Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlR CUMARTESİ İÇİN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
ilk kez adetimi beklemeden kaN VERİCEM bu kez beklemek istemiyorum
rRabbim dualarımı kabul et
:Saruboceq:

canım inş güzel haberlerle dönersin bize ama ben inanıyorum ve şimdiden başlayalım kızlar halaya hoş hala yagmurcumun halayı devam ediyorken yorulmak yok devam :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

sabırsızım inşş cnmmm inş bebişlerin senınlee tatlım dualrımız senınle..

kız sen ne zaman iyileştinde asker eglencesine gidiyosun bakalım yorma kendine bu kadar dikkat et canım

canım hakkında hayırlısı olsun. inşallah bu cumartesi hayallerin gerçekleşir. dualarımız seninle:Saruboceq:

kız hani ders programını verecektin bana unutmadın inş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım çift çizgiyi gördün ya allahımın izniyel keseyide göreceksin kalp atışlarınıda duyacaksın inanıyorum

öyle hasretim ki cucum senağlama öyle özledim ki ...senağlama senağlama senağlama

kiyamam sana bitanem:teselli:
Rabbim görüyordur bu özelemini canim benim...dilerim en kisa zamanda sana en hayirlisini versin,melegini göndersin...olucak biliyorsun canim benim,Rabbim ol dedigi anda melegin seninle olucak...en zorlu yollardan geciyoruz ama mükafatinida görecegiz insallah canim:Saruboceq::1hug:

ders proğramımı :uhm: sanırım unutmuşum

sağol sidelyacım :asigim: bitanesin :1hug:

inşallah cucum inşallah geçtiğimiz yollar dikenli hakketende .. -tatlicadiarzu- rabbim biliyor görüyor vericek hepimize yağmurcana verdiği gibi inşallah :teytey:

canlarım ben çıkıyorum yarın sabah 8 de görüşmek dileğiyle hoşçakalın hepinizi çok seviyorum iyi akşamlar

Fadik nasıl yaptın hareketli avatarını
çok güzel olmuş

biz beceremedik bi türlü
canım bende çok uğraştımkafamçokkarıştı
her avatar olmuyor...
boyutu önmeli.....

kızlR CUMARTESİ İÇİN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
ilk kez adetimi beklemeden kaN VERİCEM bu kez beklemek istemiyorum
rRabbim dualarımı kabul et
:Saruboceq:
dualarımız hep seninle canım...inşallah şuan bebişin seninledir....
ama bende hamiş kalacam mart ayı büyük ay yarın akşam hapımda bitiyo mart ayında çok çalışmam lazım çık:roflol:

her şey çocuk için:jeyyar:
kız sen kedimisinkaydirigubbakcemile3
mart diyince kediler aklıma geldi:jeyyar:
iyi çalışmalar canım:jeyyar:
herşey çocuk için:lepi:
öptüm tatlımŞeniz

canim benim insallah guzel haberler alirsin insallah drun hakli cikar ve ikizin olur insallahkaydirigubbakcemile

İyi akşamlar arkadaşlar.bu site gerçekten çok güzel moralim düzeliyor. herkes birbirine dualar ediyor. Allah hepimize anne olmayı nasip eder İnşallah.

kızlar tüp bebek denemesinden sonra adet düzensizliği yaşayan var mı,benimki normalmidir acaba?

Kalamam hayatin kösesinde
O zaman nesesi neresindeeee
Koysalar önüme bariyerde
Cocukta yaparim kariyerdeeeeeeee
ooooo lalalala ooooooookaydirigubbakcemile2hihoyyyt

sarki söyleyisim geldi,buda benim yeni sloganim kizlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…