- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
kızlar tüp bebek denemesinden sonra adet düzensizliği yaşayan var mı,benimki normalmidir acaba?
herkes nerde yawfisfisfis
cucum petem :roflol:
şarkın çok güzeldi :sm_cool:
inşallah çocuklarıda yapalım kariyerde ama ben kariyer yapamıcam işten ayrılcam 1 hafta sonra falan yasakkelime yeter ki bebem sağlıklı olsun
kariyer mariyer istememmmmm kötükedihüso
iyi aksamlar kizlar[/QUOT
iyi akşamlar ilkbahar,nasılsın?
kizlar sali günü insallah ignelere basliyorum tüp bebek tedavisi icin,hepinizden dua bekliyorum
10 senelik hasretim biter
Kızlar iyi akşamlar. Neler yapıyorsunuz? a.s.
Yağmurcn ; mutluluk sarhoşun hala di mi bitanemmmmmmmmmmmmm. Doya doya yaşa sevincini tatlım. Hakettin bunu. Şeniz :içelim: :teytey:
herkese merhabalr...nevrosky canım ben hastalandım bugün, yeni tarihim 25 mart yazabilirsin biraz bekletti ama yine geldi sonunda ((
Canım üzülmee. :teselli: Birgün senin mucizen de çıkıp gelecek. Çoğu arkadaşımızın öyle olmadı mı? Senin de olacak. Bak Yağmurcn arkadaşımıza. Rüyasında görse inanmazdı. Hiç ümit etmiyordu. O kadar soruna rağmen oldu. Bizimkilerin vakti gelmemiş. Elden ne gelir. Ben de bugün hastalandım. İstemezdim elbet , bebeğim gelsin isterdim. Ama pencereleri , perdeleri kapatmayalım. Yoksa doğan güneşi göremeyiz. :1hug: :asigim:
canımm nevromm yazıyorum test sonucunu...
yıkama öncesi:
volüm:2 ml
sayı:67.000.000
total motilite:%68
ileri hızlı hareketli:%15
ileri yavaş hareketli:%32
yerinde hareketli:%21
hareketsiz:%32
morfolojiye bakılmamışş...
mikroskopi: r.c.300.000/ml
yıkama sonrası:
volüm:0,5 ml
sayı:80.000.000 ml
total motilite:%94
ileri hızlı hareketli:%42
ileri yavaş hareketli:%48
yerinde hareketli:%4
hareketsiz:%6
işte böyle....................
kızlar ya zambakım neden gelmiyo kaç gündür inş bişeysi yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?