kızlR CUMARTESİ İÇİN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
ilk kez adetimi beklemeden kaN VERİCEM bu kez beklemek istemiyorum
rRabbim dualarımı kabul et :Saruboceq:
Kızlar iyi akşamlar. Neler yapıyorsunuz? a.s.
Yağmurcn ; mutluluk sarhoşun hala di mi bitanemmmmmmmmmmmmm. Doya doya yaşa sevincini tatlım. Hakettin bunu. Şeniz :içelim: :teytey:
Kızlar tüp bebek yaptırdığım doktorumu aradım merkzi konuştuk oda Allah' ın işi ne güzel dedi
muaynane numarasını aldım bu hafta değil ondan sonra ki hafta gel dedi
şimdi glirsen sadece kese görürüz içi boşmu dolumu göremeyiz hiçbişey dedi zaman geçsin o zaman gel konuşalım dedi .
Kanamdan falan yok dedi bişey kullanmana gerek yok sadece folbiol almaya başla dedi.
Bende dedim dikiş atılırmı o zaman gelsin bakılır dedi ben baklarım ultrasonla ama sanmıyorum dedi biz bu yüzden iki gebelik istemiyoruz dedi. Öyle işte zaman geçsinde inşallah kuzumu sağlıklı görürüm kalp atışlarını minik minik iki hafta sonra :asigim:
Rabbim sağlıklı kucağıma almayı nasip et :Saruboceq:
KIZLAR HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN BELKİ DUALARIM VE DUALARINIZ SAYESİNDE Şimdi tek isteğim sizleride biran önce pembe listede görmek a.s.
Halayın ucunu bırakmayın olurmu haydeee günü geçen yok mu ne alemdeler :teytey:
tatlim benim düsündügümü sende düsünüyor musun :CüvCüv:şutarafagittifadik şiker uyudum geldim 2,30 da yattım 5,30 zor kalktım eşim işten gelip uyandırdı ama şuan saat 7,45 yine uykum geldi bana ne :uhmliyyyyyyyy yaa.bu otlar mı uyutuyor yoksam beni:uhm:
berra şiker h.g topiğimize inşş..:Saruboceq:kucağımız tez zamanda dolar hepimizin:Saruboceq::Saruboceq:
valla ya,aksama kadar dilime dolandi bu sarkicucum petem :roflol:
şarkın çok güzeldi :sm_cool:
inşallah çocuklarıda yapalım kariyerde ama ben kariyer yapamıcam işten ayrılcam 1 hafta sonra falan yasakkelime yeter ki bebem sağlıklı olsun
kariyer mariyer istememmmmm kötükedihüso
canim cook gecmis olsun...berbat bi durum,bendede olmustu cok önceden...megersem benimki makyaj malzemesinden olmus,deli gibi kuaförde yaptirmistim makyajbenneyaptımkitövbe ettim bi daha aslaaaa...selam kızlar bugün gün boyu hastanedeydim sabah yağmuru kutlayıp çıktım sol gözüm iltihaplanmış şişti kapanmak üzere nerdeyse doktora gittim gösterdim antibiyotik damla ve krem verdi sürmem gerekiyor bir hafta çok kaşınıyor şuanda benden gelişmeler böyle
sevcancım geçmiş oslun sanada dikkaet et soğuk havalar üşütme sıkı giyin
nevrom ben buralardayim demirbas olarakKızlar iyi akşamlar. Neler yapıyorsunuz? a.s.
Yağmurcn ; mutluluk sarhoşun hala di mi bitanemmmmmmmmmmmmm. Doya doya yaşa sevincini tatlım. Hakettin bunu. Şeniz :içelim: :teytey:
iyi akşamlar kızlar ben 12 gün gecikmeyle bugün doktora gittim farlutal verdi ilacı daha kullanmadan eve gelir gelmez adet oldum nevrocum canım sana zahmet olmazsa beni yeni tarihim 26 mart adetimin 3.günüde hormonlarıma baktıracam doktor öyle söyledi inşallah bu testlerden bir moral bozukluğu yaşamam......
canım bende yaprak dökümünü seyrediyorumsen neler yapıyorsun?
