kürtaj sonrası hala lekelenlenmelerim oluyor..Ama kahverengiye dönüştü..Ne zaman adet olacağımı bilmiyorum...Ama adet olur olmaz 7. günü doğum kontrol hapına başlayacağım..Her hangi bir kist oluşması ihtimaline karşı...Hem de yumurtlamayı engellemek için..Adetin 21. günü yine co-cultur için rahimden parça aldıracağım ve yine hiç bir sorun olmazsa sonraki gelecek adetin 3.günü mikro tedavisine başlatacağım...2 den fazla embriyo koydurmak istemiyorum...Umarım yeterli döllenme ve bölünme olur da dondurulacak embriyolarım da bulunur...Kesinlikle embriyo redüksiyonu düşünmüyorum..Zaten 2 meleğim yok yere gittiler ...senağlama...Bir de kendim ölüm fermanını imzlayaman bebeklerimin...lazer traşlama da düşünüyorum...Ama ah keşke bir Allahın kulu dr şu rahim ağzına bakıp dikiş atsaydı da bebeklerim mezarda olacaklarına hala benimle olsalardı ne vardı sanki...senağlama
hamileliğim gerçekleşirse 12. haftada serklaj ve nidilat denen rahim kasılmalarını engelleyen şu ilaçtan da alacağım..sonra yatak istirahati ,gerekirse hastanede yatacağım..dr ları gece gündüz demeden,saate bakmadan arayacağım en ufak bir rahatsızlık hissettğimde..Hiç umrumda değil onların rahatları ya da rahatsızlıkları...ihmalleri yüzünden sağlıklı olan,kalpleri pıt pıt atan 2 yavrukuşumu mezra gömmek zorunda kaldım...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Bunları diğer arkadaşlarda yararlansın diye yazıyorum..Çünkü acı tecrubelerin tekrarı olmasın istiyorum..Allah düşmanımın bile başına vermesin...Aylarca ,yıllarca beklediğin dualar ettiğin,hayatını onlara göre şekillendirmeye çalıştığın canının içindeki canları toprağa vermek hayattaki acıların belkide en büyüğü......
Eskiden bu konuda çok araştırma yaptığımı sanırdım..az bile yapıyormuşum...hele neden bilemedik şu nidilat denen rahim kasılmalarını önleyici ilacı diye kahroluyorum...eczanelerde fiyatı sadece 3 ytl vivarı olan bir ilaç...keşke bilebilseydim...keşke...........
söylencek çok şey var ama....
Allah yardım eder de aynı şeyleri bir daha yaşamam inşallah...
Tekrar kendi evimin banyosunda ayakta doğum yapmak istemiyorum..bebeklerimi gömmek istemiyorum......................:a015:
bu cuma gününün ilk duası benden bizim burada çok güzel bir yağmur başladı şimdi ...........ALLAHIM ŞU CUMA GECESİ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ALEMLERE RAHMET OLARAK GÖNDERDİĞİN HZ.MUHAMMED ALEHİYSELAMIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE HZ.HATİCE ANAMIZIN HZ.AİŞE ANAMIZIN HZ.FATIMATÜL ZEHRA ANAMIZIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ERMİŞLERİN ERENLERİN O MUBAREK SAHABELERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ÇOK GEÇ YAŞLARDA BABALIK DUYGUSUNU TADAN HZ.İBRAHİM ALEHİSSELAMIN HZ.ZEKERİYYA ALEHİSSELAMIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE KUTSAL MÜBAREK KİTABIMIZ KURAN``I KERİM``İN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YÜCE RABBİM BİZLERE HAYIRLI SALİH SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE EVLİLİĞİMİZDEN HUZURU MUTLULUĞU BEREKETİ VE RAHMETİNİ EKSİK ETME BU DÜNYAMIZDADA İYİLİK VE GÜZELLİK NASİP EYLE AHİRETİMİZDEDE İYİLİK VE GÜZELLİK NASİP EYLE AMİN AMİN AMİN.............
