kızlR CUMARTESİ İÇİN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
ilk kez adetimi beklemeden kaN VERİCEM bu kez beklemek istemiyorum
rRabbim dualarımı kabul et :Saruboceq:
sabırsızım inşş cnmmm inş bebişlerin senınlee tatlım dualrımız senınle..
canım hakkında hayırlısı olsun. inşallah bu cumartesi hayallerin gerçekleşir. dualarımız seninle:Saruboceq:
Kızlar tüp bebek yaptırdığım doktorumu aradım merkzi konuştuk oda Allah' ın işi ne güzel dedi
muaynane numarasını aldım bu hafta değil ondan sonra ki hafta gel dedi
şimdi glirsen sadece kese görürüz içi boşmu dolumu göremeyiz hiçbişey dedi zaman geçsin o zaman gel konuşalım dedi .
Kanamdan falan yok dedi bişey kullanmana gerek yok sadece folbiol almaya başla dedi.
Bende dedim dikiş atılırmı o zaman gelsin bakılır dedi ben baklarım ultrasonla ama sanmıyorum dedi biz bu yüzden iki gebelik istemiyoruz dedi. Öyle işte zaman geçsinde inşallah kuzumu sağlıklı görürüm kalp atışlarını minik minik iki hafta sonra :asigim:
Rabbim sağlıklı kucağıma almayı nasip et :Saruboceq:
KIZLAR HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN BELKİ DUALARIM VE DUALARINIZ SAYESİNDE Şimdi tek isteğim sizleride biran önce pembe listede görmek a.s.
Halayın ucunu bırakmayın olurmu haydeee günü geçen yok mu ne alemdeler :teytey:
öyle hasretim ki cucum senağlama öyle özledim ki ...senağlama senağlama senağlama
canım inş güzel haberlerle dönersin bize ama ben inanıyorum ve şimdiden başlayalım kızlar halaya hoş hala yagmurcumun halayı devam ediyorken yorulmak yok devam :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
kız sen ne zaman iyileştinde asker eglencesine gidiyosun bakalım yorma kendine bu kadar dikkat et canım
kız hani ders programını verecektin bana unutmadın inş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sağol sidelyacım :asigim: bitanesin :1hug:canım inş güzel haberlerle dönersin bize ama ben inanıyorum ve şimdiden başlayalım kızlar halaya hoş hala yagmurcumun halayı devam ediyorken yorulmak yok devam :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
inşallah cucum inşallah geçtiğimiz yollar dikenli hakketende ..kiyamam sana bitanem:teselli:
Rabbim görüyordur bu özelemini canim benim...dilerim en kisa zamanda sana en hayirlisini versin,melegini göndersin...olucak biliyorsun canim benim,Rabbim ol dedigi anda melegin seninle olucak...en zorlu yollardan geciyoruz ama mükafatinida görecegiz insallah canim:Saruboceq::1hug:
canım bende çok uğraştımkafamçokkarıştıFadik nasıl yaptın hareketli avatarını
çok güzel olmuş
biz beceremedik bi türlü
dualarımız hep seninle canım...inşallah şuan bebişin seninledir....kızlR CUMARTESİ İÇİN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
kız sen kedimisinkaydirigubbakcemile3ama bende hamiş kalacam mart ayı büyük ay yarın akşam hapımda bitiyo mart ayında çok çalışmam lazım çık:roflol:
her şey çocuk için:jeyyar:
kızlarr merhabaa...desteginiz içinn hepinize tek tek teşekkür ediyorumm..saolun..iyi varsınızz canlarım benimm...allah hepimizin dualarımızı kabul etsinn....aşılamam bugün başarıyla gerçekleşti...herşey yolunda gitti.....çok şükürrr.....hatta doktorum herşey çok iyi ikiz olursa karışmam falan diye espiri yaptı...inşallah allah nasip etmiştirrr..herşeyin hayırlısı...allah hepimizin gönlüne göre versinn..inşalah 11 mart ta güzel haberi vermek nasip olur....nevromm sana biraz dan eşimin semen analizi sonucunu yazıcammm....yorumlarsan sevinirimmm.....öpüyorumm hepinizii....
sabırsızcım dualarımız seninle,güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kızlR CUMARTESİ İÇİN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
aminnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:İyi akşamlar arkadaşlar.bu site gerçekten çok güzel moralim düzeliyor. herkes birbirine dualar ediyor. Allah hepimize anne olmayı nasip eder İnşallah.
dualarımız hep seninle canım...inşallah şuan bebişin seninledir....
sabirsiz canim insallah guzel haberler verirsin bizlere allahim yardim etsin
çok sağolun kızlar iyiki varsınız Şeniz Şeniz Şenizsabırsızcım dualarımız seninle,güzel haberlerini bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?