Kızlar tüp bebek yaptırdığım doktorumu aradım merkzi konuştuk oda Allah' ın işi ne güzel dedi
muaynane numarasını aldım bu hafta değil ondan sonra ki hafta gel dedi
şimdi glirsen sadece kese görürüz içi boşmu dolumu göremeyiz hiçbişey dedi zaman geçsin o zaman gel konuşalım dedi .
Kanamdan falan yok dedi bişey kullanmana gerek yok sadece folbiol almaya başla dedi.
Bende dedim dikiş atılırmı o zaman gelsin bakılır dedi ben baklarım ultrasonla ama sanmıyorum dedi biz bu yüzden iki gebelik istemiyoruz dedi. Öyle işte zaman geçsinde inşallah kuzumu sağlıklı görürüm kalp atışlarını minik minik iki hafta sonra :asigim:
Rabbim sağlıklı kucağıma almayı nasip et :Saruboceq:
KIZLAR HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN BELKİ DUALARIM VE DUALARINIZ SAYESİNDE Şimdi tek isteğim sizleride biran önce pembe listede görmek a.s.
Halayın ucunu bırakmayın olurmu haydeee günü geçen yok mu ne alemdeler :teytey:
canim benim insallah guzel haberler alirsin insallah drun hakli cikar ve ikizin olur insallahkaydirigubbakcemile
ayy ne güzel konusuyorsun öyle bitanem:asigim:Maşallahhh bitanemmmeee.Oyna sen oyna bakalım. hihoyyyt Yakında hamişş kalınca böyle hoplayıp zıplayamıyacaksın. kaydirigubbakcemile3
kıslar napıosunuz iyimisiniz???? en iyiyim yorgunum temızlık yaptım yarın arkadaşlarım gelcek hem kahvaltıyaa hem de günümüzü gecircezz akşama kadar bendeler rahatlıoz biraraya gelınce..
kızlar merhaba nasıl keyifler?biz iyiyiz allaha şükür 6. ayı bitirdik sayılır geçen cuma dr deydik herşey yolunda tombiş olcak oğlun diyo dr bende haberler böyle sizden güzel haberler bekliyorum rabbimin izniyle hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
tatlim benim düsündügümü sende düsünüyor musun :CüvCüv:şutarafagitti
hangi bitkileri kullaniyorsun canimcimma.s.
evet şiker senin düşündüğün şeyde :CüvCüv: aklıma gelmiyor değil ne biliy canım ya..bu ay geçenlerde ani bir sancıyla acile kaldırdı eşim idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum..başta bu ayda olmaz diye düşündüm enfeksiyon varken..ne biliyim bir haftadır açamıyom gözümü uykudann.. ne fazla umutlanmak nede umudumu kaybetmek istiyorum.. ama bu otlara başlamamla paralellik gösteriyor uyku halim..arkadaşıma içirdim biraz tadını merak etti ada çayı var gibi dedi..ondan yapabilir uyku diyor..bu otların içeriğinde tam olarak ne var bilmiyorum..amma bir sürü ot var içinde karman çorman bişey..hakkımızda neyse hayırlısı o olsun inşşş....
selam kızlar bugün gün boyu hastanedeydim sabah yağmuru kutlayıp çıktım sol gözüm iltihaplanmış şişti kapanmak üzere nerdeyse doktora gittim gösterdim antibiyotik damla ve krem verdi sürmem gerekiyor bir hafta çok kaşınıyor şuanda benden gelişmeler böyle
sevcancım geçmiş oslun sanada dikkaet et soğuk havalar üşütme sıkı giyin
kıslar napıosunuz iyimisiniz???? en iyiyim yorgunum temızlık yaptım yarın arkadaşlarım gelcek hem kahvaltıyaa hem de günümüzü gecircezz akşama kadar bendeler rahatlıoz biraraya gelınce..
kızlar merhaba nasıl keyifler?biz iyiyiz allaha şükür 6. ayı bitirdik sayılır geçen cuma dr deydik herşey yolunda tombiş olcak oğlun diyo dr bende haberler böyle sizden güzel haberler bekliyorum rabbimin izniyle hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
canlar ben yatiyorum artik...kargalarla kalktigim icin erken yatayim barikaydirigubbakcemile3
herkese hayirli geceler diliyorum,rüyalarinizda meleklerinizi görün ve dahada önemlisi rüyalariniz gercek olsun insallahta cifter cifter alin kucaklariniza:Saruboceq:
iyi gecelerr
Hersey bebek icin:lepi:sositosositohihoyyyt
iyi gecelre kızlar nasılsınız ben fena değilim sabırsı canım benim inşallah bebişlerin seninledir rabbim hayırlısıyla bu sefer yüzünü güldürür cumartesi yokum inşallah pazar günü geldiğimde müjdeli haberlerini alırım :CüvCüv:
Canım şimdiden iyi yolculuklar , güzel haberlerle dönersin inşallah. a.s. :asigim:
kızlarrr ben geldim huuuuuuuu kimse var mı?fisfisfis
kızlarrr ben geldim huuuuuuuu kimse var mı?fisfisfis
canım hoş geldin ben burdayım nasılsına.s.
hoşgeldin meslektaşımmmkaydirigubbakcemile2
hoşbulduk kızlar topik uykuya dalmış galiba sırnaşık şey bnede her sabah bu akşam erken yatıcam diyorum ama nerdeeee :sm_confused:
canım aynen ben de öyle uyuyamıyorum tabi haliyle sabahta uyanamıyorum ya ben hareketli avatar kullanmaya çalışıyorum ama nedense hareket etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?