. eğer öyleyse rabbim biran önce şifa versin...

hoşgeldin canıma.s.
güzel dileklerin için çok sağol...

kızlar ya zambakım neden gelmiyo kaç gündür inş bişeysi yoktur.

canım evet kaçgündür yok:sm_confused:
hayırdır inşallah....

AMİN canım sana daa...:Saruboceq:
bizim ki şimdilik kalıcı bizde 2005te başladık bu programla...süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…