ay kızlar canım sıkkın diye anneşime gittim geldim 1 saatliğine görümcem geldi gördüm bebişin resmini tatlı bişeye benziyo tabi gerçek görmeyince anlamıyosun kayınvalidemle konuştum azönce gidin hayırlamaya bebişi diyor herkes yaptığından utanmalıymış peki gururumu ne yapacağım daha çok taze sözleri yaptıkları unutamıyorum işte bakarız dedim ona ama zannetmiyorum gitmem karşılaşırsak biyerlerde olur hayırlarım doğru söylüyorsunuz belki biryerde bebiş köprü olur barışırız amma işte amması var
nevrocum ben bugün tam günümde adet oldum,yeni adet tarihim 27 Mart canım :1hug:
slm kızlar bugun doktora gıttım hersey o kadar iiki o kadar mutluyum kı anlatamam kuzumun kalp atıslarını duydum kendısı 8 cm olmus allahım herkese yasatsın ınsallah ya rabbım bu duygu essız:Saruboceq:
herkese ii akşamlar
birkaç hafta önce kk üyesi oldum ve siz bilmeseniz de sıkı takipçinizim.hatta geçen gün tenceremi yaktım.anladımki kk ya geldiğim zaman ocakta bi şey bırakmayacağım.:bbo:
en son yağmur arkadaşımızdan güzel bir haber aldık.sizler gibi bende çok çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:ecrin_bebek:
bu arada yağmur, eşinin sperminde hem sayı hem hareket hem de morfoloji sorunu olduğunu sölemişsin sayısının ve morfolojisinin ne kadar olduüunu merak ettim.msjları okudum ama göremedim.yazarsan sevinirim sen bize umut oldun çünkü.öğrenirsem daha da umutlanıcam ve çalışmaları hızlandırıcamyerimseniben
bizler de bol dua ederek sıramızı bekliycez.allah herkese bu mutluluğu yaşatsın inşllhhhhh:Saruboceq:
iyi akşamlar kızlar herkesler iidr inşallah...size b işey danışacağım benim ayın 21 nde hastalanmam gerekiyordu 25 ne kadar gelmedi 25 nde pembemsi bişey geldi sonra durdu bu sabah ta pembemsi çok azbişey geldi sonra bişey yok acaba adet olamıor muyum söktürücü kullansam mı ssizce böle bişey yaşayan var mı?
okudum tatlımm yazıyor başdönmesi yapar diyee...merak ettim kullanan diğer arkadaşlara da böyle bişey oldu mu diyee...dinleniyorumm ama yatıp dinlenmek değil yani...zaten doktor normal hayata devam edebilirsin dedi...ama ben bugün teyzeme gittimm..çay doldururken elime döktüm elim yandı bayağı :çok üzgünüm:..eşim de kızdı bana ya karnına gelseydi diyee.klava:..allah koruduu....bi daha bi yere gitmek yokkk....
bu cuma gününün ilk duası benden bizim burada çok güzel bir yağmur başladı şimdi ...........ALLAHIM ŞU CUMA GECESİ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ALEMLERE RAHMET OLARAK GÖNDERDİĞİN HZ.MUHAMMED ALEHİYSELAMIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE HZ.HATİCE ANAMIZIN HZ.AİŞE ANAMIZIN HZ.FATIMATÜL ZEHRA ANAMIZIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ERMİŞLERİN ERENLERİN O MUBAREK SAHABELERİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE ÇOK GEÇ YAŞLARDA BABALIK DUYGUSUNU TADAN HZ.İBRAHİM ALEHİSSELAMIN HZ.ZEKERİYYA ALEHİSSELAMIN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE KUTSAL MÜBAREK KİTABIMIZ KURAN``I KERİM``İN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YÜCE RABBİM BİZLERE HAYIRLI SALİH SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EYLE EVLİLİĞİMİZDEN HUZURU MUTLULUĞU BEREKETİ VE RAHMETİNİ EKSİK ETME BU DÜNYAMIZDADA İYİLİK VE GÜZELLİK NASİP EYLE AHİRETİMİZDEDE İYİLİK VE GÜZELLİK NASİP EYLE AMİN AMİN AMİN.............
amin cnm ya ne güzel dua etmişin inşş hepimiiz cennet kokulu yavrularımıza kavusuruz bigün hayırlıs ve saglıklısıyla...:Saruboceq::Saruboceq::çok üzgünüm::1no2:benneyaptımki
nevrom hadi hayırlı olsun cnm tedavın inş pembiş köşeye gecersın biran önce ne güzel herşeyınız hızlı ilerlior inşş bizimde öle olur...16martta bellı olcak analıze göre...martta yumurtlama günlerim boş gecicek hamile kalma ihtimelım %0 3günlük perhız var of yaa cok korkuorum ben asılamadan...
nevrom canım benim tedaviye başlıyormuşsun cok sevindim bitanem canım inşallah ilk ve son denemen olur çünkü sen bunu gerçekten hakediyorsun inşallah çok yakında mis kokulu bebişlerin seninle olur rabbim yüzünü güldürsün :CüvCüv::Saruboceq:
nevro hoşgeldin cnm
nevrom yagmurum nasılsınızzz
heja canım sen ne yaptın senin rahatsızlığın nasıl oldu
Canlarım hepinize iyi geceler. Şeniz Ben de listeleri güncelleyip hemen yatıyorum.mirmirmirmirYarın öğleden sonra ancak gelirim. Merak etmeyin. Doktordan nasıl haberlerle döneceğim bakalım. :1rolleyes: :dance:
Canlarım hepinize iyi geceler. Şeniz Ben de listeleri güncelleyip hemen yatıyorum.mirmirmirmirYarın öğleden sonra ancak gelirim. Merak etmeyin. Doktordan nasıl haberlerle döneceğim bakalım. :1rolleyes: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?