Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ohh ohh bir sürü şey öğrendik... inşallah bizde de birgün böyle güzel değişiklikler olurrr:çok üzgünüm:

ohh ohh bir sürü şey öğrendik... inşallah bizde de birgün böyle güzel değişiklikler olurrr:çok üzgünüm:

Allahın izniyle olur canım..Erken doğum riski,düşük riski olmadan,sağlıklı bebekler ve sağlıklı hamilelikle inşallah...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar bir ayrıntıda benden göğüs ucunuz koyulaşırsa bu da belirtidir.a.s

evet doğru ben her ay adetime yakın göğüslerimi kontrol ediyorum uçları koyulaşmışmı diye.arada eşime sorarım oda güler bana..ama kendimce koyulaşmış olarak kabul etsemde her ay hüsrana uğruyorum..bebek bebek delirecez artık..yinede hayırlısı olsun..rabbim fazla bekletmez işallah bizleri..

canımmm bebişinn gelecekk inşallahh az kaldıııı.........

badem canım umududumuzu kaybetmek yok biliyorsun..ne desek boş biliyorum ama hayırlısı böyleymiş demekki canım..dularımız seninle tatlımm:Saruboceq:

xvyz sana gelincede şiker bence hemen bir test yap canım yerleşme kanaması olabülür bakk tatlım..bide şunu düşün ya pozitif çıkarsa:uhm:

Allahın izniyle olur canım..Erken doğum riski,düşük riski olmadan,sağlıklı bebekler ve sağlıklı hamilelikle inşallah...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ben zaten bir kimyasal gebelik yaşadım canım. ne kadar da umutlanmıştık oysa kiiii:çok üzgünüm:amin inşallahh cümlemizin canımcım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
işallah bi tanem beraber hamile kalırız...:CüvCüv::CüvCüv:
ben de bendelülülülülülü

ben zaten bir kimyasal gebelik yaşadım canım. ne kadar da umutlanmıştık oysa kiiii:çok üzgünüm:amin inşallahh cümlemizin canımcım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben de bendelülülülülülü

Ben ilk mikro denememde ikizlere hamile kaldım..ilk başlarda bana da kimyasal gebelik olabilir demişlerdi..Hatta transferin 8 .günü kanamam oldu..3 gün kadar sürdü...dr lar adet kanamasıdır demişlerdi..beta hcg değerim de çok düşüktü...tekil gebelik gibi görünüyordu..ama katlanıp katlanmayacağı bile meçhuldü..herkesin 12.gün tekil gebelik değerleri bile 100 lerde 200 lerdeyken benim sadece 57 idi ama ikiz gebelik iki ayrı kese olduğu ortaya çıkmıştı ultrasonda..2 bebeğimin kalp atımlarını da 5 haftalıkken almıştı dr vajinal dopler ultrasonunda..Başka hamilelik tecrubem yok...

anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda...:Saruboceq::Saruboceq:

badem inşallah bu sefer kucağına alırsın bebeğini, bebeklerini sağlıkla ve zamanında canım.
anladığım kadarıyla 2 adet beklemeni söylemişler sana yanılıyor muyum?Bana en az 6 ay bekle dediler de....

nevroskyyyyyy çok sevindim canım.İnşallah tedavin çook güzel bir şekilde sonuçlanır ve bebeleri alırsın kucağına çifter çifter.....

sadece 2 ay sonra gel dedi dr canım...şimdi adet görürsem zaten adetin 21. günü hemen dr a gidip co-cultur için rahimden parça aldırıcam...sonraki adetin 3.günü de Allah nasib eder de başka bir aksi durum olmazsa tedaviye başlayacağım...Bu da yaklaşık 2-2 buçuk en fazla 3 ayı buluyor...

Allahın gücüne gitmesin ama kalbimden geçen ve istediğim yine bir kız bir erkek bebek...İçimde hem kız bebek isteği hem de erkek bebek isteği var...Kucağıma alamadan gömdüm bebeklerimi..İçimde ukte kaldı........:çok üzgünüm:

avucumda taşıdım .................

canim senin adina cok sevindim ruya gibi insallah rabbim yuzunu guldurur canim:Saruboceq:
haklisin canim bu gunlerimize sukurler olsun sagligimiz yerinde hersey sirasiyla olucak insallah:CüvCüv:

:teytey::teytey::teytey: :sm_cool::sm_cool::sm_cool:a.s.

canım bu çok güzell bi haberr...hayırlı olsunn inşallahhh....inşallah herşey yolunda giderrr...bebiş gelmek için sabırsızlanıyor hayırlısı inşallahh...:ecrin_bebek::CüvCüv:

nevroskyyyyyy çok sevindim canım.İnşallah tedavin çook güzel bir şekilde sonuçlanır ve bebeleri alırsın kucağına çifter çifter.....

Canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum. Güzel dualarınız yanımda oldukça Allahım hakkımda hayırlısını verecektir. :1hug: a.s. :asigim:

bu cuma gününün ilk duası benden bizim burada çok güzel bir yağmur başladı şimdi ...........ALLAHIM ŞU CUMA GECESİ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ALEMLERE RAHMET OLARAK GÖNDERDİĞİN HZ.MUHAMMED ALEHİYSELAMIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE HZ.HATİCE ANAMIZIN HZ.AİŞE ANAMIZIN HZ.FATIMATÜL ZEHRA ANAMIZIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ERMİŞLERİN ERENLERİN O MUBAREK SAHABELERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ÇOK GEÇ YAŞLARDA BABALIK DUYGUSUNU TADAN HZ.İBRAHİM ALEHİSSELAMIN HZ.ZEKERİYYA ALEHİSSELAMIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE KUTSAL MÜBAREK KİTABIMIZ KURAN``I KERİM``İN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YÜCE RABBİM BİZLERE HAYIRLI SALİH SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE EVLİLİĞİMİZDEN HUZURU MUTLULUĞU BEREKETİ VE RAHMETİNİ EKSİK ETME BU DÜNYAMIZDADA İYİLİK VE GÜZELLİK NASİP EYLE AHİRETİMİZDEDE İYİLİK VE GÜZELLİK NASİP EYLE AMİN AMİN AMİN.............

amin cnm ya ne güzel dua etmişin inşş hepimiiz cennet kokulu yavrularımıza kavusuruz bigün hayırlıs ve saglıklısıyla...:Saruboceq::Saruboceq:

nevrom hadi hayırlı olsun cnm tedavın inş pembiş köşeye gecersın biran önce ne güzel herşeyınız hızlı ilerlior inşş bizimde öle olur...16martta bellı olcak analıze göre...martta yumurtlama günlerim boş gecicek hamile kalma ihtimelım %0 3günlük perhız var of yaa cok korkuorum ben asılamadan...
:çok üzgünüm::1no2:benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…