Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım yaşadıkların çok acı tecrübe oldu. Çok araştırdın ama sonuçta herşeyi de bilebilmen tahmin edebilmen mümkün değildi ki. Sen elinden geleni yaptın. Bebeklerine kavuşmak için de onları sağ salim kucaklamak için de. Şimdi yine ince düşünüyor ve araştırıyorsun. Allahım sana yeniden bebişler gönderecek hayırlısı ile. Ve inşallah sağ salim kucaklayacaksın yavrularını. Bu bilgileri bizimle paylaştığın için de teşekkürler canım. Hepimiz bilinçlenmeliyiz. a.s.

canim ne kadar guzel dua bende aminnnn diyorum canim:Saruboceq:
insallah rabbim gonlumuzdeki guzellikleri bizlere yasatir:CüvCüv:

Canım bence sen git. Büyüklük sen de kalsın. Sonrası için konuşman görüşmen gerekmez. Yine istiyorsan tavrını koyarsın. Ama orda olmalısın. Sana yakışan bu olur yerimseniben

nevrocum ben bugün tam günümde adet oldum,yeni adet tarihim 27 Mart canım :1hug:

Tamam bitanem. Güncelleyeyim. a.s.

slm kızlar bugun doktora gıttım hersey o kadar iiki o kadar mutluyum kı anlatamam kuzumun kalp atıslarını duydum kendısı 8 cm olmus allahım herkese yasatsın ınsallah ya rabbım bu duygu essız:Saruboceq:

Canım çok sevindim. :1hug: :dance: Maşallah hiç bir sorun yok. Hep böyle devam etsin inşallah. Sağlıkla kucağına aldığın günleri de görelim. :içelim:

Demek bizlerin sıkı takipçisisin. sengözlerimebaksanab Aramıza hoşgeldin canım. :1hug: Spermiogramı var mı eşinin? Paylaş istersen bizimle bir bakalım. a.s.

Canım ben de arkadaşlara katılıyorum. Test yapmadan söktürücü kullanma. a.s.

Canım geçmiş olsun. Elinin durumu nasıl? :teselli: a.s.

valla kızlar yağmur başlayınca baya duygulandım bu rahmet yağarkende içimden gelerek tüm samimiyetimle bu duayı okudum ve sizinlede paylaşmak istedim... buradaki herkesin dileği en kısa zamanda sağlıklı bebişlerini kucağına almak inşallahta alırız mevlam bizi mahrum bırakmaz....bademim biliyorum ne desek boş acın taze bu kadar çok istemişken bebişlerini kaybettin canım biliyorum sende biliyorsun aslında ne yaparsak hangi ilacı kullanırsak ya nebilim yani allah istemeden hiç birşey olaz saenin bebişlerin bu dünyada yiyecek ekmekleri rızıkları yokmuş mevlam böyle istedi böyle oldu canım kaderinde bunlarıda yaşamak varmış daha yarın ne olacağımızı bilemiyoruz biz şuan nefes alabiliyosak yaşıyosak onun izniyle lütfen kendini bu kadar üzme herşeyi oluruna bırak kaderde varsa inşallah en kısa zamanda tekrar kavuşursun meleklerine ben inanıyorumki seni fazla bekletmiyecekler gelecekler canım

nevrom canım benim tedaviye başlıyormuşsun cok sevindim bitanem canım inşallah ilk ve son denemen olur çünkü sen bunu gerçekten hakediyorsun inşallah çok yakında mis kokulu bebişlerin seninle olur rabbim yüzünü güldürsün :CüvCüv::Saruboceq:

canım ne kadar güzel bir dua bizede aminnnnnnnnn demek düşüyor :Saruboceq::Saruboceq:

bu güzel duaya izninle bir kaç kelimede ben eklemek istiyorum

ALEMLERE RAHMET OLAN RABBİM; BİZLERE MERHAMET ET,BİZE DAYANMA GÜCÜ VER.SENDEN BAŞKA GİDECEK HİÇ KİMSEMİZ YOK,ALLAH'IM SENİN HİKMETİNDEN RAHMETİNDEN SUAL OLUNMAZ SENİN HER TÜRLÜ GÜÇLÜĞE KARŞI GÜCÜN YETER,SANA AÇTIK ELLERİMİZİ SANA YALVARIYORUZ BİZİ MEKANINDAN BOŞ ÇEVİRME YARABBİ...AMİNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

Aminnnnnnn.. Aminnnnnn. Aminnnnnnnnnn. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım çok güel dua. :1hug: :asigim:

Sağol bitanemmm. a.s. Belli olmaz canım. İlla senet mi imzaladın o yumurtlama günlerine. Belki erken olur geç olur. Siz perhiz dışında çalışmalara devam edin. İnşallah sonuçlar güzel çıkar bitanem. Şeniz

Evett Bitanemmm. Kısmetse yarın başlayacak bir şekilde. Güzel dileklerin için çok teşekkürler tatlım. Allahım herkesin özlemini dindirsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq:

sizlere iyi geceler iyi sohbetler kızlar benim gözlerim çok yoruldu artık lenslerim sinyal veriyor bulutlu görmeye başladı sileceklerde çalışmıyor artık onalrda yoruldu herhalde çıkarmam lazım uyuyamıcam ama ekranada bakamam baksamda net okuyamam zaten neyse hepinizi öpüyorum şimdiden hayırlı cumalar canlarım

Canlarım hepinize iyi geceler. Şeniz Ben de listeleri güncelleyip hemen yatıyorum. mirmirmirmirYarın öğleden sonra ancak gelirim. Merak etmeyin. Doktordan nasıl haberlerle döneceğim bakalım. :1rolleyes: :dance:

kıslar bu arada bugün test aldım koydum eve bakarsın bir gün lazım olurr..belkim uğurlu gelirrrrdelikafaduldendelikafadulden

Canlarım hepinize iyi geceler. Şeniz Ben de listeleri güncelleyip hemen yatıyorum. mirmirmirmirYarın öğleden sonra ancak gelirim. Merak etmeyin. Doktordan nasıl haberlerle döneceğim bakalım. :1rolleyes: :dance:

güsel haberlerle gelirsin inşş Şeniztatlımm

iyi geceler güzelim,benimde uykum kaçtı bir dolanayım dedim,yarın inşallah güzel haberlerle dönersin:Saruboceq: k.i.ba.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…