Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlR CUMARTESİ İÇİN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
ilk kez adetimi beklemeden kaN VERİCEM bu kez beklemek istemiyorum
rRabbim dualarımı kabul et
:Saruboceq:

Canım inşallah senin de hasretin son bulur. Senin de yüzün güler artık. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Pembe Köşe Mi?? sengözlerimebaksanab Orası da neresi. :1rolleyes: Kapattık arkadaşım o tükkanı biz. lülülülülülü Rezervasyonunuz varmıydı? kaydirigubbakcemile3

tatlim benim düsündügümü sende düsünüyor musun :CüvCüv:şutarafagitti
hangi bitkileri kullaniyorsun canimcimma.s.

valla ya,aksama kadar dilime dolandi bu sarki
inadim inat bebek gelene kadarda söölücem:lepi:
bebisler daha önemli tabikide bitanem...

canim cook gecmis olsun...berbat bi durum,bendede olmustu cok önceden...megersem benimki makyaj malzemesinden olmus,deli gibi kuaförde yaptirmistim makyajbenneyaptımkitövbe ettim bi daha aslaaaa...
sende arada degistir malzemelerini...cok gecmis olsun canima.s.

Kızlar iyi akşamlar. Neler yapıyorsunuz? a.s.

Yağmurcn ; mutluluk sarhoşun hala di mi bitanemmmmmmmmmmmmm. Doya doya yaşa sevincini tatlım. Hakettin bunu. Şeniz :içelim: :teytey:
nevrom ben buralardayim demirbas olarak
sarki söylüyorum tey tey yapiyorum sürekli...
icim kipir kipirrrrhihoyyyt

iyi akşamlar zeliş,
adetinin ilaç almadan gelmesine sevindim,genelde doktorlar bu tür ilaçları çok mecbur kalmadıkça vermiyorlar,her ay adetin gecikiyorsa hormon sonuçlarında sebebini bulup tedavi olabilirsi ve bu şekilde adetlerinin düzene gireceğini düşünüyorum,inşallah test sonuçların güzel çıkar ve gecikme sebebi strestendir belki a.s.

canım bende yaprak dökümünü seyrediyorum sen neler yapıyorsun?

Canım geçmişi okuyorum , mesajları cevaplıyorum. Birazdan açtığım diğer topiği düzenleyeceğim. Sonra da sitedeki işlerime bakacağım. Dizi izlemeye vakit yok malesef tatlım. :1no2: Ben de takip ediyordum o diziyi normalde.

nevro yoğun herhalde bu aralar pek göremiyoruz artık:çok üzgünüm:

Canım sorma çok mağdur durumdayım. şutarafagitti Gündüz işlerimi arada hallediyorum , müsait oluyorum ama bu aralar internet çok azizlik ediyor. Sayfaları kağnı gibi açıyor. Sohbetlerin gerisinden gelebiliyorum ancak. Devlet dairesi olmasından kaynaklanıyor herhalde. Çok üzgünüm çoook

Bu sabaha kadar da yatılı misafirlerimiz vardı , hastamız il dışından ; akşamları gelemiyordum. yerimseniben

Bugün yeni bir topic daha açtım. O da kısmen biraz vaktimi alacak. Sorumluluk ve takip gerektiren bir topic. :1rolleyes:

Sitedeki görevlerim de devam ediyor.

Elimden geldiğince burdaya olmaya çalışıyorum canım. Bu hafif sitemi çok sevilmeye bağlıyorum. Ve seviniyorum. Öpüyorum seni. :1hug: Şeniz :asigim:

canım benim ya ne kadar düşünceli ve ilgilisin ,seni tanıdığıma ve burda olduğuma gerçekten çok memmunum,iyi ki burdayım,kolay gelsin canım :1hug:

kizlar sali günü insallah ignelere basliyorum tüp bebek tedavisi icin,hepinizden dua bekliyorum
10 senelik hasretim biter

İnşallah canım. Çok sabretmişsin. Çok beklemişsin. Allahım inşallah mükafaatını gönderir. Bol bol dua edeceğiz. :Saruboceq: Allah yardımcınız olsun. İşleriniz rast gitsin. Sonucu güzel olsun. Bunca yıllık özlem ikiz bebelerle son bulsun. Şeniz :1hug: :asigim:

Canım çok geçmiş olsun. :teselli: Çok bilgisayar başında durma tatlım. Allah şifa versin. a.s.

Doktoru görmen gerekiyormuş demekki. kaydirigubbakcemile3 Neyse canım ilaç kullanmadan gelmiş ya buna da şükür. Tarihini güncelleyeceğim. Hormon tahlillerin de güzel çıkar inşallah. :Saruboceq:

Maşallahhh bitanemmmeee. Oyna sen oyna bakalım. hihoyyyt Yakında hamişş kalınca böyle hoplayıp zıplayamıyacaksın. kaydirigubbakcemile3

canım benim ya ne kadar düşünceli ve ilgilisin ,seni tanıdığıma ve burda olduğuma gerçekten çok memmunum,iyi ki burdayım,kolay gelsin canım :1hug:

Canım benimm. :1hug: :asigim: Ben de sizleri tanıdığıma çooook ama çooooooook mutluyum. Aramıza her geçen gün yeni arkadaşlarımız da katılıyorrr. Koskocamannn bir aile olduk. :lepi: Şeniz

kıslar napıosunuz iyimisiniz???? en iyiyim yorgunum temızlık yaptım yarın arkadaşlarım gelcek hem kahvaltıyaa hem de günümüzü gecircezz akşama kadar bendeler rahatlıoz biraraya gelınce..

canım benim çook geçmiş olsun Allah acil şifalar versin:Saruboceq:
kolay gelsin canımcımm
evet seni sevdiğimizden
yalnız evet ben diğer topiği kıskandım nedense uzaklaşacağız diye:1no2:laelaelaelaelae

kızlR CUMARTESİ İÇİN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
ilk kez adetimi beklemeden kaN VERİCEM bu kez beklemek istemiyorum
rRabbim dualarımı kabul et
:Saruboceq:

canımm dualarımız seninlee....inşallah bebişine kavuşmak nasip olurr..alah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahh...:ecrin_bebek::CüvCüv:

canım benim çook geçmiş olsun Allah acil şifalar versin:Saruboceq:

kolay gelsin canımcımm
evet seni sevdiğimizden
yalnız evet ben diğer topiği kıskandım nedense uzaklaşacağız diye:1no2:laelaelaelaelae

Canım benimmm.. İşlerim arttı tabi. Ama ilk fırsatta burdayım. Burası benim evim biliyorsun. Sizler de ailemm. :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…