Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fadik şiker uyudum geldim 2,30 da yattım 5,30 zor kalktım eşim işten gelip uyandırdı ama şuan saat 7,45 yine uykum geldi bana ne :uhmliyyyyyyyy yaa.bu otlar mı uyutuyor yoksam beni:uhm:

berra şiker h.g topiğimize inşş..:Saruboceq:kucağımız tez zamanda dolar hepimizin:Saruboceq::Saruboceq:

ya bende düşünüyorum neler oluyo diye,önce bir hafta erken oldu,şimdide 3 gün geçti hala yok,bi yerimi bozdular acaba -tatlicadiarzu-

cucum petem :roflol:
şarkın çok güzeldi :sm_cool:
inşallah çocuklarıda yapalım kariyerde ama ben kariyer yapamıcam işten ayrılcam 1 hafta sonra falan yasakkelime yeter ki bebem sağlıklı olsun
kariyer mariyer istememmmmm kötükedihüso

Canım Allah , sağlıklı sıhhatli,eli ayağı düzgün,herşeyi yerli yerinde,ayıpsız kusursuz,akıllı güzel,en önemlisi hayırlı,ve anası babasıda sağlıklı olsun İNŞAALLAH.bak pek güzel dua bu yavvvvv.

selam kızlar bugün gün boyu hastanedeydim sabah yağmuru kutlayıp çıktım sol gözüm iltihaplanmış şişti kapanmak üzere nerdeyse doktora gittim gösterdim antibiyotik damla ve krem verdi sürmem gerekiyor bir hafta çok kaşınıyor şuanda benden gelişmeler böyle

sevcancım geçmiş oslun sanada dikkaet et soğuk havalar üşütme sıkı giyin

herkese merhabalr...nevrosky canım ben hastalandım bugün, yeni tarihim 25 mart yazabilirsin biraz bekletti ama yine geldi sonunda ((

Kızlar iyi akşamlar. Neler yapıyorsunuz? a.s.

Yağmurcn ; mutluluk sarhoşun hala di mi bitanemmmmmmmmmmmmm. Doya doya yaşa sevincini tatlım. Hakettin bunu. Şeniz :içelim: :teytey:

herkese merhabalr...nevrosky canım ben hastalandım bugün, yeni tarihim 25 mart yazabilirsin biraz bekletti ama yine geldi sonunda ((

Canım üzülmee. :teselli: Birgün senin mucizen de çıkıp gelecek. Çoğu arkadaşımızın öyle olmadı mı? Senin de olacak. Bak Yağmurcn arkadaşımıza. Rüyasında görse inanmazdı. Hiç ümit etmiyordu. O kadar soruna rağmen oldu. Bizimkilerin vakti gelmemiş. Elden ne gelir. Ben de bugün hastalandım. İstemezdim elbet , bebeğim gelsin isterdim. Ama pencereleri , perdeleri kapatmayalım. Yoksa doğan güneşi göremeyiz. :1hug: :asigim:

çok haklısın canım...bazen bütün dünya dar geliyor herşey üzerime geliyor belki o zman umudum tükeniyo ama sonrasında toparlanıyorum inşallah..umularımızın tükenmemesi dileğiyle...

Canım valla harika değerler. Zaten sizde erkek infertilitesi yoktu ve sonuçlar çok güzel çıkmış. :teytey: İnşallah 14 gün sonra halayını çekeriz. a.s. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

iyi akşamlar kızlar ben 12 gün gecikmeyle bugün doktora gittim farlutal verdi ilacı daha kullanmadan eve gelir gelmez adet oldum nevrocum canım sana zahmet olmazsa beni yeni tarihim 26 mart adetimin 3.günüde hormonlarıma baktıracam doktor öyle söyledi inşallah bu testlerden bir moral bozukluğu yaşamam......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…