Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canımmmm inşallahhh bebişinin yada bebişlerinin kalp atışlarını duyarsınn....inşallah bebeğini sağsağlim kucağına almakk nasip olurr...inşallah herşey yolunda gitmeye devamm ederr...allah gönlüne göre versinn canımmm :ecrin_bebek:

kızlar merhaba nasıl keyifler?biz iyiyiz allaha şükür 6. ayı bitirdik sayılır geçen cuma dr deydik herşey yolunda tombiş olcak oğlun diyo dr bende haberler böyle sizden güzel haberler bekliyorum rabbimin izniyle hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

Maşallahhh bitanemmmeee. Oyna sen oyna bakalım. hihoyyyt Yakında hamişş kalınca böyle hoplayıp zıplayamıyacaksın. kaydirigubbakcemile3
ayy ne güzel konusuyorsun öyle bitanem:asigim:
ilk 3 ay ziplamam hoplamam ama sonra tam gaz olmasada devam insallah:CüvCüv:
:dance::sm_cool:

kıslar napıosunuz iyimisiniz???? en iyiyim yorgunum temızlık yaptım yarın arkadaşlarım gelcek hem kahvaltıyaa hem de günümüzü gecircezz akşama kadar bendeler rahatlıoz biraraya gelınce..

bende gelebilir miyimm
saka bi yana en iyisini yapiyorsunuz canim,benim icinde eglenin kafa dagitinhihoyyyt

oyy massallah annesi
saglicakla kucagina alirsin insallah canim...teyzoslarindan minik prense kocaman öpücüklerrrŞeniz

canlar ben yatiyorum artik...kargalarla kalktigim icin erken yatayim barikaydirigubbakcemile3
herkese hayirli geceler diliyorum,rüyalarinizda meleklerinizi görün ve dahada önemlisi rüyalariniz gercek olsun insallahta cifter cifter alin kucaklariniza:Saruboceq:
iyi gecelerr
Hersey bebek icin:lepi:sositosositohihoyyyt

Son düzenleme:

canımmmm çok geçmiş olsunnnn... düzenli kullan ilaçlarını da hemencecik iyileşsin... ve sakın kaşıma daha da kötü olur.göz çok hassastır hemen mikrop kapıyor insan...

kıslar napıosunuz iyimisiniz???? en iyiyim yorgunum temızlık yaptım yarın arkadaşlarım gelcek hem kahvaltıyaa hem de günümüzü gecircezz akşama kadar bendeler rahatlıoz biraraya gelınce..

cornelia canım kolay gelsin temizlik yapmışsınız.valla eşim gittiğinden beri ben temizlik falan yapmıyorum ama bu hafta kaçıl yokkklaelaelaelaelae

inşallah rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip eder inşallah canım... darısı bizim başımıza

kız cucu her gördüğümde yatıcam dion ne iştir anlamadım valladelikafadulden
neyse şimcik bol bol uyu bebe gelince hasret kalacan bu günlerinekafamçokkarıştı

iyi gecelre kızlar nasılsınız ben fena değilim sabırsı canım benim inşallah bebişlerin seninledir rabbim hayırlısıyla bu sefer yüzünü güldürür cumartesi yokum inşallah pazar günü geldiğimde müjdeli haberlerini alırım :CüvCüv:

Oyy maşallahh yaaa. Tombiş olcek demek. Pofuduk pofuduk sıkıcan biraz ele gelince. :ecrin_bebek: a.s.

Canım şimdiden iyi yolculuklar , güzel haberlerle dönersin inşallah. a.s. :asigim:

Canım şimdiden iyi yolculuklar , güzel haberlerle dönersin inşallah. a.s. :asigim:

canım sağol ama ben ankaraya ayın 9 da gidicem ben cuma günü eşimin memleketine yani mardine gidiyorum pazar günü dönüyorum yani yarında burdayım yine de çok sağol Şeniz

hoşbulduk kızlar topik uykuya dalmış galiba sırnaşık şey bnede her sabah bu akşam erken yatıcam diyorum ama nerdeeee :sm_confused:

canım aynen ben de öyle uyuyamıyorum tabi haliyle sabahta uyanamıyorum ya ben hareketli avatar kullanmaya çalışıyorum ama nedense hareket etmiyor

cucu
nevro
smash
nesrin kızlar hepinize çok teşekkürler ağrı yapıyor yarın ne yapıcam bilmiyorum damlayı kullanıcada kısa bir süre bulanık görüyorum muhtemelen makyaj malzemeleri yüzünden oldu canım daha dikketli oluıcam sizde dikkat edin

duygucum inşallah mutlu haberler alırsın
sabırsızm bişi kalmadı ya cumartesi inşallah sevinicez kısmet bebişlerin tutunmuştur sana umarım hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…