nevro yoğun herhalde bu aralar pek göremiyoruz artık:çok üzgünüm:
ya bende düşünüyorum neler oluyo diye,önce bir hafta erken oldu,şimdide 3 gün geçti hala yok,bi yerimi bozdular acaba -tatlicadiarzu-
Canım geçmişi okuyorum , mesajları cevaplıyorum. Birazdan açtığım diğer topiği düzenleyeceğim. Sonra da sitedeki işlerime bakacağım. Dizi izlemeye vakit yok malesef tatlım. :1no2: Ben de takip ediyordum o diziyi normalde.
kizlar sali günü insallah ignelere basliyorum tüp bebek tedavisi icin,hepinizden dua bekliyorum
10 senelik hasretim biter
selam kızlar bugün gün boyu hastanedeydim sabah yağmuru kutlayıp çıktım sol gözüm iltihaplanmış şişti kapanmak üzere nerdeyse doktora gittim gösterdim antibiyotik damla ve krem verdi sürmem gerekiyor bir hafta çok kaşınıyor şuanda benden gelişmeler böyle
iyi akşamlar kızlar ben 12 gün gecikmeyle bugün doktora gittim farlutal verdi ilacı daha kullanmadan eve gelir gelmez adet oldum nevrocum canım sana zahmet olmazsa beni yeni tarihim 26 mart adetimin 3.günüde hormonlarıma baktıracam doktor öyle söyledi inşallah bu testlerden bir moral bozukluğu yaşamam......
iyiyiz canım ben yaprakdökümünü izliyorum sen nasılsın..a.s.
tatlim benim düsündügümü sende düsünüyor musun :CüvCüv:şutarafagitti
hangi bitkileri kullaniyorsun canimcimma.s.
valla ya,aksama kadar dilime dolandi bu sarki
inadim inat bebek gelene kadarda söölücem:lepi:
bebisler daha önemli tabikide bitanem...
canim cook gecmis olsun...berbat bi durum,bendede olmustu cok önceden...megersem benimki makyaj malzemesinden olmus,deli gibi kuaförde yaptirmistim makyajbenneyaptımkitövbe ettim bi daha aslaaaa...
sende arada degistir malzemelerini...cok gecmis olsun canima.s.
nevrom ben buralardayim demirbas olarak
sarki söylüyorum tey tey yapiyorum sürekli...
icim kipir kipirrrrhihoyyyt
canım benim ya ne kadar düşünceli ve ilgilisin ,seni tanıdığıma ve burda olduğuma gerçekten çok memmunum,iyi ki burdayım,kolay gelsin canım :1hug:
canım benim çook geçmiş olsun Allah acil şifalar versin:Saruboceq:selam kızlar bugün gün boyu hastanedeydim sabah yağmuru kutlayıp çıktım sol gözüm iltihaplanmış şişti kapanmak üzere nerdeyse doktora gittim gösterdim antibiyotik damla ve krem verdi sürmem gerekiyor bir hafta çok kaşınıyor şuanda benden gelişmeler böyle
kolay gelsin canımcımmCanım sorma çok mağdur durumdayım. şutarafagitti Gündüz işlerimi arada hallediyorum , müsait oluyorum ama bu aralar internet çok azizlik ediyor. Sayfaları kağnı gibi açıyor. Sohbetlerin gerisinden gelebiliyorum ancak. Devlet dairesi olmasından kaynaklanıyor herhalde. Çok üzgünüm çoook
Bu sabaha kadar da yatılı misafirlerimiz vardı , hastamız il dışından ; akşamları gelemiyordum. yerimseniben
Bugün yeni bir topic daha açtım. O da kısmen biraz vaktimi alacak. Sorumluluk ve takip gerektiren bir topic. :1rolleyes:
Sitedeki görevlerim de devam ediyor.
Elimden geldiğince burdaya olmaya çalışıyorum canım. Bu hafif sitemi çok sevilmeye bağlıyorum. Ve seviniyorum. Öpüyorum seni. :1hug: Şeniz :asigim:
kızlR CUMARTESİ İÇİN DUALARINIZA İHTİYACIM VAR
ilk kez adetimi beklemeden kaN VERİCEM bu kez beklemek istemiyorum
rRabbim dualarımı kabul et :Saruboceq:
canım benim çook geçmiş olsun Allah acil şifalar versin:Saruboceq:
kolay gelsin canımcımm
evet seni sevdiğimizden
yalnız evet ben diğer topiği kıskandım nedense uzaklaşacağız diye:1no2:laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?