benim regli günüm geldi şekerler
cevizdi fındıktı yok öyle şeyler :jeyyar:
aslında cucu buralarda sen ne geziyon yawyumm :jeyyar:
akşamlarr kızlarrr....bişey sorucamm sizlere.......aşılama sonrası doktorum progestan verdi gün de 3 tane fakat bu ilaçı içtikten sonra başdönmesi yapıyor ve yarım saat sürüyorr.. kötü oluyorumm..aranızda bu ilaçı kullannıp başdönmesi yaşayanlar var mı....
yaaaa kızlar bu ilaçtan kullanan bi allahın kulu yok mu..mahvetti bu ilaç beni ayağa kalkınca ayakta zor duruyorummm...nerdeyse düşücemm....bide bu ilaçı 12 gün daha kullanıcamm.ne yapıcam ben yaa.hergün başdönmesi mi olacakkk...bebişimm gel artık ama bak annen neler yaşıyorr...
Hamileliğin gerçekleşirse 16. haftaya kadar kullanmak zorundasın progesteronu...Bebeğinin tutunması için şart...daha sonra zaten bebekler kendileri üretmeye başlıyorlarlar progesteron hormonunu...İğne olarak da yaptırabilirsin progesteronu kalçadan..jel olarak da kullanımı var...
iyi akşamlarr kızlarrr....bişey sorucamm sizlere.......aşılama sonrası doktorum progestan verdi gün de 3 tane fakat bu ilaçı içtikten sonra başdönmesi yapıyor ve yarım saat sürüyorr.. kötü oluyorumm..aranızda bu ilaçı kullannıp başdönmesi yaşayanlar var mı....
hoşgeldin nesrin.. nasılsın? heyecanlı.. :jeyyar:
duygucum ben kullanmadım.. bilmiyorum..
Progesteron ilk başlarda baş dönmesi,sersemlil ve uyku hali yapıyor..sonra alışır vücudun...zaten hamileliğin belirtilerinden biri de uyuklama halinin artması........
ay canımmm inşallah aşılamam tutsunda razıyımm..sadece kötü oluyorumm....normal sanırımmm.... biliyorumm bebişimin tutunması için bi ilaç oldugunu...acaba ilerde iğne olarak yaptırırsamm yada jel o zaman da baş dönmesi yaparmı acaba....merak ettim yani kullanan arkadaşlar böyle bişey yaşadımı diyee...
akşamlarr kızlarrr....bişey sorucamm sizlere.......aşılama sonrası doktorum progestan verdi gün de 3 tane fakat bu ilaçı içtikten sonra başdönmesi yapıyor ve yarım saat sürüyorr.. kötü oluyorumm..aranızda bu ilaçı kullannıp başdönmesi yaşayanlar var mı....
yaaaa kızlar bu ilaçtan kullanan bi allahın kulu yok mu..mahvetti bu ilaç beni ayağa kalkınca ayakta zor duruyorummm...nerdeyse düşücemm....bide bu ilaçı 12 gün daha kullanıcamm.ne yapıcam ben yaa.hergün başdönmesi mi olacakkk...bebişimm gel artık ama bak annen neler yaşıyorr...
İYİYİM tulıny sen nasılsın...
heyecanlı evet neden acana:jeyyar:
Canım bana da dr vermişti..Hamileliğimde adet günüme denk gelen günlerde hafif kanamam olmuştu o zamanlar progesteronun dozunu arttırmıştık...Vücudun progesterona yeni yeni alışacak...
:lepi::lepi::lepi:acaba özlemlerine kavuşacağı için.. unuttuklarını hatırlayacağı için olabilir mi ki:jeyyar: :jeyyar:
canımm bademim saoll....inşallah alışır vücudumm....ayy bi hamiş kalsam bütün gün uyumaya razıyımm valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?